Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ ηρθε λοιπον η μερα που ο νικολακης εγινε ωνασης... δεν πηγαινε μαρη, μεχρι τον οπτικο να το κανει πιο συντομα...

.

μαρη αν γινοτν δεν θα χοντραινα. Θα εκανα ό,τι η Μαστροκωστα. Εγκυος γυναικα εκανε τρεις λιποαναρροφησεις στην πλατη...γιατρος το λεει...στην Ευρωκλινικη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μια απο τα ιδια... οταν καναμε το δευτερο παιδι, λεει η πανεξυπνιδου η πεθερα... αν σου ειναι δυσκολο να το μεγαλωσεις, σταματα τη δουλεια. ειπε παλι η σοφη!

πιο δυσκολο θα μου ηταν να ζηταω λεφτα για το σουπερ, να μη ψωνιζω τπτ να μη κουνιεμαι ρουπι. ασε τα εχω δει απο μια φιλη μου. χαρτι κ καλαμαρι ολα!

καλα...γιατι τα εχω παρει τωρα κρανιο????????

κοντευω να διαλυσω το πληκτρολογιο...γκαπα γκουπα/

Ο κουμπάρος μου είναι πολύ γνωστός στην πόλη.Πάντα μα πάντα τα φτιάχνει με κοπέλες από Αθήνα κυριως ή αλλού αλλά ποτέ από Ξάνθη για να μην ξέρει το παρελθόν τους .Τώρα τα'χει με μια πολύ γνωστη,πρώη Σταρ Ελλάς.Εγώ βέβαι δεν συμφωνώ με το σκεπτικό του αλλά αυτός δεν θέλει να σχολιάζουν τις γκομενές του και να ξέρει τους πρώην.Εκεί,στην Αθήνα,οι πλούσιοι και οι γνωστοί δεν θα πρεπε να σκέφτονται κάπως έτσι??

παω για υπνο!ειμαι κομματια!δεν προλαβαινω και να σας παρακολουθησω!!!θα τα πουμε αυριο!ααα ομορφακια μου πες παλι που ειναι το stock ΤΗς mother??oxi στο outlet δεν εχει τιποτα...καληνυχτα κοριτσαρες..

και εγω μαρη...:lol::lol::lol: αφου ο Νικος νομιζει ότι γραφω για αυτον και τον βριζω...χαχα παραπονα κανεις μου λεει?? Ναι ναι παραπονα που πηρα εσενα και δεν πηρα ενα γερο χοντρο...

βρε ειναι όλα θεμα πρεστιζ. Πχ ειναι μια βιζιτου, πανεμορφη όμως, και ζηταει 3000 για όλο το βραδυ (δεν παει με την ωρα αυτη). Ποιος θα παει μαζι της...μονο ο λευτας. Ετσι εξαλλου θα δειξει και την 'δυναμη του' Λιγο ξυπνια να ειναι αυτη, τον εχει πεισει τα γνωστα που λενε οι πορνες σε όλους τους ηλιθιους που τους παραμυθιαζουν. Και αυτος χαιρεται που ειναι ο 'μοναδικος' που τη συγκινησε. Αηδιες...

Ρε ο Βοσκο...τον βλεπεις πως σερνεται... ααλλα κολπα. Με πιανεις ετσι? ¨ολα για αυτα γινονται Μια ειναι η παγκοσμια βιομηχανια σεξ, γκλαμουρ, ναρκωτικα...αυτα φερνουν τα λευτα. Όλα τα αλλοα βιτρινα ειναι

ηθελα να ηξερα που γνωριζεις κ τους τιμοκαταλογους! καλα ο βοσκο, εχει βαλει κατι στα ρουθουνια του...αχ ενα μεταλλο, δεν το θυμαμαι τωρα...φθαρηκαν απο τη χρηση, τι να σου κανουν κ αυτα μια σταλια ειναι.

μαρη αν γινοτν δεν θα χοντραινα. Θα εκανα ό,τι η Μαστροκωστα. Εγκυος γυναικα εκανε τρεις λιποαναρροφησεις στην πλατη...γιατρος το λεει...στην Ευρωκλινικη

γιατι τις εκανε αυτη??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και αΎτη τον πέτυχε τον ΚΟΥΚΛΟ αλλά για εκείνη που δεν έχω λόγια είναι για την Λίλη που πήρε τον ΘΕΟ τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ!!!!!!

