Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aντε ....τοση ωρα μονη σου μιλας....

εγω ε??? το'χεσα σημερα! σα να'χεις δικιο...

να παω να τη πεσω λοιπον. αυριο εργασια κ χαρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον εκανα μπανιο τον ταισα και τώρα θα ξεκουραστω! Προσπαθω να βαλω και κατι φωτο στο αλμπουμ αλλα ακομα κανει αμπλοου θα περιμενω! Τελικα θα το κρατήσω το φορμακι ελενη σε ευχαριστω που με βοήθησες!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διώχτε με βρε................

Η Νόνη τι ξυλάγκουρο Θεε μου που θέλει κ εκπομπή με παιδάκια.......

Εγώ τα κοιμίζω το μεσημέρι κανα 2ωρο γιατί το σερί δεν παλέυεται με τιποτα!

Αλλά ο μεγάλος κ να μην κοιμηθεί μεσημέρι πάλι θα φυλάξει καραούλι το βράδυ μην του φυγει κάνενας πόντος με το μωρό!!!!!! Σήμερα δεν κοιμήθηκε κ ακόμα κάνει το πειρατικό καράβι του Κάπτεν Χουκ!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

που πατεεεεε????Ηρθα! Χ@#^τε?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

τωρα λενε οτι η Μενεγακη βρηκε γκομενο το καλοκαιρι στην Ανδρο. α τη παλιοκατσικα, τπτ δεν μου ειπε απο τη διπλανη ψαθα που καθοταν..
:-P
Εμένα γιατί μου κάνει λίγο μούφα όλο αυτό με το διαζύγιο της Μενέ;;;

Πόσοι θα στηθούμε αυριο να δούμε την εκπομπή της κ τι θα δηλώσει!!!!

μπα μωρε δε νομιζω...ηταν στ'αληθεια ευτυχισμενη τοτε που παντρευονταν, και τωρα στ'αληθεια προβληματισμενη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Τον εκανα μπανιο τον ταισα και τώρα θα ξεκουραστω! Προσπαθω να βαλω και κατι φωτο στο αλμπουμ αλλα ακομα κανει αμπλοου θα περιμενω! Τελικα θα το κρατήσω το φορμακι ελενη σε ευχαριστω που με βοήθησες!

:P:p:p μακαρι να σε βολεψει !!!!

Διώχτε με βρε................

Η Νόνη τι ξυλάγκουρο Θεε μου που θέλει κ εκπομπή με παιδάκια.......

Εγώ τα κοιμίζω το μεσημέρι κανα 2ωρο γιατί το σερί δεν παλέυεται με τιποτα!

Αλλά ο μεγάλος κ να μην κοιμηθεί μεσημέρι πάλι θα φυλάξει καραούλι το βράδυ μην του φυγει κάνενας πόντος με το μωρό!!!!!! Σήμερα δεν κοιμήθηκε κ ακόμα κάνει το πειρατικό καράβι του Κάπτεν Χουκ!!!!!!

Και εγω τον κοιμηζω το μεσημερι γιατι οπως λες το σερι δεν παλευεται...ασε που καμμια φορα αν δεν κοιμηθει απο τις 6 εχει μια γκρινια που τον πνιγεις...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

για δειτε αυτο....

Πηγη:http://troktiko.blogspot.com/2010/01...post_4003.html

221882cb0gkyh7q4.gif

Δαλιδά,ε΄συ εκεί έχεις καταλάβει οτι πλησιάζει το καρναβάλι?Εγώ τίποτα εδω μέσα κλεισμένη!Χθές είχαμε εναρξη καρναβαλιού με την Έμα Σάπλιν και γω χαμπάρι δεν πήρα!!Α!Δαλιδά!Εγώ να δείς πόσο βαριέμαι!!!

Αλέκα,για την Μενεγάκη συμφωνώ μαζί σου!Φαντάσου πόσο ράκος θα είναι η κοπέλα!

Βεβαια το κορυφαιο ειναι αλλο: Μια κοπέλα εξηγει πόσο στεναχωρεθηκε η πεθερα της...

