Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!!!

Λοιπον σκατουλες συμμορφωθειτε και ξεχαστετα ολα!!!ο,τι εγινε εγινε!!!Τελος...

Ελενακι και εγω το εχω σκεφτει αυτο με την σκονη...λοιπον δυο μερες τωρα τον ταιζω 23:30 και ξυπναει 05:30..1η Μαρτη γυριζω στην δουλεια αν συνεχισει ετσι ειμαστε πολυ οκ!!!!Αν ομως αρχισει αλλο τροπαριο αφου εξαντλησω ολα τα περιθωρια μπορει να το κανω και εγω...εεε ειπαμε θηλασμος θηλασμος αλλα μην μας τιναξει και τα πρεκια...δυσμοιρη ηθελε ποτισμα το γκαζον εε?? :ΡΡΡ Και μεις με προγραμμα το παμε...οχι το μεσημερι κοιμαται ο Παυλιτος το βραδυ ειμαστε πτωμα και οι δυο οποτε περιμενουμε να κοιμηθει ο μπεμπης καμμια ωρα το απογευμα για να βρεθουμε με την προυποθεση βεβαια οτι δεν παμε γυμναστικη χεχεχε

Καλημερα Ομορφακι...εμεις σημερα δεν θα τσικνησουμε γιατι τον Παυλο τον εχωσαν και δουλευει 15:30-23:00...θα τσικνησω μονη μου με γαλα και δημητριακα που μου εχει η διαιτα :ΡΡΡ

Αλεκακι αυτα τα θεματα που εχεις με την μαμα τα εχεις συζητησει ποτε μαζι της??Λογικα θα το εχεις κανει γιατι παντα τα παιδια προσπαθουν να εχουν καλες σχεσεις...

Μαριανθούλα,τώρα ξέρω πως θα σε βρίσκουμε στο λεπτό!!!Θα βάζουμε τις θηλάζουσες να γράφουν το"γάλα σκόνη" και τσούπ θα εμφανίζεσαι!:-)

Ο,τι πάρεις καλο είναι!!Γκρινιάρα!!!Εγώ δεν πρόκειτα ΠΟΤΕ να μιλήσω γι'αυτήν που απλά γέννησε τον άντρα μου γιατί δεν έχω λόγια και δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου!!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

Καλά,καλέ,δεν έγινε και τίποτα να μην πιεί μια μέρα γάλα!Όσο για το Καουτόνικ,εγώ ξέρω πως σε παιδιά που δεν πίνουν καθόλου γάλα ας πίνουν με Χέμο ή Καουτόνικ!!Πάντως κάπου είχα διαβάσει οτι τελικά είναι μύθος οτι δεν απορροφάται καλά το ασβέστιο όταν βάζουμε στο γάλα αυτά!

και εγω αυτο ξερω...

Αλεκακι αυτα τα θεματα που εχεις με την μαμα τα εχεις συζητησει ποτε μαζι της??Λογικα θα το εχεις κανει γιατι παντα τα παιδια προσπαθουν να εχουν καλες σχεσεις...

αχ καλη μου φιλεναδα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κιμι εχεις δοκιμασει να δωσεις φρεσκο???Εγω τα κουτια δεν τα πολυσυμπαθω...ξερω οτι δεν δινουμε σοκολατα και ζαχαρη και αλατι στα παιδακια αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δωσω γαλα με καουτονικ παρα καθολου γαλα..ο παιδιατρος τι λεει?

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μαριανθούλα,τώρα ξέρω πως θα σε βρίσκουμε στο λεπτό!!!Θα βάζουμε τις θηλάζουσες να γράφουν το"γάλα σκόνη" και τσούπ θα εμφανίζεσαι!:-)

χαχαχαχαχα!!!Αι μαρη τρελη...:tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε συ Ελενη ακριβως τα ιδια η δικια μου...να τα ζευγαρωσουμε..πολυ νευρο..με τιποτα δε μπορει να κοιμηθει.τη βαζω στο ριλαξ κ γερνει γερνει ,μεχρι να ακουσω το μπαμ.το γαλα δεν παιζει ρολο.κ εγω που της δινω σκονη 5 ωρες με ταλαιπωρουσε...

Δεν καθετε στο ριλαξ ουτε λεπτο....κανει κοιλιακους και σηκωνετε λεμεεεε ...

