Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι θα τα κανουμε ,μου λές? Εμενα θελει περατζαδες για να κοιμηθει και στο ορθιο οχι στο πλαι η ξαπλωτα....εχει περασει και τα 7 κιλα και δεν τον παλευω....

Εμένα με το που τον βάζεις κούνια μετά τις 00.00 αρχίζει τα σκουσμάδια για κανά 10λεπτο κ μετά ξερό!Όταν ξαναξυπνήσει κ φάει για να κοιμηθεί έχουμε τα ίδια, αλλά στο 10λεπτο ξυπνάνε όλοι σε εμβέλεια χιλιομέτρου.Αγκαλιά δεν κοιμάται κ συνεχίζει το ουρλιαχτό.Ασε που μόλις τον αφήσω κάτω από αγκαλιά μας ακούς κ εσύ.Ενώ με μια πιπίλα θα σωνόμαστε πιστευω....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν σου πω τι εχω φαει απο το πρωι θα φρίξεις...:rolleyes::mad:

Κάνουμε ένα διαγωνισμό;;;;;Ξεκινάω εγώ!!!

ΠΡΩΙΝΟ

1 τοστ

2 καφέδες με 1 κουταλιά ζάχαρη

ΣΤΙΣ 12

Άλλο ένα τοστ!!!!

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πατάτες με αυγά και λουκάνικα όλα μαζί ομελέτα.(επειδή είχα μαγειρέψει αρακά και δεν τον τρώω)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

5(!) κομμάτια πίτσα

1 Χάμπουργκερ(Το ορκίζομαι!!!!!)

Opws egrapsa kai sto facebook:

My baby is asleep, I 'm going to the gym.

Simera eixa kollisei sto face, giati moooolis graftika me vrike olo mou to soi. Poio soi diladi, 1 ksaderfos apo Astralia, mia ksaderfi apo Londino, oooola mou ta anipsia pou paizoun apo 19 ews 25 xronwn kai oooooli mera xazologagan me tis foto tis Savinas kai dwstou chat! Me kourasan ta paliopaida.... Ti na ta kanw pou ta exw adinamia omws?????

Ouf! Den eprepe na graftw sto facebook!

XRONIA POLLA sta mwrakia loipon!

Aspoula elpizw na einai kalitera to mikraki kai na exeis isixi nixta!

Elpizw i wonder na einai kala ki as mi mpainei...

Sas filw sta moutra, tha ta poume argotera elpizw...

Smack!

Διαφημίσεις

ΠΡΩΙΝΟ

1 τοστ

ΣΤΙΣ 12

Άλλο ένα τοστ!!!!

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πατάτες με αυγά και λουκάνικα όλα μαζί ομελέτα.(επειδή είχα μαγειρέψει αρακά και δεν τον τρώω)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

5(!) κομμάτια πίτσα

τωρα λεσ αληθεια>?/?????βαλε φωτο σπυ τωωωωωρα!

Εμένα με το που τον βάζεις κούνια μετά τις 00.00 αρχίζει τα σκουσμάδια για κανά 10λεπτο κ μετά ξερό!Όταν ξαναξυπνήσει κ φάει για να κοιμηθεί έχουμε τα ίδια, αλλά στο 10λεπτο ξυπνάνε όλοι σε εμβέλεια χιλιομέτρου.Αγκαλιά δεν κοιμάται κ συνεχίζει το ουρλιαχτό.Ασε που μόλις τον αφήσω κάτω από αγκαλιά μας ακούς κ εσύ.Ενώ με μια πιπίλα θα σωνόμαστε πιστευω....

Kala! Apaixti leksi...

ΠΡΩΙΝΟ

1 τοστ

ΣΤΙΣ 12

Άλλο ένα τοστ!!!!

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

5(!) κομμάτια πίτσα

Βλέπω της υγιεινής κουζίνας είσαι κ εσύ!

τσα.. να μαι παλι!!!!αλλα θα φυγω αποτομα μα ξερετε!!εγω θελετε να πω τι τρωω????????????????????

Οχι, όχι μην πεις, μην μας κολάζεις απογευματιάτικα, χιχιιχιχιχι:lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

τσα.. να μαι παλι!!!!αλλα θα φυγω αποτομα μα ξερετε!!εγω θελετε να πω τι τρωω????????????????????

Ακούω.....

Α, κ όλα αυτά μόνο μετά τα μεσάνυχτα! Μέχρι τότε μαμ, κακά κ νάνι. Αχνα δεν βγάζει....

Η νυχτα τους πεφτει βαρια μάλλον.:confused:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

λοιπον

1,1/2 πιατο φασολακια με μοσχαρι μαζι με 3 γενναίες φετες ψωμι.

1 γυαουρτι με 100γρ μουσλι

1 μπανανα

3 καφεδες

7 σαραγλακια(γλυκα συροπιαστα)μεσαιου μεγεθους

....φτιαχνω καφε..

την πιτσα την ειχα φαει και εγω χθες ολοκληρη (ειχε περισεψει απο προχθες) ,2 πιατα μακαρονια ,το γυαουρτι με το μουσλι και το πρωι και το βραδυ και 3 καφεδες......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...