Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας,εννοειται πια πως δεν σας εχω διαβασει δεν το ξαναλεω.Τι νεα?Εμεις καναμε εμβολιο σημερα.προς στιγμη ολα καλα.Εχει αρχισει να θελει κουβεντες το μικρουλι.Πηγαμε σε παρτυ μασκε εχθες με τη ριανα ειχε και κλοουν περασε καλα εγω κουραστηκα να την κυνηγαω.Εσεις με τις βαφτισεις τι κανατε?Εμαθα εχει εκθεση 5-8 στο περιστερι γαμος-βαΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑς ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ?

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Δαλιδά,όταν έχεις 3 παιδιά το μεσαίο αδικείται?
ναι...ασυζητητι...αλλα ευτυχως αργει αν το καταλαβει...
Αλεκα πρεπει να εχεις το ρεκορ στις επισκεψεις στις φωτο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

λες??? Μα τετοιο θεαμα δε χανεται χρυση μου...

Ερωτηση: εφυγα απο το σπιτι μου το πρωι και αφησα τη μανα μου και τη νταντα. Τους αφησα στο πασο ενα πενηνταευρω γαι την κοπέλα για τις δουλειες. Ηρθε η κοπέλα, το ειδε το 50ευρω, το αφησε εκει χωρις να το βαλει στο πορτοφολι της και αυτο εξαφανιστηκε. Η κοπέλα ερχεται σπιτι μου περιπου 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα, η νταντα ερχεται ενα μηνα καθε μερα και δε φαινεται τετοιος χαρακτηρας, να χαθηκε απο μονο του πολυ δυσκολο...τι λετε????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ερωτηση: εφυγα απο το σπιτι μου το πρωι και αφησα τη μανα μου και τη νταντα. Τους αφησα στο πασο ενα πενηνταευρω γαι την κοπέλα για τις δουλειες. Ηρθε η κοπέλα, το ειδε το 50ευρω, το αφησε εκει χωρις να το βαλει στο πορτοφολι της και αυτο εξαφανιστηκε. Η κοπέλα ερχεται σπιτι μου περιπου 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα, η νταντα ερχεται ενα μηνα καθε μερα και δε φαινεται τετοιος χαρακτηρας, να χαθηκε απο μονο του πολυ δυσκολο...τι λετε????

χμμμ....αποκλειεις το ενδεχομενο να το πηρε ο Αγγελος κ να το καταχωνιασε πουθενα?για να μη βαζουμε το κακο στο νου μας το λεω...βεβαια με την πεινα που υπαρχει Αλεκακι ολα πιθανα ειναι...για ρωτα τον μικρο

PlbZp2.png

υπαρχη πεπτωση να επεσε κατω απο κανενα επιπλο με τον αερα?την μαμα σου την ρωτησες?

αν οχι ολα αυτα μετα απο καμια 10μερες ξαναδοκιμασε την την καινουργια,ασε καπου αλλου χρηματα να δουμε ανα θα τα βρεις στην θεση τους.....

fCS8p3.png

χμμμ....αποκλειεις το ενδεχομενο να το πηρε ο Αγγελος κ να το καταχωνιασε πουθενα?για να μη βαζουμε το κακο στο νου μας το λεω...βεβαια με την πεινα που υπαρχει Αλεκακι ολα πιθανα ειναι...για ρωτα τον μικρο

κοριτσια γεια σας κι ας ειμαι οφ!!!!

αλεκα συμφωνω με το μιτσακι...για ελεγξε το καλα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

tiτι εγινε Ευακι μου?σου ηρθε κοσμος??

χθες χαμος!!!θειες κ ξαδερφια του λουκα!!ωραια ηταν ομως κιας ξεπατωθηκα!!!!

σημερα η νονα μου με την κορη της!!γεμισαμε δωρα!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ε αφου περασατε καλα χαλαλι!!!πηρατε κ δωρακια!!!μεγειες!!

ρε κοριτσια τα mothercare εχουν βαλει στολες ξερετε?λεμε να παμε καμια βολτα με τον Αντρεα την Πεμπτη

PlbZp2.png

ναι ρε κοριτσακια τον ρωτησα αλλα δεν εχει ιδεα, επισης και η μανα μου γιατι οι δυο τους ηταν αλλου...

Τεσπα..επειδη δε θελω να βαλω κακες σκεψεις θα τους πω ότι το βρηκα...πρωτον γιατι θελω να δω τις εκφρασεις τους και δευτερον γιατι θελω και καλα να ληξει το θεμα...με βλεπω να πηγαινω σκ για καμερες....

ε αφου περασατε καλα χαλαλι!!!πηρατε κ δωρακια!!!μεγειες!!

ρε κοριτσια τα mothercare εχουν βαλει στολες ξερετε?λεμε να παμε καμια βολτα με τον Αντρεα την Πεμπτη

εγω ειχα παρει απο αγγλια, βελουτε κορμακι γατουλη...πολυ ωραιο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

κουραση μεν, ευχαριστο δε!!;)

221882cb0gkyh7q4.gif

υπαρχη πεπτωση να επεσε κατω απο κανενα επιπλο με τον αερα?την μαμα σου την ρωτησες?

αν οχι ολα αυτα μετα απο καμια 10μερες ξαναδοκιμασε την την καινουργια,ασε καπου αλλου χρηματα να δουμε ανα θα τα βρεις στην θεση τους.....

μαρη σηκωσα όλο το σπιτι...δευτερη φορα σημερα!!! Μακαρι να το εχουν απλως χασει...δεν θελω ανακαταταξεις γμτ

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...