με εκδικειται,αρρωστος δεν ειναι,σιγουρα.καθε μερα με φτανει στα ορια μου..το νουνου κιδ του δινω.εσεις???σκεφτηκα μεχρι και καοτονικ να του βαλω αλλα απαγορευεται.ασε που δινει ενεργεια κ θα μας φαει ζωντανους εδω μεσα...

Εγω του δινω το νεσλακ2 .

Το πρωινο το γαλα και εμενα το εχει ελατωσει πολυ απο τον Σεπτεμβριο πινει 100 γρ με το ζορι....το μεσυμερι και το βραδυ ομως την αδειαζει την μπουκαλα!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημέρα σε όλες και καλή Τσκικνοπέμπτη.

Έβαλα την μπέμπα να κοιμηθεί χθες το βράδυ στην κούνια της και της έβαλα και υπνόσακο για πρώτη φορά. Ακόμα κοιμάται από χθες στις 11 ενώ έχει να πιει γάλα από χθες στις 8.30. Την έχει πλακώσει το πάπλωμα φαίνεται.

Πάω να διαβάσω και επανέρχομαι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημέρα σε όλες και καλή Τσκικνοπέμπτη.

Έβαλα την μπέμπα να κοιμηθεί χθες το βράδυ στην κούνια της και της έβαλα και υπνόσακο για πρώτη φορά. Ακόμα κοιμάται από χθες στις 11 ενώ έχει να πιει γάλα από χθες στις 8.30. Την έχει πλακώσει το πάπλωμα φαίνεται.

Πάω να διαβάσω και επανέρχομαι.

Επιτηδες το κάνεις...???? Εδω σου λέμε ανα μισή ώραααααα......και εσενα ανα μιση μέρα? :confused:

φτου φτου !!!!

Διαφημίσεις

Δεν καθετε στο ριλαξ ουτε λεπτο....κανει κοιλιακους και σηκωνετε λεμεεεε ...

Εγω του δινω το νεσλακ2 .

Το πρωινο το γαλα και εμενα το εχει ελατωσει πολυ απο τον Σεπτεμβριο πινει 100 γρ με το ζορι....το μεσυμερι και το βραδυ ομως την αδειαζει την μπουκαλα!!

Εμένα και οι δύο,όπως έχω γράψει,ποτέ δεν έχουν ξυπνήσει βράδυ.Η μεγάλη από 4 μηνών που κοψαμε το θηλασμό και η μικρή από 40 ημερών.ΠΟΤΕ όμως δεν έχω βάλει φωτάκι μικρό.Το απόλυτο σκοτάδι!Μήπως φταίει αυτό;;;

Εμένα και οι δύο,όπως έχω γράψει,ποτέ δεν έχουν ξυπνήσει βράδυ.Η μεγάλη από 4 μηνών που κοψαμε το θηλασμό και η μικρή από 40 ημερών.ΠΟΤΕ όμως δεν έχω βάλει φωτάκι μικρό.Το απόλυτο σκοτάδι!Μήπως φταίει αυτό;;;

Ουτε ο Γιαννης ξυπναγε απο 2 μηνών !!!! Αλλο παιδι αυτο εδω.....θα στρωσει,που θα παει....

Οκ το επιασα...:rolleyes::rolleyes:

Ο μικρος ξυπναει ακομα την νυχτα για μαμ???

μονο ξυπναει??? Αυτος ξυπναει 2 φορες!! Μια στις 3 και μια στις 6! Μετα τις 6 εχει πιαστει στο μπρουμυτα και θελει και αλλαγη προς το ανασκελο. Εκει στα ανασκελα βλεπει τα μπιχλιμπιδια απο πανω του - που ως τωρα δεν ηξερα ότι τα λένε μ'ομπιλε- τους πιανει κουβεντουλα, ακουω εγω απο την ενδοεπικοινωνια....

μετα απο λίγο τσουπ! τα κανει....πλυσιμο κλπ! Οπότε ειμαι ξυπνα απο τις 6 καθε μερα. Το βραδυ κοιμαται κατα τις 10 με 11

221882cb0gkyh7q4.gif

μπα... τα εχω δοκιμασει όλα...Καταρχην πιστευω ότι τα κοριτσια κοιμουνται πιο πολυ. Ο Αγγελος ξυπναγε για φαι μεχρι 4-5 μηνων, και μετα για δοντια, πιπιλα, κουβερτα, φως, τσισα κοκ!!!!!!

Εγω θα ξανακοιμηθω όταν πανε σχολειο και τα δυο

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...