Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπα... τα εχω δοκιμασει όλα...Καταρχην πιστευω ότι τα κοριτσια κοιμουνται πιο πολυ. Ο Αγγελος ξυπναγε για φαι μεχρι 4-5 μηνων, και μετα για δοντια, πιπιλα, κουβερτα, φως, τσισα κοκ!!!!!!

Εγω θα ξανακοιμηθω όταν πανε σχολειο και τα δυο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι στο παιδί.Της ξαδέρφης μου,κορίτσι,ξύπναγε μεχρι τα 3.Πάω κομμωτήριο για πιστολάκι και επιστρέφω!

Υ.Γ.Α!Κοπελιά,η ομορφιά η εξωτική που έχεις δεν χάνεται όσα κιλά και να έχεις!!!Το σώμα κάποια στιγμή θα επιστρέψει!!Είναι να μη σε λυμπίζεται ο άντρας σου όταν έχεις τέτοια προσωπάρα;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι στο παιδί.Της ξαδέρφης μου,κορίτσι,ξύπναγε μεχρι τα 3.Πάω κομμωτήριο για πιστολάκι και επιστρέφω!

Υ.Γ.Α!Κοπελιά,η ομορφιά η εξωτική που έχεις δεν χάνεται όσα κιλά και να έχεις!!!Το σώμα κάποια στιγμή θα επιστρέψει!!Είναι να μη σε λυμπίζεται ο άντρας σου όταν έχεις τέτοια προσωπάρα;;;;;;;;;

αυτα να τα πεις στον αντρα μου καλη μου γιατι εχθες, στην ερωτηση μου ποτε θα αδυνατισω?? Η απαντηση ηταν ελπιζω συντομα!!:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσακια ειμαι γραφειο οποτε δε μπορω να σας μιλισω πολυ...ειδα παλι εχει δημιουργηθει θεμα με την Τζια...νομιζω πως δε φταιει κανεις και σταματηστε να ριχνεται ευθυνες στον εαυτο σας οσες το κανετε δεν υπαρχει λογος βρε κοριτσακια παρεξηγησεις γινονται αλλα το σημαντικο ειναι να ξεκαθαριζονται αφου λοιπον εχει ξεκαθαριστει το θεμα δεν παρχει λογος να το συζηταμε...την τζια την θελουμε κοντα μας ολοι αν το καταλαβει αυτο θα ξαναμπει...εμεις οπως ειπατε και οι υπολοιπες εχουμε περασει πολλα μαζι και παρολο που πολες δεν γνωριζομαστε εχουμε ανοιξει τις καρδιες μας...ειναι σημαντικο να στηριζουμε η μια την αλλη με οποιο τροπο μπορουμε ας αφησουμε λοιπον τις βλακιουλες και να προχωρησουμε οπως και το κανουμε... φιλια πολλα θα τα ξαναπουμε σε λιγακι αν μπορεσω....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΜΕΦΗ--Εμένα και οι δύο,όπως έχω γράψει,ποτέ δεν έχουν ξυπνήσει βράδυ\

προκειμενου να μη βλεπουν τι μανα τους εδωσε ο Θεουλης ειναι ικανα να πεσουν σε χειμερια ναρκη τα παιδακια σου...

μεφη τι να το κανεις εσυ κουκλα μου το κομμωτηριο???το ονομα φουστανος σου λεει κατι???εκτος κ αν κανεις τα μαλλια ιμο.και δεν φαινεται η σταφιδιασμενη απο το χρονια κ τις κακουχιες μουτσουνα..

Διαφημίσεις

το νουνου κιντ που του δινω απο το ψυγειο το παιρνω.ειναι μακρας διαρκειας..δεν ειναι το εβαπορε.φρεσκο μας ειπε παιδιατρος οχι ακομα..αλλα σιγα μην πιει το φρεσκο..θα του βρωμαει...

Διάλειμα για καφε....

