Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α αυτη ειναι η δικη μου πεθερα...πολυ δυναμικη και πρωην πολυ όμορφη...οποτε της ελεγαν κατι καλο για εμενα ελεγε 'αχ το'χει η οικογενεια μας. Ετσι ημουν και εγω στα νειατα μου' Ενα θα σας πω...μετα το γαμο, κοιταζαμε φωτο, μου λεει λοιπον 'αλεκα μου στο γαμο όλοι μου ελεγαν τι ομορφη που εισαι ...(και εκει που ημουν ετοιμη να 'φουσκωσω' και να την ευχαριστησω) ...θεια μου!' Καταλαβατε ετσι?? Εννοουσε ότι η όμορφη ηταν αυτη και της το ελεγαν τα ανιψια της:lol::lol::lol::lol:

Επίσης ανα εκανα καμια δουλεια μου ελεγε 'ασ'τα κοριτσι μου...αφου θα τα ξανακανω μετα!' :-(

Βρηκε όμως ανθρωπο...χαχα...αναισθητο και πραγματικα με μηδεν στα οικιακα...'καλα της ελεγα, εχεις δικιο, δεν ξανακανω τιποτα!' Ξυπναγα και ουτε το κρεβατι μου δεν μαζευα χαχα...

Τωρα όμως...μετα απο 12 χρονια περιπου λεει τα καλυτερα για εμενα. Και όταν γεννησα στο νοσοκομειο ηρθε δακρυσμενη και μου λεει 'σε ευχαριστω που μου χαρισες δυο εγγονια...'' αυτο ηταν...ελιωσα!

Δεν πρεπει να ειμαι καλά......ΔΑΚΡΥΣΑ......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αη μαρη πες μας να γελασουμε και εγω θα σας πω μετα πολλα...ουυυ εχω να θαψω εγω...για όλο μου το σοι!:tongue:

Αμ δεν θα γελάσετε, θα φρίξετε.....

Γενικώς είναι πολύ τσαπατσούλα, ανέκαθεν ήταν, όχι μόνο τώρα λόγω ηλικίας κ τα έχω δει όοοολα λέμε!!!!

Πού καλέ;;Τί διαφήμιση;;;;

Είχε ότι ψάχνεις από Ξάνθη, αγγελίες. Το έβγαλε κ έβαλε για το ρευμα....:confused::confused::confused:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Φωνάζει το συζυγάτο...φιλιά....

Η αλήθεια είναι οτι και μένα έχει φρικάρι!!Μου λέει:"Τί κα΄νεις όλη την ημέρα στον υπολογιστή;" και του απαντάω "Καταπολεμάω την κατάθλιψη!!"

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι βρε κορίτσια δεν θέλω να βρού τίποτα τα κορίτσια μου από τους γαμπρούς!!Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο γι'αυτές για το μέλλον τους,αλλα το κυριότερο είναι να φτιάξουν την ζωη τους με τους άντρες τους για να μάθουν να εκτιμούν κάποια πράγματα!!!Βέβαια δεν αμφισβητώ πως μια μικρή βοήθεια είναι πάντα ένα καλό ξεκίνημα!
εγω παλι θελω συγκεκριμενα πραγματα για τα παιδακια μου...πρωτα να ειναι καλα, με υγεια και χαρουμενα. Μετα να εινα εξυπνα, μετα καλοι ανθρωποι και μετα να κανουν καποια δουλεια που να μπορπυν να προσφερουν στην οικογενεια τους χωρις να χρειαζεται να δουλεψει η γυναικα τους αν δεν θελει...

Και απο εκει και περα ό,τι μπορω να προσφερω θα το κανω...

Οχι βρε δεν αφορά στα παιδιά!

Τι ροζ σε γριούλα βρε Μαιρούλα;;; Είναι αρκετά μεγάλη για τέτοια! Αφορά στην προσωπική υγιεινή της αλλά στοπ.... ;););)

α καλα ... τα κλασσικα των γερων...
Μέφη κάτω κ'άτω εχουν βάλει διαφημιση για την Ξανθη.ΤΥΧΑΙΟ και αυτό;;;;;;; Τι δια^%&*λο γινεται εδώ μου λες;;;

βρε μας παρακολουθουν ....αλλα δεν πτοουμαι εγω. Θα αναστατωθω μονο αν δω διαφημιση πλαστικου χειρουργου. Τ'ακους big brother???

