Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε γάλατα μην αλλάζετε χωρίς λόγο.Για να στρώσει το στομαχάκι τους με το καινούργιο δεν θα τρώνε όσο κ όπως πρέπει άρα χαμένος κόπος...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ωραια....θα με θαυμασετε απο κοντα!! :tongue:

Φυσικά και θα σε θαυμάσουμε. Ασε που το έχουμε κάνει ήδη από τις φωτογραφίες. Ενω εγω θα είμαι η έκπληξη της συναντησης!!!!:-P:-P

Όλες θα είμαστε απαιχτες!!

αχ αλεκα μου!!!αυτο το κανω κεγω με το περπατημα!!!!!!!!και μου χει φυγει η μεση!!!!και ευτυχως που σκεφτηκα και αυτο το κολπο και ετρωγε λιγο οταν ειχε κοψει πολυ το φαγητο.....αλλα και αλλες φορες που απλα δεν ηξερε τι ηθελε και ενω πεινουσε δεν ετρωγε!

Ναι μωρέ είχε κ ο Γολιάθ του Νοεμβρίου προβλημα στο φαί!!!!

Το έχεις σκάσει το παιδί βρεεεεεεε.....

Φυσικά και θα σε θαυμάσουμε. Ασε που το έχουμε κάνει ήδη από τις φωτογραφίες. Ενω εγω θα είμαι η έκπληξη της συναντησης!!!!:-P:-P

ααααααααααααααα ναι !!εσυ μας εχεις ξεφυγει!ααααααα!!δεν παιζω!!!:tongue:

Διαφημίσεις

λοιπον το αυτοκινητο μας φτιαχτηκε και μεχρι το τελος του μηνα ελπιζω να το εχουμε!!!!!:P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

περιμενω και τη δευτερη περιοδο σε λιγες μερες και..αλεκα...τρεχω για σπιραλ!!!!:P:p:p;););)κ μονο στη σκεψη εγκυμοσυνης ανατριχιαζω...:tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ναι ξέρεις το απρόοπτο για το Μαρκελλακι θα είναι να έχει βγει συνεχόμενα για κανα δυο βδομάδες κ να μην αντέχει άλλη έξοδο!!!! Χαχαχαχα

Πλάκα κάνω έτσι;;;

Ελα ρε Δαλιδά!:-P:-P Δεν έχω φτασει στο σημείο που να μην αντεχω άλλη έξοδο. Πάντως το κυνηγαω το θέμα δεν μπορώ να πω.

Αυριο θα κατεβω στο κέντρο, θα περάσω από τη δουλειά και μετά θα κάνω μια βολτίτσα στην Ερμού να χαζεψω βιτρινες. Εχω μπανισει κι ενα φορεματακι στα Αρτιστι. Αμα το βρω θα το πάρω

ΟΚ 21.2, Θησειο, 18.00

Χμμμ συμφωνω με ομορφακι...οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο!!!Εννοειται θα εχω φερει θηλαστρο μαζι για να κανω και αντληση...και οπως ειπα και στην Ελενη θα σας κανω και επιδειξη!!!!χαχαχαχαχα (πλακα κανω για την επιδειξη...το θηλαστρο ομως θα το φερω!!!):cool::cool:

εμ αφου τους ρωτατε... Εγω το λεω σε ασχετη φαση, δεν απανταει, παιρνω εισητηρια, του το λεω, ετοιμαζω πραγματα και ακολουθει χωρις νεχει περιθωριο αντιδρασης...απλα μου φευγει ο κωλος γιατι τα κανω όλα μονη μου

:lol::lol:

Και ξαναρωταω...Μαιρη..πώς μπερδεψες τα γαλατα??

Αλεκακι και εγω το ιδιο κανω και στο τελος μου το παιζει και δυσκολος μη χεσω!!!

Ελα ρε Δαλιδά!:-P:-P Δεν έχω φτασει στο σημείο που να μην αντεχω άλλη έξοδο. Πάντως το κυνηγαω το θέμα δεν μπορώ να πω.

Αυριο θα κατεβω στο κέντρο, θα περάσω από τη δουλειά και μετά θα κάνω μια βολτίτσα στην Ερμού να χαζεψω βιτρινες. Εχω μπανισει κι ενα φορεματακι στα Αρτιστι. Αμα το βρω θα το πάρω

Να το παρεις!!!Και μια χαρα κανεις που βγαινεις...ευγε!!!

Λοιπον στις μανουλες που θηλαζουν εχω να πω τα εξης...

