Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακξομη αλλα ειμαι σιγουρη ότι ειναι ορμονολογικο.. Θα ερθει όπου να'ναι...πού θα παει.

Ελα μαρη και εσυ στη συνατηση...αφου δεν εισαι μακρυα

Γιατί,πουλάκι μου,δεν αδιαθέτησες ακόμη;;;;;Οι΄ορμόνες σου κάνουν πάρτυ,ε;;;Εγώ περιμένω την 4η περίοδο.Μήπως φταίει ο θυροειδής;;;

'Ασχετο!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΝΥΚΟΚΟΙΡΑ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακξομη αλλα ειμαι σιγουρη ότι ειναι ορμονολογικο.. Θα ερθει όπου να'ναι...πού θα παει.

Ελα μαρη και εσυ στη συνατηση...αφου δεν εισαι μακρυα

Αφου σας εχω πει πως θα ανεβω στις 22/02 για τα παραμυθια,δεν μπορω και την προηγουμενη την επομενη φορα ομως

Oju1p2.png

sIvCp2.png

ναι αλλα εγω η ρουφιανα εχω τις πληροφοριες μου που μου λενε ότι εισαι ομρφουλα και αδυνατουλα ;)

Χμ ποια να είναι άραγε???? Είσαι εσύ μεγάλη γκεστάπο. Αφού με ανακάλυψεις που γέννησα δεν έχω να πω τίποτα. Οσο για τις περιγραφές της Ελενίτσας, να' ναι καλά, αλλα΄η πραγματικότητα απέχει :lol:

Που θα παει, θα αδυνατίσουμε και θα βρούμε τους παλιούς καλούς μας εαυτούς!!!

Εγω αδιαθέτησα ξανά, σήμερα και είμαι ψιλοπρησμένη στην κοιλιά.

Καλά ρε κορίτσια, όλα τα κανάλια μιλάνε για τη Μενεγακη? Σημερα το διαπίστωσα καθως έκανα ζαπιγκ το μεσημερι. Εχω φρικάρει.

Ευτυχως έχει αρχισει ξανα το "εχει γούστο'.

Διαφημίσεις

ποιος ξερει...δεν θα ενιωθε καλα...πότε πας δουλεια?

Λέω στις 23 Φεβρουαρίου

Και γιατι να το κανεις αυτο???:confused::confused::confused:

Καλημερα...ξερω οτι χαθηκα αλλα ηταν για ιερο σκοπο...πρωτον ο μπεμπουλης μου θελει συνεχεια να παιζουμε μολις γυρισω το βλεμμα μου αλλου αρχιζει την τσαμπουνα, καθεται στο ριλαξ και παιζουμε διαβαζουμε παραμυθια και με κοιταει μεσα στα ματια...μιλαμε απλα λιωνω....με τον Παυλο τα πραγματα ειναι καλυτερα καθησε και μου μιλησε και επιτελους αρχισαμε να "βρισκομαστε" γιατι μας ειχε στριψει και στους δυο απο την αποχη...:lol::lol: Ταρακουνηθηκα παρα πολυ οταν εκει που καθομασταν τον ρωταω "με αγαπας?" και μου λεει "φυσικα μωρο μου μου πλενεις, μου μαγειρευεις,μου σιδερωνεις και εισαι και καλη κουβερτα το βραδυ οταν κρυωνω!!!!!!!":eek::eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused: ΕΕΕ καπου εκει μπορω να πω οτι ταρακουνηθηκα αρκετα!!!

Απο 1η Μαρτιου επιστρεφω στην δουλεια τελειωτικα οποτε θα τα λεμε καθε μερα :) Παω να διαβασω τπτ μεχρι να ξυπνησει ο μικρος.

Μαριάνθη μου σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας !!!!

Ασπούλα περαστικά στο μπεμπάκι!!! και γρηγορα.

Ελένη, 7 κιλά ο μπέμπης!! Ουαου, εμεις είμαστε ακόμα στα 5. Σημερα επιστρεφω τη ζυγαριά.

