Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε κοριτσακια τον ρωτησα αλλα δεν εχει ιδεα, επισης και η μανα μου γιατι οι δυο τους ηταν αλλου...

Τεσπα..επειδη δε θελω να βαλω κακες σκεψεις θα τους πω ότι το βρηκα...πρωτον γιατι θελω να δω τις εκφρασεις τους και δευτερον γιατι θελω και καλα να ληξει το θεμα...με βλεπω να πηγαινω σκ για καμερες....

εγω ειχα παρει απο αγγλια, βελουτε κορμακι γατουλη...πολυ ωραιο

Αλεκακι αν το παιδι δεν το πηρε τοτε θα εκανα αυτο που ειπε κ η Μαιρη κ φυσικα καμερες δεν το συζητω!!!η κοπελα που σου κανει τις δουλειες τις τα αφηνεις παντα ετσι τα λεφτα κ τα παιρνει μονη της η τα αφησες στο πασο για να τα δωσει η μαμα σου?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δαλιδα σου απαντησα.....

Koiτουσα κ εγώ, μήπως είναι το μοσχομπίζελο το οποίο έχει εξαφανιστεί κι αυτό;;;

υπαρχη πεπτωση να επεσε κατω απο κανενα επιπλο με τον αερα?την μαμα σου την ρωτησες?

αν οχι ολα αυτα μετα απο καμια 10μερες ξαναδοκιμασε την την καινουργια,ασε καπου αλλου χρηματα να δουμε ανα θα τα βρεις στην θεση τους.....

Συμφωνω Με την Μαιρη Αλεκάκι δοκίμασε λίγο αργότερα!

Ευη μια χαρά κ οι συναναστροφές κ τα δωράκια! Παίρνουν χαρά τα παιδάκια μωρέ...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αλεκακι αν το παιδι δεν το πηρε τοτε θα εκανα αυτο που ειπε κ η Μαιρη κ φυσικα καμερες δεν το συζητω!!!η κοπελα που σου κανει τις δουλειες τις τα αφηνεις παντα ετσι τα λεφτα κ τα παιρνει μονη της η τα αφησες στο πασο για να τα δωσει η μαμα σου?

της τα αφηνω παντα ετσι...απλα επιδη εινα λιγο αφηρημενη, ευελπιστω ότι καπου τα εβαλε ή τα μπερδεψε με τιποτα ρουχα...γιατι πρωτα μαζεψε τα πραγματα στο πασο και μετα ειπε στη μανα μου ότι λειπει...Κανονικα επρεπε εξαρχης, πριν ξεκινησει να τα μαζευει, να το εβλεπε. Αλλα επειδγη της εχω σχετικη εμπιστοσυνη λεω μοας και μπερδευτηκε πουθενα.

Στην τελικη, αν καποια ειναι κλεφτρα, καλυτερα αυτη. Γιατι η αλλη μεγαλωνει και το παιδακι μου...και το κλεφτρα παει μαζι με το ψευτρα...:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

της τα αφηνω παντα ετσι...απλα επιδη εινα λιγο αφηρημενη, ευελπιστω ότι καπου τα εβαλε ή τα μπερδεψε με τιποτα ρουχα...γιατι πρωτα μαζεψε τα πραγματα στο πασο και μετα ειπε στη μανα μου ότι λειπει...Κανονικα επρεπε εξαρχης, πριν ξεκινησει να τα μαζευει, να το εβλεπε. Αλλα επειδγη της εχω σχετικη εμπιστοσυνη λεω μοας και μπερδευτηκε πουθενα.

Στην τελικη, αν καποια ειναι κλεφτρα, καλυτερα αυτη. Γιατι η αλλη μεγαλωνει και το παιδακι μου...και το κλεφτρα παει μαζι με το ψευτρα...:-(

τι να πω αφου παντα της τα εδινες ετσι κ την εχεις κ 3 χρονια μου φαινεται μεγαλη μακακια να την εκανε αυτη....

PlbZp2.png

Koiτουσα κ εγώ, μήπως είναι το μοσχομπίζελο το οποίο έχει εξαφανιστεί κι αυτό;;;...

