Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το διαβασα κ μου "κοπηκαν" τα ποδια!!! ωχ μανα μου...

τζια συνετισου!!!

παλιοψαρο τελος! η κοπελα νιωθει πολυ χαλια! αντε μη ψαξω να βρω πως το ειχες γραψει το μνμ κ ολες θα μειδιασαμε... εσυ τι καταλαβαινεις? οτι υστερα απο περιπου ενα χρονο που μιλαμε καθημερινα, ουτε με τη μανα μου τοσο πολυ πια, θα κοροιδευε η μια την αλλη??????? ειναι δυνατον? ποσο μαλλον που δεν καταλαβε κιολας τι εγινε... βλεπω την ερωτηση της τζιας, κ παταω το quote να της απαντησω, κ παω παρακατω κ βλεπω τη δικια σου απαντηση, κ παθαινω σοκ. σβηνω το quote της τζιας. sorry, κιολας παλιοψαρο μου, κ ξερεις τι γνωμη μου για σενα, αλλα κ εγω στη θεση της τζιας θα εξαφανιζομουν! μαλλον χρειαζεται να της κανεις κ εσυ μια προσκληση...σου ειναι δυσκολακι?????????:)

συγνωμη βρε ελενιτσα αλλα τι διαβασες???ετσι εχω την απορια!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

διαβασα οτι εδωσες κ στον αντρα σου να κανει τεστ για να βεβαιωθεις οτι βγηκε θετικο. λαθος??

ναι για να δω αμα ειναι χαλασμενα τα τεστ...μετα απο 5 εξωσωματικες οι οποιες ολες ηταν αρνητικες.

για μενα αυτο ειναι πολυ περιεργο θεμα και πραγματικα δεν το εγραψα για να σχολιαστει απλα ηθελα να σας δωσω να καταλαβαιτε οτι πραγματικα δεν πιστευα οτι ειμαι εγκυος.

το να γελασεται με αυτο σιγουρα δεν με χαλαει,αλλα το οτι μετα ειπωθηκε ποιανης ο αντρας τα χρησιμοποιει,ναι με ενοχλησε.

προτιμησα να το πω παρα να το κραταω.

την επομενη η τζια ειπε συγνωμη και τελειωσε εκει.

δεν νομιζω οτι υπαρχη λογως για να μην μπανει εδω,ουτε εγω προκειται να πω κατι παραπανω.

αλλα να βγω και φταιχτρα επειδη το ειπα οτι κατι με πειραξε.....ε τι να πω.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες μου τι κάνετε? Εγώ γύρισα στη δουλειά τη Δευτέρα και ναι περνάω καλά παρόλο που δεν ήθελα να πάω.... Δουλεύω 8:30 με 12:30 και είναι ότι πρέπει τώρα για αρχή.....

Πάλι οργιάσατε και δεν ξέρω από που να αρχίσω οπότε ας αρχίσω με αυτό...

Βρε γάλατα μην αλλάζετε χωρίς λόγο.Για να στρώσει το στομαχάκι τους με το καινούργιο δεν θα τρώνε όσο κ όπως πρέπει άρα χαμένος κόπος...

Ο δικός μου παιδίατρος αν και μου σύστησε το hummana κάθε φορά που πάω μου έχει κρατημένα όλα τα αντιαναγωγικά που του δίνουν. Επίσης ο θείος μου έχει φίλη παιδίατρο και της παίρνει όλα τα αντιαναγωγικά....Δηλαδή η δικιά μου στους 3 μήνες ζωής της έχει πει όλες τις μάρκες.... Ο δικός μου παιδίατρος και η γνωστή του θείου μου λένε ότι δεν παίζει ρόλο γιατί όλα τα γάλατα είναι ίδια. Επίσης 2 ανήψια μου που μεγάλωσαν ακριβώς με αυτό τον τρόπο γάλα να είναι και ότι να είναι ήταν τα μεγαλύτερα και τα πιο γερά μωρά της οικογένειας.... :D:D:D:D:D

τώρα που είπες βόρειες κ κάτι λέγατε για κοινωνικό τουρισμό πριν, έχω κλεισμένη θέση με αυτα τα κουπόνια για κατερίνη! είναι καλά να πάω;

συνεχίζω με το marlenaki. Εγώ πέρσι λόγω εγκυμοσύνης και για να είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη πήγα ανάμεσα Παραλία Κατερίνης και Ολυμπιακή Ακτή με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού στο grand platon δες το κιόλας εδώ : http://www.grandplaton-hotel.gr/. Παραλία Κατερίνης και Ολυμπιακή Ακτή πολύ ωραία χωριουδάκια με πεζόδρομους γεμάτους μαγαζάκια ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ αλλά η θάλασσα εκεί δεν λέει πολλά ειδικά για μωρά. Μπορείς όμως να πηγαίνεις Πλαταμώνα και Νέους Πόρους που έχουν καταπληκτική θάλασσα και κάνει και για μωρά. Ειδικά οι Νέοι Πόροι είναι όνειρο......:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Νωρίς δεν είναι για να σταθεροποιηθεί ο κύκλος; Βέβαια έτσι δεν ξέρεις ποιες είναι οι γόνιμες μέρες!

