Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν πηγαινα σχολειο...ερχοντουσαν οι δασκαλοι σπιτι..

ξυπνησε μωρο μου...

Συγνώμη,έχεις δίκιο!!Πού να τις κουβαλήσεις ολόκληρες πέτρες μόνη σου,μια στάλα παιδάκι!!!

Το μωρακι της ελενης 26 ειναι πανεμορφο...φτου φτου...πολυ χαιρομαι μια που ειχε και αυτη τη μικρη ταλαιπωρια το ζουζουνακι..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Το μωρακι της ελενης 26 ειναι πανεμορφο...φτου φτου...πολυ χαιρομαι μια που ειχε και αυτη τη μικρη ταλαιπωρια το ζουζουνακι..

Αυτο της ελεγα και εγω.....αλλο παιδάκι εχει γίνει....φτου του !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εδώ είσαι γοργόνα;Πάντως μου έδωσες θέμα για την βάφτιση!Γοργόνες!!

Εγώ παντως στεναχωριέμαι για την wonderland!!Πού είσαι Γουόντερ;;;;;;

Διαφημίσεις

καλησπερα!δεν διαβαζω γιατι θα ξυπνησει και δεν θα εχω πει κουβεντα παλι!!χαρουμενα μηνογενεθλια σε μωρακια λιτσας και ομορφακιας!!!!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου για τα περαστικα!ο μικρος κολλησε ιωση απο μενα παρολο που φορουσα μασκα..:-(εχει πολλες μυξουλες υγρες και πνιγεται συνεχεια και πρεπει να το ποναει κ ο λαιμος του!βεβαια οταν ξεμπουκωνουμε τη μυτη μετα γελαμε ,:Pμιλαμε κτλ!!:Pαφηστε στενοχωρηθηκα πολυ που το ξυπνησα εγω το μικρουλι μου!:-(:sad:κατα τα αλλα ολα καλα!κοιμηθηκα και μια ωριτσα μπας και αντεξω γιατι οοληη τη νυχτα εκοβα βολτες γιατι μου πνιγοταν!αγκαλια τη βγαλαμε!

δαλιδα καλη μου δεν εχω ψωνισει τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποοοοοοοοοοοτττττααααααααααααα!!!!και εχω νευριασει!καλα εμενα δεν μου μπαινουν οτι ρουχα μου αρεσουν αλλα και για το παιδι δεν εχω παρει τιποτα,...:confused::confused:ααα πηρα παμπερς και γαλα:tongue::tongue:...

κατα τα αλλα ειδα οτι το ξεκατινιασμα εδωμεσα καλα κρατει ε????

ααα μου ειπε η ανηψια μου που η ιωαννα του next τοπ μοντελ ειναι ξαδερφη μιας φιλης της αυτη θα κερδισει!!ειναι στημενο!!!:confused:ακους ομορφομανα????????

εδω ειμαι...σπιτακι μου τωρα...βγηκα μια βολτα στα μαγαζια που εχει πολυ ωραια πραγματα και πολυ καλες εκπτωσεις...κριμα όμως γιατι αυτα που μου αρεσουν δεν μου πηγαινουν ετσι όπως ειμαι...θα τα ειχα σηκωσει τα μαγαζια αν ημουν αδυνατη..κλαψ! Οπότε αρκεστηκα σε κατι μποτουλες και 2-3 μπλουζοφορεματα και εσωρουχα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ασπα να τον βαζεις να κοιμαται με αρκετη κλιση για να μη μπουκωνει η μυτουλα το βραδυ. Επισης μια λυση ειναι και ο υγραντηρας 'ή το κατσαρολακι με βρασμενο νερο...τουλάχιστον δεν εχει πυρετο, παλι καλα

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα!δεν διαβαζω γιατι θα ξυπνησει και δεν θα εχω πει κουβεντα παλι!!χαρουμενα μηνογενεθλια σε μωρακια λιτσας και ομορφακιας!!!!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου για τα περαστικα!ο μικρος κολλησε ιωση απο μενα παρολο που φορουσα μασκα..:-(εχει πολλες μυξουλες υγρες και πνιγεται συνεχεια και πρεπει να το ποναει κ ο λαιμος του!βεβαια οταν ξεμπουκωνουμε τη μυτη μετα γελαμε ,:Pμιλαμε κτλ!!:Pαφηστε στενοχωρηθηκα πολυ που το ξυπνησα εγω το μικρουλι μου!:-(:sad:κατα τα αλλα ολα καλα!κοιμηθηκα και μια ωριτσα μπας και αντεξω γιατι οοληη τη νυχτα εκοβα βολτες γιατι μου πνιγοταν!αγκαλια τη βγαλαμε!

