Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κοιμήθηκε από τη 1.30 μέχρι τις 8.30 η μπέμπα! Αλλά τώρα μας κάνει άλλα χουνέρια: από τις 9 με 9.30 που τελειώνει με το μπάνιο και το φαγητό έχει το μάτι γαρίδα και δεν κοιμάται αν δεν πάει 1 με 2 η ώρα!! Ενώ παλιά κοιμόταν από τις 11! Εν τω μεταξύ το φάγωμα των χεριών όσο πάει και χειροτερεύει, σίγουρα τρίβει τα ούλα της, και το κάνει με μια μανία!!!

Μαρλέν, μου μεινε κουσούρι, επειδή στην αρχή την πείραζε όταν έτρωγα σοκολάτα, τσεκαρισμένο, τώρα ξέχασα και το σχήμα της! Κλάψ! Εντάξει, τρώω άλλα γλυκάκια, αλλά έχω να φάω 3 κιντερ μπουένο μαζεμένα και μια ΙΟΝ κανένα χρόνο!

Ελένη, εσύ που ξέρεις, αν δεν πεινάει μετά το θηλασμό και τις δώσω ξένο θα το πιεί;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κοιμήθηκε από τη 1.30 μέχρι τις 8.30 η μπέμπα! Αλλά τώρα μας κάνει άλλα χουνέρια: από τις 9 με 9.30 που τελειώνει με το μπάνιο και το φαγητό έχει το μάτι γαρίδα και δεν κοιμάται αν δεν πάει 1 με 2 η ώρα!! Ενώ παλιά κοιμόταν από τις 11! Εν τω μεταξύ το φάγωμα των χεριών όσο πάει και χειροτερεύει, σίγουρα τρίβει τα ούλα της, και το κάνει με μια μανία!!!

Μαρλέν, μου μεινε κουσούρι, επειδή στην αρχή την πείραζε όταν έτρωγα σοκολάτα, τσεκαρισμένο, τώρα ξέχασα και το σχήμα της! Κλάψ! Εντάξει, τρώω άλλα γλυκάκια, αλλά έχω να φάω 3 κιντερ μπουένο μαζεμένα και μια ΙΟΝ κανένα χρόνο!

Ελένη, εσύ που ξέρεις, αν δεν πεινάει μετά το θηλασμό και τις δώσω ξένο θα το πιεί;;

Θα πιεί και μπορει να στο κανει και εμμετο γιατι θα εχει παραφαει.....

Γιατι ρωτας σκεφτεσε να αποθηλασεις? η νομιζεις πως δεν τη φτανει το γαλα σου?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

σκεφτομαι να κανω ενα πειραμα για μια φορα!

τις τελευταιες μερες σιγουρα δεν ειχα πολυ γαλα, το καταλαβαινα, και την εβαζα συνεχεια να πιπιλαει μπας και κατεβει κι αλλο! Ειχε και μια γκρινια μετα το φαι.

τις τελευταιες μερες σιγουρα δεν ειχα πολυ γαλα, το καταλαβαινα, και την εβαζα συνεχεια να πιπιλαει μπας και κατεβει κι αλλο! Ειχε και μια γκρινια μετα το φαι.

Γκρινια μπορει να εχει για πολλους λογους εκτος του φαγητου.Μημπως περναει αλμα αναπτυξης και θελει περισσοτερο γαλα?

Αν αρχισεις να δινεις εστω και ενα γευμα μπουκαλι τελειωνει ο θηλασμος ...τεσπα αν θες να αποθηλασεις δεν χαλασε και ο κοσμος ;)

Παω στην δουλεια....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα κορίτσια..

Πώς είμαστε και σήμερα?

Να ρωτήσω κατι? Το άλμα αναπτυξης που λετε, το περνάνε και τα μωρακια που δεν θηλάζουν? Και αν ναι,ισχύει αυτό που λένε στην 3η, 6η και 9η εβδομαδα? Ξέρετε καθόλου?

Διαφημίσεις

το ποραδεχομαι...κοιμαμαι όρθια! Τωρα το ειδα όμως!! Κοτοπουλακι, στ' αληθεια εχετε αυτον τον 'κοινο γνωστο' με τη Μεφη?? χαχα!!!

Λοιπόν, θα βαλω εδω λιστα με όλους τους πρωην να δω αν τους ξεριε καμια σας...και που να βρω χωρο να τους χωρεσω όλους αυτους?????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια..

Πώς είμαστε και σήμερα?

Να ρωτήσω κατι? Το άλμα αναπτυξης που λετε, το περνάνε και τα μωρακια που δεν θηλάζουν? Και αν ναι,ισχύει αυτό που λένε στην 3η, 6η και 9η εβδομαδα? Ξέρετε καθόλου?

