Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια τι θα κάνω με την Ζέτα ? Κάθε εβδομάδα την κοιτάω και την καθαρίζω από τυχόν κόνιδες και ψείρες και την επόμενη εβδομάδα είναι πάλι γεμάτη. Αμάν πια κοτνέυω να το καραφλιάσω το παιδάκι μου. Μέχρι και στην προσευχή έβγαλε ο Δ/ντης ανακοίνωση αλλά φαίνεται ότι μερικές μανάδες δεν τις ενδιαφέρει το θέμα.

Λοσιον,ξύδια,μυλόξυδα φαντάζομαι τα έχεις δοκιμάσει!!Το καλύτερο είναι να βάλεις μαλακτική κρέμα για τα μαλλιά,Τζόνσον,μετά το λούσιμο και να την χτενίσεις με το χτενάκια.Ξεκολλάνε πιο εύκολα.Η νύφη μου το έκανα και είδε διαφορά.

Αχ κορίτσια τι θα κάνω με την Ζέτα ? Κάθε εβδομάδα την κοιτάω και την καθαρίζω από τυχόν κόνιδες και ψείρες και την επόμενη εβδομάδα είναι πάλι γεμάτη. Αμάν πια κοτνέυω να το καραφλιάσω το παιδάκι μου. Μέχρι και στην προσευχή έβγαλε ο Δ/ντης ανακοίνωση αλλά φαίνεται ότι μερικές μανάδες δεν τις ενδιαφέρει το θέμα.

Αχ αυτό σκεφτόμουν χθες, πως προς το παρόν την έχουμε γλιτώσει!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Χελλόου!!!! Ευτυχώς οι πρωινές δε λυσσάξατε γιατί είχα πάει στο Σύνταγμα να πάρω τα χρήματα της ασφάλειας και φανταζόμουν πως θα είχα τόμους να διαβάσω στο γυρισμό!!!!

Kimi καλή αρχή στο γυμναστήριο, κοριτσάκι. Άντε πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ναι (τα κορμιά...)

Η γκρίνια πάει κι έρχεται και σε μας αλλά παρατήρησα πως η μικρή ήταν μέσα στη γκρίνια μια βδομάδα που ο άντρας μου έλιωσε στη δουλειά, η μαμά μου είχε τη μέση της και δεν ερχόταν και το βρεφάκι έβλεπε μόνο εμένα πρωί- βράδυ. Όσο έχω κόσμο στο σπίτι και την πάω και καμιά έξοδο είναι μέσα στη χαρά!!!

Την Παρασκευή θα κάνουμε εμβόλιο πνευμονιόκοκκου και μηνιγκίτιδας. Έχουν παρενέργειες αυτά;;;;;; Στο πρώτο το πενταπλό δε μου είχε κάνει ούτε πυρετό ούτε γκρίνιες (εκτός από τα κλάμματα που πάτησε με την ένεση... Εκεί μας άκουσαν σε όλη την Παιανία, τα Σπάτα και το Κορωπί). Μωρέ σας πεθύμησα όλο το ΣΚ!!!!!

Έχω εθιστεί...

Καλησπέρα και Καλό μήνα σε όλες !!!

Βρε κορίτσια τώρα πρόσεξα ότι πάλι η μπέμπα το ΣΚ είχε γκρίνια και ήθελε να είναι αυτοκόλλητη με την αγκαλιά οποιουδήποτε. Πρέπει να είναι από το εμβόλιο γιατί και στο πρώτο είχε το ίδιο πάθει. Χθες έφτασα στο σημείο να παρακαλάω άλλη φορά να κάνει πυρετό από το εμβόλιο για να της δίνω λίγο ντεπόν και να ξεραίνεται στον ύπνο, παρά αυτό το χάλι με την γκρίνια και την αγκαλιά.

Κάθησα και εγώ που ποτέ δεν την βλέπω να δω Ελένη μπας και πει τίποτα ( η κουτσομπόλα) αλλά ουδέν νεότερο από το μέτωπο. Τα μεσημεριανά έχουν φουρμάξει τρεις μέρες τώρα.

Α!! Πήρα και τον παπά και έκλεισα την βάπτιση. 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ζούμπερι.