σημερα ειμαι μονη σπιτι και με τα δυο και δεν υπαρχει κανεις δικος μου σε ακτινα χιλιομετρων....

Οι γονεις μου πηγαν στο εξοχικο η αδερφη μου,που μου κραταει το μωρο πηγε να μαζεψει το σπιτι της γιατι το σαββατο ερχεται ο αντρας της απο το ταξιδι(ναυτικος)και παει και η δουλεια.......ποτε θα ξαναπαω δεν μπορω να ξερω.....μπου χου χου...κλαπς

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εν το μεταξυ,στην δουλεια γινεται χαμός.....αν δεν παω να βαλω ταξη θα μας πανε μεσα πισθαγκωνα....

Και ο Μανωλης ειναι ο καλυτερος εργοδοτης,δεν τους λεει να κανουν τιποτα και τα κανει ολα μονος του και το βραδυ που ερχεται σπιτι με πρηζει για το οτι δεν εκαναν αυτο,δεν εκαναν εκεινο....πως να τα κανουν μωρ'αρεδφακι μου αφου δεν τους τα λές...?????....και μην με πολυ πρηζεις γιατι δεν το γλυτωνεις το μωρο ''καπελο''...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μεφη τι να το κανεις εσυ κουκλα μου το κομμωτηριο???το ονομα φουστανος σου λεει κατι???εκτος κ αν κανεις τα μαλλια ιμο.και δεν φαινεται η σταφιδιασμενη απο το χρονια κ τις κακουχιες μουτσουνα..

:-P:-P:-P:-P πω- πω αδερφακι μου μελι σταζει το στομα σου :P:p:p με ψωφισες παλι

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΜΕΦΗ--Εμένα και οι δύο,όπως έχω γράψει,ποτέ δεν έχουν ξυπνήσει βράδυ\

προκειμενου να μη βλεπουν τι μανα τους εδωσε ο Θεουλης ειναι ικανα να πεσουν σε χειμερια ναρκη τα παιδακια σου...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μπορώ ν'απαντήσω αλά δεν θέλω!!!

Ρε,Κίμη και ήθελα να στο πώ!!!Μπορείς να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη;;

Μπορείς να μου δώσεις το τηλεφωνό του,μια που το έχεις πιο πρόσφατο;;;

Αφού ακούγεται οτι έκανε ανακαίνηση μόνο από τον τζίρο πυ έκανε από εσένα!!!

Διαφημίσεις

Εν το μεταξυ,στην δουλεια γινεται χαμός.....αν δεν παω να βαλω ταξη θα μας πανε μεσα πισθαγκωνα....

Και ο Μανωλης ειναι ο καλυτερος εργοδοτης,δεν τους λεει να κανουν τιποτα και τα κανει ολα μονος του και το βραδυ που ερχεται σπιτι με πρηζει για το οτι δεν εκαναν αυτο,δεν εκαναν εκεινο....πως να τα κανουν μωρ'αρεδφακι μου αφου δεν τους τα λές...?????....και μην με πολυ πρηζεις γιατι δεν το γλυτωνεις το μωρο ''καπελο''...

Κάποιον μου θυμίζει ο άντρας σου!!!!

τι γινεται μωρε?????λιγο ελειψα και χαλαστηκατε???

Τί λες ρε Ασπούλα;;;;Εγώ γι'αυτές τις στιγμές ζώ!!Με τρελλαίνει η άτιμη με το στόμα της!!Και όχι τίποτ'άλλο,είναι και γα..ω τις κουκλάρες,από φωτογραφίες που είδα στο φέις!!!Για ακόμη μια φορά ο Φουστάνος έκανε καλή δουλειά!!!!

τι να πω ΑΝΤΡΕΣ......:tongue: (δεν ειναι τυχαιο αυτο που λενε οτι πισω απο εναν επιτυχημενο αντρα κρυβεται παντα μια επιτυχημενη γυναικα...)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...