Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί καλέ ρωτάς?Την απάντηση δεν την ξέρεις??????:tongue:

βρε αι να χαθεις... μια χαρα φυσιολογικη εξελιχτηκα! εσυ βεβαια δοκιμασες καμμια κατοστη μεχρι να καταληξεις...

:tongue:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναιαιαιαι... αλλη αυτη... που μου το παιζουν κ ερωτευμενες. ε, μα δεν μπορω. ουτε να τον φτυσω. κ τη ταυτοτητα να δω, παλι θα τον φτυσω. τι να σου λεει το επωνυμο κ τα λεφτα. θα πρεπει να του καθομαι κιολας του χοντρου? ε, οχι!

ναι ρε και εγω τρελαινομαι...ειμαι κομπλεξικο απο την αναποδη όμως....δε γουσταρω να νομιζει ο αλλος ότι μπορει να ασκει εξουσια πανω μου...ουτε με λευτα ουτε με ονομα...τα εχω χεσμενα και τα δυο...δοξα τον Θεο δεν ειμαι τεμπελα και παντα δουλευα και παντα ειχα λευτα...ΟΚ όχι τοσα πολλα...όσα όμως ακριβως χρειαζομουνα ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω τα ειχα με εναν που ο πατριος του ηταν αστυνομος - φρουρα του Βαρδινογιαννη....αχ....το τι εχω ακουσει για Μενεγακη, Μπαρμπα και Γκερεκου....

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ--΄Σ'αυτή τη χώρα πρεπει να είσαι μεγάλη που.....

'η για να παντρευτείς εφοπλιστή ή για να γίνεις υπουργός πολιτισμού!!!!

μεφη, επειδη η μαρλεν μαλλον προσπαθει να ανεβασει φωτο με λυσσα τοση ωρα, να σου πω γιατι τη λεμε σταρ? γιατι ετσι συστηθηκε οταν μπηκε στο καφε, κ ξερεις...στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι! δεν χαιρεσαι που εχουμε μια σταρ κ εμεις οι φτωχες κ ασημες?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το τριο της καταστροφης.

αλλα δεν μιλας. μονο εγω ξερναω εδω μεσα! κ μη πεις ονομα...

βαλε φαντασια χρυση μου....τρεις αυτοι, τρεις και αυτες...και ενα σωρο μοντελες μαζι σε σκαφος....και όλες τσιτσιδες...Απλα τη Μεναγακη την ξεχωρισα γιατι απο τον ακιρο που παντρευτηκε τα εκοψε όλα μαχαιρι.

Και η Γκερεκου τι νομιζεις, τον αγαπησε τον Βοσκο???? Της τον πασσαραν. Όλα συμφωνιες ειναι αυτα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

βρε αι να χαθεις... μια χαρα φυσιολογικη εξελιχτηκα! εσυ βεβαια δοκιμασες καμμια κατοστη μεχρι να καταληξεις...

:tongue:

Αν πήγαινα με καμιά εκατοστή τώρα θα είχα παντρευτει ή εφοπλιστή ή θα είμουν υπουργός πολιτισμού!

ναι ρε και εγω τρελαινομαι...ειμαι κομπλεξικο απο την αναποδη όμως....δε γουσταρω να νομιζει ο αλλος ότι μπορει να ασκει εξουσια πανω μου...ουτε με λευτα ουτε με ονομα...τα εχω χεσμενα και τα δυο...δοξα τον Θεο δεν ειμαι τεμπελα και παντα δουλευα και παντα ειχα λευτα...ΟΚ όχι τοσα πολλα...όσα όμως ακριβως χρειαζομουνα ;)

μια απο τα ιδια... οταν καναμε το δευτερο παιδι, λεει η πανεξυπνιδου η πεθερα... αν σου ειναι δυσκολο να το μεγαλωσεις, σταματα τη δουλεια. ειπε παλι η σοφη!

πιο δυσκολο θα μου ηταν να ζηταω λεφτα για το σουπερ, να μη ψωνιζω τπτ να μη κουνιεμαι ρουπι. ασε τα εχω δει απο μια φιλη μου. χαρτι κ καλαμαρι ολα!

καλα...γιατι τα εχω παρει τωρα κρανιο????????

κοντευω να διαλυσω το πληκτρολογιο...γκαπα γκουπα/

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεφη, επειδη η μαρλεν μαλλον προσπαθει να ανεβασει φωτο με λυσσα τοση ωρα, να σου πω γιατι τη λεμε σταρ? γιατι ετσι συστηθηκε οταν μπηκε στο καφε, κ ξερεις...στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι! δεν χαιρεσαι που εχουμε μια σταρ κ εμεις οι φτωχες κ ασημες?

Εννοείται οτι χαίρομαι!!!Ρε,κορίτσια απαντήστε μου στο εξής απλό--

Γιατί τις παντρεύοναται???Δεν τα ξέρουν τα καμωματά τους???

βαλε φαντασια χρυση μου....τρεις αυτοι, τρεις και αυτες...και ενα σωρο μοντελες μαζι σε σκαφος....και όλες τσιτσιδες...Απλα τη Μεναγακη την ξεχωρισα γιατι απο τον ακιρο που παντρευτηκε τα εκοψε όλα μαχαιρι.

Και η Γκερεκου τι νομιζεις, τον αγαπησε τον Βοσκο???? Της τον πασσαραν. Όλα συμφωνιες ειναι αυτα...

ενταξει κ η γκερεκου, αλλη αγαπησιαρα κ αυτη...