Μπορει γιατι εχουμε πολλες κοινες φιλες αρα ειναι μια απο μας.

Αλέκα,

Την αλλη φορα ασε ενα πλαστό και θα την δουμε στην τv....την υπευθυνη.....:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εχω της Εlna(ελβετική) την έχει μια θεια 20 χρόνια αθάνατη αλλά κ λίγο πιο ακριβή από τις άλλες!

Το κακό για μένα είναι που πρέπει μόλις μαζευεις τα ρούχα να τα διπλώνεις όπως θα τα σιδερώσεις(εγώ συνήθως τα μαζευα κουβάρι όπως να 'ναι). Μετά τα αρπάζεις έτσι διπλωμένα κ τα ξεπετάς, (αυτό είναι το καλό!!:P)

Να φανταστεις χθες σε μιάμιση ωρίτσα ξεπέταξα 5 πλυντήρια! Αλλά αργεί να ζεστάνει κ να ξεπαγώσει, δλδ δεν είναι για δύο ρουχα, πρέπει να έχεις στοίβα!!!

Οτι άλλη απορία έχεις μου λες, το έχω φιλοσοφήσει το θεμα!

α, ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΏΝΕΙς ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ καθιστή!

Συμφωνωωωωωωωωώ απόλυταααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να μη γινουν στοιβα κ απελπιστω κ φουνταρω απο κανα μπαλκονι, που ειναι κ στο πρωτο κ μονο σακατισα θα μεινω κ θα πρεπει παλι να σιδερωνω με τη πατεριτσα, καθομαι κ σιδερωνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αφου καθε μερα βαζω 2 πλυντηρια!!! εχουμε ξεσκιστει τελειως εδω μεσα!!! μοσχοβολαμε ολοι μαζι...

τους βαζω τη LO προληπτικα κ ειναι οκ.

Τι είναι τούτο ?

ειναι η καλυτερη μου ειπε ο φαρμακοτριφτης... την βαζεις 10 λεπτα πριν το λουσιμο κ τις απωθει...στον παιδικο το χαρτι ειναι μονιμα κολλημενο, κ εχουν κολλησει ΚΑΙ αλλο απο κατω που λεει περιπου το ιδιο...ΨΑΧΤΕΙΤΕ μανες...

Δεν έχω χρήματα περισσευμα καρδια μου.....:roll:

Δεν τελειωνουν τα ατιμα.......

Καλή επανενταξη,σε λιγο καιρο θα συνηθισεις και θα ξεσκας στην δουλεια...

Τι σου στελνουν ? μαλλον για παιχνιδια....

κ εμενα ρε ελενη ολο για παιχνιδια μου στελνουν. εν τω μεταξυ, το φεις το εχω ανοιξει μονο για εμας κ εχω φιλους μονο εσας. κ με εχουν τσακισει! ελεος δλδ... δεν ασχολουμαι καθολου με το σπορ, μονο φωτο να ανεβαζω... ειδικα η ιρκα, νομιζω, δεν μπαινει στο φορουμ γιατι παιζει ολη μερα αυτα τα παιχνιδια. εγω ομως???

Γεια σας,εννοειται πια πως δεν σας εχω διαβασει δεν το ξαναλεω.Τι νεα?Εμεις καναμε εμβολιο σημερα.προς στιγμη ολα καλα.Εχει αρχισει να θελει κουβεντες το μικρουλι.Πηγαμε σε παρτυ μασκε εχθες με τη ριανα ειχε και κλοουν περασε καλα εγω κουραστηκα να την κυνηγαω.Εσεις με τις βαφτισεις τι κανατε?Εμαθα εχει εκθεση 5-8 στο περιστερι γαμος-βαΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑς ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ?

