Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Alekaki μου ήρθε η παιδίατρος.. Μας είπε οτι γίνεται χαμός με τη γρίπη, η ίδια έχει πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα.. Εμείς προς το παρόν, δε κανουμε τίποτα.. Ο Στάθης έχει κάνει το αμβόλιο της κοινής γρίπης και μας είπε να το κανουν και οσοι έρχονται σπίτι.. Εγώ όσο η μπέμπα πίνει γαλατάκι και απο μένα δε θα το κάνω.. Για παιδάκια δε το συζητάει, καθόλου στο σπίτι.. Μας είπε οτι αν αρρωστήσει μέχρι τους 3 μήνες δε μπορει να κάνει τίποτα και πάει αναγκαστικά νοσοκομείο, μακριά απο μάς!!

Η ίδια έχει κάνει το εμβολιο για τον Η1Ν1 και απο 1 Δεκεμβρίου θα το κανει και στα παιδάκια της!!

Εσάς τι σας έχουν πεί οι δικοί σας γιατροί?

Εμας Γωγουλα μου μας ειπε επι λεξη να μην παταει ανθρωπος στο σπιτι τωρα στην αρχη...για την καινουρια γριπη φυσικα οτι ειναι μα@#@!ες ολα αυτα κ απλα να προστατεψουμε το παιδι απο τον κοσμο γιατι απλα υπαρχουν οι ιωσεις της εποχης!

PlbZp2.png

αααα ξεχασα να σας πω...κανω κανα 2-3 τσιγαρακια την ημερα...ντρεπομαι αλλα τα κανω!!εξω φυσικα....κ μετα πλενομαι 10 ωρες προσωπο λαιμο χερια μεχρι πανω δοντια κλπκλπ!!

Καταρχήν, δε μπορεί, δε μπορεί κάπου θα συναντηθούμεεεεεε... Χαχαχααα

Και τι έγινε που κάνεις τσιγαράκια? Δε πάς καλά κοπελιάαααα...

Απλά, πρόσεχε μην μυρίζεις οταν το παίρνεις αγκαλίτσα.. Έλα μην τρελενόμαστε κιόλας, έχουμε και εμεις ανάγκες νομίζω.. ;) ;)

επιτελους βρηκα κοσμο!!!!!

εμεισ φαγαμε πριν καμια ωριτσα περιπου και τον κραταω ξυπνιο για να μη λαλησουμε παλι το βραδυ!!!οχι με βασανηστηρια μη φανταστειτε!!!απλα με αναμενο φως και κουβεντουλα!!!και μια πιπιλα για να χαζευουμε αν και την πεταει!!!εμενα δεν μου εχουν πει τιποτα για τη γριπη κ εγω κανω σαν υστερικη!!!

εγω μιτσακι τη μιση ευχη την πηρα στις 7 μερες....μετα απο μια βδομαδα τον ετοιμασα τον ταισα τον αλλαξα και πηγα για ψωνια και ο μικρος κοιμοταν 5 ωρες...την τριτη που ειχα γενεθλια πηγα με τον αντρουλη μου να αλλαξουμε ενα ρολοι που μου ειχε παρει για τον γιοκα που του εκανα και παρολο που ηταν το ρολοι που μου αρεσε δεν μου εκανε.....και ετσι πηραμε ενα ααααλλλοοοο ρολοι με την τριπλασια τιμη....βλεπεις ηταν και τα γενεθλια και ετσι ηπιαμε και εναν καφε και ο μικρουλης κοιμοταν πααααλιιι για 5 ωρες..!!

Διαφημίσεις

κορίτσια συνδέθηκα από το μαιευτήριο!!!!

Αυριο στις 8 είναι το χειρουργείο....δεν έχω συνειδητοποιήσει τπτ.

Ευτυχώς αφήσαν τον αντρούλη μου να μου κάνει παρεούλα τη νύχτα, θα δω και το καινούριο επεισόδιο grey's anatomy KAI ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

byXKp2.png

Ευτυχώς αφήσαν τον αντρούλη μου να μου κάνει παρεούλα τη νύχτα, θα δω και το καινούριο επεισόδιο grey's anatomy KAI ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε τζια μου!!!επιτελουσ!!!!με το καλοοοο

Γεια σας κοριτσια tzia μου με το καλο αυριο......

