Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΙΜΙ...κ εγω ΝΟΥΝΟΥ KID δινω στη χριστ. τη κονσερβα ομως. μηπως να αλλαζαμε γαλα σ'αυτα τα παιδια??? αυτο να φταιει που μας εχουν τρελλανει?

Οχι καλη μου...τα δικα σας τα γονιδια φταινε...

:cool::cool:

Ελα ρε ζωουλαααααα παραπονιαρα!!!!

Αλεκακι χαχαχα θα θελα να μουν απο μια μερια να σε εβλεπα και εσενα και το προσωπικο σου :tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε αλεκουκο κανενα 3ρι στο περαμα εχεις υποψη σου για νοικι δεν μπορω αλλο εχω κανει το Ν.Μακρη-Πειραια...Πειραια-Περαμα δε παιζει το σκεφτομαι σοβαρα να ερθω προς τα κειθε...

ωχ...:shock::shock: αυτό μας έλειπε....:tongue::tongue::tongue:...θα γίνουμε τρεις στο Πέραμα λοιπόν! Κατι συγκεκριμένο δεν ξερω αλλα νομιζω θα εχει πολλλα. εφημεριδα πηρες???? Είναι και η κριση τωρα και εχουν μεινει ανοικιαστα. παντως η περιοχη ειναι φτηνη, θα το ξερεις.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πάντως η απόσταση από την δουλεια ειναι σημαντικο πραγμα. Εγω κανω 7 λεπτα να παω γραφειο....και ειδικα αν χρειαστε να κατεβω και σε κανα λιμανι το βραδυμ ειναι ενα 5λεπτο....Δεν εβγαινε αλλιως...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρη μεφη εσυ με την κιμι δεν παρεξηγησε!για τα αλλα ειπα!!!!λοιπον ξεκολατε ολες οι παρεξηγημενεσ κ ξεχασρ=τε τα ολα!αμαν.και κλαιει οοοολο το πρωι το παιδι κ θα τρελαθω!

μαρη μεφη εσυ με την κιμι δεν παρεξηγησε!για τα αλλα ειπα!!!!λοιπον ξεκολατε ολες οι παρεξηγημενεσ κ ξεχασρ=τε τα ολα!αμαν.και κλαιει οοοολο το πρωι το παιδι κ θα τρελαθω!

mary εχουμε γινει το αγαπημενο θεμα του φορουμ μας!!!!!!

βρε σεις, διαφημιστικο κολπο για να ανεβουμε ειναι!!! οπως η συνονοματη Μενεγακη!!! ελενιτσα κ αυτη, 3 παιδακια κ αυτη! τοσα κοινα, να τα αφησω χαμενα??????

κ για τελος...ΤΖΙΑ ελα εδω που ανηκεις!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τι γινετε ηρθε κανα κοψιδι ομορφομανα???στειλε και εδω στην καλογρεζα κανενα!!!

Ελενη 1 αρχιζω κ περναω στο δευτερο κουτι...αλλα θα σταματησω γιατι πρεπει ν αγορασω τζιν!!λοιπον.......πααααλι κλαιει κ για να μην πηδηξω απο τον 7ο θα ερθω αργοτερα!!!καλη τσικνοπεμπτη κ φιλια σε ολες@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι το σκεφτομαι πολυ το μονο προβλημα μου ειναι οτι θα ειμαι εγω μακρυα απο δουλεια που να πηγαινω απο περαμα μαρουσι??? δε ξερω...θα δουμε ναι το ξερω οτι ειναι φτηνα...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

σημερα θα παμε να κοψουμε πιτα σε ενα μαγαζι με την εταιρεια και βαριεμαιαιαιαι θα αρχισουν παλι να μας μιλανε.....θελω να παω και στη μπουμπου μου γρηγορα...εχθες μου ειχε θυμωσει δεν με κοιταγε καν μου κραταγε μουτρα....υστερα λενε οτι δεν καταλαβαινουνε τα μωρα.....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

τι γινετε ηρθε κανα κοψιδι ομορφομανα???στειλε και εδω στην καλογρεζα κανενα!!!