Άσχετο κορίτσια όσες γυρίσατε στην δουλειά πως διευθετήσατε το μειωμένο? Στο τέλος της μέρας, στην αρχή, ή άλλο? Εγώ σκέφτομαι πως στο τέλος του ωραρίου (δηλαδή να φεύγω 3) είανι λίγο δύσκολο να κρατηθεί κυρίως όταν υπάρχουν meetings ή γενικότερα δουλειά (δεν είμαι ο τύπος που θα γίνεται χαμός και θα τα παρατήσω και θα φύγω). Στην αρχή του ωραρίου δηλαδή να πηγαίνω 11 νομίζω ότι και πάλι δεν είναι καλά, γιατί ενώ θ' αρχίζω την μέρα μου νωρίς θα πηγαίνω αργά και στην δουλειά. Έλεγα να το κάνω μία ώρα πριν και μία ώρα μετά ή να δουλευω κανονικά τις 4 ημερες της εβδομάδας και μία μέρα να μην πηγαίνω (κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες). Τεσπά σε ξέρω ακόμα, θα μιλήσω και με τον boss μου που ευτυχώς είναι αρκετά συνεργάσιμος.

Με το καλό η βάφτισή σας!!!!

Στην εταιρεία που δουλέυω οι περισσότερες παίρνουν μια μέρα ρεπό, το νωρίτερα δεν πετυχαίνεται εύκολα αν υπάρχει δουλειά και ουσιαστικά θα στο τρώνε... Καλύτερα μια μέρα off να φεύγεις και κανένα τριημεράκι από το Μάη που θα είναι 6 μηνών το μικράκι σου. Εγώ αυτό θα κάνω, θα την πηγαίνω Παρασκευή και Σάββατο στην Ακράτα που θα έχουν κατέβει οι γονείς μου για καλοκαίρι ή στη Μύκονο στην άλλη γιαγία (που θα την κραταει το βράδυ να λυσσάω εγώ με τις κουνιάδες μου στα μπαράκια!!!!!)

Διαφημίσεις

Μα τόσα έχω να σας πω, 2 μέρες έλειπα, δεν προλαβαίνω. Διάλεξα θέμα για τη βάφτιση που θα γίνει τέλος Σεπτέμβρη (για να έρθει και η φαμίλια από τη Μύκονο, αλλιώς νωρίτερα δεν μπορούν, είναι φούλ σεζόν και δεν μπορούν να κλείσουν το μαγαζί τους - σημειωτέον μαγαζί με παιχνίδια έχουν καταλαβαίνετε τι γίνεται από τώρα στο δωμάτιο της Σαββίνας. Έχω παιχνίδια μέχρι τα 10 της).

Το θέμα λοιπόν θα είναι τα ψάρια γιατί το επώνυμό μας είναι Ψάρρης και τη μικρή τη λέμε ψαράκι. Θα σας βάλω λίνκ με προσκλήσεις και μπουμπουνιέρες μόλις μου στείλουν τις φωτό)

Χελλόου!!!! Ευτυχώς οι πρωινές δε λυσσάξατε γιατί είχα πάει στο Σύνταγμα να πάρω τα χρήματα της ασφάλειας και φανταζόμουν πως θα είχα τόμους να διαβάσω στο γυρισμό!!!!

Kimi καλή αρχή στο γυμναστήριο, κοριτσάκι. Άντε πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ναι (τα κορμιά...)

Η γκρίνια πάει κι έρχεται και σε μας αλλά παρατήρησα πως η μικρή ήταν μέσα στη γκρίνια μια βδομάδα που ο άντρας μου έλιωσε στη δουλειά, η μαμά μου είχε τη μέση της και δεν ερχόταν και το βρεφάκι έβλεπε μόνο εμένα πρωί- βράδυ. Όσο έχω κόσμο στο σπίτι και την πάω και καμιά έξοδο είναι μέσα στη χαρά!!!

Την Παρασκευή θα κάνουμε εμβόλιο πνευμονιόκοκκου και μηνιγκίτιδας. Έχουν παρενέργειες αυτά;;;;;; Στο πρώτο το πενταπλό δε μου είχε κάνει ούτε πυρετό ούτε γκρίνιες (εκτός από τα κλάμματα που πάτησε με την ένεση... Εκεί μας άκουσαν σε όλη την Παιανία, τα Σπάτα και το Κορωπί). Μωρέ σας πεθύμησα όλο το ΣΚ!!!!!

Έχω εθιστεί...

Μου φαίνεται το παιδί είναι πραγματική Μυκονιάτισσα!!Της διασκέδασης και της πολυκοσμίας!!!Χθές σε σκεφτόμουνα!

Με το καλό η βάφτισή σας!!!!

