Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

[quote name='jtse;141125

Ομορφάκια μου πρόσεχε γιατί αν αδιαθέτησες τώρα (και αν έχεις κανονικό κύκλο) στις 14 Φεβρουαρίου θα είσαι έτοιμη!!!!! Ξέρεις εσύ !!!

?

κανονικοτατο εχω... το ειδα κ εγω!!! αλλα θα το αποφυγω...ε' date=' δεν γινεται!!! παντως δεν ειναι περιεργο τοσα χρονια που δεν εχει αλλαξει τπτ? δλδ, θα ειμαι κ στις μερες μου για ωορηξια! πεφτει κ 3ημερο...ολα κατα μου!

καλημερα κοριτσακια!χθες δεν μπηκα καθολου!ειχα αγχος ,με το μικρο που εχει κοψει πολυ το φαγητο!σχετικα με αυτο που ετρωγε λεω παντα!το ξερετε οτι τα μωρακια μας πρεπει να πινουν 600 μλ???που εμενα που επινε 1100?????και 900 οταν πανε 6 μηνων!!!ετσι ειπε ο doktor!..δεν εχω διαβασει τιποτα!ελπιζω να προλαβω!ομορφακια που ειναι το stock της mothercare?μαιρουλα περαστικα στον μπεμπακο σου!!!μα καλα πως επαθε σταφυλλοκοκο το μικρουλι μωρε μου?

εκει που λεει η ιωαννα... υμηττου-παγκρατι. διπλα στο τυροπιταδικο "Η ΞΆΝΘΗ", φαε κ καμμια τυροπιτουλα να στανιαρεις απο τη κουραση!

gooooooooooooooooodmorning parents!!!!

χθες κοιμηθηκα μολις εφυγα δηλαδη κατα τις μια παρα..ξυπνησα 6 να ρεψω το μπεμπη γιατι ο λουκ επρεπε επειγοντως βα παει τουαλετα:P;)και μετα στις 7.30 να ταισω τη μπεμπ!!!μετα ξυπνησε ο στρατος και δεν ξανακοιμηθηκα αλλα νιωθω ξεκουραστη!!!!σημερα τα πεθερικα λειπουν κι ο λουκ δουλευει οποτε ειμαι μονη με τα τρια!!!μεχρι στιγμης τα παμε καλα!!!ευτυχως σχολαει νωρις μετα τις 2 θα ειναι εδω!!!βαλαμε πλυντηριο με το στρατο μου και τωρα στεγνωτηριο !!!τωρα θα ξεσκονισουμε και οταν κοιμηθει θα σφουγγαρισω!!!

μαρια θα ερθει η αδερφη της πεθερας μου-θεια του λουκα με τα ξαδερφια του,καμια5-6 ατομα..οποτε πρεπει να ειμαι λιγο συμμαζεμενη!!!κι αυριο το πρωι θα ερθει η νονα μου με την κορη της!!!και επισης εχω να παραλαβω και το στρωμα για το κρεβατι του στρατου!!!!και γ...ω!!!

καλα δεν ειναι τα καλυτερα παιδακια οταν τα βαζουμε να κανουν δουλειες? ναι μαμα μου, ναι μαμα μου, τα κανουν ολα!!!! νιωθουν τοσο χρησιμα τα μικρουλια, τοσο μεγαλα που αμα τα στειλεις κ στο φουρνο για ψωμι, πανε...δεν εχουν θεμα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμένα η Ζέτα πρώτη σε όλες τις δουλειές εκτός από το μάζεμα του δωματίου της. Εκεί "φέεεετααααα". Μας παίρνει η μέρα και μερικές φορές και η εβδομάδα για να το μαζέψει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημέραααααααααααααααα!!!!

Πότε πρέπει να πάρουμε τις θηλές που είναι για 4 μηνών και έχουν δύο τρύπες? Ξέρετε? Σαν αυτές που πήρε η Ζωή.

