Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσπα, περαστικά στον μπέμπη σου!!!

Ελένη, 3 καφέδες;;; Δεν το τινάζουν το παιδί;; Κι εγώ βάζω στον πρωινό στη μύτη νεσκαφέ και μια κουταλιά ντεκαφεϊνέ!! Δίνεις απ' την τράπεζα γάλα, ε;; Αααααχ, σοκολατίτσα!!!! Πόσο καιρό έχω να φάω...Μήπως να τις ξεκινήσω;;

Αλέκα, αρκούδα με φράτζα;;;;;; Πολύ καλό!! Κάνε αφέλειες!!! Χιχιχιχι!

1 ελληνικο το πρωι και μετα καπουτσινο ντεκαφεινε......δεν τον πειραζουν καρατσεκαρισμένο!!!!

Η μερεντα τον πειραζει (ευτυχως για να μην τρωω)

Γαλα απο την τραπεζα δινω μια φορα την ημερα και οχι καθε μερα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ελληνικο το πρωι και μετα καπουτσινο ντεκαφεινε......δεν τον πειραζουν καρατσεκαρισμένο!!!!

Η μερεντα τον πειραζει (ευτυχως για να μην τρωω)

Γαλα απο την τραπεζα δινω μια φορα την ημερα και οχι καθε μερα.

Ρε κορίτσια,κάθε λεπτό παρακολουθύν τις συζητήσεις μας;Απο πάνω έβαλαν διαφήμηση για πρόγραμμα διατροφής!!!!

Ευη ο Στρατος σου μιλαει καλα κ πολυ??μονο το δικο μου ειναι στον κοσμο του?
μαρακι μιλαει λιγο!!λεει αρκετες λεξουλες,οχι πολυ καθαρα..αλλα συνεννοειται αψογα και καταλαβαινει τα παντα!!!ειναι κωλοπαιδακι,αφου οταν λεμε για αυτον στα κρυφα μας κοιταει πονηρα και χαμογελαει!!!
Για σας κοπελιές Ευη χαρούμενα μηνογενέθλια!!
ευχαριστουμε λενακι μου!!
εεειιιι κ εμεις ελενιτσα!!!!!!

ο κουκλος μου μεγαλωσε...

ναι ομορφακια μου,να τα χαιρομαστε!!!!και η αννουλα ειναι μαζι μας!!
Πρεπει οπωσδηποτε να φευγω απο το σπιτι......ολη μερα τρωω.......

sig.asp?img=ad1

αστα να πανε!!εχω φαει μια φρικη τελευταια με τα σοκολατοειδη..αλλο πραγμα!!:-(
Κάνουμε ένα διαγωνισμό;;;;;Ξεκινάω εγώ!!!

ΠΡΩΙΝΟ

1 τοστ

2 καφέδες με 1 κουταλιά ζάχαρη

ΣΤΙΣ 12

Άλλο ένα τοστ!!!!

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πατάτες με αυγά και λουκάνικα όλα μαζί ομελέτα.(επειδή είχα μαγειρέψει αρακά και δεν τον τρώω)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

5(!) κομμάτια πίτσα

1 Χάμπουργκερ(Το ορκίζομαι!!!!!)

δεν παιζεσαι...;)
λοιπον

1,1/2 πιατο φασολακια με μοσχαρι μαζι με 3 γενναίες φετες ψωμι.

1 γυαουρτι με 100γρ μουσλι

1 μπανανα

3 καφεδες

7 σαραγλακια(γλυκα συροπιαστα)μεσαιου μεγεθους

....φτιαχνω καφε..

κι εσυ επισης:P;)δεν υπαρχετε!!
:shock::shock::shock::!::!::!::mad::-x:-x:sad::-(:sad::cry::cry::cry:

όλες τρωτε και εισαστε μια χαρα και εγω ψωμολυσσαω και ειμαι σαν την αρκουδα με φραντζα!!

ναι...ενω εσύ όχι ε???....αχ ... τι ακουω...

αστες αλεκα μου!!!

εγω τι εχω φαει?

1 νες μετριο

1 ποτηρι αναμεικτο χυμο

5-6 δευτερο κερασμα απαραιτητα με σοκολατα

1 πιατο κρεατοσουπα

1 πολυ γενναια φετα τυρι-φετα

3 φετες ψωμι

1 φετα σαλαμι χοιρινο

και μαλλον θα συνεχιστει...

προφανως λιγοτερα απο τις προλαλησασες αλλα εμφανως κι εγω αλεκα μου αρκουδα διχως φραντζα!!!!:(:P:tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

αυτες τις μερες προσπαθω να ξαλαφρωσω λιγο την πεθερα μου και κανω τον ηρωα!!κραταω και τα τρια!!!ειναι λιγο ζορικα αλλα βγαινει...βεβαια το βραδυ ειμαι γκολ!!!το μεσημερι τελικα ενω ο στρατος κοιμηθηκε 3 σχεδον ωρες εγω δεν μπορεσα μια δε με επιανε υπνος και μετα ξυπνουσαν τα μωρα για ταισμα κι ετσι τωρα κουτουλαω!!:tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Το μεσημερι και εμενα μου αρεσει να κοιμαμε και ετσι αντεχω και το βραδυ,έλα ομως που το μωρο εδω και 2 εβδομαδες ξυπναει κατα τις 2 και ξανακοιματε στις 5....και παει ο ωραιος ο υπνακος μου.....:(

Μολις τα καναμε ....πρασσινα.....:confused:

κοριτσακια καλησπερα!

τι κανετε?

