Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω διαλεξα χτες!!!! αυτο με τα μωβ λουλουδακια! δαγκωτο!

καλά η ασχετίλα τώρα είδα το μήνυμα ότι έχω σχόλιο στις φωτο!!!

άντε κ σε λίγο θα αποκαλυφθώ.... εσύ αλέκα δεν έχεις αγωνία ε;

κο κο κο!!

Αυτό σημαίνει: ναι ψάξε!! Χιχιχι!!

Τώρα θα δω φώτος!

η επιθυμια σου διαταγή κοτούλα ζωηρή!!!!!!!!!!!!!!

Κάνεις αντίγραφα τις φωτό που θέλεις να ανεβάσεις. Μετα στα αντίγραφα κάνεις άνοιγμα με πρόγραμμα προβολής εικόνων κ φαξ των windows, πας κάτω δεξιά κ πατάς το κουμπάκι ανάμεσα στην δισκέτα κ στο ερωτηματικό, κ σε βγάζει σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Κάπου θα έχει edit ή tools. Το πατάς. Διαλέγεις το resize και βάζεις όπου σου λέει pixel dimension 600 Χ 600 το πολύ για να τις πάρει. Αποθήκευση κ μετά έρχεσαι στο πάρεντς κ τις κάνεις upload!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά έ? Πόσο μου σπάνε τα νεύρα όσοι δεν ξέρουν την δουλειά τους. Να μου πεις που είχες και συ το μυαλό σου ? Και εξηγούμε: επειδή η μπέμπα από το πρωι έχει ξεκωλοθεί στο γάλα και φοβόμουνα μην μείνω από γάλα είδα ποιο φαρμακείο εφημερεύει και πήγα να πάρω. Μια και ήμουν εκεί (δεν είχα ξαναπάει σε αυτο το φαρμακείο) ζήτησα από την κοπέλα να μου δώσει και θηλές 4+ για να δοκιμάσω μήπως πρέπει ν΄αλλάξω θηλές. Μου τις έβαλε στην σακούλα και εγώ δεν κοίταξα να δω αν είναι όλα εντάξει. Ήρθα στο σπίτι και πήγα να αποστειρώσω τις θηλές για να τις χρησιμοποιήσω και αφού άνοιξα τη μια από τις δύο που είχε το κουτί είδα ότι παραήταν μεγάλες σε σχέση με τις προηγούμενες. Η ΗΛΙΘΙΑ μου είχε δώσει θηλές για φαγητό που είναι τεράστιες και δεν εφαρμόζουν στο κανονικό μπιμπερό. Γ@#ώ την τρέλα μου!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αυτό με την μωβ κορδέλα στην μέση. Επειδή μάλλον έχασα επεισόδιο, αυτά είναι για την βάπτιση, περισσότερο για παρανυφάκια σε γάμο μου κάνουν (πολύ άσπρα τα περισσότερα).

έχεις δίκιο αλλά εγώ στις βαπτίσεις προτίμώ το άσπρο(άντε βαριά να επιτρέψω ένα απαλό ροζ!!! ροζάκι ήταν κ το νυφικό μου!)

είστε περισσότερο του φούξια και τέτοια ε; κ μένα μ΄αρέσουν αλλά σε άλλα παιδάκια!

170301c7zifsub1b.gif

καλά η ασχετίλα τώρα είδα το μήνυμα ότι έχω σχόλιο στις φωτο!!!

άντε κ σε λίγο θα αποκαλυφθώ.... εσύ αλέκα δεν έχεις αγωνία ε;

όχι γλυκεια μου...σε εχω θαυμασει απο κοντα!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλέ γύρισε χθες!!! Είναι και η μάνα μου εδώ! Ευτυχώς δε μαλώσαμε ακόμα!!!

Η πιο σοβαρή εδώ μέσα είναι η Ελένη1 λογω ζωδίου φυσικά και επειδή θα συμπεθεριάσουμε!!!

:D:D:D :D

εχω γεννηθει 29/8/1974

με καταλαβες που ειμαι νοικοκυρα! φαινεται ο ανθρωπος θα μου πεις...

εχω μια εντυπωση οτι ο νικηφ. τον κολλησε τον μπεμπακο. εχεσε 2 φορες, τη μια γκρι, εκανε εμετο, ολη τη μερα μαζευει τα ποδια του κ θελει αγκαλια...ποιος? ο μπεμπακος!

Α, το μωράκι μου......και συ παιρνε το και λιγο αγκαλια....μην περημενεις να αρρωσταινει,ακαρδη μανα....

Περαστικα του και γρηγορα παρακαλω!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Δεν μου φτάναν τα νεύρα μου τώρα έφυγαν και ο Μιχάλης με την Ζέτα να πάνε στο γήπεδο και μου έκαναν και πλάκα (καζούρα) επειδή παίζουμε αντίπαλοι. Αχ πόσο θα ήθελα να γυρίσουν με την ουρά στα σκέλια !!! Είμαι κακιά ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

έχεις δίκιο αλλά εγώ στις βαπτίσεις προτίμώ το άσπρο(άντε βαριά να επιτρέψω ένα απαλό ροζ!!! ροζάκι ήταν κ το νυφικό μου!)

είστε περισσότερο του φούξια και τέτοια ε; κ μένα μ΄αρέσουν αλλά σε άλλα παιδάκια!

