Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάποιοι πείνασαν εδώ...φευγω...ματς μουτς

Ελενίτσα σβήσε το άλμπουμ σου, καντο private κ ξαναβάλτο γιατί τωρα μπορουν να το δουν ολοι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α καλά Μαίρη κι εμέις την περάσαμε τη φαση του πνιγμού, της τσιρίδας του ρεψίματος. Μιλάμε έκανε σαν τρελλό. Τωρα τρώει 150. Περνάνε φάσεις στο φαγητό. Κι εμένα γενικά δεν τρωει πολύ αλλά τελευταία έχει στρωσει. Πριν 2-3 εβδομα΄δες περίπου έκανε κι εμένα έτσι.

αχ ετσι ακριβως ολη η γειτονια μας ακουσε εχθες......

ναι βρε θα ξαναστρωσει. Αλλαζεις πιπιλες καθε μηνα??? Γιατι αυτες με τον καιρο φαρδαινουν πανω πανω και τα ψιλοπνιγουν

:lol::lol:

Τυχερος!!

ναι ναι....και εχω και 10 μπιμπερο...αγαλμα πρεπει να μου στησει ο φαρμακοποιος:lol::lol: ή εστω να μου δωσει τζαμπα τα ληγμενα:lol::lol::lol:

α του το ειπα του αρη και ανοιξε η καρδια του:tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

σας αφηνω...παω να δουλεψω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας μικρές!

ολες καλά;

η χριστ. ειχε γκρινια ολο το βραδυ...τα νευρα μου, ουρλιαζα στον υπνο μου ολη την ωρα μαμαααα μαμαααα... δεν ξερω τι με εχει πιασει. δεν μπορω νατο εξηγησω. φοβερα νευρα μιλαμε...ολο τα μαλωνω. με επιασε η μοναξια παλι φαινεται.

αυτα τα ολιγα...

σας αφηνω, γιατι σημερα ερχεται κ η εφορια, κ θα καλοπερασουμε εδω περα!!!!!!

φιλια πολλα σε μαμαδες+μωρα!!!

να πεις στον δικόσου να σε περιποιείται τα βράδια κ να μαζεψεις τα νεύρα σου κ να μην μαλώνεις τα παιδιά!!

τ΄ακούς μαρηηηηηηηηηηηηη!:(

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελένη, εσύ που ξέρεις, αν δεν πεινάει μετά το θηλασμό και τις δώσω ξένο θα το πιεί;;

:confused::confused::confused::shock::shock::shock::confused::confused::confused:

Και γιατι να το κανεις αυτο???:confused::confused::confused:

Απο 1η Μαρτιου επιστρεφω στην δουλεια τελειωτικα οποτε θα τα λεμε καθε μερα :) Παω να διαβασω τπτ μεχρι να ξυπνησει ο μικρος.

γιατί επιστρέφεις τόσο γρήγορα; κάτι πρεπει να έχασα ε;;; το εξάμηνο δεν παίζει;:confused:

εμ,ενα δε με νοιαζει ποτε αλλα πρεπει να το ξερω πιο πριν για να κανονισω.

αντε να δουμε πότε θα βρεθουμε με τις βορειες...

τώρα που είπες βόρειες κ κάτι λέγατε για κοινωνικό τουρισμό πριν, έχω κλεισμένη θέση με αυτα τα κουπόνια για κατερίνη! είναι καλά να πάω;

ΠΟιθανα μερη: Θησειο, Φαληρο, mall, Πειραιας, Κολωνακι, Κηφισια... κατι άλλο?? Προτεινω καπου κεντρικα για να μπορουμε όλες

ψηφίζω δαγκωτό MALL!

ΘΗΣΕΙΟ πήγαινα με τον καλό μου οταν γνωριστήκαμε...

αλλά από τότε έχουν περάσει 8 χρόνια κ όσο να πεις κάτι θα έχει αλλάξει στα μμμ!!! ασε μη χαθω κ δεν προλάβω να γυρίσω να θηλάσω!!!

Ρε με δουλευετε;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

Και το βυ$#&ί θα το αφήσω πίσω;;;;;;;;;;;;;;;

άστες αυτές! δεν ξέρουν!!!:cool::cool::cool:

Κάνω τεστ να δω θα μας πετάξει καμμια διαφήμιση σχετική;;;

Γιατί τώρα εβαλε για εξοδους κ Καρναβάλια...

ναι ρε λέμε για τρελή παρακολούθηση!!!

εβαλα 2 κουταλιες αλμιρον και 2 κουταλιες εξτρα κερ.κανει????το ηπιε ολο...

καλύτερα να ρωτήσεις γιατρό!

περιμενω και τη δευτερη περιοδο σε λιγες μερες και..αλεκα...τρεχω για σπιραλ!!!!:P:p:p;););)κ μονο στη σκεψη εγκυμοσυνης ανατριχιαζω...:tongue::tongue::tongue:

εγώ πάλι γιατί ανατριχιάζω κ μόνο στο άκουσμα του σπιράλ......:(

΄ρε κορίτσια ψάξτε το πολύ πριν.... δεν είναι κ πολύ καλή ιδέα.....

170301c7zifsub1b.gif

ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΖΟΥΡΛΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ???????????ειναι δυνατον????τετοια πειραματα δεν θα κανεις στα μωρα χωρις ιδιαιτερο λογο γιατι μπορει να προκαλεσει διαταραχη στο στομαχακι τους..:(:(καλυτερα να ρωτησεις κ τη γιατρο..

και αυτο επισης!!

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!!!:P

χαχαχαχχαχα παντως τωρα κοιμαται του καλο καιρου!!!!ασε που το τσακισε!!!:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Κάποιοι πείνασαν εδώ...φευγω...ματς μουτς

Ελενίτσα σβήσε το άλμπουμ σου, καντο private κ ξαναβάλτο γιατί τωρα μπορουν να το δουν ολοι...