Δεν πρεπει να ειμαι καλά......ΔΑΚΡΥΣΑ......
ναι μαρη...και εγω!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω παλι θελω συγκεκριμενα πραγματα για τα παιδακια μου...πρωτα να ειναι καλα, με υγεια και χαρουμενα. Μετα να εινα εξυπνα, μετα καλοι ανθρωποι και μετα να κανουν καποια δουλεια που να μπορπυν να προσφερουν στην οικογενεια τους χωρις να χρειαζεται να δουλεψει η γυναικα τους αν δεν θελει...

Αυτά εννοούνται και τα εύχομαι για όλα τα παιδάκια του κόσμου!!!

Τώρα,το να μη δουλέψουν οι νύφες σου,για καλό το χεις;;;;;Θελεις τρελλές νύφες,οπως είμαι εγώ;;;;

Αυτά εννοούνται και τα εύχομαι για όλα τα παιδάκια του κόσμου!!!

Τώρα,το να μη δουλέψουν οι νύφες σου,για καλό το χεις;;;;;Θελεις τρελλές νύφες,οπως είμαι εγώ;;;;

αμα δε θελουν??? τουλαχιστον να δουλευουν ;απο χομπυ και οχι απο αναγκη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αμα δε θελουν??? τουλαχιστον να δουλευουν ;απο χομπυ και οχι απο αναγκη

Αλέκα,Ελένη1.Ειρήνη Λαγκαδας,Ομορφακια,Ευη, σας έκανα add στο Φεις!!!

Μαρία Α......ίδου!Τώρα ψάχνω και άλλες!!Άντε να δούμε τί άλλο θα μάθω,γριά γυναίκα!!!Σαν τη Θεοπούλα του Παρα πέντε νιώθω!!!

Αλέκα,Ελένη1.Ειρήνη Λαγκαδας,Ομορφακια,Ευη, σας έκανα add στο Φεις!!!

Μαρία Α......ίδου!Τώρα ψάχνω και άλλες!!Άντε να δούμε τί άλλο θα μάθω,γριά γυναίκα!!!Σαν τη Θεοπούλα του Παρα πέντε νιώθω!!!

εμενα θα με βρεις σαν αριστοτελης:lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

000203EE.gif

Αααχχχ...... εκανα ενα μπανιο ....ξαλάφρωσα !!!!!

Το μωρακι κοιματε και ο Γιαννης ειναι στην πεθερα μου και τωρα πηρα τηλ να δω τι ωρα θα ερθει και μου λεει .........μολις ξυπνάει:shock::shock:

Θα ξενυχτησουμε.......τσαμπα πλυθηκαμε σημερα....:tongue:

sig.asp?img=ad1

το διαβασα κ μου "κοπηκαν" τα ποδια!!! ωχ μανα μου...

Λοιπόν ...εχω ενα θεμα... και δε μπορω να το αφησω ετσι...Τζια!!!!! Ειναι εξαφανισμενη γιατι νομιζει ότι εχει δμιουργηθει θεμα με το σχόλιο εκεινο. Βεβαια της εξηγησα ότι δεν τρεχει κατι και εξαλλου το ελυσαν μεταξυ τους οι κοπέλες μας. Με στεναχωρει όμως που δε μπαινει...και τωρα ειδα στο παρεντς ότι εχει βαλει ενα ποστ για ενα γρουμπαλακι που εχει βγαλει το κοριτσακι της...και σκεφτομαι ότι αντι να μπει να τα πει να της φυγει το αγχος - όπως κανουμε όλες μας- αυτη καθεται και σκαει μονη της...Και στ' αληθεια με στεναχωρει αυτο.

Της εστειλα πμ και της ειπα ότι ο σοβαρος γιατρος ειναι μονο ενας (χιχι) και κακως ρωταει αλλου.

πρωτον, Τζια αν μας διαβαζεις, εισαι βουρλο που δε γραφεις, δευτερον σιγα το θεμα...ουτε Μενεγακη - Λατσιος να ηταν, και τριτον ΜΠΕΣΣΣΣ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑ

Εγω παντως και να παρεξηγηθει καμια με τις παπ@@@@ες οιυ γραφω, δε μπορω να φυγω...θα παθω καταθλιψη...

τζια συνετισου!!!

κατσε γιατι το θεμα ειχε γινει με εμενα!!!

ρε τζια μπηκες την αλλη μερα ειπες συγνωμη και σου ειπα οκ,ολα ενταξει!!!!

εκανες ενα σχολιο και προτιμησα να πω οτι με πειραξε παρα να το κρατησω...αλλα οχι και να παρεξηγηθεις!!!!

