Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτα να τα πεις στον αντρα μου καλη μου γιατι εχθες, στην ερωτηση μου ποτε θα αδυνατισω?? Η απαντηση ηταν ελπιζω συντομα!!:)

Χαχαχαα μηπως εχουμε τον ιδιο αντρα???Καθε φορα που γδινομαι φροντιζω να μην υπαρχει ουτε ο μπεμπουλης μπροστα...μην με δει και τρομαξει και το μωρο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μεφη τι να το κανεις εσυ κουκλα μου το κομμωτηριο???το ονομα φουστανος σου λεει κατι???εκτος κ αν κανεις τα μαλλια ιμο.και δεν φαινεται η σταφιδιασμενη απο το χρονια κ τις κακουχιες μουτσουνα..

Πωπω...καποια θα δαγκωσει την γλωσσα της και θα δηλητηριαστει...μαρη κιμι τεκνατζου δεν ντεπεσαι να λες ετσι στην μεφη???επειδη δλδ ειναι λιγο σιτεμενη πρεπει να της δημιουργουμε θεμα?!?!?!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εν το μεταξυ,στην δουλεια γινεται χαμός.....αν δεν παω να βαλω ταξη θα μας πανε μεσα πισθαγκωνα....

Και ο Μανωλης ειναι ο καλυτερος εργοδοτης,δεν τους λεει να κανουν τιποτα και τα κανει ολα μονος του και το βραδυ που ερχεται σπιτι με πρηζει για το οτι δεν εκαναν αυτο,δεν εκαναν εκεινο....πως να τα κανουν μωρ'αρεδφακι μου αφου δεν τους τα λές...?????....και μην με πολυ πρηζεις γιατι δεν το γλυτωνεις το μωρο ''καπελο''...

Εσενα και την Αλεκα σας εχω κοψει...θα σας βλεπει το προσωπικο και θα αλλαζει δρομο...ιδιαιτερα την Αλεκα!!!Ο φοβος και ο τρομος του γραφειου!!!:lol::lol::lol::lol:

Διάλειμα για καφε....

σημερα ειμαι μονη σπιτι και με τα δυο και δεν υπαρχει κανεις δικος μου σε ακτινα χιλιομετρων....

Οι γονεις μου πηγαν στο εξοχικο η αδερφη μου,που μου κραταει το μωρο πηγε να μαζεψει το σπιτι της γιατι το σαββατο ερχεται ο αντρας της απο το ταξιδι(ναυτικος)και παει και η δουλεια.......ποτε θα ξαναπαω δεν μπορω να ξερω.....μπου χου χου...κλαπς

αστα και εγω σημερα μονη ειμαι...ο παυλος θα φυγει για δουλεια και η μαμα με τον μπαμπα εχουν βγει για ψωνια και το βραδυ χορευουν σε μια πολιτιστικη εκδηλωση...δεν σας το εχω πει???Η μαμα μου και ο μπαμπας μου ειναι πρωτοι στο χορο!!!Οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη...ενα τετοιο πραγμα...:cool::cool::cool:

Κοτοπουλακι και Θεανω οι γονεις μου ανεβαινουν για εκδρομη το ΣΚ της καθαρας δευτερας Αλεξανδρουπολη...αν δειτε μια ξανθια και εναν τυπο με μουστακι να ξεσαλωνουν στο καρναβαλι μην απορεισετε...τα οργισμενα νιατα θα ειναι...:tongue::tongue::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διάλειμα για καφε....

σημερα ειμαι μονη σπιτι και με τα δυο και δεν υπαρχει κανεις δικος μου σε ακτινα χιλιομετρων....

Οι γονεις μου πηγαν στο εξοχικο η αδερφη μου,που μου κραταει το μωρο πηγε να μαζεψει το σπιτι της γιατι το σαββατο ερχεται ο αντρας της απο το ταξιδι(ναυτικος)και παει και η δουλεια.......ποτε θα ξαναπαω δεν μπορω να ξερω.....μπου χου χου...κλαπς

μη φας πολυ!!!εγω ηδη εχω φαει ενασ κουτι μπισκοτα!!!!καλημερα!

Δεν εχω αρχίσει ακόμα,το τρενάρω οσο μπορω γιατι με το που θα μπει η πρωτη μπουκια στο στόμα παιρνει μπρος η μασελα και δεν σταματαει με τπτ......:lol:

εμενα δε μου μιλαει καμια??????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????

Παραπονιάραααα.......:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αυτα να τα πεις στον αντρα μου καλη μου γιατι εχθες, στην ερωτηση μου ποτε θα αδυνατισω?? Η απαντηση ηταν ελπιζω συντομα!!:)

εχουν ανεβει τα στανταρ του, τωρα με τα γυμναστηρια!!!

Διάλειμα για καφε....

ολα χαλια δλδ... αλλα μη στεναχωριεσαι, το βραδυ θα τσικνισουμε μαζι...

Εν το μεταξυ,στην δουλεια γινεται χαμός.....αν δεν παω να βαλω ταξη θα μας πανε μεσα πισθαγκωνα....

