Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και το παντελονι δεν βολευει ρε παιδακι μου...τα τραβας τα μωρακια να μπουν μεσα...

δεν ξερω εγω ολη μερα με τα φορμακια τον εχω ,τον λυπαμε να τον ταλαιπωρω με τα ντυσηματα....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Την Κυριακή στις 7 Φλεβάρη είναι το Καρναβάλι των μικρών αλλά θα βγει ο μεγάλος μου μόνος του! Δεν με αφήνει ο σύζυξ να βγω κ εγώ 1ον γιατί φοβαται μη χάσω κανα γραμμάριο από το τρέξιμο κ γίνω πάλι κούκλα!!!!:-):smile:, 2ον τρέμει στην ιδέα να μείνει με μωρό πάνω από 1 ώρα!!!!! Δεν έχει κ βυζί να προσφέρει καταλαβαίνεις!!!

Και θα φάω μια ταλαιπωρία άλλο πράμα:το μωρό στον μάρσιππο γιατί που να χωρέσουν καρότσια τέτοιες μέρες να περιμένουμε μαζί με τον μεγάλο να βγουν κ μετά να κάνω όοοολη τη διαδρομή απ'έξω για να τον παραλάβω στο τέλος!Φρίκη!!!

Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βγάλω κ το μωρό, να ζουμάρουν οι κάμερες πάνω μου(στην τρελή!!!!);;;;;;;;

η τηλεοραση θα το δειξει το καρναβαλι των μικρων, των ομορφων???? γιατι αν το δειξει, θα τον αναγνωρισω!

Βαριέεεεεμαιιιιιιιιιι λέμε..........

δεν πας κανα "γυμναστηριο" κοπελια???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η τηλεοραση θα το δειξει το καρναβαλι των μικρων, των ομορφων???? γιατι αν το δειξει, θα τον αναγνωρισω!

δεν πας κανα "γυμναστηριο" κοπελια???

Μπα κανα βιντεάκι αν παίξει στο γιου τιουμπ.

Οσο για το άλλο, με τρία παιδιά ξύπνια που να το κάνω στην τουαλέτα;;;;;;;

Και μην πεις αφού κοιμηθούν γιατί ο τελευταίος πριν από μένα κοιμάται στις 3!!!:mad::-x:-x:-x

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Μπα κανα βιντεάκι αν παίξει στο γιου τιουμπ.

Οσο για το άλλο, με τρία παιδιά ξύπνια που να το κάνω στην τουαλέτα;;;;;;;

Και μην πεις αφού κοιμηθούν γιατί ο τελευταίος πριν από μένα κοιμάται στις 3!!!:mad::-x:-x:-x

επειδη το κανεις στη τουαλετα, κ μη μου το παιζεις εμενα ασχετη...!!!

γιατι κοιμαται ο τελευταιος 3 η ωρα? αυριο σχολειο??? κανεις?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τωρα λενε οτι η Μενεγακη βρηκε γκομενο το καλοκαιρι στην Ανδρο. α τη παλιοκατσικα, τπτ δεν μου ειπε απο τη διπλανη ψαθα που καθοταν..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

επειδη το κανεις στη τουαλετα, κ μη μου το παιζεις εμενα ασχετη...!!!

γιατι κοιμαται ο τελευταιος 3 η ωρα? αυριο σχολειο??? κανεις?

Ο μεσαίος ότι ώρα τον βάλω κοιμάται, είναι καλό παιδί - μοιάζει της μαμάς του :tongue::tongue:-, ο μεγάλος περιμένει μέχρι τη 1 - 1.30 να ξεμπερδέψω με το μωρό. Εν τω μεταξύ το μεγάλο μου μωρό έχει αρχίσει το ροχαλητό από την ώρα που ανεβαίνουμε επάνω. Ο ΄μπέμπης λαγοκοιμάται καμμιά ωρίτσα κ γύρω στις 2-2.30 ξυπνά για φαι κλπ. Μέχρι να ξανακοιμηθεί πάει στην καλύτερη 3!!!!! 7 παρά ξυπνάω τον μεγάλο για σταθμό!!! Σηκώνεται όμως το σκατούλι, του αρέσει πολύ στον παιδικό, έχει βρει άλλα 4 καθαρματάκια κ δέσανε!!!!

Εμένα γιατί μου κάνει λίγο μούφα όλο αυτό με το διαζύγιο της Μενέ;;;

Πόσοι θα στηθούμε αυριο να δούμε την εκπομπή της κ τι θα δηλώσει!!!!

Ο μεσαίος ότι ώρα τον βάλω κοιμάται, είναι καλό παιδί - μοιάζει της μαμάς του :tongue::tongue:-, ο μεγάλος περιμένει μέχρι τη 1 - 1.30 να ξεμπερδέψω με το μωρό. Εν τω μεταξύ το μεγάλο μου μωρό έχει αρχίσει το ροχαλητό από την ώρα που ανεβαίνουμε επάνω. Ο ΄μπέμπης λαγοκοιμάται καμμιά ωρίτσα κ γύρω στις 2-2.30 ξυπνά για φαι κλπ. Μέχρι να ξανακοιμηθεί πάει στην καλύτερη 3!!!!! 7 παρά ξυπνάω τον μεγάλο για σταθμό!!! Σηκώνεται όμως το σκατούλι, του αρέσει πολύ στον παιδικό, έχει βρει άλλα 4 καθαρματάκια κ δέσανε!!!!

τα κοιμιζεις το μεσημερι? εγω τον νικηφ. δεν τον κοιμιζω με τπτ! αν το κανω εχω υπογραψει το διαζυγιο με τον Μορφεα τον φιλο μου. τη χριστ. τη κοιμιζουμε ή παει κ τη πεφτει οπου να'ναι κ κοιμαται μονη της. αλλα οταν ειναι η ωρα για υπνο κοιμαται κατευθειαν. εχουν κοιμηθει ολα απο τις 9.15. βαζω κ τον μπεμπη νωρις για να ξυπνησει την ωρα που ειναι ο παυλος να τον ταισει αυτος να μη ξυπναω. ενταξει εγω δεν θηλαζω κ γινεται αυτο. το πρωι παλι δεν ξυπνανε με τπτ τα μεγαλα, εκτος κ αν ειναι σ-κ οποτε απο τις 7 ειναι στο ποδι κ ετοιμα για δραση... ο μπεμπακος το σ-κ κοιμαται περισσοτερο, δεν ξερω γιατι, αλλα τα μεγαλα θα θυμηθουν ολα τα παιχνιδια με τραγουδακια, ασθενοφορα, πυροσβεστικες, να τσακωθουν μεταξυ τους. δεν τον αφηνουν να το ευχαριστηθει.

Εμένα γιατί μου κάνει λίγο μούφα όλο αυτό με το διαζύγιο της Μενέ;;;

Πόσοι θα στηθούμε αυριο να δούμε την εκπομπή της κ τι θα δηλώσει!!!!

αυριο ΟΛΟΙ θα βλεπουν Μενεγακη. μα ΟΛΟΙ ομως. κ εμεις που θα ειμαστε στη δουλεια θα ενημερωνομαστε... για δηλωση δεν νομιζω να κανει...

αφου κ στην εκπομπη της Ναταλιας ειπαν να μην αναφερθει καθολου το θεμα, διαβαζα, απο τον αλφα. Πηγε ομως η Νονη Δουνια κ της ειπε η ναταλια, εχεις μια εκπομπη για παιδακια... κ της απανταει η Δουνια, που εσενα δεν σε αφορα καθολου... τι ευγενεια! γελαγε η ναταλια, τι να κανει η καημενη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...