Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΡΛΕΝ και εμενα το ίδιο στις φόρμες ξεχνάει ο δικός μου τα πάντα και συνήθως βίδες, κλειδιά και στυλό. Αφού απορώ πως κάνουν δουλειά στο συνεργείο αφού τα εργαλέια είναι μέσα στο πλυντήριό μου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μιτσακη το μαδερ εχει ολο το χρονο στολες:confused::confused::confused: οταν πηγα ηταν μαζι ο αντρας μου και τις ειδε και λεει στην κοπελα"α βγαλατε απο τωρα τις στολες? και η απαντηση α εμεις εχουμε ολο το χρονο!!!δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα παιδακια ντυνονται ολο το χρονο!!!"

fCS8p3.png

ιωαννα εσυ δεν ελεγες πριν για τις ψειρες??

πω πω ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι!!!!!!!!οχι μονο εγω εχω μακρια μαλλια αλλα και ο αντρας μου!!!!φανταζεσαι να κολησουμε ολοι:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

πού να είναι το πενηνταρικο???:roll::roll::roll:...χαχα...δεν ειμαι ξαγρυπνη για να βρω τη λυση του μυστηριου και παω να ξανακοιμηθω...αφηστε και εχω κολπο για την επόμενη εβδομαδα.....θα σας ενημερωσω..

Ομορφακια παρ'τε πληντυριο γρηγορα και πες του αντρουλη σου ότι δεν γινεται να εισαι και σεξουαλα και να τα πλενεις στη σκαφη....νισαφι πια! Ποσα να κανεις??? :) Χριστιανακιιιιιιι...μην αρρρωστησεις!

Μαιρη θα εχει πολυ γελιο να κολλησετε οικογενειακως ψειρες. Μια φορα ειχε ερθει η αδερφη μου η μικρη στην αγγλια 12 χρονων γαιδουρα δηλαδη, και ειχε ψειρες...και δε φτανει που κολλησε η μεγαλη, κολλησε και τον γκομενο της...:P, αλλα δεν του λεγαμε τιποτα...τον βλεπαμε ξυνοτανε, εμεις...αδιαφορες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ιωαννα τουλαχιστον εισαι τυχερη που βρισκεις τα εργαλεια της δουλειας στο παντελονι του...τουλαχιστον ξερεις ειναι στην δουλεια του...εγω όλο αποδειξεις απο καφε και σαντουιτσς βρισκω...:confused:

Μαρη μαρλεν οι people you may know μπορει να ειναι συναδελφοι...πολυ καλλιτεχνικα τα ονοματα:P

Ευανθια που εισαι μαρη??? Ψοφησες???Καλα να παθετε μια μια βρωμες γιατι πολυ ζηλευα που δουλευα μονη μου χιχι:twisted:

Καλημερα στις πρωινες...πού να είναι το πενηνταρικο???:roll::P;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ααααα ωραία ήταν τώρα που λείπουν οι παλαβιάρες είδα μερικές ωραίες φωτό κ τώρα πάω να ταίσω κ νάνι!

φιλάκια σε όλες!

ναι καλε...ευτυχως που ελειπαν αυτες οι παλαβιαρες...:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kalimeeeeeraaaaaaaa! Kala eiste???

Aleca POU EINAI TO PENINTARIKOOOOO?

omorfakia to Xristianaki ti kanei???

mefh ki egw sas skeftomoun poli to SK, ma imarton pia eides ti einai oi files apo to diadiktio?

To Savinaki koimatai akoma :D:D:D

Koritsia fovamai ta emvolia tin Paraskevi, kserete tpt gia pnevmoniokokko kai miningitida? Kanoun pireto???

Kαλημέρα,

πηγα κωτσοβολο σημερα, για ερευνα αγορας πλυντηριου, ενταξει...απογοητευτηκα. δεν μπορω αυτο το πραγμα. ποτε δεν υπαρχει 1 υπαλληλος να σε εξυπηρετησει! ποτε ομως! εκραζε μια γιαγιακα σημερα...κ ανεβηκε ο δ/ντης. μετα πηγαμε media markt, τσιμπησαμε με τα 1000 ζορια εναν, καλος ηταν αυτος, το αγορασαμε, θα το παραλαβουμε 12/2. μεχρι τοτε, θα πλυμμηριζουμε, δεν θα στιβει, θα μας ακουει η κιμι στο στυψιμο σιγουρακι... τριζει το σπιτι ολοκληρο!

