Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια κ παλι απο το σπιτι...

πω πω νιωθω κομματια....οχο οτι εκανα κ τιποτα αλλα οσο να 'ναι ειναι μια αλλαγη κ αυτη...αλλα κ ψυχολογικα νιωθω τοοοσες τυψεις που αφησα το μικρο μου...

jtse με το καλο η βαφτιση!!!!

Αντε βρε θα τις ξεπεράσεις.... αυτές μετά θα έχεις άλλες, χιχιχιχι....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι λένε για τα παιδιά σάντουιτς! Ο μεγάλος είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ κ ο μικρός είναι ο ΜΙΚΡΟΣ! Ενώ το μεσαίο τίποτα!Το δικό μας πάντως ακόμα είναι σε προνομιακή θέση μια κ η ηλικία του είναι όλα τα λεφτά!

Εμένα πάντως την τελευταία φορά που ήρθε η κοπέλα, παρόλο που της είχα βγάλει ένα σωρό βετεξ κ πατσαβούρια, την άφησα λίγο μόνη κ επιστρέφω κ είχε πάρει το βετεξ του νεροχύτη το βρώμικο κ έκανε όλο το σπίτι.:shock::shock::shock: Και είναι ή πιο καθαρή από όσες έχουν έρθει..... Τι να πω μάλλον είμαι άτυχη ή ιδιοτροπη...

Δεν νομίζω οτι είσαι ιδιότροπη.Οι περισσότερες κοιτάνε πώς θα περάσει η ώρα να πάρουν τα ΄λεφτά από αυτά που ακούω!Πρέπει να είσαι πολύ τυχερή για να βρείς σωστή γυναίκα.Η δικιά μου είναι 50 ετών και είναι πολύ προσεκτική και καθαρή.

Καλησπέρα και Καλό μήνα σε όλες !!!

Βρε κορίτσια τώρα πρόσεξα ότι πάλι η μπέμπα το ΣΚ είχε γκρίνια και ήθελε να είναι αυτοκόλλητη με την αγκαλιά οποιουδήποτε. Πρέπει να είναι από το εμβόλιο γιατί και στο πρώτο είχε το ίδιο πάθει. Χθες έφτασα στο σημείο να παρακαλάω άλλη φορά να κάνει πυρετό από το εμβόλιο για να της δίνω λίγο ντεπόν και να ξεραίνεται στον ύπνο, παρά αυτό το χάλι με την γκρίνια και την αγκαλιά.

Κάθησα και εγώ που ποτέ δεν την βλέπω να δω Ελένη μπας και πει τίποτα ( η κουτσομπόλα) αλλά ουδέν νεότερο από το μέτωπο. Τα μεσημεριανά έχουν φουρμάξει τρεις μέρες τώρα.

Α!! Πήρα και τον παπά και έκλεισα την βάπτιση. 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ζούμπερι.

Άσχετο κορίτσια όσες γυρίσατε στην δουλειά πως διευθετήσατε το μειωμένο? Στο τέλος της μέρας, στην αρχή, ή άλλο? Εγώ σκέφτομαι πως στο τέλος του ωραρίου (δηλαδή να φεύγω 3) είανι λίγο δύσκολο να κρατηθεί κυρίως όταν υπάρχουν meetings ή γενικότερα δουλειά (δεν είμαι ο τύπος που θα γίνεται χαμός και θα τα παρατήσω και θα φύγω). Στην αρχή του ωραρίου δηλαδή να πηγαίνω 11 νομίζω ότι και πάλι δεν είναι καλά, γιατί ενώ θ' αρχίζω την μέρα μου νωρίς θα πηγαίνω αργά και στην δουλειά. Έλεγα να το κάνω μία ώρα πριν και μία ώρα μετά ή να δουλευω κανονικά τις 4 ημερες της εβδομάδας και μία μέρα να μην πηγαίνω (κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες). Τεσπά σε ξέρω ακόμα, θα μιλήσω και με τον boss μου που ευτυχώς είναι αρκετά συνεργάσιμος.

παιρνω τη τελευταια ωρα... αλλα πραγματικα τα βρονταω κ φευγω! ρωταω τον λογ. αν με θελει κατι αλλο κ μου λεει οχι, θα πω σε καποια αλλη κοπελα, φυγε!

Με το καλό η βάφτιση,Ιωάννα!!Κάνε υπομονή με την μπουμπού!!Φάση είναι ακι θα περάσει.

