Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και επειδή ζήλεψα από την Κίμη που θέλει να αδυνατίσει,εκανα και γω ένα σοβαρό βήμα προς το αδυνάτισμα!!!!Παρείγγειλα έναν κορσέ αδυνατλισματος,που το είχε μια φίλη μου και σε καταιβάζει 10 πόντους κατευθείαν!!!

An einai na adinatliseis kala ekanes kai ton pires...:P:p:p

An einai na adinatliseis kala ekanes kai ton pires...:P:p:p

Δεν αδυνατίζει!Απλά σε δείχνει πιο αδύνατη!!

Κίμη,το αφεντικό σου μήπως το λέγανε Ζαχόπουλό????Και η πραγματική αιτία της πτώσης από το μπαλκόνι ήταν οτι δεν άντεχε άλλο το μπίρι-μπίρι σου????????

αλλα χτες φαινοταν το προεορτιο. ειναι 2 τα σημαδια. ασχετο συγκαμμα στην περιοχη, κ κοκκινιζει κ δακρυζει λιγο το ματι της. τωρα γιατι συνδεονται ολα αυτα, δεν ειμαι κ δρ!!

άσε τα πραγματα στους ειδικους καλη μου...αυτα συνδεονται λογω του αυτοανοσου ( του συνδρομου δηλαδη) Όταν ειναι σε εξαρση δεν 'δουλευει' καλα το ανοσοποιητικο και κανει δερματοπαθειες και αλλεργιες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: βρες ενα καλο γιατρο που να εχει να κανει με το ανοσοποιητικο καθ΄αυτου. Θα ρωτησω και εγω....περαστικουλια.

ΜΕΦΗ εσυ ειπες οτι αν ηθελες θα υουν κυρια υπουργου πολιτισμου αν σε χαλαει ο Λιαπης που ειναι κουκλος και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ,βρηκα τη λιστ κ πες ου εσυ με ποιον τα χες

* Ανδρέας Ανδριανόπουλος

* Ευάγγελος Βενιζέλος

* Γιώργος Βουλγαράκης

* Κωνσταντίνος Α. Καραμανλής

* Σωτήρης Κούβελας

* Μιχάλης Λιάπης

* Θάνος Μικρούτσικος

* Θεόδωρος Γ. Πάγκαλος

* Γεώργιος Παπανδρέου (νεότερος)

* Παύλος Γερουλάνος

:lol::lol::lol: εγω θα επαιρνα τον Μικρουτσικο....χαλια ειναι όλοι, τουλαχιστον να ακουγαμε και κανα τραγουδακι.

εμενα το πρωην αφεντικο μου κ κολλητος του πατερα μου 63 χρονων ηθελε να του μαθω πως να σβηβει μηνυματα απο κινητο για να μη τα βλεπει γυναικα του..την οποια γυναικα στειλε 3 βδομαδες ΒΡΑΖΙΛΙΑ για να ξενοπ%^*&^ει ελευθερα.......
για αυτο λεω παιδακι μου ότι όλοι τα ιδια κανουν....
Όσο για την λίστα,σ'ευχαριστώ αλλά είναι πάγεια αρχή μου,εδώ και χρόνια,ποτέ να μην τα φτιάχνω με τους πρώην των φιλενάδων μου!!!!
:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μεφη αυτο που πηρες δεν λεγεται αδυνατισμα.ΜΟΥΦΑ,ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ το λεμε..εγω κοροιδο ειμαι???η φιλη σου χρυσο μλου δε λεει οτι θα μπορουσε να ναι κυρια υπουργου πολιτισμου..μονη σου τα λες αχορταγο θηλυκο//αντε κανε κανα κοιλιακο...απατεωνισσα

εγω παιδια τον Γερουλανο θα παιρνα που ειναι κ φραγκατος..αυτος δε θα με παιρνε ουτε με σφαιρες...τον Μικρουτσικο με τιποτα,...αμα ειναι να παω με τον Κραουνακη..που ειναι κ πιο πολυ του στυλ μου..

Αν πήγαινα με καμιά εκατοστή τώρα θα είχα παντρευτει ή εφοπλιστή ή θα ήμουν υπουργός πολιτισμού!

Κίμη,αυτό είχα γράψει γιατί λέγαμε για την Γκερέκου και την Αλοιμόνου!Θα ΗΜΟΥΝ έγραψα,όχι θα παντρευόμουν!!!Τον καταρράκτη πότε προγραμματίζεις να τον βγάλεις?????????????