θα το δεις μωρέ το μικρούλι κ θα το καταλάβεις! αν προσπαθεί να ρουφήξει με μανία κ κουράζεται πολύ κ η πιπίλα αδειάζει από γάλα κ κολλάει κ δεν παίρνει ανάσα το μωρό....:roll: κατάλαβες; ε! τότε!!!

Είχε φέρει και τραπέζια και καρέκλες και πιάτα και μαχαιροπήρουνα (για ποτήρια θα σε γελάσω δεν θυμάμαι).

Το θέμα ήταν ότι τότε είχαμε πολλά δέντρα στον κήπο που έκαναν φυσική σκιά. Πριν λίγα χρόνια. Ο αρραβώνας ήταν το 1998. Μετά απο τότε σε μία μεγάλη κακοκαιρία που είχε πολύ χιόνι στην Αττική και είχαν γίνει πολλές καταστροφές τα δέντρα έπεσαν απο το πολύ το χιόνι και έχουν μείνει ελάχιστα. Βέβαια έχουμε φτιάξει δύο σκεπαστά σημεία μέσα στον κήπο αλλά είναι μικρά και δεν θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν παρά μόνο τον μπουφέ ίσως, οπότε θα πρέπει να προβλέψω και για τέντες. Το κακό είναι ότι το μέρος το πιάνει πολύ ο βοριάς και επειδή το σπίτι είναι στην παραλία δεν υπάρχει άλλο σπίτι ή οίκημα να μας κόβει τον αέρα, οπότε θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε.

χμ τί ωραία θα είναι να κάνεις τέτοια πράγματα στο εξοχικό! σεπτέμβριο δεν είπες; ε τότε δεν έχει κ πολλούς αέρηδες οπότε καλά θα είναι!

απλά σε ρώτησα για να δω πού παίζουν οι τιμές πάνω κάτω!

εμείς απ΄οτι φαίνεται δεν θα κάνουμε τίποτα στη βάφτιση! μόνο φαγητό μεταξύ μας μάλλον (κουμπάροι, γονείς κ αδέρφια!!!). για να δούμε!!!

ναι ρε συ αυτο το κιτρινο υγρο λιγο πηχτο που βγαζουν αυτες οι πληγες αυτο ειναι!!!!!!!!!!!που να το ξερουμε.......

άντε περαστικά μαιρούλα!!!

κριμα που δεν ζει η πεθερα μου...θα τα αναλαμβανε αυτη(δασκαλα)αλλα επειδη ο αρης αυτα τα ξερει απο μωρο γιατι πηγαινε και καθοταν μαζιμετην μαμα του πριν να ξεκινησει το σχολειο με αποτελεσμα να παει την πρωτη και την δευτερα δημοτικου και εγω δεν ξερω ποσες φορες,θα τους διαβαζει αυτος χαχαχχαχαχαχα

αφου θυμαται ακομα απ'εξω ιστοριες και ποιηματακια:confused::confused:

μια χαρά, ο αρούλης θα τα καταφέρει όταν πάτε σχολείο!! εμας ο μπαμπάς ούτε παραμύθι δε μπορεί να τους διαβάσει!!! δε συζητώ για τρααγουδάκια!!!

καλημερα κοριτσακια!χθες δεν μπηκα καθολου!ειχα αγχος ,με το μικρο που εχει κοψει πολυ το φαγητο!σχετικα με αυτο που ετρωγε λεω παντα!το ξερετε οτι τα μωρακια μας πρεπει να πινουν 600 μλ???που εμενα που επινε 1100?????και 900 οταν πανε 6 μηνων!!!ετσι ειπε ο doktor!..δεν εχω διαβασει τιποτα!ελπιζω να προλαβω!ομορφακια που ειναι το stock της mothercare?μαιρουλα περαστικα στον μπεμπακο σου!!!μα καλα πως επαθε σταφυλλοκοκο το μικρουλι μωρε μου?