Εμένα πάντως μου έχει έρθει ήδη 2 φορές και να σημειώσω ότι τον πρώτο μήνα θήλαζα.... Είναι πολύ νωρίς για να σταθεροποιηθεί ο κύκλος.

Κορίτσια πήγα και πήρα θηλή για το μπιμπερό 4+ αλλά δεν μου έδωσαν αυτή με τις τρεις τρύπες αλλά με την μία την μακρόστενη και έχει τρεις ροές πχ. 1 μικρή, 2 μεσαία και 3 μεγάλη. Ήπιε με τις τρεις ροές και ευτυχώς δεν πνίγηκε αλλά εία ότι η ροή 3 δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Και εγώ την είχα πάρει αλλά είναι μακακία. Πήρα όμως αυτή με τις 3 τρύπες την fast flow και σώθηκα πίνει το γάλα της σε 10 λεπτά και δεν ζορίζεται αλλά ούτε και πνίγεται...

Καλα βρε προδότρα μέφη, θες να πας στη συνάντηση των νοτίων;;; Φτου σου! Όταν θα κάνουμε κι εμείς οι βόρειες συνάντηση δεν θα σου πούμε για να μάθεις!!!

Σωστήηηηηηηηηηηη μας πουλάς μαρή μέφη για τις βρωμοχαμουτζούδες ? Θα σε κανονίσουμε και εμείς λεπόν. Θα κανονίσουμε meeting με pm και εσύ στην απέξω θα είσαι :lol::lol::lol::lol:

Αλέκααααααααααα δεν μας είπες τι θα κάνεις με το πενηντάρικο και έχω μια περιέργεια.....

Τζιααααααααααααα Τζιααααααααααααααα έλα πίσω μετά από τόσο καιρό που μιλάτε μην παρεξηγιέσαι βρε κοριτσάκι μου.....

Μαριάνθη έχεις pm για κάτι που σε αφορά..... Οχι κάτι σοβαρό θα δεις.....

Κάτι έχω ξεχάσει μα θα το θυμηθώ και θα σας το πω.......

καλησπερααα.εφυγαν οι βρωμογριες και μειναμε τα πιπινια

Δαλιδα πες το προβλημα της πεθερας σου..τοσες συνομιληκες της υπαρχουν εδω..

εμεις ψαχνουμε κουπονια για πανες pampers κ τα πουρα για ΤΕΝΑ ...

το διαβασα κ μου "κοπηκαν" τα ποδια!!! ωχ μανα μου...

τζια συνετισου!!!

παλιοψαρο τελος! η κοπελα νιωθει πολυ χαλια! αντε μη ψαξω να βρω πως το ειχες γραψει το μνμ κ ολες θα μειδιασαμε... εσυ τι καταλαβαινεις? οτι υστερα απο περιπου ενα χρονο που μιλαμε καθημερινα, ουτε με τη μανα μου τοσο πολυ πια, θα κοροιδευε η μια την αλλη??????? ειναι δυνατον? ποσο μαλλον που δεν καταλαβε κιολας τι εγινε... βλεπω την ερωτηση της τζιας, κ παταω το quote να της απαντησω, κ παω παρακατω κ βλεπω τη δικια σου απαντηση, κ παθαινω σοκ. σβηνω το quote της τζιας. sorry, κιολας παλιοψαρο μου, κ ξερεις τι γνωμη μου για σενα, αλλα κ εγω στη θεση της τζιας θα εξαφανιζομουν! μαλλον χρειαζεται να της κανεις κ εσυ μια προσκληση...σου ειναι δυσκολακι?????????:)

πω πω πραγματικα χαλαστηκα ρε ελενη,δηλαδη αν σκεφτεσται οτι εγω φταιω......λυπαμαι τι να πω...τα λεμε.....

fCS8p3.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ απο τοτε που παντρευτηκα..η πεθερα μου μας εχει παρει ενα σετ με 5 κατσαρολες fissler,κουρτινες.την κρεββατοκαμμαρα,air-condition,και πολλα αλλα......

