Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσαρες.Μηπως ξερεται ειδικα η αγγελικουλα αν μπορψ να βρω benetton online?Η γενικα θελω να παρω φορμακια γιατι πια δεν μας κανουν και εδω που ειμαι δεν υπαρχει τιποτα πειτε κανενα site!!!!!!!!

Ασπα περαστικουλια στον μπεμπακο γρηγορη αναρρωση.

Επεξεργάστηκαν by rianna

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Τσαγκαροδευτέρα σήμερα και ηρέμησε το καφέ!!!

Ομορφάκια, να το περάσετε στο φτερό όπως την προηγούμενη φορά!!!

Εμείς που ψάχνουμε στεγνωτήριο Α κλάσης για να μην καίει πολύ, όλα έχουν από χίλια ευρώ και πάνω! Αλλά δεν πάει άλλο, θα πάμε να πάρουμε από τον Κοτσό!

κοτοπουλακι εγω πηρα μολις γεννησα ενα zannusi 380 ευρω,γ κλασης αλλα δε με χαλαει γιατι θα συμφωνησω με την ελενη..δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα...κι εχω σωθει λεμε...τα βγαζω και τα διπλωνω κατευθειαν και ουτε σιδερωνω πια!!!!;)
Και επειδή ζήλεψα από την Κίμη που θέλει να αδυνατίσει,εκανα και γω ένα σοβαρό βήμα προς το αδυνάτισμα!!!!Παρείγγειλα έναν κορσέ αδυνατλισματος,που το είχε μια φίλη μου και σε καταιβάζει 10 πόντους κατευθείαν!!!
υπαρχει κατι μαγικο που να το κανει μονιμο αυτο????:(:(
Δεν ξέρω΅!Εδώ και 3 χρόνια ΄τέτοιους λογαριασμούς πληρώνω!Το σπίτι είναι μεικτά 135 τετραγωνικά,όχι ιδιαίτερα μεγάλο.Εγω πιστεύω οτι φταίνε και τα φωτιστικά,γιατί είναι με λαμπάκια ψείρες και αυτά τραβάνε πολύ ρεύμα!Αφού από την ΔΕΗ μας στελνουν κάθε χρόνο ευχαριστήριο σημείωμα!!!
λες να περιμενω κι εγω τετοια μαργαριταρια????:confused::confused::confused::confused::rolleyes:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλημερα..ο μικρος ειναι με ιωση...χαλια!ειμαι αυπνη και γι αυτο δεν μπαινω...πολυ χαλια ρε παιδια!

ασπουλα μου περαστικα κ γρηγορα!

κι η ελενη βρε παιδι μου τι ταλαιπωρια με το κοριτσακι της..ομορφακια μου κουραγιο!!

καλημερα..ο μικρος ειναι με ιωση...χαλια!ειμαι αυπνη και γι αυτο δεν μπαινω...πολυ χαλια ρε παιδια!

Περαστικα σας!!!!

Τι επαθε το μωρακι βρε Ασπα...?:-(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Aσπούλα,περαστικά σας!Εύχομαι σύντομα να συνέλθετε και να μπείς να μας

πείς τα νέα σας!

υπαρχει κατι μαγικο που να το κανει μονιμο αυτο????:(:(

Ρε,Λιτσάκι υπάρχει!!Το φερμουάρ στο στόμα και η κλειδαριά στο ψυγείο αλλά ποίος το κάνει;

λες να περιμενω κι εγω τετοια μαργαριταρια????:confused::confused::confused::confused::rolleyes:

Γιατί το λές;Έχεις και συ τέτοια φωτιστικά;Εγώ τα έχω 5 χρόνια και μου έχει βγεί η ψυχή!Κοστίζουν πολλά και οι ψείρες,καιγονται εύκολα και ανεβάζουν τον λογαριασμό.Σκέφτομαι να τ'αλλάξω και ας τσιρίζει ο άντρας μου!

ελενη δε δουλευεις σημερα?

Οχι ,εχει παει η αδερφη μου σε γιατρους και κραταω το μωρο!!!!

Τον Γιαννακη τον πηγα στην πεθερα μου.Κανω δουλειες και ψαχνω τα ρουχα του Γιαννη για να δω τι κανει στο μωρο...ξερεις....

Τον Γιαννακη τον πηγα στην πεθερα μου.Κανω δουλειες και ψαχνω τα ρουχα του Γιαννη για να δω τι κανει στο μωρο...ξερεις....

Βρίσκεις τίποτα που να του χωράει;Εμένα που είναι ίδιο μήνα γεννημένες μερικά δεν της χωράνε!!

Aσπούλα,περαστικά σας!Εύχομαι σύντομα να συνέλθετε και να μπείς να μας

πείς τα νέα σας!

Γιατί το λές;Έχεις και συ τέτοια φωτιστικά;Εγώ τα έχω 5 χρόνια και μου έχει βγεί η ψυχή!Κοστίζουν πολλά και οι ψείρες,καιγονται εύκολα και ανεβάζουν τον λογαριασμό.Σκέφτομαι να τ'αλλάξω και ας τσιρίζει ο άντρας μου!

οχι ψειρες δεν εχω,αλλα λενε το στεγνωτηριο καιει πολυ...και τους τελευταιους διομισι μηνες δουλευει φουλ!!!!:tongue::tongue:

α,καταλαβα!!αυτα τα ειχα κανει πριν γεννησω..τωρα πρεπει να βγαλω και τα ανοιξιατικα κ καλοκαιρινα σιγα σιγα να δω κι εγω τι θα του κανουμ του χοντρουλη μου:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

σημερα εχουμε κι εμεις μηνογεννεθλια!!!!

τετοια μερα-υπαπαντη του κυριου ειχε σαραντισει ο στρατος μου!!!!

Βρίσκεις τίποτα που να του χωράει;Εμένα που είναι ίδιο μήνα γεννημένες μερικά δεν της χωράνε!!

Ναι ευτυχως του κανουν τα περισσοτερα. Ηδη ανεβασα πανω τα μικρα 0-3 και κατεβασα τα 6-9 και 12 μηνων γιατι αυτα τα νουμερα του κανουν...ειναι λιγο μεγαλος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...