Διαφημίσεις

Kalimeeeeeraaaaaaaa! Kala eiste???

Koritsia fovamai ta emvolia tin Paraskevi, kserete tpt gia pnevmoniokokko kai miningitida? Kanoun pireto???

τα χουμε πει ξανά κ ξανά! δεν είναι απαραίτητο να κάνουν πυρετόατα μωρα από εμβόλιο! δε συμβα΄΄ινει συχνά! χαλάρωσε!

Μαρλέν, ευχαριστούμε για τα commends!!! Βρε μπας και τα ξέρεις τα παιδιά από το Τσιμπουτί;;; Γνωστά ονόματα μου ακούγονται!!! Βάλε και τωρινές φώτο να δούμε αν είσαι χοντρή γιατί μου φαίνεται μας δουλεύεις!!!

δε σας δουλεύω απλά αν σόλη τη ζωή μου δεν έιχα ξαπεράσει τα 60, τώρα που είμαι 70 να μην αισθάνομαι φοράδα;;;

Λες ε;; Νομίζω, όμως, ότι έχει μεγάλη διαφορά από την επόμενη κλάση σε εξοικονόμηση ενέργειας! Θα το ψάξω! Τώρα έχω και τη μάνα μου που λέει να πάρω και σιδερωτήριο για ευκολία και ταχύτητα!!! Θα ξεπουληθούμε για τα καλά μου φαίνεται!!!

Α, Μαρλέν, πριν 6 μέρες ήμασταν 62 εκατοστά, μέτρια πράγματα!!

αχ ρε κορίτσια οι ανάγκες δε σταματούν ποτέ, είμαστε αχόρταγα πλάσματα κ με τίποτα δε είμαστε ευχαριστημένες. πάντα θα ζητάμε κι άλλα, κι άλλα κ όλο αυτό νομίζω ειναι ένας φαύλος κύκλος!

εγώ δε θα παιρναι με τίποτα στεγνωτήριο μιας κ στη χώρα μας δόξα το Θεό έχουμε μια χαρά ήλιο. κ το χειμώνα εγώ απλώνω ταράτσα (η καλή νοικοκυρά είναι δούλα κ κυρά!!)κ στεγνώνουν αμέσως εκτός αν βρέχει!!!

το σιδετρωτήριο τί είναι; εγώ έχω γιούρο προ!

και τουλάχιστον όσες ψωνίζετε πάρτε κ τίποτα από ηλεκτρονική αθηνών που είναι το μόνο κ τελευταίο ελληνικό κατάστημα ηλεκτρικών!!!! βλέπετε πού πάμε.....

Αυτό αρχίζω να το πιστεύω και γω Ελένη,γιατί πριν 3 χρονια που πήραμε αυτό το σπίτι,αγόρασα όλα τα ηλεκτικά Ά κλάσης,αλλά ο λογαριασμός της ΔΕΗ μου έρχεται κάθε δίμηνο 250ε!!!!!

άντε ρε γιατί τόσο πολύ; εμένα τελευταία φορά μου ήρθε έναντι 150 κ έναν ντουβρουντζά τον έπαθα!!! εγώ έχω κ νυχτερινό στο μεταξύ κ το χρησιμοποιώ αρκετά, συν ότι προσέχω κι εγώ πολύ κ γενικώς δεν είμαι σπαταλη!! όχι τόσο για οικονομία αλλά λόγω οικολογικής συνειδήσεως, που βέβαια αυτά συνδέονται!!! πήρα κ ένα βιβλίο στα κορίστσια μου, η προστασία του πλανήτη, κ από τότε όταν πχ πλένω τα πιάτα κ αφήνω λίγο τη βρύση να τρέχει ΄μου λένε: μαμά δεν αφήνουμε τη βρύση να τρέχει, άλλα παιδάκια δεν έχουν να πιούνε!!!:eek:

170301c7zifsub1b.gif

α!! κ σήμερα μαζί με την καλημέρα μου, παραθέτω και το παρακάτω(μιας κ το σημερινό ανάγνωσμα παραείναι θείο για τούτες τις σελίδες):

Γυφτιά είναι....