επισης ο πεθερος μου εδω κ 2 χρονια ανοιγει λογαριασμο στο ταμιευτηριο για Χρηστακο...(πρεπει να πηζει στη δουλεια το ταμιευτηριο για να μην εχει προλαβει ακομα..)

αααα και μας εδωσαν κ 1500 ευρω για γεννα..καλο ε???

Διαφημίσεις

τωρα τσαντιστικε κ η Μαιρη??μονο εγω ειμαι βοδι και δεν με αγγιζουνν τα ανανδρα χτυπηματα που δεχομαι??τα ακους ΜΕΦΗ για σενα λεωω.

Δεν έχεις ανάγκη εσύ αντέχεις!!!!!!!!!!!

ααααααααααααα θυμήθηκα τι ξέχασα πριν.....Ήθελα να πω για την πεθερά μου τη συγχωρεμένη....Στην αρχή ρε παιδιά ήταν θανάσιμη πεθερά..... Φυσικά εγώ ακόμα πιο θανάσιμη νύφη...... Σκοτωθήκαμε άπειρες φορές αλλά μια φορά πραγματικά θα την έδερνα αλλά σεβάστηκα τα άσπρα της μαλλιά και την ηλικία της. Από τότε τα πηγαίναμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!! Τελικά αρρώστησε η καημενούλα πριν από 2 χρόνια και φυσικά μετά εγώ έγινα η καλύτερη..... Πριν από ένα χρόνο πέθανε και ενώ εγώ έλεγα κάποτε ότι δεν θα με ένοιαζε τώρα ένα χρόνο μετά μου λείπει!!!!!!!!! Αστείο δεν είναι ? Στην αρχή να μην θες να δεις έναν άνθρωπο και μετά να σου λείπει κιόλας......

πω πω πραγματικα χαλαστηκα ρε ελενη,δηλαδη αν σκεφτεσται οτι εγω φταιω......λυπαμαι τι να πω...τα λεμε.....

Αααααααααααααααα για συνέλθετε ρε παιδιά τι είναι αυτά ? Δεν είμαστε για να χαλάμε το παρεάκι μας......

πω πω ρε κιορίτσια, πολύ χαλάστηκα με τα σημερινά! μπήκα να πω ένα γεια κ μου την έδωσε!

Με 4 αντρες τι περιμενεις δολια μάνα....μια ζωη ρουχα θα μαζευεις....

και εγω επεισης με 3 αντρες......:roll::roll:

χαχα, ας κάνατε κορίτσια.... είπε η κοριτσομανούλα!!!!;)

Πρέπει να βρω νύφες από τώρα μου φαίνεται...

εμάς πάντως μη μας έχεις στα υποψη!! ούτε πάτρα ερχόμαστε ούτε δούλες γινόμαστε!!!:rolleyes:

Αχ σε ζηλευω, μακάρι να ήταν έτσι η μάνα μου εμένα, όχι η πεθερά!!!:mad::x:x

Και ανακάλυψα άλλο χουι της πεθερας σήμερα αλλά δεν μπορώ να το πω δημόσια:oops::oops::oops:....εφριξα λέμε....

πες το ιδιωτικά!!!!;);)

αη μαρη πες μας να γελασουμε και εγω θα σας πω μετα πολλα...ουυυ εχω να θαψω εγω...για όλο μου το σοι!:tongue:

γι αυτό δε λέει παιδί μου! σου λεει κάτσε μην αρχίσω εγώ, κ πάρει φόρεα η αλέκα κ γίνει εδώ μέσα της μουρλής!!!

εγω παλι θελω συγκεκριμενα πραγματα για τα παιδακια μου...πρωτα να ειναι καλα, με υγεια και χαρουμενα. Μετα να εινα εξυπνα, μετα καλοι ανθρωποι και μετα να κανουν καποια δουλεια που να μπορπυν να προσφερουν στην οικογενεια τους χωρις να χρειαζεται να δουλεψει η γυναικα τους αν δεν θελει...

Και απο εκει και περα ό,τι μπορω να προσφερω θα το κανω...

εδώ μάλιστα! σαν να ακούγονται καλύτερα τα πράγματα!!!

αλέκα: η συμπεθέρα μου!!!

Αλεκακι μπραβο σου που εστειλες πμ...χαιρομαι που νοιαζομαστε ετσι για ολα τα μελη...:P

αλέκα ο συμφιλιωτής!!!

Καισαρικες γινονται και μετα τις 3 χωρις προβληματα...ψαξτο στο φορουμ εχω βρει πολλες μαρτυριες...

