Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενιτσα μου καπου διαβασα οτι βηκες μια φιλη σου απο τα 15 και εχουν περασει 20 χρονια..21 ειναι το 74 εισαι γεννημενη,αντε γιατι ποσο στο απυροβλητο θα σαι??μου θυμιζεις το μαμουνι την Ιωαννα απο το νεξτ μοντελ..αφηνει τις αλλες να ξεκατινιαζονται κ αυτη κυρια..ε μα

ξερεις τι κυρια ειμαι!!! ξερεις τι αδαμαντινο χαρακτηρα εχω... αλλα θα σκασω μωρη αμα δεν μιλησω!!!

για την Ιωαννα! αγαπημενο θεμα... απο εγκυροτατη πηγη, η Ιωαννα ειναι σε λαθος χωρα που κανει το ΝΕΧΤ . στη γειτονα επρεπε να ειναι... κ ομως να δεις που θα βγει αυτη!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενιτσα μου καπου διαβασα οτι βηκες μια φιλη σου απο τα 15 και εχουν περασει 20 χρονια..21 ειναι το 74 εισαι γεννημενη,αντε γιατι ποσο στο απυροβλητο θα σαι??μου θυμιζεις το μαμουνι την Ιωαννα απο το νεξτ μοντελ..αφηνει τις αλλες να ξεκατινιαζονται κ αυτη κυρια..ε μα

Ημερολογιακά μετρανε οι δημοσιες υπηρεσιες,εγω εχω γενεθλια 29/8 και τοτε αλλαζω χρονιά ολοι οι υπολοιποι ειστε ελευθεροι να κανετε οπως νομιζετε.;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

α για αυτο δε μιλαει το μαμουνι???δεν ξερει τη γλωσσα?αντε να μη πω τιποτα κ βγω κ ρατσιστρια..συγνωμη αλλα ποσες ηταν ελληνιδες εκει μεσα?

Ελενη εδω δεν ειμαστε δημοσια υπηρεσια,αν ημασταν δε θα γραφαμε ολη μερα,ενω τωρα ....δενν κ^%&βαραμε..

Διαφημίσεις

Για σας κοπελιές Ευη χαρούμενα μηνογενέθλια!!

Γεια σου Ελενιτσα,

τωρα εβλεπα τον μπεμπη σου στο facebook .....ποσο εχει μεγαλωσει απο την ημερα που γεννηθηκε έ ?:-)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελενιτσα,

τωρα εβλεπα τον μπεμπη σου στο facebook .....ποσο εχει μεγαλωσει απο την ημερα που γεννηθηκε έ ?:-)

Πάρα πολύ μεγάλωσε αφού και εμείς με τον άντρα μου αυτό λεμε να ναι γερος αυτος και όλα τα παιδάκια του κοσμου

97ehp2.pngUBTSp3.png

να ζησουν τα ζουζουνακια σας μωρεεεεε....να ειναι παντα γεματα υγεια και καλοτυχα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω δεν ηξερα καν τι ειναι ο κορσες,εσυ εισαι της εποχης της ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ και τα ξερεις κ τα φορας κιολας παναθεμα σε

Που να τα ξέρεις καλέ,αφού τότε που γεννήθηκες με χιτώνες πήγαινες σχολείο!Οι κορσέδες βγήκαν αιώνες μετά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...