Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενταξει διαβασα και τα υπολοιπα που δεν ειχα διαβασει!!

λοιπον χρονια πολλα στα μωρακια λιτσας-αννουλας-ελενης!!!!

ασπουλα περαστικα στον μικρουλη!!!

ελενιτσα τι εγινε με την χριστιανα πως ειναι σημερα?

ρε κοριτσια εγω τρωωπολυ πιο λιγο απο αυτα που γραφεται και μενω σταθερη στα κιλα...αμα δεν αρχισω διαδρομο δεν προκειται να χασω..:-(

μεφη δεν ποναω ομως,εκανε δουλεια?αμα ειναι να παρω..σκεφτομαι τι θα κανω το βραδυ...ειδη εχω λερωσει 3 φορμες...ουτε στην εφηβεια να ημουν:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ στο έχω πει πολλάκις.Τρώω από όλα κ δεν κάνουμε κολικούς, ούτε έχει μειωθεί το γάλα!!!

ΦΑΕ, ΦΑΕ, ΦΑΕ, ΦΑΕ, ό,τι γουσταρεις.Αν την πειράξει θα το καταλάβεις....

ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ

iMLpp3.png

ενταξει διαβασα και τα υπολοιπα που δεν ειχα διαβασει!!

λοιπον χρονια πολλα στα μωρακια λιτσας-αννουλας-ελενης!!!!

ασπουλα περαστικα στον μικρουλη!!!

ελενιτσα τι εγινε με την χριστιανα πως ειναι σημερα?

ρε κοριτσια εγω τρωωπολυ πιο λιγο απο αυτα που γραφεται και μενω σταθερη στα κιλα...αμα δεν αρχισω διαδρομο δεν προκειται να χασω..:-(

μεφη δεν ποναω ομως,εκανε δουλεια?αμα ειναι να παρω..σκεφτομαι τι θα κανω το βραδυ...ειδη εχω λερωσει 3 φορμες...ουτε στην εφηβεια να ημουν:lol::lol::lol::lol:

'Εκανε μια χαρά!

Διαφημίσεις

καλησπερα!δεν διαβαζω γιατι θα ξυπνησει και δεν θα εχω πει κουβεντα παλι!!χαρουμενα μηνογενεθλια σε μωρακια λιτσας και ομορφακιας!!!!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου για τα περαστικα!ο μικρος κολλησε ιωση απο μενα παρολο που φορουσα μασκα..:-(εχει πολλες μυξουλες υγρες και πνιγεται συνεχεια και πρεπει να το ποναει κ ο λαιμος του!βεβαια οταν ξεμπουκωνουμε τη μυτη μετα γελαμε ,:Pμιλαμε κτλ!!:Pαφηστε στενοχωρηθηκα πολυ που το ξυπνησα εγω το μικρουλι μου!:-(:sad:κατα τα αλλα ολα καλα!κοιμηθηκα και μια ωριτσα μπας και αντεξω γιατι οοληη τη νυχτα εκοβα βολτες γιατι μου πνιγοταν!αγκαλια τη βγαλαμε!

δαλιδα καλη μου δεν εχω ψωνισει τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποοοοοοοοοοοτττττααααααααααααα!!!!και εχω νευριασει!καλα εμενα δεν μου μπαινουν οτι ρουχα μου αρεσουν αλλα και για το παιδι δεν εχω παρει τιποτα,...:confused::confused:ααα πηρα παμπερς και γαλα:tongue::tongue:...

κατα τα αλλα ειδα οτι το ξεκατινιασμα εδωμεσα καλα κρατει ε????

ααα μου ειπε η ανηψια μου που η ιωαννα του next τοπ μοντελ ειναι ξαδερφη μιας φιλης της αυτη θα κερδισει!!ειναι στημενο!!!:confused:ακους ομορφομανα????????

το'χαμε καταλαβει πες της ξαδερφης... αμα ειχα παει εγω, θα ειχε πιο σασπενς...τωρα μ'αυτες...δεν ξερω...