Μια χαρα τα παμε και εμεις με τον μπεμπη ειναι υσηχος το μονο που με αποσχολει ειναι να χορταινει ο παιδιατρος μου ειπε την μερα να τον ξυπναω στις 3 ωρες και το βραδυ αν δεν ξυπνησει μονος του να μην τον ξυπναω...προς το παρον ξυπναει μια φορα το βραδυ .Τι να κανω κκαι εγω νεα μανουλα ειμαι θα μαθω

it77p2.png

Τζια μου με το καλό !!!! Ολωνών μας οι ευχές μαζί σου.

Ξαναπήρα σήμερα στο ΕΛΕΝΑ για βιβλιάριο και ακόμα δεν έχουν.

Γωγώ μου εμείς όπως έγραψα παραπάνω πήγαμε και κάναμε οικογενιακώς το εμβόλιο της νέας γρίπης και μάλιστα η Ζέτα θα κάνει και δεύτερη δόση σε 20 μέρες.

Κορίτσια δεν ξέρω αλλά στην Ζέτα πέρασα μία μικρή επιλόχεια κατάθλιψη. Αυτήν την φορά δεν νομίζω γιατί δεν προλαβαίνω. Από την μία το μωρό, από την άλλη η Ζέτα και τα διαβάσματά της, ο Μιχάλης, το σπίτι και η δουλειά που κάνω για το γραφείο από το σπίτι αφού δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Ξαπλώνω κατά τις 12 το βράδυ, ξυπνάω κάποια στιγμή για να ταϊσω την μπέμπα και στις 7 εγερτήριο για την Ζέτα και το σχολείο. Καποιες μέρες ξανακοιμάμαι μετά που φεύγει η Ζέτα για το σχολείο αλλιώς ρίχνω κανά υπνάκο το μεσημέρι μπροστά στην τηλεόραση και τα κουτσομπολίστικα. Απλώς λίγο μου τη σπάει που δεν βγαίνω καθημερινά και έτσι αύριο την ώρα που έρχεται κάθε μέρα η μαμά μου θα την αφήσω με την μπέμπα και θα παω βόλτα στην Αθήνα για να πάρω παπούτσια και να χαζέψω λιγάκι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Τζια μου με το καλό !!!! Ολωνών μας οι ευχές μαζί σου.

Ξαναπήρα σήμερα στο ΕΛΕΝΑ για βιβλιάριο και ακόμα δεν έχουν.

Γωγώ μου εμείς όπως έγραψα παραπάνω πήγαμε και κάναμε οικογενιακώς το εμβόλιο της νέας γρίπης και μάλιστα η Ζέτα θα κάνει και δεύτερη δόση σε 20 μέρες.

Κορίτσια δεν ξέρω αλλά στην Ζέτα πέρασα μία μικρή επιλόχεια κατάθλιψη. Αυτήν την φορά δεν νομίζω γιατί δεν προλαβαίνω. Από την μία το μωρό, από την άλλη η Ζέτα και τα διαβάσματά της, ο Μιχάλης, το σπίτι και η δουλειά που κάνω για το γραφείο από το σπίτι αφού δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Ξαπλώνω κατά τις 12 το βράδυ, ξυπνάω κάποια στιγμή για να ταϊσω την μπέμπα και στις 7 εγερτήριο για την Ζέτα και το σχολείο. Καποιες μέρες ξανακοιμάμαι μετά που φεύγει η Ζέτα για το σχολείο αλλιώς ρίχνω κανά υπνάκο το μεσημέρι μπροστά στην τηλεόραση και τα κουτσομπολίστικα. Απλώς λίγο μου τη σπάει που δεν βγαίνω καθημερινά και έτσι αύριο την ώρα που έρχεται κάθε μέρα η μαμά μου θα την αφήσω με την μπέμπα και θα παω βόλτα στην Αθήνα για να πάρω παπούτσια και να χαζέψω λιγάκι.

