Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!καλο μηνα!!!

τιποτα δεν ειπε ρε αλεκα......σηκωθηκα και εγω αρων αρων να πλυνω τον μπεμπη να τον αλλαξω για να προλαβω στο ταισμα να ανοιξω τηλεοραση να δω την ελενη.......

κιμι!!!!!!!!!!!!!!ηρθαν τα πραγματα απο το childrensalon τελεια!!!!!

καλα το φορεμα δεν αντεξα και το ξεντησα το παιδι για να το δοκιμασω!!!!

σαν κουκλιτσα ηταν!!!!!θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια που εντυνα τις κουκλες μου:lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααα

καλα ειστε απιστευτες!!!!!!!

ουτε οταν ειμασταν εγκυες τοση παρλα........λογοδιαροια εχετε καλε?ποτε προλαβαινετε?

χρονια πολλα στα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια!!!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Η wonder τι να κανει αραγε..??

ναι ρε παιδι μου..κ εγω τη σκεφτομουν!

Γουόντερ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε το τικεράκι μας αλλά είμαστε πια 3 μηνών!!!

χρονια σας πολλα!!!!!!!!θησειο καλα ειναι !μοναστηρακι δε μ αρεσει!

καλημερααααααααααα

καλα ειστε απιστευτες!!!!!!!

ουτε οταν ειμασταν εγκυες τοση παρλα........λογοδιαροια εχετε καλε?ποτε προλαβαινετε?

χρονια πολλα στα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια!!!!!!!!!!!!!!

πες τα βρε θεανω μου!!δεν τις προλαβαινα χθες!:P

Xaιρετε κ από μένα!!!!

Καλά σας διάβαζα χθες την νύχτα μες στην νύστα μου κ γέλαγα μόνη μου!!! Καλέ σας ξέφυγε εκείνος ο ομορφούλης ο Σπυρόπουλος με την Καπελούζου;;;;;;;;;;;

Πάω να βρω ποιες έχουν βάλει φωτό γιατί το ξέχασα κ που το διάβασα!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Βεβαια το κορυφαιο ειναι αλλο: Μια κοπέλα εξηγει πόσο στεναχωρεθηκε η πεθερα της...

'χωρισ' η μενεγακ!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif ιιιιιιιιιιιιιιιι, χωρισ'!!! η μενεγακ!!!!!!!!!!!!!!! ακους ισι!!!!!!!!!!!!!!! να χωρισ' η μεναγακ!!!!!!!!!! ααααααααααααααη ιελεν!!!!!!!!!!!!!!! χωρσες κι συ!!!!!!!!!! ποιους ξερ, μπουρει να θυμωσ ο αντρασ τς, ιεπειδη δεν του μαγειρευ, σλεει ολο ιεξου ισ, στις τηλεορασς, ιεμ, θελ κι ο αντρας ιενα φαι, οοοοουοχι ολο ιεξω...... να κατσς και σπιτι τς.... καθε προυι στις τηλεουρασς, ποτε θα μαγειρεψ, αμ την χωρισ' ο αντρας τς... τωωωωωωωωωωωωρα ιελεν.... αμ, πως.... ακους ισι, χωρισ΄η μενεγακ!!!!!!!' icon_mrgreen.gif

:lol::lol::lol::lol:

Την έχουν κ πρότυπο οι γριούλες εκτός από μερικές φορές που ξεβυζαίνεται τελειώς!!!

Ο αγγελος κοιμάτε???

Εμενα κοιματε το μωρο και εμεις μισοκοιμισμενοι ειμαστε και περημενουμε το Γιαννακη,να παει 10.30 να τον παω για υπνο και μετα να παει 11.30 για να κοιμηθει....

Εσείς είστε καλά! Εμείς ξεκινάμε 11 για να τελειωσουμε 1-1.30!:mad::x:x

μας "δειχνεις" τη Μαρι? που οταν διαβαζα εγω το ΚΑΙ (αν θυμαστε) τα ειχε με τον Κορκολη, εκανε το σιριαλ Μικροι-Μεγαλοι, κ ειχε μια μουρη τιγκα στη κρεατοελια? κ τωρα ειναι αλφαδι?

γιατι αν λες αυτην να σου πω εγω φαση στο αεροδρομιο... ή να μη πω???? εφοσον εγινε δημοσιως? δεν πρεπει να πω?

Το θυμάμαι που το έβλεπαν οι γονείς μου κ εγώ κοιτούσα αποχαυνωμένο γιατί δεν καταλάβαινα τίποτες.....

