Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με 4 αντρες τι περιμενεις δολια μάνα....μια ζωη ρουχα θα μαζευεις....

και εγω επεισης με 3 αντρες......:roll::roll:

.........μέχρι τώρα!!!Γιατί στο μέλλον ποτε δεν ξέρεις τί θα σου προκύψει!!!!

Το κλεισα το μαγαζακι .....:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν ...εχω ενα θεμα... και δε μπορω να το αφησω ετσι...Τζια!!!!! Ειναι εξαφανισμενη γιατι νομιζει ότι εχει δμιουργηθει θεμα με το σχόλιο εκεινο. Βεβαια της εξηγησα ότι δεν τρεχει κατι και εξαλλου το ελυσαν μεταξυ τους οι κοπέλες μας. Με στεναχωρει όμως που δε μπαινει...και τωρα ειδα στο παρεντς ότι εχει βαλει ενα ποστ για ενα γρουμπαλακι που εχει βγαλει το κοριτσακι της...και σκεφτομαι ότι αντι να μπει να τα πει να της φυγει το αγχος - όπως κανουμε όλες μας- αυτη καθεται και σκαει μονη της...Και στ' αληθεια με στεναχωρει αυτο.

Της εστειλα πμ και της ειπα ότι ο σοβαρος γιατρος ειναι μονο ενας (χιχι) και κακως ρωταει αλλου.

πρωτον, Τζια αν μας διαβαζεις, εισαι βουρλο που δε γραφεις, δευτερον σιγα το θεμα...ουτε Μενεγακη - Λατσιος να ηταν, και τριτον ΜΠΕΣΣΣΣ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑ

Εγω παντως και να παρεξηγηθει καμια με τις παπ@@@@ες οιυ γραφω, δε μπορω να φυγω...θα παθω καταθλιψη...

κατσε γιατι το θεμα ειχε γινει με εμενα!!!

ρε τζια μπηκες την αλλη μερα ειπες συγνωμη και σου ειπα οκ,ολα ενταξει!!!!

εκανες ενα σχολιο και προτιμησα να πω οτι με πειραξε παρα να το κρατησω...αλλα οχι και να παρεξηγηθεις!!!!

αντε μπες να πας πεις τι εχει γινει με την μπεμπα γιατι τωρα εσυ εγινες η παρεξηγησιαρα:lol::lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by mary77

fCS8p3.png

Η πεθερα μου οταν πηγαινα να κανω δουλειες στο σπιτι της μου ελεγε ''αστα κοριτσι μου και εχεις καιρο να τα κανεις αυτα''

Κατι ηξερε........

ΩΧ!!!Σκέψου πως τις έκανες τις δουλειές και προσπαθούσε να στο πείμε ευγενικό τρόπο!!!

Πλάκα κάνω!!!!!!

Καλά,η πεθερά σου απ'όλα αυτά που λές "δεν υπάρχει"!!!Πρέπει να είναι πολύ καλή!!!ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ έχω να σου πώ!!!!

ΩΧ!!!Σκέψου πως τις έκανες τις δουλειές και προσπαθούσε να στο πείμε ευγενικό τρόπο!!!

Πλάκα κάνω!!!!!!

Καλά,η πεθερά σου απ'όλα αυτά που λές "δεν υπάρχει"!!!Πρέπει να είναι πολύ καλή!!!ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ έχω να σου πώ!!!!

Μακαρι να γινω και εγω τετοια πεθερα για τις νυφες μου.

Ειναι super ,εδω το καλοκαιρι που ημουν εγκυος και ειχα παει στα Χανια ,οταν ξυπναγα το πρωι και εβγαινα εξω στην αυλη για καφεδακι ,σηκωνοταν να το φτιαξει αυτη και μου εβαζε την καρεκλα που καθοταν για να απλωσω τα ποδια μου....

Διαφημίσεις

.........μέχρι τώρα!!!Γιατί στο μέλλον ποτε δεν ξέρεις τί θα σου προκύψει!!!!

Κ εγώ αναγκαστικά με 3 καισαρικές το κλείνω το μαγαζί οπότε...:cool::cool::cool:

Δαλιδα εμεις δινουμε κ προικα:)

Αν ξεπερνά τη δική μας να τα κουβεντιάσουμε...:tongue::tongue::tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ειναι super ,εδω το καλοκαιρι που ημουν εγκυος και ειχα παει στα Χανια ,οταν ξυπναγα το πρωι και εβγαινα εξω στην αυλη για καφεδακι ,σηκωνοταν να το φτιαξει αυτη και μου εβαζε την καρεκλα που καθοταν για να απλωσω τα ποδια μου....

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:oΤί λες ρε συ Έλένη!!!!!Χίλλια μπράβο της!!Μακάρι να είναι γερή η γυναίκα να σας βοηθάει!!!Είσαι πολύ τυχερή!!!

Αχ σε ζηλευω, μακάρι να ήταν έτσι η μάνα μου εμένα, όχι η πεθερά!!!:mad::x:x

Και ανακάλυψα άλλο χουι της πεθερας σήμερα αλλά δεν μπορώ να το πω δημόσια:oops::oops::oops:....εφριξα λέμε....

