Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσάς το τάσος από πού ήρθε;

δεν πειράζει ρε, θά χουμε η μια την άλλη!!!!!;)

ή λέτε να μας διώξουν μέχρι τότε μιας κ θα χουμε φτάσει κάτι δις σελίδες;;;; ή λες να γίνει νωρίτερα;:eek:

Τασο λενε τον μπαμπα μου. Ανασταση θα τον φωναζουμε. τον ανηψιο μου τον λεμε Τασο, εχει κ το ενδοξο επωνυμο, κ ειναι κ του Γεωργιου...ολο το σετ.

Δεν ηθελα να βγαλω τον μπαμπα μου, αλλα μου τη καρφωσε η πεθερα μου κ εκλεισε στον κυριο με τα σιελ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μη με τρελλαινεις τωρα μεσημεριατικο!!!!!!!!!! τι εννοεις δλδ???? οτι κ επειδη ειμαστε ετσι, θα μας τους φανε οι τσαχπινες??????? δεν καταλαβα...θελει να παει με τη τσαχπινα κ μετα να του λειπει κατι??? (οτι λεω ειναι παρακινδυνευμενο...)

κοιτα γλυκεια μου...χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, η φιλοσοφια μου ειναι ότι το κερατο ελαχιστες θα το γλυτώσουν....μακαρι να εισαι εσυ η τυχερη αντε και η Μαρλεν, γιατι εγω δε νομιζω να ειμαι...;) Μια ζωη οι καλυτεροι μου φιλοι ηταν αγορια...ακομη και τωρα ...βλεπω πως σκεφτονται. Δε νομιζω ότι ο Νικολακης ειναι η εξαιρεση.

δεν πειράζει ρε, θά χουμε η μια την άλλη!!!!!;)

ή λέτε να μας διώξουν μέχρι τότε μιας κ θα χουμε φτάσει κάτι δις σελίδες;;;; ή λες να γίνει νωρίτερα;:eek:

δεν πειραζει Μαρλεν μου και να μας κερατωσουν...που να μην μπορουν την επιμαχη ωρα ...:twisted:..το φοβο μας θα'χουν. Κανεις δε φευγει και φυσικα εμεις δεν παιρνουμε χαμπαρι...
Τασο λενε τον μπαμπα μου. Ανασταση θα τον φωναζουμε. τον ανηψιο μου τον λεμε Τασο, εχει κ το ενδοξο επωνυμο, κ ειναι κ του Γεωργιου...ολο το σετ.

Δεν ηθελα να βγαλω τον μπαμπα μου, αλλα μου τη καρφωσε η πεθερα μου κ εκλεισε στον κυριο με τα σιελ!

α μαρη βρωμα το περασες το δικο σου τελικα ;).

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ομορφακια πως το λενε τον πεθερο σου???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ομορφακια πως το λενε τον πεθερο σου???

ποιον απο τους 2???

ειναι μια πονεμενη ιστορια!

τον μπαμπα του τον λενε Ηλια, αν ελεγα πχ οτι θα εβγαζα ετσι τον μπεμπακο η πεθερα μου θα δεχοταν μεγαλυτερο πληγμα απο αυτο που δεχτηκε τωρα!!!!!! αλλα αποκλειεται, γιατι ειναι ο πατερας-φαντομας. τη χριστ. φαντασου, το ονομα της κορης του, την ειδε πριν κατι μηνες, πρωτη φορα. γενικα, ηταν ενας τεμπελης ανθρωπος, βιαιος προς τη γυναικα του, κ ειχε ολα τα κακα! μα ολα! φαντασου οτι ειχε κανει μυνηση στον παυλο. παιξανε ξυλο μες στο δρομο, μια μερα πριν δωσει πανελληνιες. παρολο που οταν ερχεται απο το χωριο, ερχεται ανετα στο μαγαζι, καθεται μαζι με την πεθερα μου, κ περιμενει τον παυλο.