συμφωνώ!!! όρεξη να έχετε!!!;)

Να το πεις...τι σοι κουτσομπολες ειμαστε???:tongue::tongue::lol::lol:

για ποιές λές;;;:cool:

συνεχίζω με το marlenaki. Εγώ πέρσι λόγω εγκυμοσύνης και για να είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη πήγα ανάμεσα Παραλία Κατερίνης και Ολυμπιακή Ακτή με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού στο grand platon δες το κιόλας εδώ : http://www.grandplaton-hotel.gr/. Παραλία Κατερίνης και Ολυμπιακή Ακτή πολύ ωραία χωριουδάκια με πεζόδρομους γεμάτους μαγαζάκια ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ αλλά η θάλασσα εκεί δεν λέει πολλά ειδικά για μωρά. Μπορείς όμως να πηγαίνεις Πλαταμώνα και Νέους Πόρους που έχουν καταπληκτική θάλασσα και κάνει και για μωρά. Ειδικά οι Νέοι Πόροι είναι όνειρο......:cool: 8) :cool: 8) :cool: 8)

γειά σου ειρήνη! αν θυμάμαι καλά το με΄ρος λέγεται μεσάγγαλα!!!:confused: κάθε πληροφορία δεκτή!

ερώτηση 1η: πόσο είναι τα μεγάλα σου παιδάκια;

2η: το 3ο ήρθε κατά τύχη ή το ψαξες;

σε ρωτώ γιατί εμέαν είναι στη σειρά, όλα μωρά δηλαδή κ οταν ε΄΄ιδα τις φωτό σου μου έκανε εντύπωσε το μωρό ανάμεσα στα μεγάλα! συν οτι επιλέγω σενάρια... για το 4ο!!!!!;)

κλείνω με θερμή παράκληση σε τζια κ μαίρη για την επίλυση της παρεξήγησης! πιστεύω η αλέκα προσπάθησε να βοηθήσει και όχι να γίνουν χειρότερα τα πράγματα!!!

τζια πες μας τί εχει το μικρό σου! τόσο καιρό εδώ τα έλεγες!!!;)

170301c7zifsub1b.gif

ορίστε και το σημερινό ανάγνωσμα:

"η αθυμία και η αγωνία και η συνεχής φροντίδα, πολλές φορές και ο θυμός, σκοτίζουν τη διαύγεια του νου και δεν αφήνουν να γεννηθούν από αυτόν λογικές σκέψεις!!!

καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

καλέεεεε????? Τι πραγματα ειναι αυτα????Με πηρε ο υπνος την δολια και μπηκα να σας πω τα καθεκαστα και διαβασα όλα αυτα.....

Το τονισα εξ΄αρχης ότι αυτη η κουβεντα που καναμε, τωρα πια αφορουσε γιατι δεν μπαινει η Τζια, και μονο. Και επιτηδες ειπα ότι πραγματικα δεν ειναι θεμα της Μαιρης και της Τζιας αλλα καθαρα της Τζιας γιατι οι αλλες δυο το εχουν λυσει μεταξυ τους, γιατι η Τζια δε μπαινει επειδη εχει στεναχωρεθει ότι και καλα εχει κανει βλακεια και όχι επειδη εχει παρεξηγηθει.

Μαιρουλα μου γιατι στεναχωρεθηκες και εσυ τωρα???? Η Ομορφακια μας στα ειπε όλα αυτα σε χιουμοριστικο πνευμα, και μετα πηγε για υπνο. Γιατι χαλαστηκες τη στιγμη που δεν ηταν μεσα για να μπορεσει να σου εξηγησει??? Είμαι σιγουρη ότι δεν σε θεωρει υπευθυνη όπως δε θεωρει καμια μας. Απλα προσπαθει και αυτη να βοηθησει να λυθει το θεμα της Τζιας και όχι να ριξει ευθυνες σε καποια.

Περασαμε όλες μαζι ενα χρονο...τετοιον καιρο αρχιαζαμε και γκαστρωνομασταν μια μια ρε κοριτσουδια...τόσες αγωνιες, τοσα συναισθηματα.....γιατι να παρεξηγηθουμε τωρα???

Μας ματιασαν βρε που περναγαμε τι ωραια.....λοιπόν, καινουρια ημερα ξημερωνει....τα ξεχναμε όλα ΟΚ??? Αντε ρε κοριτσακια...πώς θα κανουν παρεα τα παιδακια μας όταν μεγαλώσουν σε κανα φορουμακι????

Καλημερα στις πρωινες.....φιλακια σε όλες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...