Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την Κυριακη σαραντιζω,τηνΔευτερα θα την κοπανησω για πολυ λιγο και θα ερθω να σε δω δεχεσε επισκεψεις η οχι ακομα?

έλα ρε χαζό. απλά παιδάκια δεν φερνω γιατι φοβάμαι για τη γριπη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ από χθες το απόγευμα έχω βαρύ κεφάλι και σαν να με ενοχλεί η μύτη μου. Η γιατρός είπε μπορώ να πάρω depon για τον πονοκέφαλο, κανένα άλλο γιατροσόφι μήπως ξέρετε για να μην χειροτερέψει η κατάσταση;;; Πυρετό δεν έχω προς το παρόν αλλά λένε ότι δεν κάνει να θηλάζεις άμα έχεις! Εννοείται ότι κυκλοφορούμε με μάσκες μέσα στο σπίτι!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τπτ. Την έχω συνέχεια δίπλα μου, είναι ήσυχη, τρώει λίγο πρωτόγαλα αλλά κουράζεται και επειδή ήταν λίγο χαμηλό το ζαχαράκι της της έδωσα και 20 γρ συμπλήρωμα.

Πάντως κορίτσια πονάωωωωω........σηκώθηκα για λίγο όρθια-τώρα ζήτησα παυσίπονη....

Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα-φιλάκια σε όλες!

Από την eleni26 έχουμε κανένα νέο???

byXKp2.png

κοτοπουλάκι μου περαστικά!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!τι κανετε???κοτοπουλακι περαστικα σου!!ελπιζω να εχεις μονο ενα κρυωματακι..βρασε χαμομιλακι καυτο και κατσε πανω απο την κουπα και παρε ανασες βαθιες!!βοηθαει για την μυτη!!

εχω κ εγω 2 μερες ενοχληση στο λαιμο και μπουκωμα λιγο στη μυτη αλλα κατα τα αλλα καλα!

κοριτσια μην αφηνετε κανεναν χωρις μασκα στο σπιτι..εμενα οι γονεις μου και ο αδερφος μου ερχονται σπανια και μονο με μασκα..και αυτο γιατι η μητερα μου κανει γαλλικα σε παιδακια και ο αδερφος μου επισης ειναι καθηγητης αρα..........προσεχουμε για να εχουμε!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!τι κανετε???κοτοπουλακι περαστικα σου!!ελπιζω να εχεις μονο ενα κρυωματακι..βρασε χαμομιλακι καυτο και κατσε πανω απο την κουπα και παρε ανασες βαθιες!!βοηθαει για την μυτη!!

εχω κ εγω 2 μερες ενοχληση στο λαιμο και μπουκωμα λιγο στη μυτη αλλα κατα τα αλλα καλα!

κοριτσια μην αφηνετε κανεναν χωρις μασκα στο σπιτι..εμενα οι γονεις μου και ο αδερφος μου ερχονται σπανια και μονο με μασκα..και αυτο γιατι η μητερα μου κανει γαλλικα σε παιδακια και ο αδερφος μου επισης ειναι καθηγητης αρα..........προσεχουμε για να εχουμε!

ναι ρε Ασπούλα, αλλά τι γινεται πχ με τον άντρα μου?? θα είναι με μάσκα μες στο σπίτι? Την άλλη εβδομάδα θα βγω και εγώ... και εγώ με μάσκα θα ειμαι? Ασ'τα... για αυτό έχ αγχωθει και λέω να πάω να το κανω το κωλοεμβόλιο να τελειωνουμε...

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ από χθες το απόγευμα έχω βαρύ κεφάλι και σαν να με ενοχλεί η μύτη μου. Η γιατρός είπε μπορώ να πάρω depon για τον πονοκέφαλο, κανένα άλλο γιατροσόφι μήπως ξέρετε για να μην χειροτερέψει η κατάσταση;;; Πυρετό δεν έχω προς το παρόν αλλά λένε ότι δεν κάνει να θηλάζεις άμα έχεις! Εννοείται ότι κυκλοφορούμε με μάσκες μέσα στο σπίτι!!!

Εγω εκανα 39 πυρετο και δεν σταματησα να θηλαζω.

Ογιατρος μου δεν μου ειπε να σταματησω.

Και η Αγλαια λεει οτι η μητερα που θηλαζει δεν σταματαει οταν εχει πυρετο.

Οσο για τις μασκες νομιζω πως μονο αν καποιος ειναι αρρωστος ,μην το παρακανουμε κιολας στο τελος τα μωρα δεν θα εχουν καθολου αντισωματα αν τα εχουμε ολα στον κλιβανο......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εγω εκανα 39 πυρετο και δεν σταματησα να θηλαζω.

Ογιατρος μου δεν μου ειπε να σταματησω.

Και η Αγλαια λεει οτι η μητερα που θηλαζει δεν σταματαει οταν εχει πυρετο.