Κίμη,και εμείς έχουμε Μασούτη αλλά ποτέ δεν πήρα χυμό απο εκεί ή από έξω.Τον κάνω μόνη μου.

κ μανα κ νοικοκυρα κ στυφτισσα!

καλησπερα κοριτσακια!!!

ειμαι γραφειο...στοπ...σε λιγο την κανω...στοπ...δεν διαβασα τιποτα...στοπ

εχω πονοκεφαλο...στοπ

1η μερα ειναι...κουραστηκες αλλα ξεφυγες κ λιγο!!

Αχ κορίτσια τι θα κάνω με την Ζέτα ? Κάθε εβδομάδα την κοιτάω και την καθαρίζω από τυχόν κόνιδες και ψείρες και την επόμενη εβδομάδα είναι πάλι γεμάτη. Αμάν πια κοτνέυω να το καραφλιάσω το παιδάκι μου. Μέχρι και στην προσευχή έβγαλε ο Δ/ντης ανακοίνωση αλλά φαίνεται ότι μερικές μανάδες δεν τις ενδιαφέρει το θέμα.

τους βαζω τη LO προληπτικα κ ειναι οκ.

Κατάρα στις στοίβες που τελειωμό δεν έχουν....

Εγώ πήρα κ πρέσα κ πάλι δεν σώθηκα!!!!

Εγώ είμαι η μόνη περίεργη που δεν τα πάω καλά με τις "γυναίκες";;;;;

ηθελα να ρωτησω για τη πρεσα... για πες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πω πω νιωθω κομματια....οχο οτι εκανα κ τιποτα αλλα οσο να 'ναι ειναι μια αλλαγη κ αυτη...αλλα κ ψυχολογικα νιωθω τοοοσες τυψεις που αφησα το μικρο μου...

Είναι φυσιολογικό όλο αυτό που νιώθεις!Σε καμιά δεκαριά μέρες πιστεύω πως θα σου περάσει.Να νιώθεις τυχερή που πάς στη δουλειά και ξεφεύγεις λίγο από το σπίτι και την κλεισούρα!Το αντίθετο δεν αντέχεται!!Πίστεψε με!!

ηθελα να ρωτησω για τη πρεσα... για πες...

Εχω της Εlna(ελβετική) την έχει μια θεια 20 χρόνια αθάνατη αλλά κ λίγο πιο ακριβή από τις άλλες!

Το κακό για μένα είναι που πρέπει μόλις μαζευεις τα ρούχα να τα διπλώνεις όπως θα τα σιδερώσεις(εγώ συνήθως τα μαζευα κουβάρι όπως να 'ναι). Μετά τα αρπάζεις έτσι διπλωμένα κ τα ξεπετάς, (αυτό είναι το καλό!!:P)

Να φανταστεις χθες σε μιάμιση ωρίτσα ξεπέταξα 5 πλυντήρια! Αλλά αργεί να ζεστάνει κ να ξεπαγώσει, δλδ δεν είναι για δύο ρουχα, πρέπει να έχεις στοίβα!!!

Οτι άλλη απορία έχεις μου λες, το έχω φιλοσοφήσει το θεμα!

α, ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΏΝΕΙς ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ καθιστή!

Είναι φυσιολογικό όλο αυτό που νιώθεις!Σε καμιά δεκαριά μέρες πιστεύω πως θα σου περάσει.Να νιώθεις τυχερή που πάς στη δουλειά και ξεφεύγεις λίγο από το σπίτι και την κλεισούρα!Το αντίθετο δεν αντέχεται!!Πίστεψε με!!

Συμφωνωωωωωωωωώ απόλυταααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

τους βαζω τη LO προληπτικα κ ειναι οκ.

Τι είναι τούτο ?

Λοσιόν για τα μαλλιά που προστατεύει το παιδί να μην κολλήσει.Και γω τέτοια έβαζα μια φορά που είχαμε στον παιδικό.

καλοοοοοο μηναααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

yuhuuuuuu!!!!

καλαπερασα 3 μερες ολο βολτες,καφεδακια,φαγητο φιλοι....σημερα με περιμενε ενα σιδερο μεχρι το ταβανι πλυντηρια σκουπισμα σφουγγαρισμα...αει σιχτιρ εν ολιγοις γιατι παρολο που ειμαι λιγο υποχονδρια σημερα σιχαθηκα τη ζωη μου...θα ηθελα να ημουνα σε ενα νησακι(απομερο για να μη φοβηθουν απο το φαλαινοθηρικο δηλ εμενα)κ να απολαμβανω το sea and sun!!!!μετα βεβαιως ξυπνησα....δυστηχως....

