Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalimeeeeeraaaaaaaa! Kala eiste???

Aleca POU EINAI TO PENINTARIKOOOOO?

omorfakia to Xristianaki ti kanei???

mefh ki egw sas skeftomoun poli to SK, ma imarton pia eides ti einai oi files apo to diadiktio?

To Savinaki koimatai akoma :D:D:D

Koritsia fovamai ta emvolia tin Paraskevi, kserete tpt gia pnevmoniokokko kai miningitida? Kanoun pireto???

Εμεις δεν καναμε σε κανενα απο τα δυο!!!!

Ρε Αλέκα......

Τωρα ξυπνησε ο Γιαννακης και φωναζει οτι θέλει να πάει στην τράπεζα :shock::shock::shock:

κατάθεση η αναλυψη...???....λές να τον ψάξω....:confused::lol:

Μηπως εχει δει την διαφημιση απο το ΝΟΥΝΟΥ???

Ρε κοριτισα με τη συγκεντρωση τι θα κανουμε τελικα?? Ποτε και που?? Αντε γιατι πρεπει να κανονισουμε μπειμπι σιτινγκ

Ρε κοριτσια καντετο 21 Φλεβαρη σας παρακαλωωωω!!!Δεν μου κραταει η μανα μου το μωρο γιατι γιορταζει ο πατερας μου και θα εχουμε γλεντι...για τον Παυλο μην ρωτησετε...θα εκτελει χρεη ψυστη...ειναι μανουλα στο ψησιμο!!!!:-P:-P

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ λιτσακη μου καλα το λες,αλλα τους εχω κανει ενα παιδικο και αργοτερα ειχα σκοπο το καθενα να εχει το δικο του....

ασπουλα καταλαβα......αντε να δουμε ποτε θα σταματησει.

ok..το ενα δηλαδη ειναι αδειο??βαλε εκει το ενα το μωρο..δε χρειαζεται να ειναι και καλα παιδικο..αλλωστε ειναι μωρα ακομη δεν καταλαβαινουν..
καλημερα!!πεφτω να ξανακοιμηθω βεβαια!!!η αληθεια ειναι οτι κοιμηθηκα λιγο!!!το μωρο τα ιδια χαλια με χθες!!αν ηξερα ποιος με γλωσσοτρωει...
αχ,βρε ασπουλα κι εσυ...μακαρι να τελειωσει γρηγορα η ταλαιπωρια σας..

Χαρα στο κουραγιο σου !!!!

Εμενα εδω και μια εβδομαδα ο κηπουρος ερχεται με το λάστιχο ποτησματος για να δουλεψει αλλα του κόβω το νερο......:-(:lol:

καλα καλε δε ντρεπεσαι???δεν τον λυπασαι???εγω οφειλω να ομολογησω οτι ορεξη εχω μπολικη :tongue::tongue: κουραγιο εχω πολυ λιγο αλλα προσπαθω!!!:(:(
γεια σου μαριανθουλα...ετσι ειναι βρε!! Περιπου στο τριμηνο βρισκονται καποιες ισορροπιες και μετα στο 6μηνο και μετα στο χρονο...Όλα θελουν το χρονο τους. Στο δευτερο παιδακι δεν θα τα εχετε αυτα, θα τα ξερετε τα χαμπερια σας
ετσι ειναι μαριανθη μου...
Ρε κοριτισα με τη συγκεντρωση τι θα κανουμε τελικα?? Ποτε και που?? Αντε γιατι πρεπει να κανονισουμε μπειμπι σιτινγκ
σας ματιαξαν καλε γιατι ειστε πολλες και ομορφες;);)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Aαααα και νόμιζα οτι μόνο εγώ τρώω σαν το ζώον.. :PPP

Ρε κορίτσια τι ειναι αυτό? Τα 8 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη τα έχασα στις 20 μέρες και απο κει και πέρα ξαναπήρα 2.. Και αν συνεχίσει ετσι θα πάρω 22..

