Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν παλευεται η γκρίνια λέμε...αλλα απο το να τρεχεις καλητερη...

:lol::lol::lol:

ετσι ναι!;)

αχ τοτε ευχομαι να σταματησει και αυτη!!!!και φαντασου εσενα μιλαει κιολας οταν το κανουν τα μωρα..τρελενομαι......

καλε αυτη ελεγε οτι θελει να τον στειλει να σπουδασει χαρβαρντ.......

μιλαει, πως μιλαει...οχι καθαρα ακομα...εμεις καταλαβαινουμε τη λεει, αλλα με τη πιπιλα στο στομα, τη βαζει στο πλαι κ μιλαει σα τον Γκιωνακη τα Αμερικανικα... αμα τη πετυχεις τη λεξη!

για να της δωσεις τη κορη σου την πανεμορφη, μαλλον θα ειναι ετοιμη για ολα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπσνιαριστηκα, εβαλα κρεμουλες, εφτιαξα μαλι...ειμαι ετοιμη!!!

αστες αλεκα μου!!!

εγω τι εχω φαει?

1 νες μετριο

1 ποτηρι αναμεικτο χυμο

5-6 δευτερο κερασμα απαραιτητα με σοκολατα

1 πιατο κρεατοσουπα

1 πολυ γενναια φετα τυρι-φετα

3 φετες ψωμι

1 φετα σαλαμι χοιρινο

και μαλλον θα συνεχιστει...

προφανως λιγοτερα απο τις προλαλησασες αλλα εμφανως κι εγω αλεκα μου αρκουδα διχως φραντζα!!!!:(:P:tongue::tongue::tongue:

μαρη με κοροιδευεις και εσυ??? Εγω εχω φαει 1 ελληνικο, ι κοκα λαιτ, 1 ποτηρι γαλα,1 μπανανα, 1 σαλατα σιζαρ και μια σαλατα ροκα....

Αλλα αυτα που λετε εγω δεν τα ετρωγα ουτε στο τελευταιο τριμηνο που ετρρωγα ό,τι ηθελα...τυχερες εισαστε...

αυτες τις μερες προσπαθω να ξαλαφρωσω λιγο την πεθερα μου και κανω τον ηρωα!!κραταω και τα τρια!!!ειναι λιγο ζορικα αλλα βγαινει...βεβαια το βραδυ ειμαι γκολ!!!το μεσημερι τελικα ενω ο στρατος κοιμηθηκε 3 σχεδον ωρες εγω δεν μπορεσα μια δε με επιανε υπνος και μετα ξυπνουσαν τα μωρα για ταισμα κι ετσι τωρα κουτουλαω!!:tongue:

το εχουμε πει..μετα την Αννουλα εισαι εσυ ο ηρωας μας...και μετα οι ριτεκνες σκετο...χωρις διδυμα;)

τι βροχη σημερα ρε κοριτσια...ασε που πηγα το μικρο στους γονεις μου μες στη βροχη κ εφαγα τη κινηση της ζωης μου ....μιση ωρα για 5 λεπτα δρομο!!! κ μετα για τη δουλεια παλι χαμος , κ στο γυρισμο τα ιδια! θα με φανε οι δρομοι απ'οτι βλεπω!

δε γινεται να ερχεται η μανα σου στο σπιτι για να μην ταλαιπωρεισαι??
καλησπερα κοριτσια!!πριν να σας διαβασω να ρωτησω κατι?

ειναι η δευτερη περιοδος που μου ηρθε,η πρωτη κρατησε πολλεςςςςςςςςς μερες,σε αυτην εχω παρα παρα πολυ αιμα!!!!!φοραω 3 σερβιετες και αλλαζω καθε 2 ωρες!!!!σημερα ειναι η δευτερη μερα εχθες ηταν νορμαλ.

σας εχει συμβει?ή να αρχισω να ανυσηχω???

εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη...την περιμενω σε καμια εβδομαδα...
Λοιπόν ακούω τόση ώρα LOVE RADIO κ με έπιασε μια μελαγχολία μπορώ να πω!!!!

Πολύ αγάπη βρε παιδί μου.....

εμενα με πιανει μελαγχολια όταν ακουω ελληνικες ροκ μπαλαντες...μου θυμιζει τα νειατα μου και σκιαζομαι με τα τωρινα μου χαιρια...
Για το μωρό καλέ σε ρωτάει!!!Αλλα,βέβαια!Ηθελες ναμας συγχίσεις βραδυάτικα!!!!!!!!!!
:D...η βρωμιαρα...ακου 58.. να τα εκατοστησεις μαρη!
μακαρι να τη περασουμε κ αυτη...γιατι δεν φανταζεσαι μιρλα... που δεν ξερει τι θελει, που κλαιει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, που πας στη τουαλετα κ ερχεται απο πισω κλαιγοντας, που ζηταει νερο κλαιγοντας, που δειχνει κατι στο κενο κ εσυ δεν καταλαβαινεις τι παλι κλαιγοντας... κλαμα κλαμα κλαμα...ιιιιι ιιιι ιιιιιιι ιιιιιι ιιιιι ιιιιιιι ιιιιιι φτανειειειειειειειειειει!!!!!!!!!!!!!!!!

!

α καλα...εμενα το αγγελακι μου ειναι μονιμα ετσι...καμια φορασ που τον πιανει καμια δυσκοιλιοτητα να δεις τι τραβαμε...Ο Κ-ω-λ-ο-ς μουυυυυυυ ακουγεται σε όλη τη γειτονιαα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α καλα...εμενα το αγγελακι μου ειναι μονιμα ετσι...καμια φορασ που τον πιανει καμια δυσκοιλιοτητα να δεις τι τραβαμε...Ο Κ-ω-λ-ο-ς μουυυυυυυ ακουγεται σε όλη τη γειτονιαα!