αχ, μωρε δεν εχω το κουραγιο να τα διαβασω ολα...2 σελιδουλες το πολυ! μη μου βαλετε κατω απο τη βαση,ενταξει?

ασπουλα αρρωστησε ο μικρουλης σου? τι επαθε? περαστικα μωρε...

οσο για το φαγητο...ευτυχως που πηγα δουλεια! μονο αυτο σας λεω! λοιπον χθες το βραδυ απο τη κουραση αντι για βραδυνο ειπα να φαω ενα ρυζογαλο κ εφαγα το μισο...

σημερα ξυπνησα λυσσασμενη βεβαια κ χτυπησα μια τυροπιτουλα στο γραφειο. μετα μιση μπανανα(η αλλη μιση μου επεσε κατω, κλαψ) κ 2 μανταρινια, κατα τις 5 εφαγα μακαρονια με κιμα κ μια φετα ψωμι κ λιγο αργοτερα μια σοκοφρετα. αν δε δουλευα αλλα τοσα θα ειχα φαει...

ευουλα, εκανα κ εγω την ηρωιδα χθες! εκτος απο τη πρωτη μερα στη δουλεια το βραδυ σιδερωσα κ 3 πλυντηρια!!!

τι βροχη σημερα ρε κοριτσια...ασε που πηγα το μικρο στους γονεις μου μες στη βροχη κ εφαγα τη κινηση της ζωης μου ....μιση ωρα για 5 λεπτα δρομο!!! κ μετα για τη δουλεια παλι χαμος , κ στο γυρισμο τα ιδια! θα με φανε οι δρομοι απ'οτι βλεπω!

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλα δεν λεεω ξανα οτι δεν διαβασα γιατι θα γινω κουραστικη.........

καλησπερα σας!!!!!

εμας εδω το εχει στρωσει (το χιονι) μιλαμε μεχρι τον αστραγαλο ...και συνεχιζει.......

απο κρυο εχει -2 καλα ειναι\\

Η μπεμπα μου 2 ημερες κλαιει το απογευμα ,σαν παλιοκολοικοι μου φαινονται παλι ,μπορει να φταιω και εγω γιατι εφαγα το πρωι ενα τσουρεκι γεμιστο με μαρμελαδα πορτοκαλι που εφτιαξε η μαμα μου και ειναι κολαση.......

επισης μαλλον η μπεμπα μας ειναι αριστεροχειρας γιατι πιπιλαει το αριστερο χερι..... και κανει διαφορες κινησεις με το αριστερο......θα φανει

αυτα τα νεα μας ..........θα προσπαθησω να σας διαβασω αν τα καταφερω γατι νιωθω αποχαμενη ολιγων τι.....

iMLpp3.png

καλα δεν λεεω ξανα οτι δεν διαβασα γιατι θα γινω κουραστικη.........

καλησπερα σας!!!!!

εμας εδω το εχει στρωσει (το χιονι) μιλαμε μεχρι τον αστραγαλο ...και συνεχιζει.......

απο κρυο εχει -2 καλα ειναι\\

Η μπεμπα μου 2 ημερες κλαιει το απογευμα ,σαν παλιοκολοικοι μου φαινονται παλι ,μπορει να φταιω και εγω γιατι εφαγα το πρωι ενα τσουρεκι γεμιστο με μαρμελαδα πορτοκαλι που εφτιαξε η μαμα μου και ειναι κολαση.......

επισης μαλλον η μπεμπα μας ειναι αριστεροχειρας γιατι πιπιλαει το αριστερο χερι..... και κανει διαφορες κινησεις με το αριστερο......θα φανει

αυτα τα νεα μας ..........θα προσπαθησω να σας διαβασω αν τα καταφερω γατι νιωθω αποχαμενη ολιγων τι.....

Θεανούλα,πόσο ζηλεύω το χιόνι σας!!Είναι παααααάρα πολύ νωρίς για να καταλάβεις αν το παιδί είναι αριστερόχειρας!Η αμφιπλευρικότητα συμβαίνει μεχρι και τα 2,5 χρόνια!Μετά από εκεί φαίνεται!

Διαφημίσεις

O καθεις με τον πονο του αλλά έχω απορία:

Οταν είμαστε έξω εκεί που λέει Καφέ Νοεμβριος 2009 έχει έναν συνδετήρα που αν τον πατήσεις βγάζει σαν συννημένες κάποιες φωτό.:confused::confused::confused::confused:

Ποιας είναι αυτες οι φωτο κ πως μπήκαν εκεί;;;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Οταν είμαστε έξω εκεί που λέει Καφέ Νοεμβριος 2009 έχει έναν συνδετήρα που αν τον πατήσεις βγάζει σαν συννημένες κάποιες φωτό.:confused::confused::confused::confused:

Νομιζω πως ειναι απο την βαφτιση της Μεφη....(αν δεν κανω λαθος)μιλουσαν για στολισμους και εβαλε τις φωτο αυτες αλλα μπροστα δεν ξερω πως πηγαν.:confused:

Αυτές τις φωτο τος είχε βάλει η Ζωή για να τις δει η Ομορφάκια.Τώρα,το πώς μπήκαν εκεί δεν το γνωρίζω!!

Νομιζω πως ειναι απο την βαφτιση της Μεφη....(αν δεν κανω λαθος)μιλουσαν για στολισμους και εβαλε τις φωτο αυτες αλλα μπροστα δεν ξερω πως πηγαν.:confused:

Τις δικές μου τις είχα βάλει σε άλμπουμ και τις έσβησα.Αυτές τις είχε βάλει εδώ που μιλάμε.Μήπως φταίει αυτό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...