Και εγώ στην Ζέτα τα είχα άσπρα αλλά τώρα μου την έχει βαρέσει με τα χρώματα και το θέλω πιο χρωματιστό.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αυτό με την μωβ κορδέλα στην μέση. Επειδή μάλλον έχασα επεισόδιο, αυτά είναι για την βάπτιση, περισσότερο για παρανυφάκια σε γάμο μου κάνουν (πολύ άσπρα τα περισσότερα).

Και εμενα τα πιο ζωηρα μου αρεσουν για βαφτηση.

Δεν μου φτάναν τα νεύρα μου τώρα έφυγαν και ο Μιχάλης με την Ζέτα να πάνε στο γήπεδο και μου έκαναν και πλάκα (καζούρα) επειδή παίζουμε αντίπαλοι. Αχ πόσο θα ήθελα να γυρίσουν με την ουρά στα σκέλια !!! Είμαι κακιά ?
μαρηηηηη??? Θα την κανεις χουλιγκαν την κορη σου...
Και εγώ στην Ζέτα τα είχα άσπρα αλλά τώρα μου την έχει βαρέσει με τα χρώματα και το θέλω πιο χρωματιστό.

μμμ και εμενα μου αρεσει για κοριτσακι το ασπρο μι λγο φουξια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:D:D:D :D

εχω γεννηθει 29/8/1974

Α, το μωράκι μου......και συ παιρνε το και λιγο αγκαλια....μην περημενεις να αρρωσταινει,ακαρδη μανα....

Περαστικα του και γρηγορα παρακαλω!!!

δεν ειμαι ακαρδη... γονατιζω στο ριλαξ κ μιλαμε... τον παω βολτες μεσα στο σπιτι, τον ξαπλωνω στο κρεβατι του νικηφ. κ του αρεσει να κοιταει γυρω γυρω... εχω καει απο τα αλλα 2! καθε βραδυ πονουσε η πλατη μου απο την αγκαλια.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δεν ειμαι ακαρδη... γονατιζω στο ριλαξ κ μιλαμε... τον παω βολτες μεσα στο σπιτι, τον ξαπλωνω στο κρεβατι του νικηφ. κ του αρεσει να κοιταει γυρω γυρω... εχω καει απο τα αλλα 2! καθε βραδυ πονουσε η πλατη μου απο την αγκαλια.

Στο κρεβατι του Γιαννη και του δικου μου του αρεσει πολυ!

Πίκρα η αγκαλιά....ειδικα αν βαζουν και δυναμη και σε σπρωχνουν....

Το πρωι που αφησα το μωρο με τον μπαμπα του ,με το που εφυγα χεστηκε...και πηγε να τον αλλαξει και το μωρο δεν σταματαγε να γελαει κακαριστά...Θα ειδε πως ηταν η μουρη του αντρα μου εκεινη την ωρα και που να σταματησει το καημένο.....:rolleyes::lol::lol:

(Το χειροτερο του ειναι να τα αλλαξει)

Μαρλέεεεν ευχαριστώ αλλά δεν βρίσκω το edit ή το tools στην επεξεργασία εικόνας!!!

Μα τόσο στόκος είμαι;;;;

Καλέ πείτε και σε μας τις πρωτομάνες πώς να μην πονάει η πλάτη μας;;; Μόνο αγκαλιά θέλει, και συγκεκριμένα τη δική μου!!!!

Στο κρεβατι του Γιαννη και του δικου μου του αρεσει πολυ!

Πίκρα η αγκαλιά....ειδικα αν βαζουν και δυναμη και σε σπρωχνουν....

αυτος ηρεμει...αλλα οταν κουνιεται περα δωθε, κοπαναει το κεφαλι του στη κλειδα, πως λεγεται αυτο το κοκκαλο, καλα το λεω? κ μετα αρχιζει χειροτερο κλαμα... εμ δεν καθοσουνα εκει που ησουν του λεω???

Το πρωι που αφησα το μωρο με τον μπαμπα του ,με το που εφυγα χεστηκε...και πηγε να τον αλλαξει και το μωρο δεν σταματαγε να γελαει κακαριστά...Θα ειδε πως ηταν η μουρη του αντρα μου εκεινη την ωρα και που να σταματησει το καημένο.....:rolleyes::lol::lol:

(Το χειροτερο του ειναι να τα αλλαξει)

κ εμενα χεστηκε οταν πηγα τα ομορφακια στο μαγαζι το πρωι. κ με παιρνει τηλεφ. ο παυλος, που ειναι τα μωρομαντηλα γιατι το μπανιο ειναι πλυμμηρισμενο απο τα νερα του πλυντηριου κ θα σκοτωθουμε! αυριο παω! μη με κραξετε!

Μαρλέεεεν ευχαριστώ αλλά δεν βρίσκω το edit ή το tools στην επεξεργασία εικόνας!!!

Μα τόσο στόκος είμαι;;;;

Καλέ πείτε και σε μας τις πρωτομάνες πώς να μην πονάει η πλάτη μας;;; Μόνο αγκαλιά θέλει, και συγκεκριμένα τη δική μου!!!!

δεν ξερω ρε κοτοπουλακι...μονο υπομονη... στο δευτερο θα μαθεις, εγω εμαθα στο 3ο. ειναι κ θεμα αντιληψης...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...