ο νεος πεθερος μου, τον λενε Γιαννη. αλλος αχρηστιλας αυτος! δεν υπαρχει απο τεμπελια... ηθελα να ηξερα που παει κ τους βρισκει, κ τους παντρευεται κιολας!!!

καλα τον πρωτο δεν τη ρωτησαν κιολας...15χρ. παντρευτηκε. στον γαμο της λεει ειχαν 3 μερες γλεντι. πηγαν με τα αλογα στην εκκλησια, κ καθως τα θυμαται μας λεει...να μην εχω μια φωτογραφια... απο τον γαμο ε??? της λεω...εγω η αθωα. οχι καλε, με το αλογο, μου λεει...

ηταν απο "μεγαλο" σοι ο πεθερος μου, εκτος απο το τρανο ονομα ηταν κ 10 αδερφια+2 που υιοθετησε ο παππους του παυλου, επειδη ειχαν σκοτωθει στον πολεμο οι γονεις τους. μονο αυτο σας σωζει του λεω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

να ρωτησω κατι...

κανει να βαζουμε ταλκ για το συγκαμμα στα κοριτσακια???????

Δοκιμασε να τους βαζεις το λαδακι της frezyderm ειναι και πολυ καλο και επειδη ειναι λαδι απλωνεται ευκολα.Κανει και για το μωρο και ειναι και για ολο το σωμα.

Μολις τα κοιμησα και τα δυο και ειπα να ξαπλωσω και εγω αλλα εχει αγωνα το γυπεδο απ'εξω απο το σπιτι μου και γινεται χαμος απο φασαρια......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Δοκιμασε να τους βαζεις το λαδακι της frezyderm ειναι και πολυ καλο και επειδη ειναι λαδι απλωνεται ευκολα.Κανει και για το μωρο και ειναι και για ολο το σωμα.

Μολις τα κοιμησα και τα δυο και ειπα να ξαπλωσω και εγω αλλα εχει αγωνα το γυπεδο απ'εξω απο το σπιτι μου και γινεται χαμος απο φασαρια......

ελενη μου, εγω της βαζω αλοιφη κανονικη. δεν εχει σημασια η μαρκα, ποτε τη μια ποτε την αλλη... η πεθερα λοιπον τη παστωνει στο ταλκ. αυτο ομως δεν βγαινει με τπτ!!! παει κ γινεται στοκος. οταν παμε στο νοσοκ. που θελουν να της κανουν καλλιεργεια ουρων, πλενουν μια ωρα οι νοσοκομες, κ μου τη λενε κιολας να μη της βαζω στα εσωτ.γεννητ.οργανα. μα ειναι δυνατον τους λεω να της βαζω μεσα????? κ επειδη το καμαρι μου οτι λεει η μανουλα του ειναι νομος, το βραδυ που την αλλαζει πριν παει εκεινος για υπνο της βαζει ταλκ, θελω να του το κοψω. αν ειναι καλο κ οκ, να μη πω τπτ, αλλα αν δεν ειναι να βαλω χερι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ε τοτε βρε Ομορφακια καλα κανεις...αυτη γη αποφαση ειναι μονοδρομος.

Ο Νικολακης ξυπνησε πρωτη φορα νωρις, για αν ταισει το μπεμπη, στις 6 και μετα στις 9. Εγω δεν σηκωνομουν....απεργουσα γιατι εχω τα νευρα μου και που ποναω και με τη μανα μου. Και τωρα ο καλος μου ξεραθηκε...δεν αντεξε...

Εμ βεβαια...για πηγαινε γυμναστηριο τωρα αν εισαι μαγκας μεγαλε...που μου εχει φυγει η πιστη και μου το παιζεις Σπαλιαρας με τους κοιλιακους....

221882cb0gkyh7q4.gif

κοιτα γλυκεια μου...χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, η φιλοσοφια μου ειναι ότι το κερατο ελαχιστες θα το γλυτώσουν....μακαρι να εισαι εσυ η τυχερη αντε και η Μαρλεν, γιατι εγω δε νομιζω να ειμαι...;) Μια ζωη οι καλυτεροι μου φιλοι ηταν αγορια...ακομη και τωρα ...βλεπω πως σκεφτονται. Δε νομιζω ότι ο Νικολακης ειναι η εξαιρεση.