Και ο Μανωλης ειναι ο καλυτερος εργοδοτης,δεν τους λεει να κανουν τιποτα και τα κανει ολα μονος του και το βραδυ που ερχεται σπιτι με πρηζει για το οτι δεν εκαναν αυτο,δεν εκαναν εκεινο....πως να τα κανουν μωρ'αρεδφακι μου αφου δεν τους τα λές...?????....και μην με πολυ πρηζεις γιατι δεν το γλυτωνεις το μωρο ''καπελο''...

... κ το σεξ, μετα το καπελωμα!;) γιατι πολυ το καθυστερησε ο Μανωλακης...

εμεις λουλουδακι, παραγγειλαμε ηδη στη δουλεια σουβλους, γιατι ο λογισταρας με κατι γρηγορους υπολογισμους που εκανε, σημερα λεει πρεπει να παραγγειλουμε 4μιση ωρες πριν για να φαμε την ωρα που θελουμε! οταν λεμε ο Βουδας της Λογιστικης, το εννοουμε..ετσι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αυτο με το φουστανο παρατραβηξε...............................................τι μονο μεταξυ σας τα τηλεφωνα εχουμε κ αλλες αναγκες!!!

Καλά,μαρή,μιλάς ακι συ,που σε είδα στο φέις και είσαι μια κούκλα;;;;

Κάντε πλάκα εσείς,αλλά εγώ σας λέω οτι έτσι ακριβώς είναι η φάτσα μου!!!

Γέρασα πριν την ώρα μου,από πολλά "ευχάριστα" που μου έχουν συμβεί τα τελευταία 2 χρόνια!!!!!

Δεν εχω αρχίσει ακόμα,το τρενάρω οσο μπορω γιατι με το που θα μπει η πρωτη μπουκια στο στόμα παιρνει μπρος η μασελα και δεν σταματαει με τπτ......:lol:

Παραπονιάραααα.......:tongue::tongue:

:(:(:(:(;);)

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλά,μαρή,μιλάς ακι συ,που σε είδα στο φέις και είσαι μια κούκλα;;;;

Κάντε πλάκα εσείς,αλλά εγώ σας λέω οτι έτσι ακριβώς είναι η φάτσα μου!!!

Γέρασα πριν την ώρα μου,από πολλά "ευχάριστα" που μου έχουν συμβεί τα τελευταία 2 χρόνια!!!!!

κουκλα??? η πανουκλα???? κουκλα με 25 κιλα παραπανω δε γινεται......:( ευχαριστω παντως.......(την επιταγη που να τη στειλω???)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Εσενα και την Αλεκα σας εχω κοψει...θα σας βλεπει το προσωπικο και θα αλλαζει δρομο...ιδιαιτερα την Αλεκα!!!Ο φοβος και ο τρομος του γραφειου!!!:lol::lol::lol::lol::tongue::lol::lol:
ναι, δε μπορώ να πω...δόξα τον Θεό με υπολογίζουν :twisted: ...αλλα το μεγαλο γελιο είναι μόλις μπαίμνει ο πατερας μου μεσα....ακομη και εγω ετοιμη ειμαι να σηκωθώ να βαρέσω προσοχη! :D
εμενα δε μου μιλαει καμια??????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????

αη μαρη...μίλα μονη σου... εμεις τι βλέπεις να κανουμε??? Όποια θελει λέει ό,τι θελει :)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΙΜΙ...κ εγω ΝΟΥΝΟΥ KID δινω στη χριστ. τη κονσερβα ομως. μηπως να αλλαζαμε γαλα σ'αυτα τα παιδια??? αυτο να φταιει που μας εχουν τρελλανει?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ρε αλεκουκο κανενα 3ρι στο περαμα εχεις υποψη σου για νοικι δεν μπορω αλλο εχω κανει το Ν.Μακρη-Πειραια...Πειραια-Περαμα δε παιζει το σκεφτομαι σοβαρα να ερθω προς τα κειθε...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ναι βρε ομορφακια το ξερω πλακα κανω...δεν εχω αντρα σπιτι να γκρινιαξω και γκρινιαζω σε εσας...ασε που κολλαει το γ.....ο και δεν μπορω να γραψω...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εχουν ανεβει τα στανταρ του, τωρα με τα γυμναστηρια!!!

όχι μαρη...πάνω που τον πειθω ότι ετσι ειναι όλες οι εγκυες, εμφανιζεται η Ελενη 1, σας το εχω πει. :P:p Μετα απο την απάντηση του τον αγριοκοιταξα και μου λεει 'εμενα δε με νοιαζει, τη γκρινια σου δεν αντεχω...' 'Τον φόβο μου να'χεις', του λέω. 'γλυκέ μου!':cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ολα χαλια δλδ... αλλα μη στεναχωριεσαι, το βραδυ θα τσικνισουμε μαζι...

/QUOTE]

Ααααα και εσεις κοτοπουλο ψητο θα παραγγειλεται....?

Τουλαχιστον ειμαστε καλη παρεα!!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...