Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευανθία βρήκα αυτό:

http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=40&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=104&orderby=product_price&limitstart=45

Το τελευταίο κάτω κάτω. αλλά έχει κι άλλα κ σε πορτοκαλί, ρίξε μια ματια.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί,πουλάκι μου,δεν αδιαθέτησες ακόμη;;;;;Οι΄ορμόνες σου κάνουν πάρτυ,ε;;;Εγώ περιμένω την 4η περίοδο.Μήπως φταίει ο θυροειδής;;;!!!!!
ασε ρε με εμενα δε βγαζεις ακρη...οι ορμονες μου ειναι ανεξαρτητες, χειραγωγημενες και αναυτονομες!!!
Αφου σας εχω πει πως θα ανεβω στις 22/02 για τα παραμυθια,δεν μπορω και την προηγουμενη την επομενη φορα ομως
μια μερα μετα ρε γμτ????
Τι θα μπορουν να κανουν δλδ??Απλα θα με θαυμασουν...:cool::cool::cool:

μονο θα σε θαυμασουν?? Θα σε λατρεψουν καλη μου..θα φωναζουν βγαλε και το αλλο εξω....hellooooo???Στο Θησειο θα παμε, δεν θα παμε στο ΙΑΣΩ :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Είδες καμία διαφορά;;;Τώρα πίνει καλύτερα;;

Αν κρατήσω το μπιμπερό έτσι ώστε να χρησιμποιεί η μπέμπα την 3η ροή νομίζω καλύτερα αλλά και πάλι μου φαίνεται ότι δεν τρέχει αρκετά. Λέω αύριο να προσπαθήσω να πάρω το 4+ αλλά με τις τρεις τρύπες. Έχει αλλάξει καμία σας νούμερο στις θηλές ????

3qg3p2.png qfe4p2.png

000203EE.gif

Αααχχχ...... εκανα ενα μπανιο ....ξαλάφρωσα !!!!!

Το μωρακι κοιματε και ο Γιαννης ειναι στην πεθερα μου και τωρα πηρα τηλ να δω τι ωρα θα ερθει και μου λεει .........μολις ξυπνάει:shock::shock:

Θα ξενυχτησουμε.......τσαμπα πλυθηκαμε σημερα....:tongue:

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ,,, ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ???

Εχω ξεκινησει δουλεια και εχω πειξει αφηστε που να σας λεω...7 το πρωι ξυπνημα ταισμα αλαγμα και πασαρισμα στον μπαμπακα μου φευγω για δουλεια 10 με 4 γυρναω σπιτι και αρχιζω δουλειες πληντηρια μαγειρεμα παιζω με την μπεμπα (γιατι κανει και παραπονα το σκατουλι) ταιζω μπανιαρω μπεμπα μπανιαρομαι και γω και πεφτω ξερη και τουμπαλιν την αλλη μερα που καιρος για ιντερνετ ισα που μπαινω να δω τα μαιλ μου....αυτα ελπιζω ολες να ειστε καλα δεν ξερω αν ειναι καμια μεσα τωρα γιατι δεν ειδα και πολλες...η συναντηση για ποτε τελικα??? ρε κοριτσια η μικρη ειναι δυνατον να ξεκιναει δοντακια απο τωρα??? Εχει συνεχεια τα χερακια στο στομα πεταει την πιπιλα γιατι αναγουλιαζει, πεταγεται το βραδυ στον υπνο της χωρις λογο...και γενικα τρωγεται συνεχεια με το στομα της τριβεται κλπ....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Αν κρατήσω το μπιμπερό έτσι ώστε να χρησιμποιεί η μπέμπα την 3η ροή νομίζω καλύτερα αλλά και πάλι μου φαίνεται ότι δεν τρέχει αρκετά. Λέω αύριο να προσπαθήσω να πάρω το 4+ αλλά με τις τρεις τρύπες. Έχει αλλάξει καμία σας νούμερο στις θηλές ????

εγω εχω παρει το 4+ με τρεις τρυπες της κικο μια χαρα ειναι τρεχει αερα αλλα εμενα το γαλατακι της ειναι λιγο πηχτο γιατι εχει αλευρακι τωρα μηπως στο κανονικο ειναι πολυ μεγαλη η ροη? παρε μια να δοκιμασεις εντομεταξυ οι πονηροι στην κικο τι εχουν κανει τα μπουκαλια που ειναι για 0+ δεν ταιριαζουν με τις θηλες τις 4+ βασικα δεν κουμπονει καλα το καπακι απο πανω αλλα εγω δεν τα αλλαξα γιατι τωρα τα πηρα τα μπουκαλια και ειναι κριμα απλα προσεχω να μην πεταχτει το καπακι στο ανακατεμα το κραταω..δοκιμασε τις παντως αλλα με προσοχη..