Να χτίζεις εξοχικό στο Κρυεκούκι-Ζούμπερι-Ξυλόκαστρο-Αλεποχώρι-Κινέτα και να δίνεις οδηγίες στον αρχιτέκτονα να το κάνει φτυστό με του Κόκκαλη, «όσο και αν κοστίσει»

Να βουτάς στη Βάρκιζα με πλήρη στολή δύτη, μαχαίρι στο πόδι και ψαροντούφεκο

για φαλαινοκαρχαρίες (στη Βάρκιζα ως γνωστόν, οι φαλαινοκαρχαρίες έρχονται

μέχρι έξω και τους πετάνε παπάρες οι θαμώνες των παραλιακών ρεστωράν).

Να αφήνεις τη σχάρα του σκι στο αυτοκίνητο όλο το χρόνο. (διότι δεν ξέρεις καμιά φορά, στη Μύκονο είναι και πονηρός ο καιρός).

Να έχεις να κάνεις μπάνιο 9μιση εβδομάδες και να φοράς κολόνια να καλύψεις την ιδρωτίλα. (το κουνάβι της περιοχής σας, σας εύχεται καλό 15αύγουστο).

Να έχεις 23 τασάκια μπροστά σου και να πετάς τα τσιγάρα στις γλάστρες.

Να βγάζεις κόσμο έξω για τη γιορτή σου και να τους αφήνεις να πληρώσουν το λογαριασμό. (ευχαριστώ παιδιά, περάσαμε τέλεια, αφού μάλιστα είχε τέτοια επιτυχία λέω να το κάνω συχνότερα, και όπως βγαίνετε πάρτε μου και τσιγάρα.

Να είσαι γυναίκα και να μην κάνεις καν την κίνηση να βάλεις το χέρι στην τσάντα όταν έρχεται ο λογαριασμός λες και ο άλλος δίπλα είναι ο νταβατζής και όχι σύντροφος/φίλος/γνωστός.Mα τι λες αγάπη μου δεν κουβαλάω ποτέ λεφτά όταν βγαίνω με άντρες.

Να σκυλοβρίζεις τις γκόμενες που δε σου κάθονται. (Α, σιχτίρ μωρή,δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου, να περνάει η ώρα. Και πρόσεξε, εγώ σου ρίχνω χυλόπιτα, όχι εσύ σε

μένα. Τελικά όλες π*** είναι- Εκτός από τη μαμά.)

Να μην έχεις λεφτά να πάρεις μια μηχανή της προκοπής και να οδηγείς «φτιαγμένο». (έτοιμο το παπί, με καρμπυρατέρ από φρεγάτα κύριε Μπάμπη μας. Θα σκίσετε πάλι!

Να έχεις καράφλα και να κολλάς όλο το μαλλί μονόπαντα. (Κλααααατς, άντε χτενιστήκαμε και σήμερα!).

Να δοκιμάζεις με ύφος ειδήμονα σε ταβέρνα, κρασί Δεμέστιχα Ιουνίου 2004 (Μτς, μτς, μτς... -- η γλώσσα πλαταγίζει στον ουρανίσκο - ... από δυτική πλαγιά δεν είναι? --τι να σου πω ρε μάστορα, όπως πας για Λιόσια, όλο ευθεία. Εντάξει παιδί μου, σερβίρισε και την κυρία).

Να πίνεις ουίσκι 12άρι με κόκα-κόλα (γυφτιά? Γιατί? Αφού και το ούζο 12 μια ζωή έτσι το πινα!)

Να φτύνεις το χέρι σου για να μετρήσεις λεφτά. (χρρρρρρκ φτουυυυ. 2.000 ευρώ. Χρρρρρκ φτουυυυυυ, 2005 ευρώ , Χρρρρρκ -- φτουυυυυυ, 2010 ευρώ. κυρ-Γιάννη που το πας το ατμοσίδερο???)

Να φοράς σούπερ επαγγελματικό ρολόι καταδύσεων ενώ κινείσαι στο τρίγωνο Κυψέλη -Παγκράτι -Κ. Πετράλωνα. (τούτο δω το πραγματάκι που βλέπεις αντέχει μέχρι 800 μέτρα βάθος, 35 ατμόσφαιρες πίεση. Aσε, δε μπορείς να φανταστείς πόσο με έχει βολέψει!).