δεν πειραζει Μαρλεν μου και να μας κερατωσουν...που να μην μπορουν την επιμαχη ωρα ...:twisted:..το φοβο μας θα'χουν. Κανεις δε φευγει και φυσικα εμεις δεν παιρνουμε χαμπαρι...

α μαρη βρωμα το περασες το δικο σου τελικα ;).

οχι..δεν το δεχομαι! η φιλοσοφια τους μπορει να ειναι αυτη, αλλα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να μη τη κανουν πραξη???? δεν θελω να σκεφτομαι καθολου ετσι... γιατι αν γινει θα διαλυθουν ΟΛΑ. μα ολα! κ ειναι να μη τα παρω στο κρανιο. μπορω να κραταω κακια χρονια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ε τοτε βρε Ομορφακια καλα κανεις...αυτη γη αποφαση ειναι μονοδρομος.

Ο Νικολακης ξυπνησε πρωτη φορα νωρις, για αν ταισει το μπεμπη, στις 6 και μετα στις 9. Εγω δεν σηκωνομουν....απεργουσα γιατι εχω τα νευρα μου και που ποναω και με τη μανα μου. Και τωρα ο καλος μου ξεραθηκε...δεν αντεξε...

Εμ βεβαια...για πηγαινε γυμναστηριο τωρα αν εισαι μαγκας μεγαλε...που μου εχει φυγει η πιστη και μου το παιζεις Σπαλιαρας με τους κοιλιακους....

ριξαμε κ εμεις ενα ματσακι με την αδερφη μου χτες! ε, δεν τρωγεται... για να δουμε σημερα...αν θα το μετανιωσει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενη μου, εγω της βαζω αλοιφη κανονικη. δεν εχει σημασια η μαρκα, ποτε τη μια ποτε την αλλη... η πεθερα λοιπον τη παστωνει στο ταλκ. αυτο ομως δεν βγαινει με τπτ!!! παει κ γινεται στοκος. οταν παμε στο νοσοκ. που θελουν να της κανουν καλλιεργεια ουρων, πλενουν μια ωρα οι νοσοκομες, κ μου τη λενε κιολας να μη της βαζω στα εσωτ.γεννητ.οργανα. μα ειναι δυνατον τους λεω να της βαζω μεσα????? κ επειδη το καμαρι μου οτι λεει η μανουλα του ειναι νομος, το βραδυ που την αλλαζει πριν παει εκεινος για υπνο της βαζει ταλκ, θελω να του το κοψω. αν ειναι καλο κ οκ, να μη πω τπτ, αλλα αν δεν ειναι να βαλω χερι...

Μα το τάλκ με την υγρασια και τα ουρα γινεται σαν ζυμαρι και θα κραταει και ενα καρο μικροβια.....εγω το συχαινομαι ....και ο παιδιατρος λεει οχι ταλκ!!!!

Για πες του τα περι ηγειηνης....και τονισε του πως αλλο τα αγορακια και αλλο τα κοριτσακια που ειναι πιο ιδιαιτερα τα οργανα τους....μην της δημιουργησει και κανενα προβλημα.....για πες του ετσι:wink:

Διαφημίσεις

οχι..δεν το δεχομαι! η φιλοσοφια τους μπορει να ειναι αυτη, αλλα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να μη τη κανουν πραξη???? δεν θελω να σκεφτομαι καθολου ετσι... γιατι αν γινει θα διαλυθουν ΟΛΑ. μα ολα! κ ειναι να μη τα παρω στο κρανιο. μπορω να κραταω κακια χρονια...
σου ευχομαι να μη σου συμβει ποτε ομορφακια μου...υπαρχει πιθανοτητα να μην τη κανουν πραξη ναι. Εχει να κανει και με τις συγκυριες...Παντως ο δικος μου εχει όλες τις προυποθεσεις να το κανει (τον βοηθουν οι συγκυριες) καλα που απο μονος του ειναι λιγο συντηρητικος σε αυτα τα θεματα και πολυ εγκεφαλικος αλλιως τη βαψαμε... Αφου του λεω 'εγω αν ημουν αντρας και η γυναικα μου γινονταν ετσι , θα την κερατωνα ' Και μου λεει ότι ο Θεος με εκανε γυναικα γιατι θα γινομουν μεγαλος μακακας...:D
ριξαμε κ εμεις ενα ματσακι με την αδερφη μου χτες! ε, δεν τρωγεται... για να δουμε σημερα...αν θα το μετανιωσει...
εμενα το μετανιωσε ...τι να το κανω όμως???πρεπει να εφτασε 20 η πιεση μου εχθες...Μου ρθε σημερα με χορταρακια...ετοιμη ημουν να της τα πεταξω στη μουρη αλλα ειχαμε και κοσμο στο σπιτι...Ελενη 1??hello???

221882cb0gkyh7q4.gif

σου ευχομαι να μη σου συμβει ποτε ομορφακια μου...υπαρχει πιθανοτητα να μην τη κανουν πραξη ναι. Εχει να κανει και με τις συγκυριες...Παντως ο δικος μου εχει όλες τις προυποθεσεις να το κανει (τον βοηθουν οι συγκυριες) καλα που απο μονος του ειναι λιγο συντηρητικος σε αυτα τα θεματα και πολυ εγκεφαλικος αλλιως τη βαψαμε... Αφου του λεω 'εγω αν ημουν αντρας και η γυναικα μου γινονταν ετσι , θα την κερατωνα ' Και μου λεει ότι ο Θεος με εκανε γυναικα γιατι θα γινομουν μεγαλος μακακας...:D

εμενα το μετανιωσε ...τι να το κανω όμως???πρεπει να εφτασε 20 η πιεση μου εχθες...Μου ρθε σημερα με χορταρακια...ετοιμη ημουν να της τα πεταξω στη μουρη αλλα ειχαμε και κοσμο στο σπιτι...Ελενη 1??hello???

Γιαυτο εφυγα γρηγορα .........ειχα λουστει η δολια πρωι πρωι..... να ετρωγα καμμια ξοφαλτσι με ιπταμενα χορτα..?

Γιαυτο εφυγα γρηγορα .........ειχα λουστει η δολια πρωι πρωι..... να ετρωγα καμμια ξοφαλτσι με ιπταμενα χορτα..?

:lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Μα το τάλκ με την υγρασια και τα ουρα γινεται σαν ζυμαρι και θα κραταει και ενα καρο μικροβια.....εγω το συχαινομαι ....και ο παιδιατρος λεει οχι ταλκ!!!!

Για πες του τα περι ηγειηνης....και τονισε του πως αλλο τα αγορακια και αλλο τα κοριτσακια που ειναι πιο ιδιαιτερα τα οργανα τους....μην της δημιουργησει και κανενα προβλημα.....για πες του ετσι:wink:

κολλα σκετη...

αλλα στον νικηφ. δεν ειχαν κατεβασει αυτη την ιδεα...τωρα στη χριστιανα της ηρθε. ο νικηφ αλλωστε δεν συγκαηκε ποτε...η μικρη ομως...συνεχεια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΜΠΡΑΒΟ του νικολακη!!! συμφωνω μαζι του! κ παλι ΜΠΡΑΒΟ:D!!! για να μη πω Καραγκιοζακος, που οταν λεω ετσι τον Παυλο παιζει κ να της φαω καμμια ωρα.... το μακακας ειναι χειροτερο βεβαια, αλλα το Καραγκιοζακος τον πειραζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! καθενας με τα γουστα του...

:lol::lol::lol::lol::lol:

φτου σας καθαρματακια... τα κουτσολεγατε πρωι πρωι ε???

ωραια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...