Στην εταιρεία που δουλέυω οι περισσότερες παίρνουν μια μέρα ρεπό, το νωρίτερα δεν πετυχαίνεται εύκολα αν υπάρχει δουλειά και ουσιαστικά θα στο τρώνε... Καλύτερα μια μέρα off να φεύγεις και κανένα τριημεράκι από το Μάη που θα είναι 6 μηνών το μικράκι σου. Εγώ αυτό θα κάνω, θα την πηγαίνω Παρασκευή και Σάββατο στην Ακράτα που θα έχουν κατέβει οι γονείς μου για καλοκαίρι ή στη Μύκονο στην άλλη γιαγία (που θα την κραταει το βράδυ να λυσσάω εγώ με τις κουνιάδες μου στα μπαράκια!!!!!)

icon8.gificon8.gificon8.gificon8.gifΖηλεύω!!!!!

Μα τόσα έχω να σας πω, 2 μέρες έλειπα, δεν προλαβαίνω. Διάλεξα θέμα για τη βάφτιση που θα γίνει τέλος Σεπτέμβρη (για να έρθει και η φαμίλια από τη Μύκονο, αλλιώς νωρίτερα δεν μπορούν, είναι φούλ σεζόν και δεν μπορούν να κλείσουν το μαγαζί τους - σημειωτέον μαγαζί με παιχνίδια έχουν καταλαβαίνετε τι γίνεται από τώρα στο δωμάτιο της Σαββίνας. Έχω παιχνίδια μέχρι τα 10 της).

Το θέμα λοιπόν θα είναι τα ψάρια γιατί το επώνυμό μας είναι Ψάρρης και τη μικρή τη λέμε ψαράκι. Θα σας βάλω λίνκ με προσκλήσεις και μπουμπουνιέρες μόλις μου στείλουν τις φωτό)

Στη βάφτιση να κάνεις ό,τι θέλεις και όπως το θέλεις για να την ευχαριστηθείς!!Εγώ πιο πολύ χάρηκα στην βάφτιση παρά στον γάμο!

Εγώ πάλι δεν θα κάνω θέμα,γιτί σκέφτομαι πολλά διαφορετικά και θέλω άσχετες μπομπονιέρες!!!Γι'αυτό θα έχω χρώμα!!!

Διαφημίσεις

Κατάρα στις στοίβες που τελειωμό δεν έχουν....

Εγώ πήρα κ πρέσα κ πάλι δεν σώθηκα!!!!

Εγώ είμαι η μόνη περίεργη που δεν τα πάω καλά με τις "γυναίκες";;;;;

Κατάρα στις στοίβες που τελειωμό δεν έχουν....

Εγώ πήρα κ πρέσα κ πάλι δεν σώθηκα!!!!

Εγώ είμαι η μόνη περίεργη που δεν τα πάω καλά με τις "γυναίκες";;;;;

Ισως όχι!!Και γω μέχρι να μείνω έγκυος στην μπέμπα δεν είχα γυναίκα και καθάριζα 3 σπίτια μόνη μου(και στο χωριό και της μαμας μου).Επειδή είχα πρόβλημα,πήρα γυναίκα και πέτυχα πρώτα απ'όλα έναν χρυσό άνθρωπο!Το σίδερο το κάνει καλύτερα από μένα,γιατί κάποτε σιδέρωνε προίκες!Τώρα γαι τις δουλειές σίγουρα δεν θα τα κάνει όπως εγώ,αλλά είμαι ευχαριστημένη γιατί έτσι δεν ψοφάω στην ΄κούραση!

Δαλιδά,όταν έχεις 3 παιδιά το μεσαίο αδικείται?

Ετσι λένε για τα παιδιά σάντουιτς! Ο μεγάλος είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ κ ο μικρός είναι ο ΜΙΚΡΟΣ! Ενώ το μεσαίο τίποτα!Το δικό μας πάντως ακόμα είναι σε προνομιακή θέση μια κ η ηλικία του είναι όλα τα λεφτά!

Εμένα πάντως την τελευταία φορά που ήρθε η κοπέλα, παρόλο που της είχα βγάλει ένα σωρό βετεξ κ πατσαβούρια, την άφησα λίγο μόνη κ επιστρέφω κ είχε πάρει το βετεξ του νεροχύτη το βρώμικο κ έκανε όλο το σπίτι.:shock::shock::shock: Και είναι ή πιο καθαρή από όσες έχουν έρθει..... Τι να πω μάλλον είμαι άτυχη ή ιδιοτροπη...

γεια κ παλι απο το σπιτι...

πω πω νιωθω κομματια....οχο οτι εκανα κ τιποτα αλλα οσο να 'ναι ειναι μια αλλαγη κ αυτη...αλλα κ ψυχολογικα νιωθω τοοοσες τυψεις που αφησα το μικρο μου...

jtse με το καλο η βαφτιση!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...