αντε μπες να πας πεις τι εχει γινει με την μπεμπα γιατι τωρα εσυ εγινες η παρεξηγησιαρα:lol::lol::lol::lol:

παλιοψαρο τελος! η κοπελα νιωθει πολυ χαλια! αντε μη ψαξω να βρω πως το ειχες γραψει το μνμ κ ολες θα μειδιασαμε... εσυ τι καταλαβαινεις? οτι υστερα απο περιπου ενα χρονο που μιλαμε καθημερινα, ουτε με τη μανα μου τοσο πολυ πια, θα κοροιδευε η μια την αλλη??????? ειναι δυνατον? ποσο μαλλον που δεν καταλαβε κιολας τι εγινε... βλεπω την ερωτηση της τζιας, κ παταω το quote να της απαντησω, κ παω παρακατω κ βλεπω τη δικια σου απαντηση, κ παθαινω σοκ. σβηνω το quote της τζιας. sorry, κιολας παλιοψαρο μου, κ ξερεις τι γνωμη μου για σενα, αλλα κ εγω στη θεση της τζιας θα εξαφανιζομουν! μαλλον χρειαζεται να της κανεις κ εσυ μια προσκληση...σου ειναι δυσκολακι?????????:)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μονο θα σε θαυμασουν?? Θα σε λατρεψουν καλη μου..θα φωναζουν βγαλε και το αλλο εξω....hellooooo???Στο Θησειο θα παμε, δεν θα παμε στο ΙΑΣΩ :tongue:

Ναι θα με θαυμαζαν τοσο πολυ που θα τους επεφτε για κανεναν μηνα...:tongue::tongue: Στο ΙΑΣΩ θα με πεταγανε εξω με τις κλωτσιες...θα τους χαλουσα την επιχειρηση....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν ...εχω ενα θεμα... και δε μπορω να το αφησω ετσι...Τζια!!!!! Ειναι εξαφανισμενη γιατι νομιζει ότι εχει δμιουργηθει θεμα με το σχόλιο εκεινο. Βεβαια της εξηγησα ότι δεν τρεχει κατι και εξαλλου το ελυσαν μεταξυ τους οι κοπέλες μας. Με στεναχωρει όμως που δε μπαινει...και τωρα ειδα στο παρεντς ότι εχει βαλει ενα ποστ για ενα γρουμπαλακι που εχει βγαλει το κοριτσακι της...και σκεφτομαι ότι αντι να μπει να τα πει να της φυγει το αγχος - όπως κανουμε όλες μας- αυτη καθεται και σκαει μονη της...Και στ' αληθεια με στεναχωρει αυτο.

Της εστειλα πμ και της ειπα ότι ο σοβαρος γιατρος ειναι μονο ενας (χιχι) και κακως ρωταει αλλου.

πρωτον, Τζια αν μας διαβαζεις, εισαι βουρλο που δε γραφεις, δευτερον σιγα το θεμα...ουτε Μενεγακη - Λατσιος να ηταν, και τριτον ΜΠΕΣΣΣΣ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑ

Εγω παντως και να παρεξηγηθει καμια με τις παπ@@@@ες οιυ γραφω, δε μπορω να φυγω...θα παθω καταθλιψη...

Αλεκακι μπραβο σου που εστειλες πμ...χαιρομαι που νοιαζομαστε ετσι για ολα τα μελη...:P

Κ εγώ αναγκαστικά με 3 καισαρικές το κλείνω το μαγαζί οπότε...:cool::cool::cool:

Καισαρικες γινονται και μετα τις 3 χωρις προβληματα...ψαξτο στο φορουμ εχω βρει πολλες μαρτυριες...

Αχ σε ζηλευω, μακάρι να ήταν έτσι η μάνα μου εμένα, όχι η πεθερά!!!:mad::x:x

Και ανακάλυψα άλλο χουι της πεθερας σήμερα αλλά δεν μπορώ να το πω δημόσια:oops::oops::oops:....εφριξα λέμε....

Να το πεις...τι σοι κουτσομπολες ειμαστε???:tongue::tongue::lol::lol:

Και εγω τα ιδια Αλεκακι μου...μονο να ειναι καλα και εγω απο μακρυα να τα βλεπω και να χαιρομαι...