ειμαι στην κουνιαδα μου ακομα!αρα θα προτιμισω το κατσαρολακι!ευτυχως που δεν εχει πυρετο δε λες τιποτα!αλλα πολυ στενοχωρηθηκα ρε μαμωτο μου!..το βλεπω και ταλαιπωρειτε και πνιγεται και σγιγγεται το στομαχι μου!μας εδωσε και οτριβιν η παιδιατρος και ειναι καλυτερα τωρα!αστα !!!ειχα κανει και κλιση στο παρκοκρεββατο γιατι εχω αγορασει και στρωμα και το ειχα σηκωσει αρκετα!ειδα και εσυ απογοητευμενη με τα ρουχα ε???ασε μιλαγα με την κολλητη μου..εχει γεννησει περσι το σεπτεμβρη..λαθος 2008 σεπτεμβρη!και της ελεγα οτι θελω εν τζιν και οπου παω ζηταω μονο μεχρι 32...ναι ρε μου λεει και εγω το ιδιο εκανα..ειναι προσβολα να ζητησουμε παραπανω.,..και γελαγαμε..πλακα πλακα μου παει το 32 ααλ φαινομαι φοραδα!!!!!!αααα μονο στα staff μου παει το 32..στα αλλα τσου!

παμε μαζι... κ εγω staff 32! σ'αρεσει, δεν σ'αρεσει το νουμερακι, συνηθισε το. κ αμα νομιζεις οτι δεν σου αρεσει, αν στο 3ο εισαι ακομα στο ιδιο μεγεθος, θα το λατρεψεις!

Καταρχήν να πάρεις πλυντηριο με μεγάλο κάδο να χωράνε πολλά ρούχα την φορά. Και κατα δευτερον εγώ με τα 5 πλυντήρια με απλό σίδερο θα ηθελα 3 ωρες στο νερό κ με όχι κ τόσο καλό αποτέλεσμα.Ενώ με την πρέσα έκανα 1,5 ωρίτσα κ τέλεια σιδερωμένα! Και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλαχτική αλλά τωρα δεν την αλλάζω!!!

(Αντε περιμένω τα ποσοστά από την εταιρεία!)

Περαστικούλια να είναι κ χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα!

Και εγώ μόλις δω σύγκαμα ετοιμάζομαι για γιατροπόρευμα, στανταράκι....

Πολλά τα λεφτά!!!!

Εμείς μάλλον κατά λάθος κάτι έχουμε κάνει κ μας έρχεται απίστευτα χαμηλός ο λογαριασμός. Αλλά σοοοουυυυυυτ,δεν το λέμε ούτε του παπά,χιχιχιχι...

Περαστικά κ υπεμονές, τι να κάνουμε!

Οσο για τα ψώνια με δουλευεις;;; Είσαι στον παράδεισο της αγοράς κ κάθεσαι;;; Πλάκα έκανα!!!!

Αυτός είναι ο μόνος που δεν ξεγελιέται, γιατί δεν νομίζω να βολευει με κορσέ, χιχιχιχι....

Είναι τρελό φατσόνι ο γιος σου, θέλουμε φωτό, θέλουμε φωτό.....

Το δάκτυλο το πιπιλάει;;; Γιατί εμένα ούτε πιπιλα , ουτε δάκτυλο ούτε τίποτα....

πηρα 7κιλο. τωρα εχω 5κιλο...οταν το πηραμε δεν ξεραμε καν αν θα κανουμε παιδια, οχι τωρα... εγω ξερεις που κολλαω? οτι θα καω. ελα πες μου τωρα!

Ασπα και εμένα μου έφερε ένα η μάνα μου 32 όχι ελαστικό κ είναι χάλια επάνω μου!

Αλλά εγώ ψωνίζω τζην από την Sarah Lawrence και μένω ικανοποιημένη από την εμφανισή μου! Εχει ωραία γραμμή! Φετος πήρα ένα στενό για μέσα από μπότα σε καλή τιμή πριν τις εκπτώσεις! Αν βρεις πουθενά ρίξε καμμιά ματιά.

(Περιμένω κ από αυτήν την εταιρεία ποσοστά!)

η Sarah εχει για πολυ κολουδες... αλλα τα ελαστικα της, ειναι πολυ ελαστικα!

ΠΙΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑδαχτυλο θατο κανει χαλια!!!!αν δεις τα δικα μου θα καταλαβεις!!!:(:(

επειδη καταλαβα τι εννοεις, ειναι κληρονομικο. σε καμμια περιπτωση μη νομιζεις οτι το εκανες εσυ οταν ησουν μωρο! το ιδιο ειχε κ η αδερφη του παυλου. ή λειπει ή ειναι μισο καποιο κοκκαλακι εκει...τελειως ασημαντο ομως ετσι???

Κάνουμε ένα διαγωνισμό;;;;;Ξεκινάω εγώ!!!