Να φυλάς σακούλες από ακριβά μαγαζιά στυλ bvlgari, DKNY, Νέο Κατοικείν κλπ και να βάζεις μέσα τα ψώνια του μανάβη. (καλέ τι πήρατε από του Βερσάτσε? Μπα τίποτα, 3 κιλά γιαρμάδες, ένα πεπόνι και μια θημωνιά άνηθο).

Να είσαι σερβιτόρος ή ταξιτζής και να παριστάνεις ότι ψάχνεις για ψιλά ώσπου να σου πουν «κράτα τα» (λοιπόν, έχω 2 5λεπτα, ένα 10λεπτο, 10λεπτο λέω, τι είναι ένα 10λεπτο? Α,να και ένα 20λεπτο!

Τι κορνάρεις ρεεεε, δε βλέπεις ότι δίνω ρέστα στην κυρία?)

Να κουνάς την Καϊρ πριν την ανοίξεις. (Χάπι μπερθντει του γιου, Χάπι μπερθντει ντίαρ Πανάγος ... μπαμ, φρρρρρρρρστ παναγιά μου βόηθα,δραπέτευσε ο Ρωχάμης!)

170301c7zifsub1b.gif

άντε ρε γιατί τόσο πολύ; εμένα τελευταία φορά μου ήρθε έναντι 150 κ έναν ντουβρουντζά τον έπαθα!!! εγώ έχω κ νυχτερινό στο μεταξύ κ το χρησιμοποιώ αρκετά, συν ότι προσέχω κι εγώ πολύ κ γενικώς δεν είμαι σπαταλη!! όχι τόσο για οικονομία αλλά λόγω οικολογικής συνειδήσεως, που βέβαια αυτά συνδέονται!!! πήρα κ ένα βιβλίο στα κορίστσια μου, η προστασία του πλανήτη, κ από τότε όταν πχ πλένω τα πιάτα κ αφήνω λίγο τη βρύση να τρέχει ΄μου λένε: μαμά δεν αφήνουμε τη βρύση να τρέχει, άλλα παιδάκια δεν έχουν να πιούνε!!!:eek:

Δεν ξέρω΅!Εδώ και 3 χρόνια ΄τέτοιους λογαριασμούς πληρώνω!Το σπίτι είναι μεικτά 135 τετραγωνικά,όχι ιδιαίτερα μεγάλο.Εγω πιστεύω οτι φταίνε και τα φωτιστικά,γιατί είναι με λαμπάκια ψείρες και αυτά τραβάνε πολύ ρεύμα!Αφού από την ΔΕΗ μας στελνουν κάθε χρόνο ευχαριστήριο σημείωμα!!!

α!! κ σήμερα μαζί με την καλημέρα μου, παραθέτω και το παρακάτω(μιας κ το σημερινό ανάγνωσμα παραείναι θείο για τούτες τις σελίδες):

Γυφτιά είναι....

Να χτίζεις εξοχικό στο Κρυεκούκι-Ζούμπερι-Ξυλόκαστρο-Αλεποχώρι-Κινέτα και να δίνεις οδηγίες στον αρχιτέκτονα να το κάνει φτυστό με του Κόκκαλη, «όσο και αν κοστίσει»

Να βουτάς στη Βάρκιζα με πλήρη στολή δύτη, μαχαίρι στο πόδι και ψαροντούφεκο

για φαλαινοκαρχαρίες (στη Βάρκιζα ως γνωστόν, οι φαλαινοκαρχαρίες έρχονται

μέχρι έξω και τους πετάνε παπάρες οι θαμώνες των παραλιακών ρεστωράν).

Να αφήνεις τη σχάρα του σκι στο αυτοκίνητο όλο το χρόνο. (διότι δεν ξέρεις καμιά φορά, στη Μύκονο είναι και πονηρός ο καιρός).

Να έχεις να κάνεις μπάνιο 9μιση εβδομάδες και να φοράς κολόνια να καλύψεις την ιδρωτίλα. (το κουνάβι της περιοχής σας, σας εύχεται καλό 15αύγουστο).

Να έχεις 23 τασάκια μπροστά σου και να πετάς τα τσιγάρα στις γλάστρες.

Να βγάζεις κόσμο έξω για τη γιορτή σου και να τους αφήνεις να πληρώσουν το λογαριασμό. (ευχαριστώ παιδιά, περάσαμε τέλεια, αφού μάλιστα είχε τέτοια επιτυχία λέω να το κάνω συχνότερα, και όπως βγαίνετε πάρτε μου και τσιγάρα.