Οσο για τις μασκες νομιζω πως μονο αν καποιος ειναι αρρωστος ,μην το παρακανουμε κιολας στο τελος τα μωρα δεν θα εχουν καθολου αντισωματα αν τα εχουμε ολα στον κλιβανο......

Συμφωνώ.. Μόνο να προσέχουμε τα παιδάκια που πάνε σχολείο και μεταφέρουν ιώσεις!! Μην το παρακάνουμε!!!

Κοριτσάκια η μπέμπα μας..

http://www.facebook.com/photo.php?pid=823301&id=1101881013#/photo.php?pid=823298&id=1101881013

:P:p :P:p :P:p :P:p

ναι.... αλλα πειτε μου... αν κουφια η ωρα αρρωστησουμε με γριπη, δεν θα κολλήσουμε τα μωρά? Και καλά όσες θηλάζετε, οι υπόλοιπες???? Εγώ χτυπάει η πόρτα, ρωτάω ποιός είναι και νομίζω ότι θα μου απαντησει 'η γρίπη!'

Γωγούλα είναι Θεά!!! Στο έγραψα. Επίσης και εσυ από κοντα είσαι πολυ πιο όμορφη!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι ρε Ασπούλα, αλλά τι γινεται πχ με τον άντρα μου?? θα είναι με μάσκα μες στο σπίτι? Την άλλη εβδομάδα θα βγω και εγώ... και εγώ με μάσκα θα ειμαι? Ασ'τα... για αυτό έχ αγχωθει και λέω να πάω να το κανω το κωλοεμβόλιο να τελειωνουμε...

λοιπον η παιδιατρος ειπε στον αντρα μου τωρα που πηγε εναν υπερυχο του αγοριου μου για να τον δει να κανοουμε το εμβολιο...αλλα ειμαι πολυ δυστακτικη...τι να σας πω...και αν παθουμε τιποτα και μεινει το μωρακι μας χωρισ μαμα και μπαμπα?αλλα και αν παθει κατι το μωρακι μας και φταιμε εμεισ θα πεθανω..

ναι.... αλλα πειτε μου... αν κουφια η ωρα αρρωστησουμε με γριπη, δεν θα κολλήσουμε τα μωρά? Και καλά όσες θηλάζετε, οι υπόλοιπες???? Εγώ χτυπάει η πόρτα, ρωτάω ποιός είναι και νομίζω ότι θα μου απαντησει 'η γρίπη!'

Γωγούλα είναι Θεά!!! Στο έγραψα. Επίσης και εσυ από κοντα είσαι πολυ πιο όμορφη!!!!!

Kαι εσύ είσαι όλο καλά λογάκια.. Ευχαριστούμε πάρα πολύ Αλεκάκι.. Καθόμαστε και τη χαζεύουμε και οι δύο.. Έχουμε ξαναερωτευτεί..

Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τη γρίπη, δεν θα μας συμβεί αν προσεχουμε πολύ.. Τα δύσκολα είναι έως τον Δεκέμβριο μου είπε εμενα η παιδίατρος..

Θα μας φυλάει ο καλός Θεούλης αρκεί να είμαστε ήρεμες!!!

γωγουλα η κορουλα σου ειναι κουκλα!!!βλεπω και ο μπαμπας μεσ στην τρελη χαρα!!!!!αυτα ειναι!!!!εμενα ο δικος μας ο μπαμπας ειναι τρελαμενος με το αγορακι μας που τσακωνομαστε ποιος θα τον πρωτο φροντισει...μακαρι να κρατησει για παντα αυτο.....πλακα πλακα με ξεκουραζει παρα πολυ ο αντρουλης μου!!να ναι καλα το αγορι μου ..

γωγουλα η κορουλα σου ειναι κουκλα!!!βλεπω και ο μπαμπας μεσ στην τρελη χαρα!!!!!αυτα ειναι!!!!εμενα ο δικος μας ο μπαμπας ειναι τρελαμενος με το αγορακι μας που τσακωνομαστε ποιος θα τον πρωτο φροντισει...μακαρι να κρατησει για παντα αυτο.....πλακα πλακα με ξεκουραζει παρα πολυ ο αντρουλης μου!!να ναι καλα το αγορι μου ..

ααααααχ Άσπα μου!!! Αυτό λέω και εγώ.. ;) ;)

αλεκακι το εχω σκεφτει για να βαλει μασκα και ο αντρας μου αλλα εμεισ κοιμομαστεβ και στο ιδιο δωματιο με τον μπεμπη λογο ελλειψης χωρου αρα τι να λεει???και εγω με τον αντρα μου κοιμαμαι αρα τι προστασια να εχει με τι μασκα???δεν ξερω τι να κανουμε πλεον...ελπιζω ο θεουλης να βοηθησει ολα τα παιδακια του κοσμο να ναι καλα και να μην παθουν τιποτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...