Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ λιτσακη μου καλα το λες,αλλα τους εχω κανει ενα παιδικο και αργοτερα ειχα σκοπο το καθενα να εχει το δικο του....

ασπουλα καταλαβα......αντε να δουμε ποτε θα σταματησει.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κόρες!

τί νέα; πω πω πόσα γράψατε πάλι! και είμαι κομμάτια κ μπήκα στα γρήγορα!

καλημερα..ο μικρος ειναι με ιωση...χαλια!ειμαι αυπνη και γι αυτο δεν μπαινω...πολυ χαλια ρε παιδια!

θέλησε κ ο εβραίος να παέι στο παζάρι κ ήταν η μέρα σάββατο!!! για σένα ασπούλα με τις ατυχίες σου! ελπίζω να είστε καλύτερα!

μηπως η γραμμη που παει σε αυτα τα φωτστικα εχει κανα λαθος και τα δημιουργει όλα αυτα??

αλέκα η ηλεκτρολόγος!!

Τι θα τα κανουμε ,μου λές? Εμενα θελει περατζαδες για να κοιμηθει και στο ορθιο οχι στο πλαι η ξαπλωτα....εχει περασει και τα 7 κιλα και δεν τον παλευω....

πω πω 7 κιλά! αυτός΄είναι άντρας με τα όλα του! κ έτυχε να δω κ τις φωτό σας στο φεις κ είστε όλοι κούκλοι!!! να σας έχουμε υπόψη;)!!!

Αααααχ, σοκολατίτσα!!!! Πόσο καιρό έχω να φάω...Μήπως να τις ξεκινήσω;;

!

εσύ κοτούλα μου γιατί δεν τρως σοκολάτα θύμησέ μου; είσαι καλά;;;;:confused:

170301c7zifsub1b.gif

μα γιατι θελωωωωωωωωωωωωωωωωω:P:p:p:p:p:p

ελενη χυμο πορτοκαλι ξερεις αν κανει να πιουμε ?λενε οτι προκαλλει κολοικους και κοβει το γαλα

ισχυει η μακακιες?

εγώ πίνω κάθε μέρα κ όλα καλά!!! ρε κορίτσια εσείς εδώ μέσα το παρακάνατε! μην τρώμε όσπρια, χυμό, καφέ, σοκολάτα.... εγω τρώω απ΄όλα πια!!! ουφ!!!

μακαρι να τη περασουμε κ αυτη...γιατι δεν φανταζεσαι μιρλα... που δεν ξερει τι θελει, που κλαιει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, που πας στη τουαλετα κ ερχεται απο πισω κλαιγοντας, που ζηταει νερο κλαιγοντας, που δειχνει κατι στο κενο κ εσυ δεν καταλαβαινεις τι παλι κλαιγοντας... κλαμα κλαμα κλαμα...ιιιιι ιιιι ιιιιιιι ιιιιιι ιιιιι ιιιιιιι ιιιιιι φτανειειειειειειειειειει!!!!!!!!!!!!!!!!

!

τί να κάνει η καημενούλα που ποναει κ ενοχλείται!!! πω πω πόσο τη λυπάμαι! εδώ εμεις λιγο πονοκέφαλο έχουμε κ δε μπορούμε... για σκέψου η μικρούλα που δεν ξέρει κ τί της γίνεται.. άντε υπομονή!

άντε τώρα που σας διάβασα κ δεν έχω ύλη για άύριο σας καληνυχτώ!

170301c7zifsub1b.gif

αλέκα η ηλεκτρολόγος!!

:lol::lol::lol::lol::lol:
α αλέκα τί έγινε με το 50αρικο;

το παλιο το κλαιμε...τα ξερεις....Αυτα που εχω κρυψει γυρω γυρω ειναι ολα στις θεσεις τους:tongue::tongue::tongue:. Μη βαλεις αλεκα η ντεντεκτιβ...υπαρχει στη λιστα!:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

χωρισε τα εχουν κανει κομμα....αν τα χωρισεις το καταλαβαινουν???

η θεια μου, ειχε διδυμα 1+1 κ αυτη... οταν τα χωρισαν κοιμηθηκαν, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

κοριτσια ειμαι κομματια...αλλα λεω να αντεξω μπας και ποτισω σημερα τον κηπο κι εγω σαν τη μεφη!!!;););)

γιαυτο σας αφηνω...φιλακια στα μαγουλακια των μωρων μας!!!:tongue::tongue:

καληνυχτα!

εχεις ιερο σκοπο εσυ...