τι μου εβγαλε μνμ τωρα???

παρακαλω εισαγετε τη δ/νση της url εικονας σας???

δεν καταλαβα... απο το παρεντς καφε ηταν...ξερετε?

Αντε πάρτω το ρημάδι μη φας και καμμια γλιστρα απο τα νερα στο μπανιο...

Καλα τα εχει παιξει το φορουμ.....σε αλλη κανεις απαντηση και αλλης γραφει οτι ειναι το κειμενο....

Το βγαλαμε οφ.

Τσαγκαροδευτέρα σήμερα και ηρέμησε το καφέ!!!

Ομορφάκια, να το περάσετε στο φτερό όπως την προηγούμενη φορά!!!

Εμείς που ψάχνουμε στεγνωτήριο Α κλάσης για να μην καίει πολύ, όλα έχουν από χίλια ευρώ και πάνω! Αλλά δεν πάει άλλο, θα πάμε να πάρουμε από τον Κοτσό!

Μεχρι να κανεις αποσβεση τα παραπανω χρηματα ,θα το εχεις πεταξει.

Και μεχρι να φτασεις αυτο το ποσο στην δεη μονο απο το πλυντηριο επεισης θα το εχεις πεταξει..........

παρε ενα οικονομικο να κανεις την δουλεια σου.:wink:

ΜΑΡΛΕΝ και εμενα το ίδιο στις φόρμες ξεχνάει ο δικός μου τα πάντα και συνήθως βίδες, κλειδιά και στυλό. Αφού απορώ πως κάνουν δουλειά στο συνεργείο αφού τα εργαλέια είναι μέσα στο πλυντήριό μου.

:lol::lol::lol:

Εχω πλυνει εγω βιδες....ούυυ...:rolleyes::lol:

Τι συνεργειο εχει ο αντρας σου?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Το σλόγκαν του καφέ είναι πλέον: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ;; ΟΕΟ;;

Ελένη, λες να μην τα κάνουμε απόσβεση;; Γιατί; Τόσο σύντομα θα βγει οφ;;;

Μαρλέν, ευχαριστούμε για τα commends!!! Βρε μπας και τα ξέρεις τα παιδιά από το Τσιμπουτί;;; Γνωστά ονόματα μου ακούγονται!!! Βάλε και τωρινές φώτο να δούμε αν είσαι χοντρή γιατί μου φαίνεται μας δουλεύεις!!!

Καλημερούδια!!!

Το σλόγκαν του καφέ είναι πλέον: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ;; ΟΕΟ;;

Ελένη, λες να μην τα κάνουμε απόσβεση;; Γιατί; Τόσο σύντομα θα βγει οφ;;;

Μαρλέν, ευχαριστούμε για τα commends!!! Βρε μπας και τα ξέρεις τα παιδιά από το Τσιμπουτί;;; Γνωστά ονόματα μου ακούγονται!!! Βάλε και τωρινές φώτο να δούμε αν είσαι χοντρή γιατί μου φαίνεται μας δουλεύεις!!!

Απλα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα της Α class απο τα υπολοιπα.....

ενω μπορεις να παρεις ενα πιο οικονομικο και να μην ''ξεπουλήθεις'' κιόλας...

Αν δωσεις 400-500 ευρω παραπανω για να κανεις την ιδια δουλεια΄πότε θα τα κάψει αυτα σε Δεη? μπορει σε 10 χρόνια...γιατι να τα εχεις δωσει μαζεμενα?

Εγω ειμαι προσεκτικη με τα οικολογικά(δεν σπαταλαω νερο-προσεχω φωτα κτλ)αλλα σε αυτο με τις συσκευες δεν συμφωνω νομιζω ειναι μουφα...μα τοσα λεφτα παραπάνω???

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...