Να είσαι γυναίκα και να μην κάνεις καν την κίνηση να βάλεις το χέρι στην τσάντα όταν έρχεται ο λογαριασμός λες και ο άλλος δίπλα είναι ο νταβατζής και όχι σύντροφος/φίλος/γνωστός.Mα τι λες αγάπη μου δεν κουβαλάω ποτέ λεφτά όταν βγαίνω με άντρες.

Να σκυλοβρίζεις τις γκόμενες που δε σου κάθονται. (Α, σιχτίρ μωρή,δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου, να περνάει η ώρα. Και πρόσεξε, εγώ σου ρίχνω χυλόπιτα, όχι εσύ σε

μένα. Τελικά όλες π*** είναι- Εκτός από τη μαμά.)

Να μην έχεις λεφτά να πάρεις μια μηχανή της προκοπής και να οδηγείς «φτιαγμένο». (έτοιμο το παπί, με καρμπυρατέρ από φρεγάτα κύριε Μπάμπη μας. Θα σκίσετε πάλι!

Να έχεις καράφλα και να κολλάς όλο το μαλλί μονόπαντα. (Κλααααατς, άντε χτενιστήκαμε και σήμερα!).

Να δοκιμάζεις με ύφος ειδήμονα σε ταβέρνα, κρασί Δεμέστιχα Ιουνίου 2004 (Μτς, μτς, μτς... -- η γλώσσα πλαταγίζει στον ουρανίσκο - ... από δυτική πλαγιά δεν είναι? --τι να σου πω ρε μάστορα, όπως πας για Λιόσια, όλο ευθεία. Εντάξει παιδί μου, σερβίρισε και την κυρία).

Να πίνεις ουίσκι 12άρι με κόκα-κόλα (γυφτιά? Γιατί? Αφού και το ούζο 12 μια ζωή έτσι το πινα!)

Να φτύνεις το χέρι σου για να μετρήσεις λεφτά. (χρρρρρρκ φτουυυυ. 2.000 ευρώ. Χρρρρρκ φτουυυυυυ, 2005 ευρώ , Χρρρρρκ -- φτουυυυυυ, 2010 ευρώ. κυρ-Γιάννη που το πας το ατμοσίδερο???)

Να φοράς σούπερ επαγγελματικό ρολόι καταδύσεων ενώ κινείσαι στο τρίγωνο Κυψέλη -Παγκράτι -Κ. Πετράλωνα. (τούτο δω το πραγματάκι που βλέπεις αντέχει μέχρι 800 μέτρα βάθος, 35 ατμόσφαιρες πίεση. Aσε, δε μπορείς να φανταστείς πόσο με έχει βολέψει!).

Να φυλάς σακούλες από ακριβά μαγαζιά στυλ bvlgari, DKNY, Νέο Κατοικείν κλπ και να βάζεις μέσα τα ψώνια του μανάβη. (καλέ τι πήρατε από του Βερσάτσε? Μπα τίποτα, 3 κιλά γιαρμάδες, ένα πεπόνι και μια θημωνιά άνηθο).

Να είσαι σερβιτόρος ή ταξιτζής και να παριστάνεις ότι ψάχνεις για ψιλά ώσπου να σου πουν «κράτα τα» (λοιπόν, έχω 2 5λεπτα, ένα 10λεπτο, 10λεπτο λέω, τι είναι ένα 10λεπτο? Α,να και ένα 20λεπτο!

Τι κορνάρεις ρεεεε, δε βλέπεις ότι δίνω ρέστα στην κυρία?)

Να κουνάς την Καϊρ πριν την ανοίξεις. (Χάπι μπερθντει του γιου, Χάπι μπερθντει ντίαρ Πανάγος ... μπαμ, φρρρρρρρρστ παναγιά μου βόηθα,δραπέτευσε ο Ρωχάμης!)

Σοφός όποιος την έγραψε αυτή τη λίστα!!!

Λοιπον ,χθες στο φατσοβιβλιο βρηκα μια κοπελα που οταν ημουν 15 χρονων ειχαμε κανει ενα μηνα μαζι διακοπες στη Χιο στα Μεστα και απο τοτε δεν την ειχα ξαναδει!!!!

Πω,πω χαρηκα παρα πολυ,θυμηθηκα πραγματα 20 χρονια πριν......!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...