και εγω μαρη...:lol::lol::lol: αφου ο Νικος νομιζει ότι γραφω για αυτον και τον βριζω...χαχα παραπονα κανεις μου λεει?? Ναι ναι παραπονα που πηρα εσενα και δεν πηρα ενα γερο χοντρο...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παω για υπνο!ειμαι κομματια!δεν προλαβαινω και να σας παρακολουθησω!!!θα τα πουμε αυριο!ααα ομορφακια μου πες παλι που ειναι το stock ΤΗς mother??oxi στο outlet δεν εχει τιποτα...καληνυχτα κοριτσαρες..

Ο καθείς με τον πόνο του!!! Τον μάδησες μαρή το συζυγο κατέβα σπίτι σου τώρα....

αα εγω δεν εβαλα ποδια...δεν προλαβα!!

κανονικα πρεπει να ειναι χαρουμενοι οι συντονιστες γιατι για να λεμε για αυτα σημαινει ότι τα παιδια μας δεν εχουν προβληματα...δοξα τον Θεο...η Μενεγακη εχει μονο :tongue:

:lol::lol::lol:

Είχαμε ορεξούλες βλέπω....

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ!

Ελα βρε κ σε χάσαμε.....

Στην υπογραφη σου Μαρλεν γιατι εχεις τεσσερα ντισνευ???? Ειναι και για το τεταρτο παιδακι σου????

Κ εγώ όταν το είχε αλλάξει αυτό σκέφτηκα! Διακαής πόθος....

Καλησπέρα και Καλό μήνα σε όλες !!!

Βρε κορίτσια τώρα πρόσεξα ότι πάλι η μπέμπα το ΣΚ είχε γκρίνια και ήθελε να είναι αυτοκόλλητη με την αγκαλιά οποιουδήποτε. Πρέπει να είναι από το εμβόλιο γιατί και στο πρώτο είχε το ίδιο πάθει. Χθες έφτασα στο σημείο να παρακαλάω άλλη φορά να κάνει πυρετό από το εμβόλιο για να της δίνω λίγο ντεπόν και να ξεραίνεται στον ύπνο, παρά αυτό το χάλι με την γκρίνια και την αγκαλιά.

Κάθησα και εγώ που ποτέ δεν την βλέπω να δω Ελένη μπας και πει τίποτα ( η κουτσομπόλα) αλλά ουδέν νεότερο από το μέτωπο. Τα μεσημεριανά έχουν φουρμάξει τρεις μέρες τώρα.

Α!! Πήρα και τον παπά και έκλεισα την βάπτιση. 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ζούμπερι.

Άσχετο κορίτσια όσες γυρίσατε στην δουλειά πως διευθετήσατε το μειωμένο? Στο τέλος της μέρας, στην αρχή, ή άλλο? Εγώ σκέφτομαι πως στο τέλος του ωραρίου (δηλαδή να φεύγω 3) είανι λίγο δύσκολο να κρατηθεί κυρίως όταν υπάρχουν meetings ή γενικότερα δουλειά (δεν είμαι ο τύπος που θα γίνεται χαμός και θα τα παρατήσω και θα φύγω). Στην αρχή του ωραρίου δηλαδή να πηγαίνω 11 νομίζω ότι και πάλι δεν είναι καλά, γιατί ενώ θ' αρχίζω την μέρα μου νωρίς θα πηγαίνω αργά και στην δουλειά. Έλεγα να το κάνω μία ώρα πριν και μία ώρα μετά ή να δουλευω κανονικά τις 4 ημερες της εβδομάδας και μία μέρα να μην πηγαίνω (κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες). Τεσπά σε ξέρω ακόμα, θα μιλήσω και με τον boss μου που ευτυχώς είναι αρκετά συνεργάσιμος.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλησπέρα και Καλό μήνα σε όλες !!!

Βρε κορίτσια τώρα πρόσεξα ότι πάλι η μπέμπα το ΣΚ είχε γκρίνια και ήθελε να είναι αυτοκόλλητη με την αγκαλιά οποιουδήποτε. Πρέπει να είναι από το εμβόλιο γιατί και στο πρώτο είχε το ίδιο πάθει. Χθες έφτασα στο σημείο να παρακαλάω άλλη φορά να κάνει πυρετό από το εμβόλιο για να της δίνω λίγο ντεπόν και να ξεραίνεται στον ύπνο, παρά αυτό το χάλι με την γκρίνια και την αγκαλιά.