Διαφημίσεις

παω για υπνο!ειμαι κομματια!δεν προλαβαινω και να σας παρακολουθησω!!!θα τα πουμε αυριο!ααα ομορφακια μου πες παλι που ειναι το stock ΤΗς mother??oxi στο outlet δεν εχει τιποτα...καληνυχτα κοριτσαρες..
καληνυχτα ασπουλα μου....σε πρηξαμε με τη μενεγακη...
Ο κουμπάρος μου είναι πολύ γνωστός στην πόλη.Πάντα μα πάντα τα φτιάχνει με κοπέλες από Αθήνα κυριως ή αλλού αλλά ποτέ από Ξάνθη για να μην ξέρει το παρελθόν τους .Τώρα τα'χει με μια πολύ γνωστη,πρώη Σταρ Ελλάς.Εγώ βέβαι δεν συμφωνώ με το σκεπτικό του αλλά αυτός δεν θέλει να σχολιάζουν τις γκομενές του και να ξέρει τους πρώην.Εκεί,στην Αθήνα,οι πλούσιοι και οι γνωστοί δεν θα πρεπε να σκέφτονται κάπως έτσι??

δε νομιζω ...ειναι πολυ 'λαικο' να σε νοιαζουν οι πρωην....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

στο Παγκρατι. επι της Υμηττου, μετα το σιντριβανι στο δεξι σου χερι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γεια σας τι κανετε???εχει κανει καταληψη η ανηψια του συζυγου στο λαπτοπ και δε μπορω να μπαινω:confused:...και ειμαι ολο νευρα!δεν εχω διαβασει τιιιιποτα!

γειά σου άσπα! ΄ψώνισες;;;

Αλέκα,γι αυτό στο τρωκτικό,εγώ λέω πως και πολλές άλλες έγιναν γνωστές σ'αυτό τον χώρο μ'αυτόν τον τρόπο,αλλά η Μενεγάκη έχει άστρο και ταλέντο για να φτάσει ως εδώ!Τώρα εικονικός γάμος με 3 παιδιά και 2 αποβολές.τί να πώ?Τοτα η κοπέλα θα ήταν για όσκαρ.

έκανε 2 αποβολές; :confused: δεν το ξερα!

να πεις μαρη.... τι φοβασαι μην σου κανει μηνυση???:cool:

έλα ντε! πείτε όλες τί ξέρετε!!!

[

Μαρλέν,να ρωτήσω κάτι?????Και μην πει καμμιά σας οτι πάλι θέλω να μαθαίνω και ρωτάω πολλά,σας έφαγα!!!!Και όχι δεν είμαι κουτσομπόλα!!!!Γιατί σε λένε ΣΤΑΡ και συ λές οτι είσαι του χώρου?Είναι μια πλάκα μεταξύ σας??Θέλω,σε παρακαλώ,σοβαρή απάντηση και οχι να με δουλέψεις και συ σαν την αδικοπαντρεμένημεβλάχο Κίμη!!!!

χαχαχα!!!! συστήθηκα σταρ γιατί η αλέκα είναι γιατρος!!! γενικώς εδώ μπορείς να βγάλεις τα απωθημένα σου!!!!;)

καλα.... καταλαβα....

οτι να'ναι πατας!

χι χιχι το χασε η αλέκα!!!!

θα πω μωρη βρωμιτσα, κ μη βγει παραεξω!

ειναι η εν λογω στο αεροδρομιο με τον συζυγατο της. κ φτανουν στο μηχανημα με τα μεταλλικα αντικειμενα κ αρχιζουν κ βγαζουν, κ τον ρωταει, πρεπει να δειξω κ αυτο???? (δονητ.), κ ειναι κ ροζ!

βασικα ξερω πολλα για πολλους. απο τον αδερφο μου, κ απο τον νονο της χριστ. αυτοι ειναι οι "πηγες" μου,κ παντα αξιοπιστες!

άντε ρε πες κι άλλα! κ εννοείται μεταξύ μας θα μείνουν όλα αυτα!

Να μην πω για την αλλη...που παντρευτηκε το Βαρδινογιαννη...δε θυμαμαι και το όνομα της. ??

τζίνα αλιμόνου! κ ξέρεις το event το κανε στο island!

καλα το κραταγες το επιπεδο ελενιτσα μου!!!!!!

!

πάει το χαλάσατε το κορίτσι!!!