Λέτε να φταίει η κλεισούρα???

Τι κάνετε κατα τ' άλλα ομορφιές μου? Τι κάνουν τα ζουζούνια σας?

Ελένη είχες πάει διακοπές στη Χίο διάβασα?Η μαμά μου ειναι Καρδαμυλλίτισα.. :)

Τη λατρεύω τη Χίο αν και έχω να πάω χρόνια.. Για να δουμε μήπως πάμε φέτος..

Άσπα τι κάνει ο μπέμπης? Είναι καλύτερα?

Η συμπεθέρα μου το mitsaki τι κάνει? Την έχω χάσει τελείως..

Ας μην γραψω τι τρωω εγω καλυτερα...εφαγα τα κερατα μου και ειχα χασει και 800 γραμμαρια...αφου η διαιτολογος επαθε πλακα χτες...λεω τι νομιζες τσαμπα τοσος θηλασμος???:wink:;-)

Eσυ έχεις και τα περιθώρια Λενάκι.. Μια σταλίτσα εισαι..

Αι μαρη κλαινε η χηρες κλαινε και οι παντρεμενες...

καλα δεν λεεω ξανα οτι δεν διαβασα γιατι θα γινω κουραστικη.........

καλησπερα σας!!!!!

εμας εδω το εχει στρωσει (το χιονι) μιλαμε μεχρι τον αστραγαλο ...και συνεχιζει.......

απο κρυο εχει -2 καλα ειναι\\

Η μπεμπα μου 2 ημερες κλαιει το απογευμα ,σαν παλιοκολοικοι μου φαινονται παλι ,μπορει να φταιω και εγω γιατι εφαγα το πρωι ενα τσουρεκι γεμιστο με μαρμελαδα πορτοκαλι που εφτιαξε η μαμα μου και ειναι κολαση.......

επισης μαλλον η μπεμπα μας ειναι αριστεροχειρας γιατι πιπιλαει το αριστερο χερι..... και κανει διαφορες κινησεις με το αριστερο......θα φανει

αυτα τα νεα μας ..........θα προσπαθησω να σας διαβασω αν τα καταφερω γατι νιωθω αποχαμενη ολιγων τι.....

Ρε συ Θεανω δεν σημαινει οτι ο,τι τρως προκαλει κολικους στο μωρο!!!!!

ελενη εσενα σου ηρθε περιοδος?

εμενα οχι ποτε θα ερθει οεοοοοοοοοοο?

Ουτε εμενα και μεχρι να μπουν οι στερεες δεν προβλεπεται...

μα γιατι θελωωωωωωωωωωωωωωωωω:P:p:p:p:p:p

ελενη χυμο πορτοκαλι ξερεις αν κανει να πιουμε ?λενε οτι προκαλλει κολοικους και κοβει το γαλα

ισχυει η μακακιες?

Θεανω θα σε δειρω δεν την γλιτωνεις!!!!ΜΑρηηηηηη σταματα πια...:tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλημέρα,

ναι, το ξερω έχω χασει πολλά επεισόδια. Καπου πήρε το μάτι μου για συναντηση 21/2. Ισχύει? Για πείτε.

Είχα κάτι δουλίτσες αυτές τις μέρες. Πήγαμε και βόλτες με το Μαρκελλο. Τη μπέμπα δεν τη βγάζω ακόμα με ΄τετοιο κρύο. Ευτυχως κοιμάται το βραδυ. Μόνο σήμερα ξύπνησε στις 5.20 αλλά ήπιε το γαλα και ξανακοιμήθηκε. Σημερα το απόγευμα έχουμε συγκεντρωση γονέων στον παιδικό και το Σαββατο έχουν γιορτη μασκέ.

Α! πήγαμε και σε μια ωραία θεατρική παρασταση στο Θεατρο Χωρα" Ο λύκος με τα 7 κατσικάκια". Σας την προτείνω.