'χωρισ' η μενεγακ!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif ιιιιιιιιιιιιιιιι, χωρισ'!!! η μενεγακ!!!!!!!!!!!!!!! ακους ισι!!!!!!!!!!!!!!! να χωρισ' η μεναγακ!!!!!!!!!! ααααααααααααααη ιελεν!!!!!!!!!!!!!!! χωρσες κι συ!!!!!!!!!! ποιους ξερ, μπουρει να θυμωσ ο αντρασ τς, ιεπειδη δεν του μαγειρευ, σλεει ολο ιεξου ισ, στις τηλεορασς, ιεμ, θελ κι ο αντρας ιενα φαι, οοοοουοχι ολο ιεξω...... να κατσς και σπιτι τς.... καθε προυι στις τηλεουρασς, ποτε θα μαγειρεψ, αμ την χωρισ' ο αντρας τς... τωωωωωωωωωωωωρα ιελεν.... αμ, πως.... ακους ισι, χωρισ΄η μενεγακ!!!!!!!' icon_mrgreen.gif

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μαρλέεεεν ευχαριστώ αλλά δεν βρίσκω το edit ή το tools στην επεξεργασία εικόνας!!!

Μα τόσο στόκος είμαι;;;;

Καλέ πείτε και σε μας τις πρωτομάνες πώς να μην πονάει η πλάτη μας;;; Μόνο αγκαλιά θέλει, και συγκεκριμένα τη δική μου!!!!

τελικά είδα ότι τα κατάφερες!! κρίμα κ πάνω που ξεστραβώθηκα κ εγώ κ έφτασα να δίνω κ συμβουλες, βέβαια με σκονάκι γιατί ήταν της δαλιδα! όσο για την πλατη δεν υπάρχει συμβουλή, απλά στα επόμενα θα έχεις συνηθίσει!!!!

Βρε Αλέκα εκείνη την σταρ δεν την έβγαζες εσύ μια φωτο όταν ειδωθήκατε μας έχει σκάσει λέμε;;;;;

:lol::lol::lol:

έμ καλή μου μπαίνω αποφασισμένη να βά΄λω φωτό κ με τόσα που πρέπει να διαβάσω τελικά δεν προλαβαίνω!

άσε που εχω κ ένα καινούριο τώρα! θέλουν οι μικρές να βλέπουν τη χιονάτη στο youtube!!!:eek: κάθε μέρα ομως με το που με δουν να ανοιγω το πισι!

εμ φαει καυμενη...όλο κοκκαλα θα βρισκει το παιδι...:rolleyes:

ναι ρε γι αυτό τα χει στο ριλάξ!! ενώ τα δικά μας που βρίσκουν μαξιλαράκια χαζά είναι να κατέβουν;;;

και του χρονου Δαλιδα....

Δεν προλαβα παιδακι μου...ξαφνικα όπως ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατακι μου, δευτερη μερα απο τη γεννα, πανεμορφη, φρεσκια φρεσκια, ακουω χειροκορτηματα. Λεω δε μπορει, για εμενα θα ειναι... κανω ετσι το κεφαλι μου τσουπ! Βλέπω μια κοιλια...ετοιμογεννη κοιλια! Κοιταω προσωπο, δεν προσεξα τιποτα, μονο τα ματια! Εξυπνα ματια, σπινθηροβολα!!!!!! Μετα δεν ειδα τιποτα αλλο!;)

Μεχρι να ζητησω αυτογραφο, ειχε φυγει....

άει μαρή!!!!!!!!:lol::lol::lol:

οσο για το αλλο που λες....δε νομιζω...αποκλειεται...

ααααα, ποτισαμε κ εμεις χθες!!!!!!! κ ρε κοριτσια, ντρεπομαι που θα το πω αλλα θα το πω, ειχα να νιωσω ετσι απο πριν μεινω εγκυος...αφου ειχα ξεχασει κιολας ποσο ωραια ειναι...

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Γειά σαςςςςςςςςςςςς!!!!

1)ομόρφάκια,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΤΑΛΚ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Και κυρίως για την Χριστιάννα που είναι ευαισθητούλα!Την εισπνέει το παιδί και πηγαίνουν κοκίδια από την τάλκ στα πνευμόνια και μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.

ρε κόρες ναι με την εισπνοή το ξέρω κ εγώ αλλά ξαναλέω έχει σκοπο να βάλει καμία ταλκ στο παιδί της κοσκινίζοντάς το απο πάνω του;;;;

το προσεκτικά δεν παίζει;;;

γεια σας κοριτσάκια!!!

γειά σου λένα!!!