Κάθησα και εγώ που ποτέ δεν την βλέπω να δω Ελένη μπας και πει τίποτα ( η κουτσομπόλα) αλλά ουδέν νεότερο από το μέτωπο. Τα μεσημεριανά έχουν φουρμάξει τρεις μέρες τώρα.

Α!! Πήρα και τον παπά και έκλεισα την βάπτιση. 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ζούμπερι.

Άσχετο κορίτσια όσες γυρίσατε στην δουλειά πως διευθετήσατε το μειωμένο? Στο τέλος της μέρας, στην αρχή, ή άλλο? Εγώ σκέφτομαι πως στο τέλος του ωραρίου (δηλαδή να φεύγω 3) είανι λίγο δύσκολο να κρατηθεί κυρίως όταν υπάρχουν meetings ή γενικότερα δουλειά (δεν είμαι ο τύπος που θα γίνεται χαμός και θα τα παρατήσω και θα φύγω). Στην αρχή του ωραρίου δηλαδή να πηγαίνω 11 νομίζω ότι και πάλι δεν είναι καλά, γιατί ενώ θ' αρχίζω την μέρα μου νωρίς θα πηγαίνω αργά και στην δουλειά. Έλεγα να το κάνω μία ώρα πριν και μία ώρα μετά ή να δουλευω κανονικά τις 4 ημερες της εβδομάδας και μία μέρα να μην πηγαίνω (κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες). Τεσπά σε ξέρω ακόμα, θα μιλήσω και με τον boss μου που ευτυχώς είναι αρκετά συνεργάσιμος.

Με το καλό η βάφτιση,Ιωάννα!!Κάνε υπομονή με την μπουμπού!!Φάση είναι ακι θα περάσει.

Κίμη,και εμείς έχουμε Μασούτη αλλά ποτέ δεν πήρα χυμό απο εκεί ή από έξω.Τον κάνω μόνη μου.

Διαφημίσεις

μπηκα για λιγο γιατι παω γυμναστηριο οπου να ναι

οι σαλλονικιες κ οσες εχουν μασουτη οριστε..

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_175.html

Ρε Κίμη,ότν έβλεπα μεσημεριανά σε σκέφτηκα!!Αν ήσουν δημοσιογράφος θα ήσουν ο Βαγγέλης Γκούμας στο ΣΤΑΡ!!!!!

Εκεί στο Δαφνί,βλέπω σας παρέχουν όλες τις ανέσεις!!!Γυμναστήριο,ίντερνετ,ααπ'όλα!!Έχετε και σάουνα????

καλησπερα κοριτσακια!!!

ειμαι γραφειο...στοπ...σε λιγο την κανω...στοπ...δεν διαβασα τιποτα...στοπ

εχω πονοκεφαλο...στοπ

Γειά σου Ευανθία!!Έλα πάρτο αλλιώς!!Χαρά και εργασία!!!

Κίμι με το μαλάκό, είσαι κ μεγάλη γυναίκα μην τρέχουμε!!!

jtse με το καλό η βάπτιση σας. Η σκέψη σου για 4 μέρες δουλειά κ μία οφ μου ακούγεται καλύτερη από όλες! Και τις δουλειές του σπιτιού θα προλαβαίνεις να κάνεις κ κανένα τριήμερο θα ξεκλέβεις!

Ευανθία καλά είσαι τώρα εκέι. Να δεις το τρέξιμο μόλις φτάσεις σπίτι, θα ξεχάσεις πονοκέφαλους κι όλα!!!!

Μέφη μην πειράζεις την Κίμι κ έχει κ γυμν. να πάει μην τα βάλει με τα βαράκια πρώτη μέρα....

Μέφη μην πειράζεις την Κίμι κ έχει κ γυμν. να πάει μην τα βάλει με τα βαράκια πρώτη μέρα....

Μην τη λυπάσαι!!Της το χρωστάω από χθές που με ρωτούσε αν τα είχα με τον Λιάπη!!!

Αχ κορίτσια τι θα κάνω με την Ζέτα ? Κάθε εβδομάδα την κοιτάω και την καθαρίζω από τυχόν κόνιδες και ψείρες και την επόμενη εβδομάδα είναι πάλι γεμάτη. Αμάν πια κοτνέυω να το καραφλιάσω το παιδάκι μου. Μέχρι και στην προσευχή έβγαλε ο Δ/ντης ανακοίνωση αλλά φαίνεται ότι μερικές μανάδες δεν τις ενδιαφέρει το θέμα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...