"Αν μπορεις να θηλασεις καθιστη μην θηλαζεις ορθια και αν μπορεις να θηλασεις ξαπλωτη μην θηλαζεις καθιστη"...βρηκα την υγεια μου!!!!Αφου εφτασα στο αμην με την πλατη, αυχενα, χερια, μεση αποφασισα να θηλασω ξαπλωτη και το αποτελεσμα ειναι τελειο...μαλιστα παιρνει και το μωρο ο υπνος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευκολα...το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!:wink:;-):wink:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ναι αλλα εγω η ρουφιανα εχω τις πληροφοριες μου που μου λενε ότι εισαι ομρφουλα και αδυνατουλα ;)

ελα ντε...παραπονιεται και η Ασπα!!!!!
λοιπον το αυτοκινητο μας φτιαχτηκε και μεχρι το τελος του μηνα ελπιζω να το εχουμε!!!!!:P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

περιμενω και τη δευτερη περιοδο σε λιγες μερες και..αλεκα...τρεχω για σπιραλ!!!!:P:p:p;););)κ μονο στη σκεψη εγκυμοσυνης ανατριχιαζω...:tongue::tongue::tongue:

εμα... επιτελους καποια συμφωνει με την αντριχιλα μου! Και εγω την περιοδο τη ρουφιανα περιμενω για να παω...αλλα αυτη αφαντη!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χαχαχααχαχαχαααα:tongue::tongue:

μπραβο σας~!!!!!!!!!!!

τρεχαααααααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

Χμμμ συμφωνω με ομορφακι...οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο!!!Εννοειται θα εχω φερει θηλαστρο μαζι για να κανω και αντληση...και οπως ειπα και στην Ελενη θα σας κανω και επιδειξη!!!!χαχαχαχαχα (πλακα κανω για την επιδειξη...το θηλαστρο ομως θα το φερω!!!):cool::cool:

α όχι... εγω θελω και επιδειξη...θελω να δω τους θαμωνες τι θα κανουν....:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε Μαριάνθη σαν τελικό σίγμα γίνομαι όταν πάω να την ταϊσω ξαπλωτή!! Ε και το μωρό βαριέται να με βλέπει και κλαίει! Εγώ τη θηλάζω καθιστή και ακουμπάω στην πλάτη του κρεβατιού! Άμα νυστάζω, τον ψιλοπαίρνω κιόλας!!!

Τσακισε το!!!!

Μαριάνθη ταιζεις πριν φυγεις κ είσαι οκ!

Μαζεψε κ λίγο τωρα που μπορείς αν λυσαξει για φαι όσο λείπεις του το δινουν...

Σκεφτομουν κοριτσια πως μαλλον θα πρεπει να το κανονισετε σε καποιο εμπορικο κεντρο απο την αποψη του παρκινγκ κ τον χωρο που θα περιμενετε μεχρι να μαζευτειτε...

γεια σας κορίτσια εγω η κυρία ούτε μαγείρεψα ουτε έκανα καμία δουλειά κάθομαι και κοιτάζω τις φωτο του μπεμπη!!! Θα κανω μια φακή που γινετε και γρήγορα!!! Αυριο θα παμε παιδίατρο ουαου μεγάλη βολτα θα βάλω τα καλα μου!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

αχ πολυ κλαμα και γκρινια η μπεμπα........ουτε να φαει ηθελε....πολυ λιγο....

δε μου λετε εκανα ενα κολπο το πρωι γιατι σκεφτηκα μηπως βαρεθηκε το ιδιο γαλα συνεχεια(αληθεια γινεται αυτο?)και τις εβαλα 2 κουταλιες αλμιρον και 2 κουταλιες απταμιλ εξτρα κερ του μπεμπη και το τσακισε ολο 135γρ.

κανει ή εκανα μακακια?

ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΖΟΥΡΛΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ???????????ειναι δυνατον????τετοια πειραματα δεν θα κανεις στα μωρα χωρις ιδιαιτερο λογο γιατι μπορει να προκαλεσει διαταραχη στο στομαχακι τους..:(:(καλυτερα να ρωτησεις κ τη γιατρο..
Βρε γάλατα μην αλλάζετε χωρίς λόγο.Για να στρώσει το στομαχάκι τους με το καινούργιο δεν θα τρώνε όσο κ όπως πρέπει άρα χαμένος κόπος...
και αυτο επισης!!
χαχαχααχαχαχαααα:tongue::tongue:

τρεχαααααααααααααααα!!!

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!!!:P

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...