Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενη1, ΤΩΡΑ φευγω!!!!

δεν θα σας κουρασω αλλο για σημερα!

καληνυχτα σε ολες....

αυριο θα σας διαβασω, να αρχισει η μερα-βδομαδα-μηνας μου, με πολυ γελιο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρλεν σουπερ οι φωτο!! Μπραβο!!!!

καληνυχτα κοριτσαρες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α ναιιι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ποτε ρε κοριτσια τελικα?αν δεν εχει υπηρεσια ο αντρας μου που μαλλον δεν θα εχει θα ερθω...στο Θησειο??δεν μου πολυαρεσει αλλα τι να κανω..αασε που δεν ξερω πως να παω Θησειο.ντροπη ε??

Διαφημίσεις

πω πω πολυ κουτσομπολιο ρε κοριτσια!!!!!

εσεις εκει κατω ξερεται πολλα!!!!!!!!!!!!ολο και καποιον γνωστο εχεται και μαθενεται...εμεις εδω.....κοιμησμενα:tongue::tongue::tongue::tongue:

τα λεω και στον αντρα μου και ολη την ωρα λεει "αντε ρε!":tongue:

fCS8p3.png

ποτε ρε κοριτσια τελικα?αν δεν εχει υπηρεσια ο αντρας μου που μαλλον δεν θα εχει θα ερθω...στο Θησειο??δεν μου πολυαρεσει αλλα τι να κανω..αασε που δεν ξερω πως να παω Θησειο.ντροπη ε??

ε, βεβαια ειναι ντροπη! στην Καρδιτσα ομως ξερεις να πας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα και καλο μηνα!!!αμαν το στομα σας πια!!!!!!!!!!!!!!!!δε σαες προλαβαινα χθες!!!!λοιπον μαρλεν πολυ κουκλακια οι μικρουλες!οχι καλη μου τελικα δεν ψωνισα τιποτα γιατι τιποτα δεν μου εμπαινε και σιχτιριζα ολη την ωρα!...θα επανελθω αργοτερα!φιλια

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

Ευανθια....αντε...με το δεξι! κ μην τις ακους τις φαρμακογλωσσες! (σε εχουμε εκπαιδευσει εδω μεσα, νομιζω...)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρααααααα!!!! Καλό μήνα, καλή βδομάδα, καλή δουλειά!!!

Αλί και τρισαλί σε μας τις κακομοίρες που είμαστε αναγκασμένες να στηθούμε από τις 10 στην τιβί να δούμε Μενεγάκη!!!! Τα μωρά θα κλαίνε, αλλά εμείςθα είμαστε καθηλωμένες για να δούμε τί θα πει το Ελενάκι!!!

Τί κοινωνική κριτική κάνατε χθες;;; Πήραν φωτιά τα φτυάρια!!! Όχι ότι δεν ήταν αλήθεια...

Μήπως να κάνουμε καινούργιο καφέ με άλλο θέμα;;; Αυτό πλέονμε τα μωρά μας το κατέχουμε!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!! Σας πεθύμησα! Καλά, δεν ΠΑΙΖΕΙ να προλάβω να διαβάσω όσα γράψατε. Λοιπόν, Παρασκευή θα ερχόταν η πεθερά από Μύκονο και Σάββατο θα κρατούσε μωρό όοοοολη μέρα και νύχτα για να πάμε ΙΚΕΑ και να βγούμε το βράδυ. Παρασκευή μεσημέρι παθίνει η μάνα της (η γιαγιά) εγκεφαλικό. Τέλος πάντων τελικά ήρθε 2 ώρες το Σάββατο και πήγα ΙΚΕΑ και μετά το βράδυ κάθησε και πήγαμε και φάγαμε με το σύζυγο, κάτι ήταν κι αυτό. Κυριακή έβγαλα τη Σαββινούλα έξω πήγαμε σε φιλικό σπίτι από τις 11 ως τις 6 το απόγευμα, αρμένικη βίζιτα κάναμε...

Άντε να συνατηθούμε να σας τα πω από κοντά, έχω και την κοπέλα που καθαρίζει σήμερα.

Αν δε θέλετε Θησείο, πάμε και Μοναστηράκι ή Κολωνάκι, δεν ξέρω και τα γούστα σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...