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Βγαινει μπάρα κατω απο την βασικη του google(η οτι αλλο εχεις)

βρισκεις πιο θες και απλα το πατας οταν γραφεις μηνυμα και μπαινει αυτοματα.

ρε κοριτσια παω να γραψω και μου λεει οτι πρεπει να αυξησω τους χαρακτηρες γιατι ειναι πολυ συντομο το μυνημα μου και δεν μπορω να απαντησω τι ειναι αυτο καινουριο παλι???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Λοιπόν ...εχω ενα θεμα... και δε μπορω να το αφησω ετσι...Τζια!!!!! Ειναι εξαφανισμενη γιατι νομιζει ότι εχει δμιουργηθει θεμα με το σχόλιο εκεινο. Βεβαια της εξηγησα ότι δεν τρεχει κατι και εξαλλου το ελυσαν μεταξυ τους οι κοπέλες μας. Με στεναχωρει όμως που δε μπαινει...και τωρα ειδα στο παρεντς ότι εχει βαλει ενα ποστ για ενα γρουμπαλακι που εχει βγαλει το κοριτσακι της...και σκεφτομαι ότι αντι να μπει να τα πει να της φυγει το αγχος - όπως κανουμε όλες μας- αυτη καθεται και σκαει μονη της...Και στ' αληθεια με στεναχωρει αυτο.

Της εστειλα πμ και της ειπα ότι ο σοβαρος γιατρος ειναι μονο ενας (χιχι) και κακως ρωταει αλλου.

πρωτον, Τζια αν μας διαβαζεις, εισαι βουρλο που δε γραφεις, δευτερον σιγα το θεμα...ουτε Μενεγακη - Λατσιος να ηταν, και τριτον ΜΠΕΣΣΣΣ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑ

Εγω παντως και να παρεξηγηθει καμια με τις παπ@@@@ες οιυ γραφω, δε μπορω να φυγω...θα παθω καταθλιψη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Βγαινει μπάρα κατω απο την βασικη του google(η οτι αλλο εχεις)

βρισκεις πιο θες και απλα το πατας οταν γραφεις μηνυμα και μπαινει αυτοματα.

Δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο, μήπως πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο, μήπως πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ?

Δεν εκανες download toolbar ?

Για δες στην επιφανεια εργασιας για εικονιδιο και εγκατασταση.

Λοιπόν ...εχω ενα θεμα... και δε μπορω να το αφησω ετσι...Τζια!!!!! Ειναι εξαφανισμενη γιατι νομιζει ότι εχει δμιουργηθει θεμα με το σχόλιο εκεινο. Βεβαια της εξηγησα ότι δεν τρεχει κατι και εξαλλου το ελυσαν μεταξυ τους οι κοπέλες μας. Με στεναχωρει όμως που δε μπαινει...και τωρα ειδα στο παρεντς ότι εχει βαλει ενα ποστ για ενα γρουμπαλακι που εχει βγαλει το κοριτσακι της...και σκεφτομαι ότι αντι να μπει να τα πει να της φυγει το αγχος - όπως κανουμε όλες μας- αυτη καθεται και σκαει μονη της...Και στ' αληθεια με στεναχωρει αυτο.

Της εστειλα πμ και της ειπα ότι ο σοβαρος γιατρος ειναι μονο ενας (χιχι) και κακως ρωταει αλλου.

πρωτον, Τζια αν μας διαβαζεις, εισαι βουρλο που δε γραφεις, δευτερον σιγα το θεμα...ουτε Μενεγακη - Λατσιος να ηταν, και τριτον ΜΠΕΣΣΣΣ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑ

Εγω παντως και να παρεξηγηθει καμια με τις παπ@@@@ες οιυ γραφω, δε μπορω να φυγω...θα παθω καταθλιψη...

ναι ειδα κι εγω το σκηνικο παρολο που δεν ειμουν παρουσα τοτε αλλα ειδα που κατι της λεγατε στο fb και εψαξα και το βρηκα πιστευω πως δεν εγινε κατι απο προθεση και τελος παντων τα λαθη για τους ανθρωπους ειναι και κακος που δεν μπαινει ΤΖΙΑ αν διαβαζεις οπως λεει και η αλεκα μπες και πες.....:(

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΤΖΙΑ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΞΩ ΤΗΝ ΚΙΜΗ(για μια ημερα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...