Ο Μαρκελλος, μόλις γυρίσαμε στο σπίτι και τον ρώτησαν οι παππούδες τι είδε στο Θεατρο, τους λέει "Ειδαμε το Λύκο με τα 7 κατσικάκια, και αύριο θα δούμε το λύκο με τα 8 κατσικάκια, και με τα 9 και με τα 10..."

Μαθηματικό μυαλό το παιδί μας..

gioulies κι εμένα ο ανδρας μου από τη Χίο είναι. Δεν έχει συγγενείς στο νησί, αλλά πριν δυο χρόνια είχαμε πάει για Πασχα. Ελπίζουμε του χρόνου το καλοκαίρι να πάμε όλοι μαζί.

καλημερα κοριτσια!!!

αχ πολυ κλαμα και γκρινια η μπεμπα........ουτε να φαει ηθελε....πολυ λιγο....

δε μου λετε εκανα ενα κολπο το πρωι γιατι σκεφτηκα μηπως βαρεθηκε το ιδιο γαλα συνεχεια(αληθεια γινεται αυτο?)και τις εβαλα 2 κουταλιες αλμιρον και 2 κουταλιες απταμιλ εξτρα κερ του μπεμπη και το τσακισε ολο 135γρ.

κανει ή εκανα μακακια?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια καντετο 21 Φλεβαρη σας παρακαλωωωω!!!Δεν μου κραταει η μανα μου το μωρο γιατι γιορταζει ο πατερας μου και θα εχουμε γλεντι...για τον Παυλο μην ρωτησετε...θα εκτελει χρεη ψυστη...ειναι μανουλα στο ψησιμο!!!!:-P:-P

εμ,ενα δε με νοιαζει ποτε αλλα πρεπει να το ξερω πιο πριν για να κανονισω.

σας ματιαξαν καλε γιατι ειστε πολλες και ομορφες;);)

αντε να δουμε πότε θα βρεθουμε με τις βορειες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ok..το ενα δηλαδη ειναι αδειο??βαλε εκει το ενα το μωρο..δε χρειαζεται να ειναι και καλα παιδικο..αλλωστε ειναι μωρα ακομη δεν καταλαβαινουν..

αδειο????????χαχαχαχαχαχα παντως εχθες ετσι τους χωρισα,ενω καθομαστε ολοι μαζι για το τελευταιο ταισμα και τι ρεψιμο,αρχισαν να γκρινιαζουν και τα δυο και εστειλα τον αντρα μου μεσα και κοιμηθηκαν.

fCS8p3.png

Ασπούλα περαστικά στο μπεμπάκι!!! και γρηγορα.

Ελένη, 7 κιλά ο μπέμπης!! Ουαου, εμεις είμαστε ακόμα στα 5. Σημερα επιστρεφω τη ζυγαριά.

Gioulies με τα κιλά μια από τα ίδια. Εχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης γρηγορα. Ξαναπηρα 2 στις γιορτες και δεν λέω να τα χασω. Βεβαια τρωω και βλακειες. Δεν μπορω να περιορίσω τη λαιμαργια αμα με πιάσει.

Χθες ξεκίνησα και γυμναστηριο. Στα curves< μισή 'ωρα τη φορά, ελπίζω να πηγαίνω 4 φορες την εβδομαδα.

καλημερα γωγουλα...επειδη τα μωρακια που πινουν ξενο τον πρωτο καιρο παιρνουν πολυυυ βαρος, πιστευω ότι απλα στο τριμηνο περιπου ελαττωνεται η ποσοτητα που τρωνε για να ερθουν στα ισα τους! Εμεπιρικα τουλαχιστον αυτο εχω δει εγω.

ναι εμενα το εκαναν αυτο τις 2 τελευεταιες εβδομαδες,αλλα σε πια ισα τους να ερθουν??? ε??? ε??? που εχω το πιο αδυνατο μωρο του νοεμβριου???εεεεε?????

fCS8p3.png

Ασπούλα περαστικά στο μπεμπάκι!!! και γρηγορα.