γεια σου άσπα!! μαρή πήρες σβάρνα τα μαγαζιά της αθήνας;;; καλά κάνεις βασικά, κ εγω ήθελα να βγω να πάρω κανα ρούχο για τη μεγάλη για του χρόνου που θα παέι σχολείο κ θα χρειαζόμαστε πολλά, αλλά δε βρήκα χρόνο!!! κ απ ότι ακούω έχουν ψιλοαδειάσει τα μαγαζια! μπορεί να πάω καμιά βόλτα αύριο! το στοκ μαδερ στο αεροδρόμιο δεν εχει κ πολλα ! για το άλλο δεν ξέρω!

με το νυφικό τι έκανες;

gooooooooooooooooodmorning parents!!!!

μαρια θα ερθει η αδερφη της πεθερας μου-θεια του λουκα με τα ξαδερφια του,καμια5-6 ατομα..οποτε πρεπει να ειμαι λιγο συμμαζεμενη!!!κι αυριο το πρωι θα ερθει η νονα μου με την κορη της!!!και επισης εχω να παραλαβω και το στρωμα για το κρεβατι του στρατου!!!!και γ...ω!!!

έέεεεεεεεεεελααααααααααααααα τρέεεεεεεεεεεεχουμε!!!!!!!!!!!!

άσχετο: ακούω αυτό!!

http://www.youtube.com/watch?v=pmzkmqvuDiE

είπα να παώ λίγο πίσω!!!!!!!!! ά ρε νιάταααααααααα!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

αχ θε μου!!! ουτε εγω... λυρα ή ποντιακη ή κρητικα, δεν αντεχω....ιιιιι ιιιιι ιιιι ιιιιι ιιιιι . τελος!

θα πάω σένα γάμο τον ιούνιο στα χανιά κ περιμένω πως κ πωε ν΄ακούσω τα κρητικά κ να τους δω να χορεύουν!! δε θά ναι καλά λέτε;; ελένη1 για πες!!!!!!!

ΆΣΧΕΤΟ!!!! Κορίτσια να έχετε υπόψη σας ότι όταν τα παιδάκια σας θα πάνε πρώτη δημοτικού θα σας φύγει το "καφάσι" με αυτά που μαθαίνουν και το πως.

ναι πού να πάνε κ σχολείο λες κ τώρα δε μας στέλνουν μ΄ αυτά που λένε!!! εμένα η μεγάλη προχτές που πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο στις 2 μικρές, γυρίζοντας μές στ΄ αμάξι κράτώντας μπισκοτάκι κ καραμέλες που πήρε από σπόντα μιας κ δεν εξετάστηκε από γιατρο, λέει: μανούλα, ωράια δεν ήταν η μέρα μας σήμερα που ο γιατρός δεν τρύπησε εμένα αλλά τις αδερφούλες μου μόνο;;;;:o

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

θα πάω σένα γάμο τον ιούνιο στα χανιά κ περιμένω πως κ πωε ν΄ακούσω τα κρητικά κ να τους δω να χορεύουν!! δε θά ναι καλά λέτε;; ελένη1 για πες!!!!!!!

Καλημερα,

καλά ειναι θα σου αρεσει.....αν εχεις πιει και τιποτα τσικουδιες ακομα καλητερα !!!!

Και να εχεις το νου σου για τις μπαλωθιες(πυροβολισμοι) μην φατε καμια αδεσποτη.......:rolleyes::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημεραααα!!!ειμαι στην πεθερα μου για φαγητο κ μπηκα απο το pc της κουνιαδας μου να διαβασω τι λετε γιατι ειστε ικανες να γραψετε εγκυκλοπαιδεια παλι κ να μην ξερω κατα που να κρυφτω!!!

λοιπον ομορφακια μου ταλκ απο οτι μας ειχανε πει κ στο μαιευτηριο δεν κανει να βαζουμε γενικως γιατι αυτη η σκονη εισπνεεται απο τα μωρακια μας κ δεν ειναι λεει υγειινο....τι να πω εμενα η μαμα μου εκτος απο κρεμα μου εβαζε κ ταλκ κ δεν επαθα τιποτα...εγω παντως δεν βαζω μετα απο αυτο που μου ειπανε...