να το πουμε στη Μαριανθη να πεταχτει μια βολτα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πηγα κωτσοβολο σημερα, για ερευνα αγορας πλυντηριου, ενταξει...απογοητευτηκα. δεν μπορω αυτο το πραγμα. ποτε δεν υπαρχει 1 υπαλληλος να σε εξυπηρετησει! ποτε ομως! εκραζε μια γιαγιακα σημερα...κ ανεβηκε ο δ/ντης. μετα πηγαμε media markt, τσιμπησαμε με τα 1000 ζορια εναν, καλος ηταν αυτος, το αγορασαμε, θα το παραλαβουμε 12/2. μεχρι τοτε, θα πλυμμηριζουμε, δεν θα στιβει, θα μας ακουει η κιμι στο στυψιμο σιγουρακι... τριζει το σπιτι ολοκληρο!

τι μου εβγαλε μνμ τωρα???

παρακαλω εισαγετε τη δ/νση της url εικονας σας???

δεν καταλαβα... απο το παρεντς καφε ηταν...ξερετε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κ συνεχιζω εγω κ ο πονος μου...

το πλυντηριο ειναι σουπερ απαραιτητο κ ο συζυγατος να σκυλοβαριεται να κουνηθει να παμε να το παρουμε! θα παω λεω με 3 μωρα να τα κυνηγαω ή να ψωνιζω? τι θα κανω ακριβως?? κ αφου ξεκουνηθηκε κ πηγαμε, μετα ηθελε καφεδες...καλα λεω...τωρα δεν προλαβαινουμε αφου φυγαμε 7 η ωρα απο το σπιτι. οταν λεμε στη κοσμαρα του, ειναι παρα πολυ λιγο...

πριν απο λιγο εφυγαν κ οι νονοι της χριστ.. Αυτοι μας λυπουνται που ειμαστε μεσα συνεχεια κ ερχονται καθε δευτερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κορίτσια!!!!!!!!!!!!! γεια ααααααααααααααααα!!!!!!

1 κοριτσι ειμαι... κ τι κοριτσι...

αλλα μαρλενακι πρεπει να φυγω...

ειναι αργαμησι.

μπανακι κ να γιατροπορευσω τη χριστ. παει να κανει πυρετο τωρα, κ μας εχει φαει η γκρινια κ η μυξα 2 μερες. αλλα το καταλαβα το μεσημερι, κοκκινισε το ματι της, κ οταν παει να αρχισει η μλκ παντα αυτο γινεται... ελπιζω να το ξεπερασει ευκολα οπως τη προηγ. φορα.

τωρα αρχισε να μυξοκλαιει κ την εβαλε ο παυλος στον καναπε, κ κοιμαται...

κ εχω μια νυστα...φτου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τσαγκαροδευτέρα σήμερα και ηρέμησε το καφέ!!!

Ομορφάκια, να το περάσετε στο φτερό όπως την προηγούμενη φορά!!!

Εμείς που ψάχνουμε στεγνωτήριο Α κλάσης για να μην καίει πολύ, όλα έχουν από χίλια ευρώ και πάνω! Αλλά δεν πάει άλλο, θα πάμε να πάρουμε από τον Κοτσό!

στον αντρα σου να πεις ότι ειναι πολυ τυχερος...γιατι εχει παντρευτει μια καλη μανουλα που ειναι και καλος ανθρωπος...Και δεν τη νοιαζει η κουραση, τα εξοδα, η εμφανιση τοσο πολυ όσο να κρατησει στην αγκαλιτσα της αλλη μια ψυχουλα...

Με συγκινεις στ' αληθεια...νιωθω πολυ ρεμαλι καμια φορα...

:oops::oops::oops:άει μαρή μή μου λες τέτοια κ κοκκινίζω, σιγά την ηρωίδα!!! όσο για το ότι δε με νοιάζει η εμφάνιση να το πάρω ως κολακεία.....;;;

Καλησπέρα και Καλό μήνα σε όλες !!!

Α!! Πήρα και τον παπά και έκλεισα την βάπτιση. 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ζούμπερι.