καλημερα γωγουλα...επειδη τα μωρακια που πινουν ξενο τον πρωτο καιρο παιρνουν πολυυυ βαρος, πιστευω ότι απλα στο τριμηνο περιπου ελαττωνεται η ποσοτητα που τρωνε για να ερθουν στα ισα τους! Εμεπιρικα τουλαχιστον αυτο εχω δει εγω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα.

Επιτέλους από χθες το απόγευμα σταμάτησε η γκρίνια της μπέμπας. Πέρασε φαίνεται η επήρεια των εμβολίων. Καλέ τι πράγμα ήταν αυτό? Αυτοκόλλητες κοντέψαμε να γίνουμε, ούτε στην τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω. Από το πρωι που ξύπνησε κάθησε ήσυχη στο ρηλάξ της και τελικά κοιμήθηκε χωρίς ν' ακούσω κιχ. Ελπίζω έτσι να συνεχιστεί όλη την ημέρα, όχι τίποτα άλλο αλλά έχω να κάνω και δουλειές αφού τις προηγούμενες μέρες δεν μπορούσα με την μικρή αγκαλιά.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλέ, μοναχοπαίδι ήταν αυτός!!! Μην ακούς κι εσύ τις μακακίες που λέει!!!

γμτ... πολυ μου αρεσε αυτη η συμπτωση...Λοιπόν όποια εχει γνωστο που σπουδαζε λιβερπουλ, πορτιερης στο Καλουα, μαθητης στο περαμα, και Θηβαιος που εχει επιθετο γνωστου τραγουδιστη να μου το πει!!!! Ετσι για να μην εκθετω κοσμο...;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Επιτέλους από χθες το απόγευμα σταμάτησε η γκρίνια της μπέμπας. Πέρασε φαίνεται η επήρεια των εμβολίων. Καλέ τι πράγμα ήταν αυτό? Αυτοκόλλητες κοντέψαμε να γίνουμε, ούτε στην τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω. Από το πρωι που ξύπνησε κάθησε ήσυχη στο ρηλάξ της και τελικά κοιμήθηκε χωρίς ν' ακούσω κιχ. Ελπίζω έτσι να συνεχιστεί όλη την ημέρα, όχι τίποτα άλλο αλλά έχω να κάνω και δουλειές αφού τις προηγούμενες μέρες δεν μπορούσα με την μικρή αγκαλιά.

ποιος ξερει...δεν θα ενιωθε καλα...πότε πας δουλεια?

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και γιατι να το κανεις αυτο???:confused::confused::confused:

Καλημερα...ξερω οτι χαθηκα αλλα ηταν για ιερο σκοπο...πρωτον ο μπεμπουλης μου θελει συνεχεια να παιζουμε μολις γυρισω το βλεμμα μου αλλου αρχιζει την τσαμπουνα, καθεται στο ριλαξ και παιζουμε διαβαζουμε παραμυθια και με κοιταει μεσα στα ματια...μιλαμε απλα λιωνω....με τον Παυλο τα πραγματα ειναι καλυτερα καθησε και μου μιλησε και επιτελους αρχισαμε να "βρισκομαστε" γιατι μας ειχε στριψει και στους δυο απο την αποχη...:lol::lol: Ταρακουνηθηκα παρα πολυ οταν εκει που καθομασταν τον ρωταω "με αγαπας?" και μου λεει "φυσικα μωρο μου μου πλενεις, μου μαγειρευεις,μου σιδερωνεις και εισαι και καλη κουβερτα το βραδυ οταν κρυωνω!!!!!!!":eek::eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused: ΕΕΕ καπου εκει μπορω να πω οτι ταρακουνηθηκα αρκετα!!!

Απο 1η Μαρτιου επιστρεφω στην δουλεια τελειωτικα οποτε θα τα λεμε καθε μερα :) Παω να διαβασω τπτ μεχρι να ξυπνησει ο μικρος.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Αφηνεις να πιπιλισει ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ...και μετα απο 4-5 μερες η παραγωγη επανερχεται πολυ καλυτερη...στο λεω απο προσωπικη πειρα...μπορει να περναει φαση ταχειας αναπτυξης και να προσπαθει να σου αυξησει την παραγωγη...μην απογοητευεσαι κοπελια το γαλα δεν τελιωνει...ασε και το ξενο και τα πειραματα.:wink:

waWmp3.png

9LyAp3.png

γεια σου μαριανθουλα...ετσι ειναι βρε!! Περιπου στο τριμηνο βρισκονται καποιες ισορροπιες και μετα στο 6μηνο και μετα στο χρονο...Όλα θελουν το χρονο τους. Στο δευτερο παιδακι δεν θα τα εχετε αυτα, θα τα ξερετε τα χαμπερια σας

221882cb0gkyh7q4.gif

Ρε κοριτισα με τη συγκεντρωση τι θα κανουμε τελικα?? Ποτε και που?? Αντε γιατι πρεπει να κανονισουμε μπειμπι σιτινγκ

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...