πολυ καλα θα κανεις και θα πας βολτουλα!!!θα δεις θα νιωσεις παρα πολυ καλα!!!εγω σουπερ μαρκετ που πηγα και τρελαθηκα απο τη χαρα μου!!!και τα 200 που χαλασα τρελαναν τον αντρα μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Παρεούλα μόνο έτσι??? Τι κάνεις κοριτσάκι,εχω σκάσει που δεν θα μπορώ να είμα απέξω αύριο να γελάω με τον άντρα σου!!! Αλλά τι να κάνουμε , κάθε εμπόδιο για καλό...;) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ , ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

Alekaki μου ήρθε η παιδίατρος.. Μας είπε οτι γίνεται χαμός με τη γρίπη, η ίδια έχει πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα.. Εμείς προς το παρόν, δε κανουμε τίποτα.. Ο Στάθης έχει κάνει το αμβόλιο της κοινής γρίπης και μας είπε να το κανουν και οσοι έρχονται σπίτι.. Εγώ όσο η μπέμπα πίνει γαλατάκι και απο μένα δε θα το κάνω.. Για παιδάκια δε το συζητάει, καθόλου στο σπίτι.. Μας είπε οτι αν αρρωστήσει μέχρι τους 3 μήνες δε μπορει να κάνει τίποτα και πάει αναγκαστικά νοσοκομείο, μακριά απο μάς!!

Η ίδια έχει κάνει το εμβολιο για τον Η1Ν1 και απο 1 Δεκεμβρίου θα το κανει και στα παιδάκια της!!

Εσάς τι σας έχουν πεί οι δικοί σας γιατροί?

να τσακιστούμε να το κάνουμε, και εγώ και ο άντρας μου... με λίγα λόγια. Ο Αγγελάκος μου έκανε της εποχιακής. Για τα μικρά παιδιά δεν το συστηνει αλλά εμεις λέει λεχουμε ευθυνη απέναντι στο νεογεννητο.

Δεν είναι ότι φοβάμαι, ξερετε καλά ότι όλες μας θα καναμε τα πάντα για τα παιδάκια μας όχι ένα κωλοεμβόλιο αλλα απλά νομίζω ότι αυτό θα προστετεψει εμενα και όχι το νεογεννητο. Και εγώ προστασία δεν χρειάζομαι να είναι καλά το ψυγείο! :D

αααα ξεχασα να σας πω...κανω κανα 2-3 τσιγαρακια την ημερα...ντρεπομαι αλλα τα κανω!!εξω φυσικα....κ μετα πλενομαι 10 ωρες προσωπο λαιμο χερια μεχρι πανω δοντια κλπκλπ!!
εγ΄λω έχω αγοράσει τσιγαράκια αλλά δεν τα έχψω εγκανιάσει ακόμη... περιμενω να μου'ρθει η κατάλληλη στιγμή. Τελετουργικό απωθημένο χαχα.

είσαι απίστευτη!!!! Για να πεταει η φιλη σου η Φιφη υπονουμενα, τοτε καλά κανω και σε λέω σεξουλιάρα!!! ;)Με το καλόοοοοοο. Θα περιμένουμε νέα σου. Οι ευχες και η σκέψη ολων μας ειναι μαζί σου...
Κορίτσια δεν ξέρω αλλά στην Ζέτα πέρασα μία μικρή επιλόχεια κατάθλιψη. Αυτήν την φορά δεν νομίζω γιατί δεν προλαβαίνω. Από την μία το μωρό, από την άλλη η Ζέτα και τα διαβάσματά της, ο Μιχάλης, το σπίτι και η δουλειά που κάνω για το γραφείο από το σπίτι αφού δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Ξαπλώνω κατά τις 12 το βράδυ, ξυπνάω κάποια στιγμή για να ταϊσω την μπέμπα και στις 7 εγερτήριο για την Ζέτα και το σχολείο..
Στον Άγγελο δεν είχα περάσει ακριβώς επιλόχειο αλλά μεγάλη στεναχωρια που έγινα σαν όρκα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά. Πολλές φορές έκλαιγα - κρυφά- για το πώς κατεντησα. Τώρα, όχι απλά γαιδουρι, αλλά είμαι και τρισευτυχισμένη. Μακαρι να εξακολουθησει αυτο το συναισθημα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κατι ηξερες για την τζια εσυ.....!!!!!χαχαχα!!!

ετσι παντα να σαι τρισευτυχισμενη αλεκα μου.εγω λεω να μην κανω εμβολιο γιατι δεν θα προστατεψω το παιδι ετσι..εχω κανει κ της εποχιακης γριπης οταν ημουν εγκυος.

γιατι το λες αυτό ασπα μου, για πες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...