Ελένη, 7 κιλά ο μπέμπης!! Ουαου, εμεις είμαστε ακόμα στα 5. Σημερα επιστρεφω τη ζυγαριά.

Gioulies με τα κιλά μια από τα ίδια. Εχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης γρηγορα. Ξαναπηρα 2 στις γιορτες και δεν λέω να τα χασω. Βεβαια τρωω και βλακειες. Δεν μπορω να περιορίσω τη λαιμαργια αμα με πιάσει.

Χθες ξεκίνησα και γυμναστηριο. Στα curves< μισή 'ωρα τη φορά, ελπίζω να πηγαίνω 4 φορες την εβδομαδα.

και εμενα ο μπεμπης τοσο ειναι.

αχ ολες ξεκινατε γυμναστηριο.......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι... ο εφοριακος μας ξεχασε! αμα ερθει αυριο θα τον διωξουμε! γιατι θα τσικνισουμε εμεις εδω...μονο να πιουμε δεν μας αφηνουν!!!!! μη δωσουν χαρα σε ανθρωπο...

κοριτσια...παντως μας βολευει πιο καλα Κυριακη. γιατι αν το καλοσκεφτειτε δεν θα εχει κ τοσο κοσμο γυρω, να μας κοιταει τωρα που ειμαστε καλλονες. καλα δεν ειμαστε κ σαν γκρουπακι των BODYLINE, αλλα λεμε τωρα... μια αφρατοσυνη τη διαθετουμε.

που ειναι η συντονιστρια??? ετσι κανει ο κοσμος?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι εμενα το εκαναν αυτο τις 2 τελευεταιες εβδομαδες,αλλα σε πια ισα τους να ερθουν??? ε??? ε??? που εχω το πιο αδυνατο μωρο του νοεμβριου???εεεεε?????

ναι βρε Μαιρουλα μου αλλα γεννηθηκαν μικρουλια...Κανονικα διπλασιαζεται το βαρος της γεννησης στο εξαμηνο και τριπλασιαζεται στο χρονο...αν το κανει αυτο θεωρουνται φσυσιολογικα. Εσενα το εχουν διπλασιασει ηδη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εδω ειμαι... ο εφοριακος μας ξεχασε! αμα ερθει αυριο θα τον διωξουμε! γιατι θα τσικνισουμε εμεις εδω...μονο να πιουμε δεν μας αφηνουν!!!!! μη δωσουν χαρα σε ανθρωπο...

κοριτσια...παντως μας βολευει πιο καλα Κυριακη. γιατι αν το καλοσκεφτειτε δεν θα εχει κ τοσο κοσμο γυρω, να μας κοιταει τωρα που ειμαστε καλλονες. καλα δεν ειμαστε κ σαν γκρουπακι των BODYLINE, αλλα λεμε τωρα... μια αφρατοσυνη τη διαθετουμε.

που ειναι η συντονιστρια??? ετσι κανει ο κοσμος?

καλα λες Ομορφακια μου... ας το κανονισουμε μια που λειπει η Αγγελικη. Κυριακη λοιπόν. Ποια Κυριακη, τι ωρα και πού??

221882cb0gkyh7q4.gif

ΠΟιθανα μερη: Θησειο, Φαληρο, mall, Πειραιας, Κολωνακι, Κηφισια... κατι άλλο?? Προτεινω καπου κεντρικα για να μπορουμε όλες

221882cb0gkyh7q4.gif

τοτε...21/2 . εγω δεν εχω προβλημα στο μερος. κ στα Εξαρχεια παω! θελετε Θησειο? επειδη μαλλον βολευουν οι συγκοινωνιες θα το προτεινε η Αγγελικη...

κ ωρες απογ. ισχυουν? οτι ειχαμε γραψει???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...