Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Μαιρη... με τον πόνο μας παιζεις??? Κλαψ!! Εγώ έφτασα 112 κιλά που πήγα να γεννησω. μ ρώταγαν οι μαιες στο χειρουργειο και ντρεπόμουν να απαντησω. Τουλάχιστον τωρα είμαι 98... διψηφιο νουμερο ;) Πότε θα πάω 78 ωεο? Και όταν πάω 78, θα ξαναπάω 70??:( Ναιιιιιιιι!

ρε φιλεναδα ξεχνας οτι εχω το τρεξιμο Χ 2??????

βασικα λογω του οτι ολο και καποιος θα γκρινιαζει δεν προλαβαινω να φαω ποσοτητα και μαλλον αυτο ειναι που βοηθαει να χανονται...αλλα εχω μελλον για να δουμε ποσα θα χασω.πηγα να γεννησω με 2 κιλα λιγοτερο απ'οτι αρχισα την εγυμοσυνη,εκει εχασα 6 και απο τοτε που γυρισα(ζυγιστικα σημερα)εχασα 2,6

και για ναμην απορεις ειμαι 87,τα εχω τα κιλα μου και ας ειμαι 1,75.θελω ομως και εγω για τα βαφτισια να ειμαι αδυνατη......να μην ειναι οι φωτογραφιες των παιδιων με μια χοντρη μαμα:cool:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλεκα παντως και εμενα η παιδιατρος μου ειπε οχι για το εμβολιο,ουτε αυτη θα το κανει ουτε τα παιδια της,συγκεκριμενα μου ειπε οτι ολα γινονται στο βωμο του χρηματος,οτι οι δημοσιογραφοι το παρακανουν,ξεκινησε λεει το καλοκαιρι και εν μεσω τετοιας οικον.κρισης ξεπουλησαν ολες οι εταιρειες με τα αντισηπτικα,τωρα οι φαρμακοβιομηχανιες με το εμβολιο.....επισης μου ειπε οτι ακομα δεν γνωριζουν τι παρενεργειες υπαρχουν.

fCS8p3.png

ρε φιλεναδα ξεχνας οτι εχω το τρεξιμο Χ 2??????

βασικα λογω του οτι ολο και καποιος θα γκρινιαζει δεν προλαβαινω να φαω ποσοτητα και μαλλον αυτο ειναι που βοηθαει να χανονται...αλλα εχω μελλον για να δουμε ποσα θα χασω.πηγα να γεννησω με 2 κιλα λιγοτερο απ'οτι αρχισα την εγυμοσυνη,εκει εχασα 6 και απο τοτε που γυρισα(ζυγιστικα σημερα)εχασα 2,6

και για ναμην απορεις ειμαι 87,τα εχω τα κιλα μου και ας ειμαι 1,75.θελω ομως και εγω για τα βαφτισια να ειμαι αδυνατη......να μην ειναι οι φωτογραφιες των παιδιων με μια χοντρη μαμα:cool:

μαρη τρελή πρέπει να ανοιξω βιβλία της άλγεβρας για να δω πόσα έχασες συνολικά!!!! πάντως και εγώ είμαι ευχαριστημένη δε μπορώ να πω. Φοβόμουν μηπως την δευτερη φορά δυσκολευομουν να τα χάσω.
αλεκα παντως και εμενα η παιδιατρος μου ειπε οχι για το εμβολιο,ουτε αυτη θα το κανει ουτε τα παιδια της,συγκεκριμενα μου ειπε οτι ολα γινονται στο βωμο του χρηματος,οτι οι δημοσιογραφοι το παρακανουν,ξεκινησε λεει το καλοκαιρι και εν μεσω τετοιας οικον.κρισης ξεπουλησαν ολες οι εταιρειες με τα αντισηπτικα,τωρα οι φαρμακοβιομηχανιες με το εμβολιο.....επισης μου ειπε οτι ακομα δεν γνωριζουν τι παρενεργειες υπαρχουν.

Πόσο δύσκολο ή ευκολο όμως είναι να κολλήσουν τα νεογεννητα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γιατι το λες αυτό ασπα μου, για πες....

μα φυσικα για αυτα που λεει η φιλεναδα της!!!!!!με το που το ειδα πεθανα απο τα γελια!!!λεω που βρε αλεκα που την ελεγες σεξουλα και τσουπ εμφανιστηκες και την σχολιασες!!!

Διαφημίσεις

μαρη τρελή πρέπει να ανοιξω βιβλία της άλγεβρας για να δω πόσα έχασες συνολικά!!!! πάντως και εγώ είμαι ευχαριστημένη δε μπορώ να πω. Φοβόμουν μηπως την δευτερη φορά δυσκολευομουν να τα χάσω.

απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχασα 10,6 :D

εγω καταλαβα οτι με το τρεξιμο που ριχνουμε χανονται και δεν το καταλαβαινουμε!!!

Πόσο δύσκολο ή ευκολο όμως είναι να κολλήσουν τα νεογεννητα??