Άσχετο κορίτσια όσες γυρίσατε στην δουλειά πως διευθετήσατε το μειωμένο? Στο τέλος της μέρας, στην αρχή, ή άλλο? Εγώ σκέφτομαι πως στο τέλος του ωραρίου (δηλαδή να φεύγω 3) είανι λίγο δύσκολο να κρατηθεί κυρίως όταν υπάρχουν meetings ή γενικότερα δουλειά (δεν είμαι ο τύπος που θα γίνεται χαμός και θα τα παρατήσω και θα φύγω). Στην αρχή του ωραρίου δηλαδή να πηγαίνω 11 νομίζω ότι και πάλι δεν είναι καλά, γιατί ενώ θ' αρχίζω την μέρα μου νωρίς θα πηγαίνω αργά και στην δουλειά. Έλεγα να το κάνω μία ώρα πριν και μία ώρα μετά ή να δουλευω κανονικά τις 4 ημερες της εβδομάδας και μία μέρα να μην πηγαίνω (κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες). Τεσπά σε ξέρω ακόμα, θα μιλήσω και με τον boss μου που ευτυχώς είναι αρκετά συνεργάσιμος.

τί να σου πω καλή μου, εγώ είμαι οικιακά!!! ούτε καν περνάει απ΄το μυαλό μου να είχα αυτό το δίλημμα!!! αλέκα σε σας που δουλεύετε τα εύσημα, μπράβο που τα καταφέρνετε σε όλες!

ιωάννα με το καλό η βάπτιση!!!

Μωρέ σας πεθύμησα όλο το ΣΚ!!!!!

Έχω εθιστεί...

εγώ να δεις που χτες με πήρε η φίλη μου τηλ να έρθει να μας δει κ της είπα όχι:eek: γιατί σκέφτηκα πως αν έρθει δε θα μπορεσω να σας διαβάσω κ θα μείνω πίσω!!!:shock: είδατε επιμέλεια ε;;; δρ είμαι σοβαρά;;;;

Το θέμα λοιπόν θα είναι τα ψάρια γιατί το επώνυμό μας είναι Ψάρρης και τη μικρή τη λέμε ψαράκι. Θα σας βάλω λίνκ με προσκλήσεις και μπουμπουνιέρες μόλις μου στείλουν τις φωτό)

αν το θέμα της βάπτισής μας ήταν ψάρια, μάλλον φαλαινάκια έπρεπε να διαλέξω για να είμαστε ασορτί!!!! κ μη σας ξεγελάνε οι φωτό!!! ήταν πριν 4 χρόνια!!!!

τωρα κ γω λεω μηπως βρω τιποτα κ οταν ειναι να προσπαθησουμε για δευτερο να ξανασταματησω για να εχω κ του δημοσιου το ταμειο του Αντρεα γιατι του ικα ειναι οτι χειροτερο για εξωσωματικη(επιτροπες κλπ)κ για να μπορω να ειμαι ξαπλα οσο χρειαστει παλι....να χαιρεσαι κοπελα μου γιατι ξεδινεις εκει κ οχι στα παιδακια σου!!!

αν δε γίνομαι αδιάκριτη, το να συλλάβεις φυσιολόγικά δεν παίζει ως ενδεχόμενο; σορυ που ρωτώ απλά όταν τα λέγατε δεν είμασταν φίλες!!!:-(

[quote name=aleca;1438...

Ερωτηση: εφυγα απο το σπιτι μου το πρωι και αφησα τη μανα μου και τη νταντα. Τους αφησα στο πασο ενα πενηνταευρω γαι την κοπέλα για τις δουλειες. Ηρθε η κοπέλα' date=' το ειδε το 50ευρω, το αφησε εκει χωρις να το βαλει στο πορτοφολι της και αυτο εξαφανιστηκε. Η κοπέλα ερχεται σπιτι μου περιπου 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα, η νταντα ερχεται ενα μηνα καθε μερα και δε φαινεται τετοιος χαρακτηρας, να χαθηκε απο μονο του πολυ δυσκολο...τι λετε????[/quote]

μη μας κολλάζεις βραδιάτικα χριστιανή μου!!!

ε αφου περασατε καλα χαλαλι!!!πηρατε κ δωρακια!!!μεγειες!!

ρε κοριτσια τα mothercare εχουν βαλει στολες ξερετε?λεμε να παμε καμια βολτα με τον Αντρεα την Πεμπτη

τόσα μαγαζιά έχουν στολές γιατί να πας στα μαδερ.. που φαντάζομαι θα΄ναι κ ακριβές!