Gioulies με τα κιλά μια από τα ίδια. Εχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης γρηγορα. Ξαναπηρα 2 στις γιορτες και δεν λέω να τα χασω. Βεβαια τρωω και βλακειες. Δεν μπορω να περιορίσω τη λαιμαργια αμα με πιάσει.

Χθες ξεκίνησα και γυμναστηριο. Στα curves< μισή 'ωρα τη φορά, ελπίζω να πηγαίνω 4 φορες την εβδομαδα.

Μαρκελάκι για πες μου εντυπώσεις. Ήθελα να ξεκινήσω και εγώ πέρσι τα curves αλλά έμαθα για την εγκυμοσύνη και δεν το προχώρησα. Πως σου φάνηκαν και πόσο, αν επιτρέπεται, το μαλλί ?

ΟΚ 21.2, Θησειο, 16.00

Εγώ όποτε πείτε θα είμαι μέσα.

Έκανα και τις δουλειές μου και έφτιαξα και την κούνια της μπέμπας που η Ζέτα την είχε κάνει αποθήκη αρκούδιών κλπ λούτρινων και λέω απόψε να βάλω την μπέμπα να κοιμηθεί στην κούνια της. Πάντως σήμερα μου έχει κάνει 2 φορές κακά της και μάλιστα ανοικτού χρώματος (σαν μουστάρδα ένα πράγμα, sorry για την περιγραφή).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια πήγα και πήρα θηλή για το μπιμπερό 4+ αλλά δεν μου έδωσαν αυτή με τις τρεις τρύπες αλλά με την μία την μακρόστενη και έχει τρεις ροές πχ. 1 μικρή, 2 μεσαία και 3 μεγάλη. Ήπιε με τις τρεις ροές και ευτυχώς δεν πνίγηκε αλλά εία ότι η ροή 3 δεν είναι και τόσο μεγάλη.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μαρκελλάκι θέλω να βάλω εδώ που μιλάμε μια φωτό από ψηφιακή. Μηπως ξέρεις πως γινεται;;;΄

Το προσκλητηριο που είχες βάλει πως το έβαλες;;;

Κ κάτι άλλο εσύ νομίζω είπες πως πήρες φορμες για τον παιδικό του Μάρκελλου από Αλουετ.Θυμάσαι πόσο;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα και πήρα θηλή για το μπιμπερό 4+ αλλά δεν μου έδωσαν αυτή με τις τρεις τρύπες αλλά με την μία την μακρόστενη και έχει τρεις ροές πχ. 1 μικρή, 2 μεσαία και 3 μεγάλη. Ήπιε με τις τρεις ροές και ευτυχώς δεν πνίγηκε αλλά εία ότι η ροή 3 δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Είδες καμία διαφορά;;;Τώρα πίνει καλύτερα;;

Καλα βρε προδότρα μέφη, θες να πας στη συνάντηση των νοτίων;;; Φτου σου! Όταν θα κάνουμε κι εμείς οι βόρειες συνάντηση δεν θα σου πούμε για να μάθεις!!!

Με την καλή σου την κουβέντα πάντα!!!!Και ήμουν έτοινη να γράψω οτι η κόρη σου,νομίζω,οτι σου μοιάζει!!!Γιατί καλέ,εσύ δεν θα ήθελες να είσαι στην συνάντηση;;;;

Μαρκελλάκι θέλω να βάλω εδώ που μιλάμε μια φωτό από ψηφιακή. Μηπως ξέρεις πως γινεται;;;΄

Το προσκλητηριο που είχες βάλει πως το έβαλες;;;

Κ κάτι άλλο εσύ νομίζω είπες πως πήρες φορμες για τον παιδικό του Μάρκελλου από Αλουετ.Θυμάσαι πόσο;;;

Στην Θεσ/νίκη Δαλιδά έχει το ΜέγκαΑουτλετ με στοκ μάρκες.Εγώ έχω πάρει στην Έφη απο κει Αλουετ και Λαπέν φόρμες 40ε με 60% έκπτωση.