:lol::lol::lol::lol::lol:

το παλιο το κλαιμε...τα ξερεις....Αυτα που εχω κρυψει γυρω γυρω ειναι ολα στις θεσεις τους:tongue::tongue::tongue:. Μη βαλεις αλεκα η ντεντεκτιβ...υπαρχει στη λιστα!:D

αληθεια τι εγινε?????? μωρη βρωμα εχεις γεμισει το σπιτι 50αρια??? κ τα τσεκαρεις καθε μερα??

η χριστ. ειχε γκρινια ολο το βραδυ...τα νευρα μου, ουρλιαζα στον υπνο μου ολη την ωρα μαμαααα μαμαααα... δεν ξερω τι με εχει πιασει. δεν μπορω νατο εξηγησω. φοβερα νευρα μιλαμε...ολο τα μαλωνω. με επιασε η μοναξια παλι φαινεται.

αυτα τα ολιγα...

σας αφηνω, γιατι σημερα ερχεται κ η εφορια, κ θα καλοπερασουμε εδω περα!!!!!!

φιλια πολλα σε μαμαδες+μωρα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημερα,

πρεπει να εχει ο φαρμακοποιος μου,τον εχω κοψει εγω....τετοια περνει..στανταρ.:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

βρε εμενα δεν ειναι δυσκοιλιος καθολου...αντε να εχει ζοριστει 2-3 φορες ως τωρα. Αλλα ειναι θεατρο το παιδακι μου...και μαλιστα της τραγωδιας οπαδος. Κανει λες και τον σφαζεις..'''βοήηηθειααααα....γιατι δε βγααιιινουν τα κακουυυυλια μου???'

Σαν να τον βλέπω.....και εσενα να τον κοιτας...:lol::lol:

Κορίτσια εγώ σήμερα πρόσεξα ότι η μικρή προσπαθούσε να σηκωθεί από το ρηλάξ, σήκωνε για λίγο πλάτη και κεφάλι και μετά έπεφτε πίσω. Πότε κάθονται γιατί δεν θυμάμαι, λίγο νωρίς δεν είναι ? Θα προσπαθήσω να την βάζω περισσότερο στο πάρκο γιατί το ρηλάξ το φοβάμαι. θα το κατεβάσω κιόλας από τον καναπέ γιατί εκεί με βόλευε μέχρι στιγμής αλλά τωρα δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Ο Γιαννης εκατσε στον ποπο του 6 μηνων(τα εχω γραψει).Αυτο με το ριλαξ το κανει και ο δικος μου και δεν του αρεσει κιολας οποτε τον βαζω μονο οταν ειμαι διπλα του για κουβεντουλα.Ακομα αν του δοσεις και πιασει τα δαχτυλα σου και τον τραβηξεις σηκωνεται σχεδον ορθιος.....εχει πολυ δυναμη στα χερακια του,αφου κοροιδευουμε και λεμε οτι θα περπατησει σε κανα μηνα....:rolleyes:

κοριτσια ειμαι κομματια...αλλα λεω να αντεξω μπας και ποτισω σημερα τον κηπο κι εγω σαν τη μεφη!!!;);)

γιαυτο σας αφηνω...φιλακια στα μαγουλακια των μωρων μας!!!:tongue::tongue:

καληνυχτα!

Χαρα στο κουραγιο σου !!!!

Εμενα εδω και μια εβδομαδα ο κηπουρος ερχεται με το λάστιχο ποτησματος για να δουλεψει αλλα του κόβω το νερο......:-(:lol:

ευανθια μου ιωση το μικρο!!!την τσιμπισαμε!δεν τη γλυτωσαμε!!!

και το κορυφαιο το σημερινο κοριτσια ειναι οτι πηγα την κουνιαδα μου στο αγια ολγα για ραμματα!!!!νυχτιατικα!!!κοπηκε μ ενα κωλοποτηρι και εκανε 3 ραμματα παρακαλω!και αν σας πω οτι γυρνουσα γυρω γυρω απο το νοσοκομειο επι 5 λεπτα και δεν το εβρισκα!:tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

Περαστικα....σε ολο το σοι!!!!

Επεξεργάστηκαν by eleni1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αληθεια τι εγινε?????? μωρη βρωμα εχεις γεμισει το σπιτι 50αρια??? κ τα τσεκαρεις καθε μερα??

η χριστ. ειχε γκρινια ολο το βραδυ...τα νευρα μου, ουρλιαζα στον υπνο μου ολη την ωρα μαμαααα μαμαααα... δεν ξερω τι με εχει πιασει. δεν μπορω νατο εξηγησω. φοβερα νευρα μιλαμε...ολο τα μαλωνω. με επιασε η μοναξια παλι φαινεται.