Ελενη 1 αρχιζω κ περναω στο δευτερο κουτι...αλλα θα σταματησω γιατι πρεπει ν αγορασω τζιν!!λοιπον.......πααααλι κλαιει κ για να μην πηδηξω απο τον 7ο θα ερθω αργοτερα!!!καλη τσικνοπεμπτη κ φιλια σε ολες@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδη και εμενα γκρινιαζει.....

....εβαλα το καροτσι στο σπιτι και εβαλα μεσα το μωρο που δεν ειχε ξαναμπεί και εβαλα το Γιαννη να το κουναει........μαγικό!!!!!τα ξεφορτώθηκα και τα δυο.....

ναι το σκεφτομαι πολυ το μονο προβλημα μου ειναι οτι θα ειμαι εγω μακρυα απο δουλεια που να πηγαινω απο περαμα μαρουσι??? δε ξερω...θα δουμε ναι το ξερω οτι ειναι φτηνα...

Περαμα - Μαρουσι...????

Σου πεφτει κομματακι μακρυα.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

mary εχουμε γινει το αγαπημενο θεμα του φορουμ μας!!!!!!

βρε σεις, διαφημιστικο κολπο για να ανεβουμε ειναι!!! οπως η συνονοματη Μενεγακη!!! ελενιτσα κ αυτη, 3 παιδακια κ αυτη! τοσα κοινα, να τα αφησω χαμενα??????

κ για τελος...ΤΖΙΑ ελα εδω που ανηκεις!

καλημερα!!!

ετσι ειναι αργοτερα θα ανακοινωσουμε οτι τα ξαναβρηκαμε!!!!και φυσικα ολες παλι θα ασχολεισται μαζι μας!!:lol::lol::lol::lol:

ειναι εξυπνη η μενεγακη;)

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ελα το σωσαμε τον κοιμησα~!για ποσο δεν ξερω βεβαια...

Εμένα και οι δύο,όπως έχω γράψει,ποτέ δεν έχουν ξυπνήσει βράδυ.Η μεγάλη από 4 μηνών που κοψαμε το θηλασμό και η μικρή από 40 ημερών.ΠΟΤΕ όμως δεν έχω βάλει φωτάκι μικρό.Το απόλυτο σκοτάδι!Μήπως φταίει αυτό;;;

ουτε εγω εχω φωτακι αλλα οποτε του τη βαραει ξυπναει!!!

σημερα θα παμε να κοψουμε πιτα σε ενα μαγαζι με την εταιρεια και βαριεμαιαιαιαι θα αρχισουν παλι να μας μιλανε.....θελω να παω και στη μπουμπου μου γρηγορα...εχθες μου ειχε θυμωσει δεν με κοιταγε καν μου κραταγε μουτρα....υστερα λενε οτι δεν καταλαβαινουνε τα μωρα.....

:lol::lol:

Επειδη και εμενα γκρινιαζει.....

....εβαλα το καροτσι στο σπιτι και εβαλα μεσα το μωρο που δεν ειχε ξαναμπεί και εβαλα το Γιαννη να το κουναει........μαγικό!!!!!τα ξεφορτώθηκα και τα δυο.....

.

εγω το εχω κανει καιρο αυτο διοτι δεν αντεχε η μεση τοσο περπατημα!αλλα δεν εχω αλλο να το κουναει!αυτο ειναι το προβλημα!:rolleyes::rolleyes:

καλημερα!!!

ετσι ειναι αργοτερα θα ανακοινωσουμε οτι τα ξαναβρηκαμε!!!!και φυσικα ολες παλι θα ασχολεισται μαζι μας!!:lol::lol::lol::lol:

ειναι εξυπνη η μενεγακη;)

βρωμιτσες επιτηδεσ το κανετε να ασχολουμαστε μαζι σασ?????!!!αααααα!!;;;;ΑΑΑΑΑ!!!

να σας πω λοιπον και ενα παραπονο δικο μου???? ειμαι 2 βδομαδεσ στην αθηνα και δεν εχω ψωνισει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι να μην πεσω στα σκληρα μετα????η εστω στα ληγμενα!

Πηγα τρεχοντας και πηρα ψωμι........ακομα παιζει ο Γιαννακης μπροστα στην θηκη του καροτσιου με τα τουβλακια του και το μωρο τον κοιταει...δεν εχει βγαλει κιχ !!!!!

Τι χαρα ειναι αυτή....!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...