ΠΡΩΙΝΟ

1 τοστ

2 καφέδες με 1 κουταλιά ζάχαρη

ΣΤΙΣ 12

Άλλο ένα τοστ!!!!

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πατάτες με αυγά και λουκάνικα όλα μαζί ομελέτα.(επειδή είχα μαγειρέψει αρακά και δεν τον τρώω)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

5(!) κομμάτια πίτσα

1 Χάμπουργκερ(Το ορκίζομαι!!!!!)

λοιπον

1,1/2 πιατο φασολακια με μοσχαρι μαζι με 3 γενναίες φετες ψωμι.

1 γυαουρτι με 100γρ μουσλι

1 μπανανα

3 καφεδες

7 σαραγλακια(γλυκα συροπιαστα)μεσαιου μεγεθους

....φτιαχνω καφε..

καλα δεν πατε καλα... ειδικα το γιαουρτι με μουσλι, αυτο, την εσωσε τη κατασταση! κ επειδη το σπιτι ειναι παντα πειρασμος, μολις χτυπησα μια διπλα καλαματιανη απο τον Αθανασιου...δεν τον ξερει καμμια, αλλα λεω εγω...

Θεανούλα,πόσο ζηλεύω το χιόνι σας!!Είναι παααααάρα πολύ νωρίς για να καταλάβεις αν το παιδί είναι αριστερόχειρας!Η αμφιπλευρικότητα συμβαίνει μεχρι και τα 2,5 χρόνια!Μετά από εκεί φαίνεται!

ασε ρε μεφη... που ολα τα παιδια αρχιζουν απο το αριστερο, κ ειναι η πεθερα μου αριστερη, κ με πολυ ξυλο εμαθε να γραφει με το δεξι, κ παλι κολυβογραμματα κανει, κ οταν πιανει η χριστ. ενα στυλο με το αριστερο, το βγαζουν το πορισμα...αααχχχ...σε ποιον εμοιασε??? στη μανα της, κ θα γραφει με το δεξι!

Λοιπόν ακούω τόση ώρα LOVE RADIO κ με έπιασε μια μελαγχολία μπορώ να πω!!!!

Πολύ αγάπη βρε παιδί μου.....

(Α κ από αυτόν περιμένω ποσοστά!!!)

back to reality now!!!! Πάω για μαμ, κακα, γκρίνια, παιχνίδι, νάνι....

χτες...πολυ αγαπη... στο λεωφ. ενα ζευγαρι 50something χρ. σαλιαριζανε, αυτος της ελεγε οτι την αγαπαει, κ αυτη του εκανε μυτουλα εσκιμωου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

παλιοψαρο, η χριστ. θα δειξει το βραδυ πως ειναι... προς το παρον καλα, πυρετο δεν εκανε αλλα ειχε γκρινια...

3τεκνες μανες πηγα στο ΚΕΠ κ εκανα αιτηση για Καρτα Πολιτισμου, μη μεινω κ απολιτιστη. θελει ταυτοτητα, πιστοπ. οικογ.καταστ. κ μια φωτο, οχι με μαγιο βρε, μας λυπηθηκαν... σε ενα μηνα θα ερθει η καρτα κ το χαρτι που θα λεει που τη χρησιμοποιουμε. κ ξερετε γιατι κανει 1 μηνα? γιατι τα χαρτια πρεπει να πανε Θεσ/νικη, να γινει η καρτα κ να ξαναερθει πισω! με τη χελωνα πανε...καταλαβατε.

ποναει η κοιλια μου... τι τα ηθελα να κατσω στα τσιμεντα να περιμενω το λεωφ.??

ελενη26 κ αναρωτιομουν γιατι βλεπω τις φωτο σου ενω δεν σε εχω ελενη26+ ??? που να φανταστω...κρυψου καλε...

εβαψα κ το μαλλι καραμπογια, κουρευτηκα κιολας. τη προηγ. φορα που τα εκανα αυτα, μολις γυρισα φυγαμε για το νοσοκ. με τη χριστ. κ αρχισε η οδυσσεια της. αμα λεω το ξαναπαθει κ αυτη τη φορα δεν ξαναπαω στους κατσικοποδαρους!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παλιοψαρο, η χριστ. θα δειξει το βραδυ πως ειναι... προς το παρον καλα, πυρετο δεν εκανε αλλα ειχε γκρινια...