δαλιδα καλη μου δεν εχω ψωνισει τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποοοοοοοοοοοτττττααααααααααααα!!!!και εχω νευριασει!καλα εμενα δεν μου μπαινουν οτι ρουχα μου αρεσουν αλλα και για το παιδι δεν εχω παρει τιποτα,...:confused::confused:ααα πηρα παμπερς και γαλα:tongue::tongue:...

ααα μου ειπε η ανηψια μου που η ιωαννα του next τοπ μοντελ ειναι ξαδερφη μιας φιλης της αυτη θα κερδισει!!ειναι στημενο!!!:confused:ακους ομορφομανα????????

Περαστικά σας κοριτσάκι μου!!Μην αγχώνεσαι!Θέλει ψυχραιμία!Αλλά σε καταλαβαίνω γιατί είναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει!!Εγώ παντως,κορίτσια,όταν βγαίνα από το σπίτι για ψώνια ή για κάτι άλλο,βάζ πάντα φυσιολογικό ορό στην μύτη.Το ίδιο κάνω και στην Έφη και δόξα το θεο μέχρι τώρα!!

Διαφημίσεις

εδω ειμαι...σπιτακι μου τωρα...βγηκα μια βολτα στα μαγαζια που εχει πολυ ωραια πραγματα και πολυ καλες εκπτωσεις...κριμα όμως γιατι αυτα που μου αρεσουν δεν μου πηγαινουν ετσι όπως ειμαι...θα τα ειχα σηκωσει τα μαγαζια αν ημουν αδυνατη..κλαψ! Οπότε αρκεστηκα σε κατι μποτουλες και 2-3 μπλουζοφορεματα και εσωρουχα.

Μεγειά!Καλοφόρετα!!Πάρε και κανένα πανωφόρι,και ας μη σου κάνει,για του χρόνου!!Συμφέρει με τις εκπτώσεις.

ασπα να τον βαζεις να κοιμαται με αρκετη κλιση για να μη μπουκωνει η μυτουλα το βραδυ. Επισης μια λυση ειναι και ο υγραντηρας 'ή το κατσαρολακι με βρασμενο νερο...τουλάχιστον δεν εχει πυρετο, παλι καλα

ειμαι στην κουνιαδα μου ακομα!αρα θα προτιμισω το κατσαρολακι!ευτυχως που δεν εχει πυρετο δε λες τιποτα!αλλα πολυ στενοχωρηθηκα ρε μαμωτο μου!..το βλεπω και ταλαιπωρειτε και πνιγεται και σγιγγεται το στομαχι μου!μας εδωσε και οτριβιν η παιδιατρος και ειναι καλυτερα τωρα!αστα !!!ειχα κανει και κλιση στο παρκοκρεββατο γιατι εχω αγορασει και στρωμα και το ειχα σηκωσει αρκετα!ειδα και εσυ απογοητευμενη με τα ρουχα ε???ασε μιλαγα με την κολλητη μου..εχει γεννησει περσι το σεπτεμβρη..λαθος 2008 σεπτεμβρη!και της ελεγα οτι θελω εν τζιν και οπου παω ζηταω μονο μεχρι 32...ναι ρε μου λεει και εγω το ιδιο εκανα..ειναι προσβολα να ζητησουμε παραπανω.,..και γελαγαμε..πλακα πλακα μου παει το 32 ααλ φαινομαι φοραδα!!!!!!αααα μονο στα staff μου παει το 32..στα αλλα τσου!

Περαστικα βρε Ασπα......

Κουραγιο θα περασει,σε καταλαβαινω και εγω πόναω οταν αρρωσταινουν...

Οτριβιν να μην βαζεις με το κιλό.....προσεχε δεν κάνει..

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Περαστικα βρε Ασπα......

Κουραγιο θα περασει,σε καταλαβαινω και εγω πόναω οταν αρρωσταινουν...

Οτριβιν να μην βαζεις με το κιλό.....προσεχε δεν κάνει..