αυτα τα ολιγα...

:lol::lol::lol::lol:

Και η ρημαδα η μοναξια σε επιασε τωρα που πλησιαζει .....

του αγιου Βαλεντίνου ....:confused::confused: :lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερα βρωμιτσες....σημερα δεν φοραω μαυρα μετα απο ενα χρονο περιπου...φοραω καφε! :tongue:

αυτα τα ολιγα...

εχω βαλει μονο ενα 50αρικο σε σημειο που θα το βρει η καθαριστρια όταν ξαναερθει. Αν χαθει μεχρι τοτε ξερουμε ποια το εχει παρει ;). Όταν το βρει η καθαριστρια, θα δω το υφος τους καταρχην να καταλαβω ποια παραξενευτηκε που τελικα βρεθηκε (δηθεν ότι ειναι το χαμενο) και δευτερον θα ληξει το θεμα για να μπορω να τσεκαρω. Εννοειται ότι θα βαλω και καμερες τωρα πια....

Εχω όμως την εντυπωση ότι το εκανε η παλια για να ενοχοποιησει την καινουρια....δυστυχως....Δε μου παει ρε γμτ να το εχει παρει η νταντα...η γυναικα καμια σχεση μιλαμε. Ενταξει επιφυλασσομαι....

Για τα νευρα σου να ελεγξεις τον θυρεοειδη σου όποτε μπορεις. Μετα τη γεννα πολυ συχνα πιανει τις γυναικες θυρεοειδιτιδα που φερνει πολλα ναευρα και ταχυπαλμια. Αν δεν ειναι αυτο τοτε απλα σαλεψες. Μη στεναχωριεσαι και εγω σαλεμενη ειμαι. Νομιζα ειναι ο θυρεοειδης αλλα και που τον εβγαλα τα ιδια χαλια εχω. Πολλα νευρα αλλα ευτυχως εμενα με ακουνε, σου λεει τρελη ειναι ασ'την καυμενη...

Καλημερα,

Σαν να τον βλέπω.....και εσενα να τον κοιτας...:lol::lol:

Ο Γιαννης εκατσε στον ποπο του 6 μηνων(τα εχω γραψει).Αυτο με το ριλαξ το κανει και ο δικος μου και δεν του αρεσει κιολας οποτε τον βαζω μονο οταν ειμαι διπλα του για κουβεντουλα.Ακομα αν του δοσεις και πιασει τα δαχτυλα σου και τον τραβηξεις σηκωνεται σχεδον ορθιος.....εχει πολυ δυναμη στα χερακια του,αφου κοροιδευουμε και λεμε οτι θα περπατησει σε κανα μηνα....:rolleyes:

Χαρα στο κουραγιο σου !!!!

Εμενα εδω και μια εβδομαδα ο κηπουρος ερχεται με το λάστιχο ποτησματος για να δουλεψει αλλα του κόβω το νερο......:-(:lol:

QUOTE]και ξερεις τι γλυκο υφος εχω όταν κοιταω ε??? Αφου ο Νικος μου λεει ότι θα του δημιουργησω τραυματα μονο και μονο επειδη τον κοιταω...Εμ βεβαια...αν τον κοιταζε και η μανα του Νικου ετσι μπορει αν μην γινοταν γαιδουρι...που για να παρει το πτυχιο καναμε εκατο ταματα...

Εσυ μαρη γιατι δεν αφηνεις να ποτισει ο ανθρωπος??? Τρωγοντας ερχεται η ορεξη...;)

Ο Αγγελος μου φαινεται ότι στην ηλικια του εβαζε πιο πολυ δυναμη στα ποδαρακια του από ότι ο μικρουλης. Ο μικρουλης ειναι πιο νευρικουλης απλως. Αλλα αυτο που κανει και τρελαινομαι τωρα ειναι που του κανω αγκου και κανει και αυτος την κινησουλα με το στομα του. Απο κραυγη βγαζει μονο το α...στο γκου κολλαει! Και επισης ότι τωρα που δεν εχει πονακια ειναι πολυ γελαστος και χαρουμενος φτου φτου...αντε γιατι όλο Πασσαρη τον ελεγα

Και η ρημαδα η μοναξια σε επιασε τωρα που πλησιαζει .....

του αγιου Βαλεντίνου ....:confused::confused: :lol:

να το και το τεταρτο.... ετσι κανουν τα γαιδουρια οι αντρες. σε βρισκουν σε μια αδυνατη στιγμη και χτυπανε.:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...