PlbZp2.png

ααα κ κατι αλλο φτανει πια με τη Μενεγακηηηηηηη ελεοοοοοοοοςςς!!!!κλειστε τις τηλεορασεις κ βαλτε μουσικουλα γιατι ολοι αυτοι θα μας αποχαυνωσουν!!!

Καλό μήνα Μητσάκι!Συμφωνώ απόλυτα!!Την έχω κλείσει εδώ και 2 ώρε3ς και ακούμε την "Σουσουράδα"!!!

Διαφημίσεις

Αντε βρε θα τις ξεπεράσεις.... αυτές μετά θα έχεις άλλες, χιχιχιχι....

ναι, ε? οφου οφου...που λεν κ στο χωριο μου...

παιρνω τη τελευταια ωρα... αλλα πραγματικα τα βρονταω κ φευγω! ρωταω τον λογ. αν με θελει κατι αλλο κ μου λεει οχι, θα πω σε καποια αλλη κοπελα, φυγε!

1η μερα ειναι...κουραστηκες αλλα ξεφυγες κ λιγο!!

κ εγω τους ειπα οτι θελω να φευγω 2 ωρες νωριτερα (για τον πρωτο χρονο κ 1.1/2 ωρα τον επομενο 1.5 χρονο) κ δεν μου εφερε αντιρρηση ο διευθυντης. βεβαια σημερα αργησα λιγακι με τη κουβεντα αλλα απο αυριο στις 3 θα γινομαι λουης!

η αληθεια ειναι οτι ξεφυγα...μια συνηθεια ειναι ολα...

απ'την αλλη σκεφτομαι τι ωραια θα ηταν να μη χρειαζεται να δουλεψω κ να κατσω σπιτι με το παιδακι μου...

ααα κ κατι αλλο φτανει πια με τη Μενεγακηηηηηηη ελεοοοοοοοοςςς!!!!κλειστε τις τηλεορασεις κ βαλτε μουσικουλα γιατι ολοι αυτοι θα μας αποχαυνωσουν!!!

πεστα καλε!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ευανθια μου χιλιες φορες που δουλευεις πιστεψε με!!!εγω που δεν μπορεσα τα τελευταια 4 χρονια να δουλεψω λογω ολων αυτων των καταστασεων που σας εχω εξηγησει στο παρελθον νιωθω πραγματικα μισος ανθρωπος...ναι μεν πετυχαμε αυτο που τοσο πολυ θελαμε αλλα ειναι υγεια η δουλεια ρε συ....τωρα κ γω λεω μηπως βρω τιποτα κ οταν ειναι να προσπαθησουμε για δευτερο να ξανασταματησω για να εχω κ του δημοσιου το ταμειο του Αντρεα γιατι του ικα ειναι οτι χειροτερο για εξωσωματικη(επιτροπες κλπ)κ για να μπορω να ειμαι ξαπλα οσο χρειαστει παλι....να χαιρεσαι κοπελα μου γιατι ξεδινεις εκει κ οχι στα παιδακια σου!!!

PlbZp2.png

Βρε θα κάψω φλάντζα λέμε! Τι αιτήματα μου κάνετε στο φεις;;;; Δεν ξέρω την τύυυυυυυυυυυυυφλα μου!!! Κανα ιδιαιτερο;;;;;

ΥΓ: Μόνη μου μιλάω κ σήμερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

KATAΡΑ ΣΤΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ..... 000203DB.gif

:D:D:D:D:DΠάρε γυναίκα να σωθείς!!!

Δεν έχω χρήματα περισσευμα καρδια μου.....:roll:

Κατάρα στις στοίβες που τελειωμό δεν έχουν....

Εγώ πήρα κ πρέσα κ πάλι δεν σώθηκα!!!!

Εγώ είμαι η μόνη περίεργη που δεν τα πάω καλά με τις "γυναίκες";;;;;

Δεν τελειωνουν τα ατιμα.......

Καλή επανενταξη,σε λιγο καιρο θα συνηθισεις και θα ξεσκας στην δουλεια...

Βρε θα κάψω φλάντζα λέμε! Τι αιτήματα μου κάνετε στο φεις;;;; Δεν ξέρω την τύυυυυυυυυυυυυφλα μου!!! Κανα ιδιαιτερο;;;;;

ΥΓ: Μόνη μου μιλάω κ σήμερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι σου στελνουν ? μαλλον για παιχνιδια....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...