Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το εκανα σκοπιμα για να αλλαξει η γευση γιατι μαλλον το βαρεθηκε το αλμιρον.....

δεν το βαρεθηκε παιδι μου...τα εχω ποερασει και εγω αυτα που δεν θελει να φαει και του ειχα αλλαξει πιπιλες, γαλα, μπιμπερο..... αλλα τιποτα. Μην του αλλαζεις το γαλα, θα επανελθει η ορεξη του.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ερθω και εγω γερμανια?????

λεω να τις παρω ενα κουτι απταμιλ(το κανονικο)....απ'οσο εχω διαβασει ειναι ιδια αυτα τα γαλατα...

ελααααααα!!!εγω προσωπικα πριν το αλλαξω θα ρωτουσα παιδιατρο!!ημουν και εγω στοτσακ για αλλαγη..μου χε πει η παιδιατρος..αλλα δεν το αλλαξα και τωρα ξανατρωει..

τι να κανω ρε αλεκα,μας αγανακτησε εχθες.....ψαχνω να βρω τροπους να τρωει......

να μην το πιεζεις. Θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα. Θα του ξαναρθει η ορεξη. Ενας αλλος τροπος για αυτες τις περιπτωσεις ειναι να τον ταιζεις στην αγκαλια σου περπατωντας. Πινει ετσι, αλλα εσυ κοψομεσιαζεσαι. Σε εμενα αυτο επιασε και στα δυο παιδακια μου.

Γαλα δε νομιζω να αλλαξεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν το βαρεθηκε παιδι μου...τα εχω ποερασει και εγω αυτα που δεν θελει να φαει και του ειχα αλλαξει πιπιλες, γαλα, μπιμπερο..... αλλα τιποτα. Μην του αλλαζεις το γαλα, θα επανελθει η ορεξη του.

λες???ετρωγε 40 αρχισε να πνιγεται,ρεψιμο,αλλα 20 παλι πνιξημο παλι ρεψιμο,αλλα 20 παλι πνιξημο και τελος.....μα 80????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

να μην το πιεζεις. Θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα. Θα του ξαναρθει η ορεξη. Ενας αλλος τροπος για αυτες τις περιπτωσεις ειναι να τον ταιζεις στην αγκαλια σου περπατωντας. Πινει ετσι, αλλα εσυ κοψομεσιαζεσαι. Σε εμενα αυτο επιασε και στα δυο παιδακια μου.

θα βαλω τον αρη να το κανει!!!

fCS8p3.png

Καλέ για πότε έχετε κανονίσει συνάντηση?

λεμε για Κυριακη 21.2 στις 16.00 στο Θησειο...θα ερθεις ε??
Α, το βρήκα. 21.2 Θησείο 18.00.

Ισχύει ?

όχι μαρη! Μολις το αλλαξαμε!:tongue:
ελααααααα!!!εγω προσωπικα πριν το αλλαξω θα ρωτουσα παιδιατρο!!ημουν και εγω στοτσακ για αλλαγη..μου χε πει η παιδιατρος..αλλα δεν το αλλαξα και τωρα ξανατρωει..

α μπραβο...

221882cb0gkyh7q4.gif

αχχχχχχχχχχχ δνε μπορεις να φανταστεις ποσο θελω!!!!!!!

την τριτη ερχεται η παιδιατρος,ας κανω υπομονη,θα δοκιμασω και το κολπο της αλεκας.

fCS8p3.png

λες???ετρωγε 40 αρχισε να πνιγεται,ρεψιμο,αλλα 20 παλι πνιξημο παλι ρεψιμο,αλλα 20 παλι πνιξημο και τελος.....μα 80????

Α καλά Μαίρη κι εμέις την περάσαμε τη φαση του πνιγμού, της τσιρίδας του ρεψίματος. Μιλάμε έκανε σαν τρελλό. Τωρα τρώει 150. Περνάνε φάσεις στο φαγητό. Κι εμένα γενικά δεν τρωει πολύ αλλά τελευταία έχει στρωσει. Πριν 2-3 εβδομα΄δες περίπου έκανε κι εμένα έτσι.

Διαφημίσεις

ναι βρε θα ξαναστρωσει. Αλλαζεις πιπιλες καθε μηνα??? Γιατι αυτες με τον καιρο φαρδαινουν πανω πανω και τα ψιλοπνιγουν
παρε το παιδι με το βυζι!!!!:tongue:

:P:p

Μου θυμίζει "Το παιδί με το δελφίνι"

:lol::lol:
θα βαλω τον αρη να το κανει!!!

Τυχερος!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Ναιιιιι θελω πολύ να σας γνωρίσω. Εκτός απροόπτου βέβαια:lol:

αντε ωραια....θα με θαυμασετε απο κοντα!! :tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Ναι ξέρεις το απρόοπτο για το Μαρκελλακι θα είναι να έχει βγει συνεχόμενα για κανα δυο βδομάδες κ να μην αντέχει άλλη έξοδο!!!! Χαχαχαχα

Πλάκα κάνω έτσι;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αχ αλεκα μου!!!αυτο το κανω κεγω με το περπατημα!!!!!!!!και μου χει φυγει η μεση!!!!και ευτυχως που σκεφτηκα και αυτο το κολπο και ετρωγε λιγο οταν ειχε κοψει πολυ το φαγητο.....αλλα και αλλες φορες που απλα δεν ηξερε τι ηθελε και ενω πεινουσε δεν ετρωγε!

αχχχχχχχχχχχ δνε μπορεις να φανταστεις ποσο θελω!!!!!!!

την τριτη ερχεται η παιδιατρος,ας κανω υπομονη,θα δοκιμασω και το κολπο της αλεκας.

ετσι κανε λιγο υπομονη!!!

Α καλά Μαίρη κι εμέις την περάσαμε τη φαση του πνιγμού, της τσιρίδας του ρεψίματος. Μιλάμε έκανε σαν τρελλό. Τωρα τρώει 150. Περνάνε φάσεις στο φαγητό. Κι εμένα γενικά δεν τρωει πολύ αλλά τελευταία έχει στρωσει. Πριν 2-3 εβδομα΄δες περίπου έκανε κι εμένα έτσι.

τελικα ολα τις περνανε αυτες τις φασεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...