α όχι... εγω θελω και επιδειξη...θελω να δω τους θαμωνες τι θα κανουν....:rolleyes:

Τι θα μπορουν να κανουν δλδ??Απλα θα με θαυμασουν...:cool::cool::cool:

Ρε Μαριάνθη σαν τελικό σίγμα γίνομαι όταν πάω να την ταϊσω ξαπλωτή!! Ε και το μωρό βαριέται να με βλέπει και κλαίει! Εγώ τη θηλάζω καθιστή και ακουμπάω στην πλάτη του κρεβατιού! Άμα νυστάζω, τον ψιλοπαίρνω κιόλας!!!

Μπες να δεις ακριβως πως πρεπει να κατσεις...και ακου εκει βαριεται...το μωρο μαλλον κλαιει γιατι δεν βολευεται...εμενα ο δικος μου ακουμπαει το σουτιεν , το στηθος και αν πιπιλισει και πολυ κοιμαται σαν αγγελουδι...εγω ακομα το παλευω να βολευτω.Αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο ο,τι καθιστα.Χτες τον εβαλα πρωτη φορα την νυχτα να κοιμηθει μπρουμητα...θελω να κοψω χρονο απο το ρεψιμο τωρα που γυρναω στην δουλεια...αχ τι σκεφτομαι η κακουργα η μανα.

Τσακισε το!!!!

Μαριάνθη ταιζεις πριν φυγεις κ είσαι οκ!

Μαζεψε κ λίγο τωρα που μπορείς αν λυσαξει για φαι όσο λείπεις του το δινουν...

Σκεφτομουν κοριτσια πως μαλλον θα πρεπει να το κανονισετε σε καποιο εμπορικο κεντρο απο την αποψη του παρκινγκ κ τον χωρο που θα περιμενετε μεχρι να μαζευτειτε...

Καλα πλακα κανεις ετσι...???Εννοειται οτι η καταψυξη εχει καμμια 15αρια μπουκαλακια ετσι να βρισκονται...:tongue::tongue::tongue:

γεια σας μικρές!

γιατί επιστρέφεις τόσο γρήγορα; κάτι πρεπει να έχασα ε;;; το εξάμηνο δεν παίζει;:confused:

Θα παρω μειωμενο για 3 χρονια...με συμφερει καλυτερα!!!!

Εγω αδιαθέτησα ξανά, σήμερα και είμαι ψιλοπρησμένη στην κοιλιά.

Καλά ρε κορίτσια, όλα τα κανάλια μιλάνε για τη Μενεγακη? Σημερα το διαπίστωσα καθως έκανα ζαπιγκ το μεσημερι. Εχω φρικάρει.

Ευτυχως έχει αρχισει ξανα το "εχει γούστο'.

Αμαν πια και αυτοι...τι την ηθελαν την ανακοινωση???:rolleyes::rolleyes:

Σε λιγο φευγω για γυμναστηριο...ειμαι κομματια απο προχθες αλλα πρεπει να ξαναπαω...εμ πως θα διατηρησω αυτο το φιδισιο κορμι που διαθετω μη χεσω?!?!?!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Στην Θεσ/νίκη Δαλιδά έχει το ΜέγκαΑουτλετ με στοκ μάρκες.Εγώ έχω πάρει στην Έφη απο κει Αλουετ και Λαπέν φόρμες 40ε με 60% έκπτωση.

Α οκ να κοιτάξω κι εκεί.Ευχαριστώ.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Βρε αυτές θα σε ξελογιάσουν εκεί κάτω!!! Χιχιχι!!! Εννοείται ότι θα θελα, αλλά δεν μπορώ! Εμείς θα κάνουμε καλύτερη συνάντηση βρε κουτό!!!

Λοιπόν, βγάλτε όλες εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού για Θεσσαλονίκη και πάνω έτσι ώστε να κάνουμε όλες εδώ πάνω συνάντηση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...