αλλα τι συμφωνιες ρε αλεκα? τι? ειπε αυτη ψαχνω καποιον πλουσιο, της ειπαν οι αλλοι παρε τον βοσκο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Για αυτο και εγω διαλεξα το Νικολακη μου...που τον βρηκα φτωσο φοιτητη απο την Καλαματα...Και μου λεγε 'Θα ερθει στιγμη που θα΄χουμε λευτα' και εγω γελαγα γιατι δεν με ενοιαζε...γιατι εδω που μεγαλωσα , σε λαικη περιοχη, δεν ζηλεψα ποτε κατι. Και στην τελικη αμα ειχα παντρευτει πλουσιο θα μπορουσα να παχυνω με την ησυχια μου>??? Σε αυτους τους κυκλους ψωμολυσσανε όλες οι εγκυες...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μαλλον γιατι αυτοι ειναι χειροτεροι απο αυτες, μη κοιτας που ειναι αντρες. μου βγηκε κ το φεμινιστικο μου, ετσι αυθορμητα τωρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοριτσια μου!

να μαι κι εγω! δεν μπηκα αυτες τις μερες γιατί την Παρασκευη μου σκασε μια ωραιοτατη εκπληξη!

μολις εχουμε φαει, κατα της 6-7 τ απογευμα και το μωρο παιρνει εναν υπνακο απο αυτους τους 10λεπτους που ευχεσαι να γινουν 20λεπτοι. κι ακουω γλαν, γκλον το κουδουνι σαν τρελο! "καλα ρε π...στη ποιος κοπαναει και δε σκεφτεται οτι εχουμε και μωρο!"κι ανοιγω και ποιοιους βλεπω;;;;

την αδερφη μου με την κολλητη μου-που θα γινει και νονα μας- που θα ρθαν απο θεσ/νικη να μας δουν!

"σ ακουσαμε πηγμενη κι ηρθαμε να σε βγαλουμε!" μου λενε! κοκκαλο εγώ!!!!

ο δικος μου το ξερε αλλα δεν μου χε πει τιποτα!

οποτε οπως καταλαβαινετε περασα ενα ωραιο ΣΚ!

μεχρι που σαββατο βραδυ βγηκα-ουαου!- και σε μπαρακι-5 λεπτα απο το σπιτι αλλα δεν εχει σημασια-!!! κοιμησα τον μικρο και τον αφησα στο ταιρι! καλα περιττο να σας πω οτι ηπια μια μπυρα και "την ακουσα", τι σου ειναι η αποτοξινωση τοσους μηνες ε;;;

σημερα φυγανε αλλα γεμισα μπαταριες! και βεβαια πολυ πολυ νυστα....

ωχ! δειχνει τις φασεις απο το ντερμπυ. σας αφηνω να τις δω!

Για αυτο και εγω διαλεξα το Νικολακη μου...που τον βρηκα φτωσο φοιτητη απο την Καλαματα...Και μου λεγε 'Θα ερθει στιγμη που θα΄χουμε λευτα' και εγω γελαγα γιατι δεν με ενοιαζε...γιατι εδω που μεγαλωσα , σε λαικη περιοχη, δεν ζηλεψα ποτε κατι. Και στην τελικη αμα ειχα παντρευτει πλουσιο θα μπορουσα να παχυνω με την ησυχια μου>??? Σε αυτους τους κυκλους ψωμολυσσανε όλες οι εγκυες...

κ ηρθε λοιπον η μερα που ο νικολακης εγινε ωνασης... δεν πηγαινε μαρη, μεχρι τον οπτικο να το κανει πιο συντομα...

χωρις πλακα τωρα, κοιμασαι μαζι του κ το αντεχεις! εγω δεν θα το αντεχα με τπτ... οχι με πλουσιο μονο, εννοω κ να μην τον γουσταρω πολυ δεν θα παντρευομουν. εκει...θα ξεσκονιζα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλα...γιατι τα εχω παρει τωρα κρανιο????????

κοντευω να διαλυσω το πληκτρολογιο...γκαπα γκουπα/

και εγω μαρη...:lol::lol::lol: αφου ο Νικος νομιζει ότι γραφω για αυτον και τον βριζω...χαχα παραπονα κανεις μου λεει?? Ναι ναι παραπονα που πηρα εσενα και δεν πηρα ενα γερο χοντρο...

βρε ειναι όλα θεμα πρεστιζ. Πχ ειναι μια βιζιτου, πανεμορφη όμως, και ζηταει 3000 για όλο το βραδυ (δεν παει με την ωρα αυτη). Ποιος θα παει μαζι της...μονο ο λευτας. Ετσι εξαλλου θα δειξει και την 'δυναμη του' Λιγο ξυπνια να ειναι αυτη, τον εχει πεισει τα γνωστα που λενε οι πορνες σε όλους τους ηλιθιους που τους παραμυθιαζουν. Και αυτος χαιρεται που ειναι ο 'μοναδικος' που τη συγκινησε. Αηδιες...

ενταξει κ η γκερεκου, αλλη αγαπησιαρα κ αυτη...

αλλα τι συμφωνιες ρε αλεκα? τι? ειπε αυτη ψαχνω καποιον πλουσιο, της ειπαν οι αλλοι παρε τον βοσκο?

Ρε ο Βοσκο...τον βλεπεις πως σερνεται... ααλλα κολπα. Με πιανεις ετσι? ¨ολα για αυτα γινονται Μια ειναι η παγκοσμια βιομηχανια σεξ, γκλαμουρ, ναρκωτικα...αυτα φερνουν τα λευτα. Όλα τα αλλοα βιτρινα ειναι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...