αλεκα μολις εφτιαξα ενα πρασινο τσαγακι....ξερεις μωρε, της ηλικιας μας...

τη θερμοφόρα την ετοίμασες ή είναι νωρίς ακόμα;;)

καλη αρχη αυριο,όλα καλα θα πανε...μην αγχωνεσαι.

Για τους πονους...η πρωτη εγκυμοσυνη με ψιλοχαλασε και η δευτερη με αποτελειωσε...κλαψ

.

πού να δεις κ την 3η!!!

κοριτσια την βοηθεια σας μου εστειλε η μανα μου μια φορμα εξοδου αλλα είναι για 12 μηνων είναι μεγαλη να την στειλω να την αλλαξει η να την αφησω για όταν παει 12 μηνων τοτε θα με βολεψει η φορμα εξοδου η καλυτερα ένα μπουφαν? Οπότε δεν εχω να του βαλω του παιδιου φορμα εξοδου την πεμπτη που θα παμε παιδιατρο θα του βαλω ένα μπουφανακι που εχω και αποο κατω παντελονι και παπουτσια αλλα μονο με το παντελονι μην κρυωσει τι λετε?

στα μωράκαι 12 μηνών τα μπουφανακια είναι πολύ καλή λύση! τότε είναι ολοκληρα παιδάκια πια! η φόρμα θα σου είναι ψιλοάχρηστη! κράτα τη για φέτος λοιπον κ αν είανι μεγάλη άλλάξέ τη κ πάρε ένα νο μικρ΄΄οτερη!

τωρα λενε οτι η Μενεγακη βρηκε γκομενο το καλοκαιρι στην Ανδρο. α τη παλιοκατσικα, τπτ δεν μου ειπε απο τη διπλανη ψαθα που καθοταν..

εδώ δεν είπε σε μένα που είμαι του χώρου!!!!

Εμένα γιατί μου κάνει λίγο μούφα όλο αυτό με το διαζύγιο της Μενέ;;;

Πόσοι θα στηθούμε αυριο να δούμε την εκπομπή της κ τι θα δηλώσει!!!!

έτσι πιστεύω κ εγώ! ακριβώς αυτό! για να δούμε τι νούμερα θα κάνει αύριο η εκπομπή της! έχω κ τον καλό μου να μου λέει τι κάλή είναι κ πώς το παθε αυτό!:mad:

170301c7zifsub1b.gif

Βεβαια το κορυφαιο ειναι αλλο: Μια κοπέλα εξηγει πόσο στεναχωρεθηκε η πεθερα της...

'χωρισ' η μενεγακ!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif ιιιιιιιιιιιιιιιι, χωρισ'!!! η μενεγακ!!!!!!!!!!!!!!! ακους ισι!!!!!!!!!!!!!!! να χωρισ' η μεναγακ!!!!!!!!!! ααααααααααααααη ιελεν!!!!!!!!!!!!!!! χωρσες κι συ!!!!!!!!!! ποιους ξερ, μπουρει να θυμωσ ο αντρασ τς, ιεπειδη δεν του μαγειρευ, σλεει ολο ιεξου ισ, στις τηλεορασς, ιεμ, θελ κι ο αντρας ιενα φαι, οοοοουοχι ολο ιεξω...... να κατσς και σπιτι τς.... καθε προυι στις τηλεουρασς, ποτε θα μαγειρεψ, αμ την χωρισ' ο αντρας τς... τωωωωωωωωωωωωρα ιελεν.... αμ, πως.... ακους ισι, χωρισ΄η μενεγακ!!!!!!!' icon_mrgreen.gif

:lol::lol::lol::lol:

πού να δεις κ την 3η!!!

έτσι πιστεύω κ εγώ! ακριβώς αυτό! για να δούμε τι νούμερα θα κάνει αύριο η εκπομπή της! έχω κ τον καλό μου να μου λέει τι κάλή είναι κ πώς το παθε αυτό!:mad:

ελενη βρες ενα εμοτικον που κρεμιεται απο το λαιμο....

Βρωμες...το φαγατε το κοριτσακι...

221882cb0gkyh7q4.gif

Ο αγγελος κοιμάτε???

Εμενα κοιματε το μωρο και εμεις μισοκοιμισμενοι ειμαστε και περημενουμε το Γιαννακη,να παει 10.30 να τον παω για υπνο και μετα να παει 11.30 για να κοιμηθει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...