παλιοψαρο τελος! η κοπελα νιωθει πολυ χαλια! αντε μη ψαξω να βρω πως το ειχες γραψει το μνμ κ ολες θα μειδιασαμε... εσυ τι καταλαβαινεις? οτι υστερα απο περιπου ενα χρονο που μιλαμε καθημερινα, ουτε με τη μανα μου τοσο πολυ πια, θα κοροιδευε η μια την αλλη??????? ειναι δυνατον? ποσο μαλλον που δεν καταλαβε κιολας τι εγινε... βλεπω την ερωτηση της τζιας, κ παταω το quote να της απαντησω, κ παω παρακατω κ βλεπω τη δικια σου απαντηση, κ παθαινω σοκ. σβηνω το quote της τζιας. sorry, κιολας παλιοψαρο μου, κ ξερεις τι γνωμη μου για σενα, αλλα κ εγω στη θεση της τζιας θα εξαφανιζομουν! μαλλον χρειαζεται να της κανεις κ εσυ μια προσκληση...σου ειναι δυσκολακι?????????:)

Τελικα η μονη ξανθια που δεν καταλαβε τι παιχτηκε ειμαι εγω?!?!?!?!:cool:

Τζια ασε τις μλκιες και μπες στο καφε...να σε παρακαλαμε θες μαρη ρουφιανιτσα???

Ομορφακι τι εγινε με την Χριστιανα???Ειναι καλυτερα??Ο λογισταρας τι λεει???

waWmp3.png

9LyAp3.png

η δικια μου πεθερα σημερα μου ειπε το εξης φοβερο... οτι θα μου παρει δωρο πρεσα!! αμα τη δειτε να μου το πειτε κ εμενα! η νυφη της φιλης της δουλευει στον κοτσοβολα νομιζω, κ ειχε μια προσφορα κ τη πηρε η φιλη της τη πρεσα, κ της ειπε αμα δει κ καμμια αλλη προσφ. να της το πει, να μου τη παρει κ να μη μου κανει λεει κανενα αλλο δωρο για φετος. απο τα πολλα που μου επαιρνε!!! μετα βεβαια μου τα γυρισε, γιατι δεν βαζετε δοσεις να παρεις μια...κτλ...

οταν φτιαχναμε το σπιτι πριν παντρευτουμε, ηθελε να μας δωσει τα δικα της, μουφα a/c, κ να παρει αυτη καινουργιο! καλο ε??? κ της λεω, καλα δωστε μου τα λεφτα να παω να παρω ενα κ καλο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ναι θα με θαυμαζαν τοσο πολυ που θα τους επεφτε για κανεναν μηνα...:tongue::tongue: Στο ΙΑΣΩ θα με πεταγανε εξω με τις κλωτσιες...θα τους χαλουσα την επιχειρηση....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αλεκακι μπραβο σου που εστειλες πμ...χαιρομαι που νοιαζομαστε ετσι για ολα τα μελη...:P

Καισαρικες γινονται και μετα τις 3 χωρις προβληματα...ψαξτο στο φορουμ εχω βρει πολλες μαρτυριες...

Να το πεις...τι σοι κουτσομπολες ειμαστε???:tongue::tongue::lol::lol:

Και εγω τα ιδια Αλεκακι μου...μονο να ειναι καλα και εγω απο μακρυα να τα βλεπω και να χαιρομαι...

Τελικα η μονη ξανθια που δεν καταλαβε τι παιχτηκε ειμαι εγω?!?!?!?!:cool:

Τζια ασε τις μλκιες και μπες στο καφε...να σε παρακαλαμε θες μαρη ρουφιανιτσα???

Ομορφακι τι εγινε με την Χριστιανα???Ειναι καλυτερα??Ο λογισταρας τι λεει???

κ εγω ξανθια μου, οπως το λες, να τα βλεπω απο μακρυα κ να χαιρομαι...ποσο το σκεφτομαι αυτο δεν λεγεται...μη μου φορτωσουν κ τα εγγονια!

η χριστ. εκανε σημερα 37.8 στο σχολειο. τη πηγα σημερα κ εκανε μονο αυτον τον πυρετο. η μυξα η διαφανη βεβαια παει συννεφο!

ο λογισταρας πριν ερθει ο εφοριακος του τα'χωνε κ οταν τον ειδε, αρχισε τα γλυψιματα κατα την αγαπημενη του συνηθεια... δεν υπαρχει τετοιο ατομο! δεν πινει, δεν καπνιζει, ειναι 60 κιλα αντρας, κ εχει απο ολες τις αρρωστιες, χοληστερινες, τριγλυκεριδια...χαμος!! αμα ειναι να παω λεω, ας παω χορτασμενη τουλαχιστον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...