ΜΑΙΡΟΥΛΑ περαστικα στο μικρουλι σου μωρε!!!ποσο καρο θελει για να περασει αυτο?

Αντε θα μπαινω που κ που να διαβαζω οποτε μπορω...φιλακια στα μαγουλακια σας!!!

PlbZp2.png

Και εμένα η Ζέτα πρώτη σε όλες τις δουλειές εκτός από το μάζεμα του δωματίου της. Εκεί "φέεεετααααα". Μας παίρνει η μέρα και μερικές φορές και η εβδομάδα για να το μαζέψει.

εκει "κολλαμε" κ εμεις. πρεπει να τα εχει πιασει ο οιστρος, κ ποτέ δεν θα το κανει η χριστ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι...

κανει να βαζουμε ταλκ για το συγκαμμα στα κοριτσακια???????

εγώ ενίοτε βάζω αν κ έχω κ τη φισάν που έιναι τάλκ σε μορφή κρέμας!:o

ο μόνος φόβος είναι μην εισπνέυσει το παιδί λένε οι μαίες.... αλλά απ΄ότι φαντάζομαι δεν έχει σκοπό νασκορπισεις τη σκόνη σόλο το δωμάτιο!!! κ πόσο μάλλον στο κεφάλι της χριστιάννας!!!

μαρλεν καταληξατε για το ονομα?

ναι σιγά κάνει τον κινέζο, κ εγώ το ίδιο! προς το παρόν γιατί δεν ξέρω πώς να το χειριστώ! απιδί μου αυτά θέλουν διπλωματίες κ γαλιφιες κ εγώ δεν διαθέτω απ΄αυτά, εγω λέω τα σύκα σύκα κ τη σκάφη σκάφη, κ όσο να πεις η αλήθεια πονάει!!!! ..... κ δεν μπερδεύεω τη βουρτσα με την ....... (άσχετο)!!!!!

Καλημερα,

καλά ειναι θα σου αρεσει.....αν εχεις πιει και τιποτα τσικουδιες ακομα καλητερα !!!!

Και να εχεις το νου σου για τις μπαλωθιες(πυροβολισμοι) μην φατε καμια αδεσποτη.......:rolleyes::lol:

ααα πόλύ ωραία, αν κ σκέφτομαι να θηλάζω μέχρι τότε οπότε η τσικουδιά δεν ακούγεται καλή ιδέα!!! αλλιώς σηκωτή θα με παίρνανε!!!!!!!

ααααααααααα ρε νιάααααααααατααααααααα ξαναλέεεεεεεεεωωωωω!!!!

Μαρλεν ειναι πολυ ωραια στους κρητικους γαμους!!!μενουν τα ξαδερφια του Αντρεα Χανια κ εχω παει σε 3!!καλα θα περασετε!!!

μακάτι γιατί θα είναι ολοκληρο mission και ένα σωρό έξοδα να κουβαλήσω το τσούρμο!!!!

170301c7zifsub1b.gif

εγώ ενίοτε βάζω αν κ έχω κ τη φισάν που έιναι τάλκ σε μορφή κρέμας!:o

ο μόνος φόβος είναι μην εισπνέυσει το παιδί λένε οι μαίες.... αλλά απ΄ότι φαντάζομαι δεν έχει σκοπό νασκορπισεις τη σκόνη σόλο το δωμάτιο!!! κ πόσο μάλλον στο κεφάλι της χριστιάννας!!!

ναι σιγά κάνει τον κινέζο, κ εγώ το ίδιο! προς το παρόν γιατί δεν ξέρω πώς να το χειριστώ! απιδί μου αυτά θέλουν διπλωματίες κ γαλιφιες κ εγώ δεν διαθέτω απ΄αυτά, εγω λέω τα σύκα σύκα κ τη σκάφη σκάφη, κ όσο να πεις η αλήθεια πονάει!!!! ..... κ δεν μπερδεύεω τη βουρτσα με την ....... (άσχετο)!!!!!