μαρη σηκωσα όλο το σπιτι...δευτερη φορα σημερα!!! Μακαρι να το εχουν απλως χασει...δεν θελω ανακαταταξεις γμτ

μακάρι αλλά για κουνήσου λίγο, αν έγινε σκόπιμα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου! αν είναι κάποια απ΄τις 2 είανι πολύ άσχημο, στη μια εμπιστέυτηκες το σπίτι σου κ στην άλλη το παιδί σου!! κ η κλεψιά είναι άσχημο πράγμα... άντε μη βρω κανένα αγιογραφικό ανάγνωσμα περί κλεψιάς!!!

για να μη γινουν στοιβα κ απελπιστω κ φουνταρω απο κανα μπαλκονι, που ειναι κ στο πρωτο κ μονο σακατισα θα μεινω κ θα πρεπει παλι να σιδερωνω με τη πατεριτσα, καθομαι κ σιδερωνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αφου καθε μερα βαζω 2 πλυντηρια!!! εχουμε ξεσκιστει τελειως εδω μεσα!!! μοσχοβολαμε ολοι μαζι...

στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε γαι σκοινί!! στο μεταξύ δε μας φτάνουν οι καθημερινές πλύσεις κ το ζόρι που τρώει το πλυντήριο, έχω κ τον καλό μου που ξεχνάει μες στις τσέπες κέρματα, αναπτήρες(δεν καπνιζει:shock:), βίδες:mad:, κατσαβίδι:confused:, συνέχεια, κ μόνο μια φορά ξέχασε 400 ευρώ:D!!! κ του το λέω κ απαντά: γιατί, εσύ δεν κοιτάς τις τσέπες πριν πλύνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;

κ εμενα ρε ελενη ολο για παιχνιδια μου στελνουν. εν τω μεταξυ, το φεις το εχω ανοιξει μονο για εμας κ εχω φιλους μονο εσας. κ με εχουν τσακισει! ελεος δλδ... δεν ασχολουμαι καθολου με το σπορ, μονο φωτο να ανεβαζω... ειδικα η ιρκα, νομιζω, δεν μπαινει στο φορουμ γιατι παιζει ολη μερα αυτα τα παιχνιδια. εγω ομως???

χαχα εγώ να δεις που όταν το άνοιγα ακριβώς για τις κοπέλες εδώ μέσα κ με ρώτησε ποιο σχολείο τελειωσα πάτησα ο,τι να΄ ναι, ένα σχολείο στο τζιμπουτί, κ όλο μου βγάζει: people you may know:

Tazotazokip Tazitra,Anılaytuty Kipayta,Jocelenet Gurkewizc da Silva:confused::confused::confused:

παρακαλω εισαγετε τη δ/νση της url εικονας σας???

δεν καταλαβα... απο το παρεντς καφε ηταν...ξερετε?

ναι σιγά μην ξέρουμε, βόηθα με φτωχέ, μη γίνω σαν κ σένα!!!

1 κοριτσι ειμαι... κ τι κοριτσι...

αλλα μαρλενακι πρεπει να φυγω...

ειναι αργαμησι.

μπανακι κ να γιατροπορευσω τη χριστ. παει να κανει πυρετο τωρα, κ μας εχει φαει η γκρινια κ η μυξα 2 μερες. αλλα το καταλαβα το μεσημερι, κοκκινισε το ματι της, κ οταν παει να αρχισει η μλκ παντα αυτο γινεται... ελπιζω να το ξεπερασει ευκολα οπως τη προηγ. φορα.

τωρα αρχισε να μυξοκλαιει κ την εβαλε ο παυλος στον καναπε, κ κοιμαται...

κ εχω μια νυστα...φτου...

αχ ρε καλή μου έχεις κ συ τα δικά σου με τη μικρούλα, ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτή τη φορά κ να το περάσει ξώφαλτσα!!!!

κ αν κ το επίπεδό μου δε μου το επιτρέπει, αν βγάλω το "αρ" από το παραπάνω... το πιασα το υπονοούμενο... άντε καλό βόλι!!!!!

Επεξεργάστηκαν by marlen

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...