Γεια σου Δαλιδά σε εμενα λες? Για κοιτα το εκανα?

97ehp2.pngUBTSp3.png

γιατι το λες αυτο???

ο δικος μου μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλησπερα κοριτσακια !!!

όλες καλα? βλεπω κανονιζετε για τη συναντηση? οταν οριστικοποιηθει το που κ το ποτε πειτε μου κ εμενα!

αλεκακι, καταρχας τον προσεχει ο μπαμπας αυτο το μηνα και...καταλαβαινεις σε τι κατασταση θα εβρισκα το σπιτι εαν τον αφηνα στο δικο μας! τον αλλο μηνα ειναι η μαμα αλλα δεν εχει τουτου κ ειναι λιγο δυσκολο να ερχεται...

ασπουλα, περαστικα ευχομαι! αμαν ολα τωρα σου ετυχαν που ειπες να ξεσκασεις λιγο...

αυτα...τα λεμε το απογευμα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλησπερα κοριτσια .εγω στη συναντηση δεν μπορω να ερθω να περασετε καλα.εχω αγχωθει περιμενω να αδιαθετησω και τιποτα λετε?ΔΕν το νομιζω γιατι η ημερα που μπορει να συναιβει ειναι η 26η του κυκλου, λετε?μαλλον δεν θα εχει σταθεροποιηθει ακομη ο κυκλος ελπιζω!!!!!!!!!!ακομη ειναι νωρις να παρω τεστ?δεν θα δειξει τιποτα.αυτα σας ειπα και τα δικα μου

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

ψηφίζω δαγκωτό MALL!

ΘΗΣΕΙΟ πήγαινα με τον καλό μου οταν γνωριστήκαμε...

αλλά από τότε έχουν περάσει 8 χρόνια κ όσο να πεις κάτι θα έχει αλλάξει στα μμμ!!! ασε μη χαθω κ δεν προλάβω να γυρίσω να θηλάσω!!!

αποφασιστε επιτελους για το μερος!!!!! Και πειτε και σε εμας που μενουμε στου διαολου τη μανα :tongue: Εγω ειχα σπιραλ πολλα χρονια πριν , όλα καλα ηταν. Ξερεις κατι??
γιατι το λες αυτο???

ο δικος μου μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα..

και η μανα μου ειχε για καμια 20ετια...μια χαρα ειναι βρε..

καλησπερα κοριτσακια !!!

όλες καλα? βλεπω κανονιζετε για τη συναντηση? οταν οριστικοποιηθει το που κ το ποτε πειτε μου κ εμενα!

αλεκακι, καταρχας τον προσεχει ο μπαμπας αυτο το μηνα και...καταλαβαινεις σε τι κατασταση θα εβρισκα το σπιτι εαν τον αφηνα στο δικο μας! τον αλλο μηνα ειναι η μαμα αλλα δεν εχει τουτου κ ειναι λιγο δυσκολο να ερχεται...

ασπουλα, περαστικα ευχομαι! αμαν ολα τωρα σου ετυχαν που ειπες να ξεσκασεις λιγο...

αυτα...τα λεμε το απογευμα...

αρκει που βρηθηκε λυση ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσια .εγω στη συναντηση δεν μπορω να ερθω να περασετε καλα.εχω αγχωθει περιμενω να αδιαθετησω και τιποτα λετε?ΔΕν το νομιζω γιατι η ημερα που μπορει να συναιβει ειναι η 26η του κυκλου, λετε?μαλλον δεν θα εχει σταθεροποιηθει ακομη ο κυκλος ελπιζω!!!!!!!!!!ακομη ειναι νωρις να παρω τεστ?δεν θα δειξει τιποτα.αυτα σας ειπα και τα δικα μου

ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακξομη αλλα ειμαι σιγουρη ότι ειναι ορμονολογικο.. Θα ερθει όπου να'ναι...πού θα παει.

Ελα μαρη και εσυ στη συνατηση...αφου δεν εισαι μακρυα

221882cb0gkyh7q4.gif

Νωρίς δεν είναι για να σταθεροποιηθεί ο κύκλος; Βέβαια έτσι δεν ξέρεις ποιες είναι οι γόνιμες μέρες!

εγω τις γονιμες μερες εχω και άλλα σημαδια...σχεδον παντα το ψιλοκαταλαβαινω και τελικα δεν πεφτω εξω γιατι μετα απο 2 εβδομαδες μου ερχεται και η περιοδος. Αν ειμαι σωστη τωρα, θα σκασει μυτη 7 με 8 του μηνα...

221882cb0gkyh7q4.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Εδώ είμαι από το πρωί,σας διαβάζω αλλα βαριέμαι και την ζωή μου σήμερα!!!

Μαίρη77,τα ίδαι μου κάνει και μένα με το γάλα από χθές το βράδυ!100μλ τρώει κάθε φορά!!Μόνη μου την μάτιασα,επειδή το τελευταίο διάστημα έτρωγε καλά!!

Ριάννα,πάρε τεστ!!!!!

Αλεκάκι,για το 50ε από την αρχή το σκέφτηκα αυτό που έγραψες για την καθαρίστρια,αλά δεν μπορώ να πάρω και αμαρτία!Σιγά η νταντά να μην χάσει τα 500ε το μήνα για 1 50ευρω!!Αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις!!Ρε μήπως,τελικά,το πήρε ο μπεμπούλης για να βγάλει εισιτήριο και να έρθει να γνωρίσει την μπουμπού μου;;;;

Α!Όταν κάνετε λίστα για την συνάντηση,να με βάλετε και μένα μέσα,έτσι για το γμτ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...