3τεκνες μανες πηγα στο ΚΕΠ κ εκανα αιτηση για Καρτα Πολιτισμου, μη μεινω κ απολιτιστη. θελει ταυτοτητα, πιστοπ. οικογ.καταστ. κ μια φωτο, οχι με μαγιο βρε, μας λυπηθηκαν... σε ενα μηνα θα ερθει η καρτα κ το χαρτι που θα λεει που τη χρησιμοποιουμε. κ ξερετε γιατι κανει 1 μηνα? γιατι τα χαρτια πρεπει να πανε Θεσ/νικη, να γινει η καρτα κ να ξαναερθει πισω! με τη χελωνα πανε...καταλαβατε.

ποναει η κοιλια μου... τι τα ηθελα να κατσω στα τσιμεντα να περιμενω το λεωφ.??

ελενη26 κ αναρωτιομουν γιατι βλεπω τις φωτο σου ενω δεν σε εχω ελενη26+ ??? που να φανταστω...κρυψου καλε...

εβαψα κ το μαλλι καραμπογια, κουρευτηκα κιολας. τη προηγ. φορα που τα εκανα αυτα, μολις γυρισα φυγαμε για το νοσοκ. με τη χριστ. κ αρχισε η οδυσσεια της. αμα λεω το ξαναπαθει κ αυτη τη φορα δεν ξαναπαω στους κατσικοποδαρους!

μακαρι να μεινετε μονο στην γκρινια!!!!

fCS8p3.png

μακαρι να μεινετε μονο στην γκρινια!!!!

μακαρι να τη περασουμε κ αυτη...γιατι δεν φανταζεσαι μιρλα... που δεν ξερει τι θελει, που κλαιει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, που πας στη τουαλετα κ ερχεται απο πισω κλαιγοντας, που ζηταει νερο κλαιγοντας, που δειχνει κατι στο κενο κ εσυ δεν καταλαβαινεις τι παλι κλαιγοντας... κλαμα κλαμα κλαμα...ιιιιι ιιιι ιιιιιιι ιιιιιι ιιιιι ιιιιιιι ιιιιιι φτανειειειειειειειειειει!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε θα σας πω κ κατι εξωσχολικο απο τις εγκυροτατες πηγες μου παντα!

ο γιος Μενεγακης πηγαινε στο Κολλεγιο Αθηνων, βεβαιως βεβαιως, κ τον πηρε φετος κ οχι μονο τον πηρε τον μικρο, αλλα τους ειπε κ τον λογο. ο οποιος ειναι, οτι το σχολειο σας δεν πληρει τις απαιτησεις μου για τη ξενη γλωσσα, ειπε η πολυγλωσση ελενιτσα!

επισης, το πρωι μιλησα με τη Μαριανθη στο μσν, κ ειπε πολλα φιλια σε καθεμια μας ξεχωριστα. τη ταλαιπωρει ο γιος του Παυλου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μακαρι να τη περασουμε κ αυτη...γιατι δεν φανταζεσαι μιρλα... που δεν ξερει τι θελει, που κλαιει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, που πας στη τουαλετα κ ερχεται απο πισω κλαιγοντας, που ζηταει νερο κλαιγοντας, που δειχνει κατι στο κενο κ εσυ δεν καταλαβαινεις τι παλι κλαιγοντας... κλαμα κλαμα κλαμα...ιιιιι ιιιι ιιιιιιι ιιιιιι ιιιιι ιιιιιιι ιιιιιι φτανειειειειειειειειειει!!!!!!!!!!!!!!!!

ο γιος Μενεγακης πηγαινε στο Κολλεγιο Αθηνων, βεβαιως βεβαιως, κ τον πηρε φετος κ οχι μονο τον πηρε τον μικρο, αλλα τους ειπε κ τον λογο. ο οποιος ειναι, οτι το σχολειο σας δεν πληρει τις απαιτησεις μου για τη ξενη γλωσσα, ειπε η πολυγλωσση ελενιτσα!

επισης, το πρωι μιλησα με τη Μαριανθη στο μσν, κ ειπε πολλα φιλια σε καθεμια μας ξεχωριστα. τη ταλαιπωρει ο γιος του Παυλου!

Δεν παλευεται η γκρίνια λέμε...αλλα απο το να τρεχεις καλητερη...

:lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αχ τοτε ευχομαι να σταματησει και αυτη!!!!και φαντασου εσενα μιλαει κιολας οταν το κανουν τα μωρα..τρελενομαι......

καλε αυτη ελεγε οτι θελει να τον στειλει να σπουδασει χαρβαρντ.......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...