σ ευχαριστω κοριτσακι μου!οχι θα βαλουμε για τρεις μερες απο τρεις φορες 2 σταγονες στο καθε ρουθουνι!οσο μα ςειπε η παιδιατρος!

για να μη γινουν στοιβα κ απελπιστω κ φουνταρω απο κανα μπαλκονι, που ειναι κ στο πρωτο κ μονο σακατισα θα μεινω κ θα πρεπει παλι να σιδερωνω με τη πατεριτσα, καθομαι κ σιδερωνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αφου καθε μερα βαζω 2 πλυντηρια!!! εχουμε ξεσκιστει τελειως εδω μεσα!!! μοσχοβολαμε ολοι μαζι...

Καταρχήν να πάρεις πλυντηριο με μεγάλο κάδο να χωράνε πολλά ρούχα την φορά. Και κατα δευτερον εγώ με τα 5 πλυντήρια με απλό σίδερο θα ηθελα 3 ωρες στο νερό κ με όχι κ τόσο καλό αποτέλεσμα.Ενώ με την πρέσα έκανα 1,5 ωρίτσα κ τέλεια σιδερωμένα! Και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλαχτική αλλά τωρα δεν την αλλάζω!!!

(Αντε περιμένω τα ποσοστά από την εταιρεία!)

καλημερα....

αλλα χτες φαινοταν το προεορτιο. ειναι 2 τα σημαδια. ασχετο συγκαμμα στην περιοχη, κ κοκκινιζει κ δακρυζει λιγο το ματι της. τωρα γιατι συνδεονται ολα αυτα, δεν ειμαι κ δρ!

εχω παρα πολυ δουλεια σημερα!!!!!!

φιλια στα μουτσουνια!

Περαστικούλια να είναι κ χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα!

Και εγώ μόλις δω σύγκαμα ετοιμάζομαι για γιατροπόρευμα, στανταράκι....

Αυτό αρχίζω να το πιστεύω και γω Ελένη,γιατί πριν 3 χρονια που πήραμε αυτό το σπίτι,αγόρασα όλα τα ηλεκτικά Ά κλάσης,αλλά ο λογαριασμός της ΔΕΗ μου έρχεται κάθε δίμηνο 250ε!!!!!

Πολλά τα λεφτά!!!!

Εμείς μάλλον κατά λάθος κάτι έχουμε κάνει κ μας έρχεται απίστευτα χαμηλός ο λογαριασμός. Αλλά σοοοουυυυυυτ,δεν το λέμε ούτε του παπά,χιχιχιχι...

καλημερα..ο μικρος ειναι με ιωση...χαλια!ειμαι αυπνη και γι αυτο δεν μπαινω...πολυ χαλια ρε παιδια!

Περαστικά κ υπεμονές, τι να κάνουμε!

Οσο για τα ψώνια με δουλευεις;;; Είσαι στον παράδεισο της αγοράς κ κάθεσαι;;; Πλάκα έκανα!!!!

Μεφη τωρα που το θυμηθηκα.εμενα γιατρος κ γυμναστης μου ειχαν πει οχι κορσε...δεν προκειται να σφυξει η κοιλια με τιποτα..εσυ βεβαια δε θα τον φορας συνεχεια ετσι??μονο οταν θα θες να κοροιδεψεις τον αντρουλη σου..που μαλλον μαζι με αυτον θα παμε για τον καταρρακτη που ελεγες φαρμακογλωσσα..

Αυτός είναι ο μόνος που δεν ξεγελιέται, γιατί δεν νομίζω να βολευει με κορσέ, χιχιχιχι....

εμενα το καμαρι μου ,το Σαββατο εβαλε ενα σκουφο του πατερα του τεραστιο και χορευε και ελεγε yo men yo men...κ στραβωνε κ το χερι το νουμερο..

Είναι τρελό φατσόνι ο γιος σου, θέλουμε φωτό, θέλουμε φωτό.....

Ρε κορίτσια,πραγματικά δεν αντέχω άλλο!!Η μπομπού όλη την ημέρα έχει το δάχτυλο στο στόμα και δεν δέχεται με τίποτα πιπίλα!!!Τί να κάνω;;;;;;;;;;;;

Το δάκτυλο το πιπιλάει;;; Γιατί εμένα ούτε πιπιλα , ουτε δάκτυλο ούτε τίποτα....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...