ααα πόλύ ωραία, αν κ σκέφτομαι να θηλάζω μέχρι τότε οπότε η τσικουδιά δεν ακούγεται καλή ιδέα!!! αλλιώς σηκωτή θα με παίρνανε!!!!!!!

ααααααααααα ρε νιάααααααααατααααααααα ξαναλέεεεεεεεεωωωωω!!!!

μακάτι γιατί θα είναι ολοκληρο mission και ένα σωρό έξοδα να κουβαλήσω το τσούρμο!!!!

εχεις δικιο...θελει χειρισμο. ουτε εγω "το'χω", αλλα ημουν τυχερη κ οταν αρχισε να φωνασκει οτι παλι τασο θα βγαλουμε, ημουν παρα πολυ ηρεμη κ αποφασιστικη. κ ετελειωσε εκει το θεμα. συνηθως δινω μαχες για κατι που θελω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλα δεν ειναι τα καλυτερα παιδακια οταν τα βαζουμε να κανουν δουλειες? ναι μαμα μου, ναι μαμα μου, τα κανουν ολα!!!! νιωθουν τοσο χρησιμα τα μικρουλια,.

...μονο ο δικος μου ειναι τεμπελης??? Για να μαζεψει τα παιχνιδια του ματς δινουμε...
α γεια σου!
να ρωτησω κατι...

κανει να βαζουμε ταλκ για το συγκαμμα στα κοριτσακια???????

όχι ταλκ...δεν κανει λεει να το εισπνευσουν.

ε

ναι σιγά κάνει τον κινέζο, κ εγώ το ίδιο! προς το παρόν γιατί δεν ξέρω πώς να το χειριστώ! απιδί μου αυτά θέλουν διπλωματίες κ γαλιφιες κ εγώ δεν διαθέτω απ΄αυτά, εγω λέω τα σύκα σύκα κ τη σκάφη σκάφη, κ όσο να πεις η αλήθεια πονάει!!!! ..... κ δεν μπερδεύεω τη βουρτσα με την ....... (άσχετο)!!!!! !

μια απο τα ιδια...αφουν το ξερω ότι στο μελλον το κερατο θα το φαω απο καμια ναζιαρα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

...μονο ο δικος μου ειναι τεμπελης??? Για να μαζεψει τα παιχνιδια του ματς δινουμε...

α γεια σου!

όχι ταλκ...δεν κανει λεει να το εισπνευσουν.

μια απο τα ιδια...αφουν το ξερω ότι στο μελλον το κερατο θα το φαω απο καμια ναζιαρα...

μη με τρελλαινεις τωρα μεσημεριατικο!!!!!!!!!! τι εννοεις δλδ???? οτι κ επειδη ειμαστε ετσι, θα μας τους φανε οι τσαχπινες??????? δεν καταλαβα...θελει να παει με τη τσαχπινα κ μετα να του λειπει κατι??? (οτι λεω ειναι παρακινδυνευμενο...)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εχεις δικιο...θελει χειρισμο. ουτε εγω "το'χω", αλλα ημουν τυχερη κ οταν αρχισε να φωνασκει οτι παλι τασο θα βγαλουμε, ημουν παρα πολυ ηρεμη κ αποφασιστικη. κ ετελειωσε εκει το θεμα. συνηθως δινω μαχες για κατι που θελω.

εσάς το τάσος από πού ήρθε;

[quote=aleca;141412

δεν πειράζει ρε, θά χουμε η μια την άλλη!!!!!;)

ή λέτε να μας διώξουν μέχρι τότε μιας κ θα χουμε φτάσει κάτι δις σελίδες;;;; ή λες να γίνει νωρίτερα;:eek:

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...