αυτο δεν το ρωτησα αλεκα μου,ημουν αρνητικη απο την αρχη για το εμβολιο,οπωτε δεν μπηκα στην διαδικασια να την ρωτησω και για αυτο που συζητησαμε ειναι γιατι ξεκινησαμε να λεμε για το απλο εμβολιο αν πρεπει να το κανω.

fCS8p3.png

Βρε κορίτσια εμάς τις τελευταίες μέρες αργεί η μικρούλα να κοιμηθεί το βράδυ. Ενώ όλη μέρα σαπίζει στον ύπνο τόσο που να μην καταλαβαίνω ότι έχω μωρό στο σπίτι το βράδυ μετά το απογευματινό γεύμα δεν κοιμάται μέχρι το επόμενο και μετά θέλει συνέχεια βυζί στο οποίο κοιμάται αμέσως και μόλις την βάλουμε στο πορτ μπεμπε γαρίδα το μάτι. Δοκίμασα σήμερα να της δώσω πιπίλα. Δεν ήθελα και η Ζέτα δεν την είχε χρησιμοποιήσει αλλά θεώρησα ότι αφού πιπιλάει το βυζί και κοιμάται και μόλις το αποχωρίζεται ξυπνάει ότι ίσως αυτό ήταν που ήθελε. Την κράτησε για λίγο, την πιπίλαγε με μανία λες και ήθελε να την ξεζουμίσει αλλά και πάλι δεν κοιμήθηκε. Ξέρω ότι λένε πως όταν θηλάζει το μωρό δεν κάνει να του δώσεις πιπίλα. Εσείς χρησιμοποιείτε?

3qg3p2.png qfe4p2.png

μα φυσικα για αυτα που λεει η φιλεναδα της!!!!!!με το που το ειδα πεθανα απο τα γελια!!!λεω που βρε αλεκα που την ελεγες σεξουλα και τσουπ εμφανιστηκες και την σχολιασες!!!

Α! Νόμιζα κάτι για τη γριπη...:rolleyes:

Βρε κορίτσια εμάς τις τελευταίες μέρες αργεί η μικρούλα να κοιμηθεί το βράδυ. Ενώ όλη μέρα σαπίζει στον ύπνο τόσο που να μην καταλαβαίνω ότι έχω μωρό στο σπίτι το βράδυ μετά το απογευματινό γεύμα δεν κοιμάται μέχρι το επόμενο και μετά θέλει συνέχεια βυζί στο οποίο κοιμάται αμέσως και μόλις την βάλουμε στο πορτ μπεμπε γαρίδα το μάτι. Δοκίμασα σήμερα να της δώσω πιπίλα. Δεν ήθελα και η Ζέτα δεν την είχε χρησιμοποιήσει αλλά θεώρησα ότι αφού πιπιλάει το βυζί και κοιμάται και μόλις το αποχωρίζεται ξυπνάει ότι ίσως αυτό ήταν που ήθελε. Την κράτησε για λίγο, την πιπίλαγε με μανία λες και ήθελε να την ξεζουμίσει αλλά και πάλι δεν κοιμήθηκε. Ξέρω ότι λένε πως όταν θηλάζει το μωρό δεν κάνει να του δώσεις πιπίλα. Εσείς χρησιμοποιείτε?

Χα! Και εμένα. τη μερα ξυπναει καθε 4 ωρες και τη νυχτα καθε 3!! Πιπίλα δεν του δινω ακομη είναι μικρός...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω τιποτα για τη γριπη και απλα ειμαι πολυ πανικοβλημενη!και φυσικα δεν θελω κοσμο στο σπιτι και αν τους το λες παρεξηγουνται κιολας αλλα σκασιλα μου...δεν θα παιξ=ω με την υγεια του παιδιου μου επειδη θελουν να το δουν...ας το δουν αργοτερα και αν δεν κρατιουνται να τους δωσω φωτο!

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ σήμερα το πρωι έτσι όπως πήγα την Ζέτα σχολείο έτσι γύρισα. Το σχολείο της έκλεισε για μία εβδομάδα λόγω της νέας γρίπης. Αυτό είναι καλό για εμάς γιατί τουλάχιστον θα φάει την μία εβδομάδα στο σπίτι από τις δύο περίπου που χρειάζονται για να ενεργήσει το εμβόλιο που κάναμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια εδω η εκπρόσωπος τύπου

Στις 9,11 η Τζια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσακι (3030) με πολυ ψηλά πόδια και ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΥΤΟΥΛΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ:-P

Επεξεργάστηκαν by fifi73

:D

Ο ωροσκόπος σας είναι Τοξότης στις 25° 43' 19"

Για την ημερομηνία 27-11-2009 0900

asteri to paidi milame

Με τον ωροσκόπο στον Τοξότη είστε πολύ ζωηρή, ενθουσιώδης και γεμάτη ζωή. Αγαπάτε πρώτα απʼ όλα τη μάθηση και είστε συνεχώς με μια δίψα για γνώση. Αγαπάτε, επίσης, την περιπέτεια, την αλλαγή, την εξερεύνηση και δεν νιώθετε ευτυχισμένη όταν μένετε περιορισμένη συνεχώς στον ίδιο , οικείο κόσμο. Έχετε μια ισχυρή ανησυχία κι έναν πόθο για κάτι μεγαλύτερο απ' όσα έχετε ήδη δοκιμάσει και συχνά ζησει

ktlktl

Οι άλλοι σας βλέπουν σαν μια καλή φίλη που είναι όμως πάντοτε συνεπής και αξιόπιστη. Ακόμη δίνετε την εντύπωση ενός ατόμου συνετού, μια που ποτέ δεν πέφτετε σε μικροπρέπειες. Είστε ένα πρόσωπο που πιστεύει στα θαύματα ή απλά στην καλοτυχία

Πες του άνδρα σου να αρχίσει τα ηρεμιστικα από τώρα....:-P

Επεξεργάστηκαν by fifi73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...