Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε λές..???

Για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι για εκεινο το εστιατοριο...τα αλλα ειναι και λιγο επιστημονικη φαντασια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλέκα,γι αυτό στο τρωκτικό,εγώ λέω πως και πολλές άλλες έγιναν γνωστές σ'αυτό τον χώρο μ'αυτόν τον τρόπο,αλλά η Μενεγάκη έχει άστρο και ταλέντο για να φτάσει ως εδώ!Τώρα εικονικός γάμος με 3 παιδιά και 2 αποβολές.τί να πώ?Τοτα η κοπέλα θα ήταν για όσκαρ.

Ο αγγελος κοιμάτε???

Εμενα κοιματε το μωρο και εμεις μισοκοιμισμενοι ειμαστε και περημενουμε το Γιαννακη,να παει 10.30 να τον παω για υπνο και μετα να παει 11.30 για να κοιμηθει....

ναι...απο τις 9...Ο μικρος, μολις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα,γι αυτό στο τρωκτικό,εγώ λέω πως και πολλές άλλες έγιναν γνωστές σ'αυτό τον χώρο μ'αυτόν τον τρόπο,αλλά η Μενεγάκη έχει άστρο και ταλέντο για να φτάσει ως εδώ!Τώρα εικονικός γάμος με 3 παιδιά και 2 αποβολές.τί να πώ?Τοτα η κοπέλα θα ήταν για όσκαρ.

ετσι ξεκινησε Μαρη...με τον Κυριακου ηταν. Αλλα στην πορεια, δεν τα πιστευω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

για δειτε αυτο....

Πηγη:http://troktiko.blogspot.com/2010/01...post_4003.html

το διαβασα...

δεν μπορω να καταλαβω, ποση εμμονη εχουν να γινουν διασημοι, κ στο τελος τι θα εχουν κερδισει εκτος απο πολλα λεφτα, που οκ, κ εγω τα θελω, αλλα δεν μπορω να σαλιαριζω κ με τον καθενα.

μπορει κ να απαντησει κ η μαρλεν, που τα ξερει καλυτερα αυτα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Βεβαια το κορυφαιο ειναι αλλο: Μια κοπέλα εξηγει πόσο στεναχωρεθηκε η πεθερα της...

'χωρισ' η μενεγακ!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif ιιιιιιιιιιιιιιιι, χωρισ'!!! η μενεγακ!!!!!!!!!!!!!!! ακους ισι!!!!!!!!!!!!!!! να χωρισ' η μεναγακ!!!!!!!!!! ααααααααααααααη ιελεν!!!!!!!!!!!!!!! χωρσες κι συ!!!!!!!!!! ποιους ξερ, μπουρει να θυμωσ ο αντρασ τς, ιεπειδη δεν του μαγειρευ, σλεει ολο ιεξου ισ, στις τηλεορασς, ιεμ, θελ κι ο αντρας ιενα φαι, οοοοουοχι ολο ιεξω...... να κατσς και σπιτι τς.... καθε προυι στις τηλεουρασς, ποτε θα μαγειρεψ, αμ την χωρισ' ο αντρας τς... τωωωωωωωωωωωωρα ιελεν.... αμ, πως.... ακους ισι, χωρισ΄η μενεγακ!!!!!!!' icon_mrgreen.gif

:P:p:p:p:pΡε,μήπως ήταν η πεθερά της Κίμης από την Καρδίτσα???

Κορίτσια η μεση μου με εχει πεθάνει και τα γονατα μου επίσης. αυτό το μήνα ο μπεμπης πηρε 700γρ καλα είναι?

ελενιτσα μου ναι... για τον μπεμπη καλα ειναι...

οσο για σενα...κουραγιο...εισαι κ μινιον....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Κορίτσια η μεση μου με εχει πεθάνει και τα γονατα μου επίσης. αυτό το μήνα ο μπεμπης πηρε 700γρ καλα είναι?

μια χαρα ελενιτσα μου, παραπανω απο το μεσο ορο...;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Ε,αυτό σου λέω.Και με άλλες θθα τα είχε αλλά την καριέρα της δεν την έκαναν!

μας "δειχνεις" τη Μαρι? που οταν διαβαζα εγω το ΚΑΙ (αν θυμαστε) τα ειχε με τον Κορκολη, εκανε το σιριαλ Μικροι-Μεγαλοι, κ ειχε μια μουρη τιγκα στη κρεατοελια? κ τωρα ειναι αλφαδι?

γιατι αν λες αυτην να σου πω εγω φαση στο αεροδρομιο... ή να μη πω???? εφοσον εγινε δημοσιως? δεν πρεπει να πω?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το διαβασα...

δεν μπορω να καταλαβω, ποση εμμονη εχουν να γινουν διασημοι, κ στο τελος τι θα εχουν κερδισει εκτος απο πολλα λεφτα, που οκ, κ εγω τα θελω, αλλα δεν μπορω να σαλιαριζω κ με τον καθενα.

μπορει κ να απαντησει κ η μαρλεν, που τα ξερει καλυτερα αυτα...

εμενα μου την ψιλοεσπαγε η Μενεγακη...στην αρχη όμως. Μετα δε μπορω να μην της καταλογισω ότι ειναι ξυπνια. Η Κορομηλα παραηταν αληθινη για την τηλεοραση και καταντησε γραφικη.

Παρ΄όλα αυτα με θορυβησε το γεγονος...πιο πολυ για το ποσο αχαριστοι ειναι οι ανθρωποι..ολα τα ειχαν...τι του φταινε τα παιδια???? Εγω ακομη όταν βλεπω στον υπνο μου τους γονεις μου μαζι, ξυπναω και με πιανει αρνηση....όχι αυτα που ειανι και μικρα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...