εγω τα ειχα με εναν που ο πατριος του ηταν αστυνομος - φρουρα του Βαρδινογιαννη....αχ....το τι εχω ακουσει για Μενεγακη, Μπαρμπα και Γκερεκου....

αει μαρή πες κ εσύ! αυτά είναι τα πικάντικα!

μεφη, επειδη η μαρλεν μαλλον προσπαθει να ανεβασει φωτο με λυσσα τοση ωρα, να σου πω γιατι τη λεμε σταρ? γιατι ετσι συστηθηκε οταν μπηκε στο καφε, κ ξερεις...στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι! δεν χαιρεσαι που εχουμε μια σταρ κ εμεις οι φτωχες κ ασημες?

καλέ πού το κατάλαβες; χιχι!

. Και στην τελικη αμα ειχα παντρευτει πλουσιο θα μπορουσα να παχυνω με την ησυχια μου>??? Σε αυτους τους κυκλους ψωμολυσσανε όλες οι εγκυες...

:lol::lol:

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

ηθελα να ηξερα που γνωριζεις κ τους τιμοκαταλογους! καλα ο βοσκο, εχει βαλει κατι στα ρουθουνια του...αχ ενα μεταλλο, δεν το θυμαμαι τωρα...φθαρηκαν απο τη χρηση, τι να σου κανουν κ αυτα μια σταλια ειναι.

γιατι τις εκανε αυτη??

Η Μαστροκωστα επαιρνε αρκετα κιλα και τουλαχιστον εβγαζε λιπος απο την πλατη....να βαλει κανα ξωπλατο μη δειχνει σαν και εμενα που εγινα σαν τον Σουγκλακο...

Μαρη και τιμες ξερω και απ'όλα...αφου σου λεω γυριζα στα νειατα μου. Και όποιος γυριζει μυριζει, δεν το ξερεις? Καλα που γυριζε και ο Νικος μαζι μου αλλιως θα με κουδουνιζατε τωρα βρωμες!

Και αΎτη τον πέτυχε τον ΚΟΥΚΛΟ αλλά για εκείνη που δεν έχω λόγια είναι για την Λίλη που πήρε τον ΘΕΟ τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ!!!!!!

δεν μου αρεσουν οι ποδοσφαιριστες....ειναι χαζοι! Δεν ξερουν να μιλησουν μιλαμε...κατι κραυγες βγαζουν όλοι...

221882cb0gkyh7q4.gif

τζίνα αλιμόνου! κ ξέρεις το event το κανε στο island!

:lol::lol:

όλες οι βρωμες εκει πανε:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Η Μαστροκωστα επαιρνε αρκετα κιλα και τουλαχιστον εβγαζε λιπος απο την πλατη....να βαλει κανα ξωπλατο μη δειχνει σαν και εμενα που εγινα σαν τον Σουγκλακο...

Μαρη και τιμες ξερω και απ'όλα...αφου σου λεω γυριζα στα νειατα μου. Και όποιος γυριζει μυριζει, δεν το ξερεις? Καλα που γυριζε και ο Νικος μαζι μου αλλιως θα με κουδουνιζατε τωρα βρωμες!

δεν μου αρεσουν οι ποδοσφαιριστες....ειναι χαζοι! Δεν ξερουν να μιλησουν μιλαμε...κατι κραυγες βγαζουν όλοι...

Εγώ τον Ζαγοράκη δεν θα τον ήθελα ούτε για να μου διαβάσει ποίηση.λογοτεχνια,ούτε για να φιλοσοφίσω μαζί του!!!

Εγώ τον Ζαγοράκη δεν θα τον ήθελα ούτε για να μου διαβάσει ποίηση.λογοτεχνια,ούτε για να φιλοσοφίσω μαζί του!!!

αν δεν με εξιταρει ο αλλος πριν το σεξ, δεν του κανω τη χαρη...Αμα ειναι ετσι παιρνω και εγω ενα 'ροζαλί' που ειναι και ακουραστο;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Υπνοβατείς Ομορφάκια..???

Πριν μια ωρα πηγαινες για υπνο.....

με διωχνεις??? ειμαι ολη τη μερα μεσα ασκοπα... δεν ειναι καμμια σας, σημερα σας επιασε, αυριο που θα παω στη δουλεια θα λυσσαξετε ολες!

οοοοοχχχιιι ελενιτσα μου! θα με υποστεις! θα βγαλω το αχτι μου!

παω για τσιγαρο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...