Εγώ πάλι βρε κορίτσια δεν θέλω να βρού τίποτα τα κορίτσια μου από τους γαμπρούς!!Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο γι'αυτές για το μέλλον τους,αλλα το κυριότερο είναι να φτιάξουν την ζωη τους με τους άντρες τους για να μάθουν να εκτιμούν κάποια πράγματα!!!Βέβαια δεν αμφισβητώ πως μια μικρή βοήθεια είναι πάντα ένα καλό ξεκίνημα!

Και ανακάλυψα άλλο χουι της πεθερας σήμερα αλλά δεν μπορώ να το πω δημόσια:oops::oops::oops:....εφριξα λέμε....

Ελπιζω να μην εχει να κανει με τα παιδακια...

Διαφημίσεις

Ελπιζω να μην εχει να κανει με τα παιδακια...
κατι σε ροζ φανταζομαι:cool:

Οχι βρε δεν αφορά στα παιδιά!

Τι ροζ σε γριούλα βρε Μαιρούλα;;; Είναι αρκετά μεγάλη για τέτοια! Αφορά στην προσωπική υγιεινή της αλλά στοπ.... ;););)

Το κλεισα το μαγαζακι .....:lol:

ω ναι...και εγω μαζι σου...

κατσε γιατι το θεμα ειχε γινει με εμενα!!!

ρε τζια μπηκες την αλλη μερα ειπες συγνωμη και σου ειπα οκ,ολα ενταξει!!!!

εκανες ενα σχολιο και προτιμησα να πω οτι με πειραξε παρα να το κρατησω...αλλα οχι και να παρεξηγηθεις!!!!

αντε μπες να πας πεις τι εχει γινει με την μπεμπα γιατι τωρα εσυ εγινες η παρεξηγησιαρα:lol::lol::lol::lol:

με εσενα γλυκεια μου το θεμα εχει ληξει...τωρα εχουμε καινουριο...την εξαφανιση της :) Της ειπα ότι θα τη βρει η Νικολουλη στο τελος.

Πλάκα κάνω!!!!!!

α αυτη ειναι η δικη μου πεθερα...πολυ δυναμικη και πρωην πολυ όμορφη...οποτε της ελεγαν κατι καλο για εμενα ελεγε 'αχ το'χει η οικογενεια μας. Ετσι ημουν και εγω στα νειατα μου' Ενα θα σας πω...μετα το γαμο, κοιταζαμε φωτο, μου λεει λοιπον 'αλεκα μου στο γαμο όλοι μου ελεγαν τι ομορφη που εισαι ...(και εκει που ημουν ετοιμη να 'φουσκωσω' και να την ευχαριστησω) ...θεια μου!' Καταλαβατε ετσι?? Εννοουσε ότι η όμορφη ηταν αυτη και της το ελεγαν τα ανιψια της:lol::lol::lol::lol:

Επίσης ανα εκανα καμια δουλεια μου ελεγε 'ασ'τα κοριτσι μου...αφου θα τα ξανακανω μετα!' :-(

Βρηκε όμως ανθρωπο...χαχα...αναισθητο και πραγματικα με μηδεν στα οικιακα...'καλα της ελεγα, εχεις δικιο, δεν ξανακανω τιποτα!' Ξυπναγα και ουτε το κρεβατι μου δεν μαζευα χαχα...

Τωρα όμως...μετα απο 12 χρονια περιπου λεει τα καλυτερα για εμενα. Και όταν γεννησα στο νοσοκομειο ηρθε δακρυσμενη και μου λεει 'σε ευχαριστω που μου χαρισες δυο εγγονια...'' αυτο ηταν...ελιωσα!

αη μαρη πες μας να γελασουμε και εγω θα σας πω μετα πολλα...ουυυ εχω να θαψω εγω...για όλο μου το σοι!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Οχι βρε δεν αφορά στα παιδιά!

Τι ροζ σε γριούλα βρε Μαιρούλα;;; Είναι αρκετά μεγάλη για τέτοια! Αφορά στην προσωπική υγιεινή της αλλά στοπ.... ;););)

α καλα:lol::lol::lol:ετσι οπως το εγραψες...το πονηρο μυαλο:lol::lol::lol:

που ειναι η κιμι τωρα να σχολιασει το "γριουλα":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Εγώ πάλι βρε κορίτσια δεν θέλω να βρού τίποτα τα κορίτσια μου από τους γαμπρούς!!Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο γι'αυτές για το μέλλον τους,αλλα το κυριότερο είναι να φτιάξουν την ζωη τους με τους άντρες τους για να μάθουν να εκτιμούν κάποια πράγματα!!!Βέβαια δεν αμφισβητώ πως μια μικρή βοήθεια είναι πάντα ένα καλό ξεκίνημα!

Μέφη κάτω κ'άτω εχουν βάλει διαφημιση για την Ξανθη.ΤΥΧΑΙΟ και αυτό;;;;;;; Τι δια^%&*λο γινεται εδώ μου λες;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...