Αχ εμενα χθες πόνεσε και μου ελεγε ασε δεν θελει ο κωλος να κανει κακα....με τα πολλα εκατσα κοντα του πονεσε ξαναπονεσε τελικα εκανε και ηταν λιγο ματωμενα.....

Σημερα δεν εχει κανει,πολυ φοβαμε οτι φοβατε....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Αχ εμενα χθες πόνεσε και μου ελεγε ασε δεν θελει ο κωλος να κανει κακα....με τα πολλα εκατσα κοντα του πονεσε ξαναπονεσε τελικα εκανε και ηταν λιγο ματωμενα.....

Σημερα δεν εχει κανει,πολυ φοβαμε οτι φοβατε....

ελενη τωρα ξεκινησατε?αχ και γω θελω να τον βαλω μπρος...

ομορφακια μου οτι κ να πω ειναι λιγο...πραγματικα σε νιωθω..που εμενα δεν το κανει και τοσο εντονα οταν ειναι ανημπορος,φανταζομαι να μου τακανε...:(:(:(:(

αλεκακι κι εγω απορω..δεν ντρεπονται που ξεστομιζουν τα κιλα τους??????????:mad::mad::mad::mad::mad:

μαιρουλα μεχρι το πασχα θα το κανεις καθε μερα???η μικρη τι κανει??

κοριτσια ο μικρος σαν να στρωνει...ξυπναει μεν μες τη νυχτα αλλα με την πιπιλα ηρεμει κ ξανακοιμαται..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσακια οσες τρωτε τον αγλεορα που λεει κ πατερουλης μου κ δεν ξερω τι σημαινει,να χαθειτε.οσο για σενα Ελενιτσα συμφωνω απολυτα με ευχη Αλεκας..

Αλεκα σε περναω.ειμαστε οι καλυτερες αλλα σε κερδιζω με διαφορα...

μιση κουπα νες 2καφε μιση ζαχαρη.11,00 ενα τοστ ψωμι-τυρι. 14.00 3 πιρονιες του γλυκου μακαρονια...3 τσιχλες ενα red bull light.δεν πηγα γυμναστηριο αλλα ξεσκονισα,σκουπησα,σφουγγαρισα,σηδερωσα....ξεσκατωσαΧ2 ταισα..

αυριο ιδιο προγραμμα συν μιαμιση ωρα γυμναστηριο..

ελενη τωρα ξεκινησατε?αχ και γω θελω να τον βαλω μπρος...

ομορφακια μου οτι κ να πω ειναι λιγο...πραγματικα σε νιωθω..που εμενα δεν το κανει και τοσο εντονα οταν ειναι ανημπορος,φανταζομαι να μου τακανε...:(:(:(:(

αλεκακι κι εγω απορω..δεν ντρεπονται που ξεστομιζουν τα κιλα τους??????????:mad::mad::mad::mad::mad:

μαιρουλα μεχρι το πασχα θα το κανεις καθε μερα???η μικρη τι κανει??

κοριτσια ο μικρος σαν να στρωνει...ξυπναει μεν μες τη νυχτα αλλα με την πιπιλα ηρεμει κ ξανακοιμαται..

Καλέ παμπερς δεν φοραμε απο τον Μαιο αλλα για κακα βάζουμε:-(:-(

και στον υπνο επεισης

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κοριτσακια οσες τρωτε τον αγλεορα που λεει κ πατερουλης μου κ δεν ξερω τι σημαινει,να χαθειτε.οσο για σενα Ελενιτσα συμφωνω απολυτα με ευχη Αλεκας..

Αλεκα σε περναω.ειμαστε οι καλυτερες αλλα σε κερδιζω με διαφορα...

μιση κουπα νες 2καφε μιση ζαχαρη.11,00 ενα τοστ ψωμι-τυρι. 14.00 3 πιρονιες του γλυκου μακαρονια...3 τσιχλες ενα red bull light.δεν πηγα γυμναστηριο αλλα ξεσκονισα,σκουπησα,σφουγγαρισα,σηδερωσα....ξεσκατωσαΧ2 ταισα..

αυριο ιδιο προγραμμα συν μιαμιση ωρα γυμναστηριο..

αυτο το ξεσκατωσα ειλικρινα δεν θυμαμαι ποσες φορες το κανω ημερησιως!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ παμπερς δεν φοραμε απο τον Μαιο αλλα για κακα βάζουμε:-(:-(

και στον υπνο επεισης

τα καταφερατε ευκολα?

εγω αυτες τις μερες τον παω στην τουαλετα για κακα!!φυσικα μολις τον βαζω να κατσει γκρινιαζει..οποτε πανα!!!ασε που πρωτα τα κανει κ μετα το λεει γιατι δεν τα ανεχεται!!!!το παω αναποδα,ε?

Ευη εσυ εισαι σε πολυ χειροτερη μοιρα απο μενα...ποσα χαλατε το μηνα σε πανες???

ενα θα σου πω..πανω κατω μια μεγαλη συσκευασιατην ξοδευουμε σε 2-3 μερες κ για τα τρια..υπολογισε...:(:(:(

το εχουμε πει..μετα την Αννουλα εισαι εσυ ο ηρωας μας...και μετα οι ριτεκνες σκετο...χωρις διδυμα;)

αμα τι ηρωας!!!

λιτσακη οχι το οξυζενε ο γιατρος μου ειπε μεχρι σημερα.αλλα εγω α το συνεχισω μεχρι να σταματσει να αφριζει..

κοριτσια εχει 1 ωρα που γκρινιαζουν και κλαινε και τα 2 μαζι.......δεν με βλεπω καλα....θα αρχισω τα χαπια μου φαινεται.......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...