Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εννοείς είχε φέρει κ καρεκλες, τραπέζια κτλ ή μόνο φαγητό;

Είχε φέρει και τραπέζια και καρέκλες και πιάτα και μαχαιροπήρουνα (για ποτήρια θα σε γελάσω δεν θυμάμαι).

Το θέμα ήταν ότι τότε είχαμε πολλά δέντρα στον κήπο που έκαναν φυσική σκιά. Πριν λίγα χρόνια. Ο αρραβώνας ήταν το 1998. Μετά απο τότε σε μία μεγάλη κακοκαιρία που είχε πολύ χιόνι στην Αττική και είχαν γίνει πολλές καταστροφές τα δέντρα έπεσαν απο το πολύ το χιόνι και έχουν μείνει ελάχιστα. Βέβαια έχουμε φτιάξει δύο σκεπαστά σημεία μέσα στον κήπο αλλά είναι μικρά και δεν θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν παρά μόνο τον μπουφέ ίσως, οπότε θα πρέπει να προβλέψω και για τέντες. Το κακό είναι ότι το μέρος το πιάνει πολύ ο βοριάς και επειδή το σπίτι είναι στην παραλία δεν υπάρχει άλλο σπίτι ή οίκημα να μας κόβει τον αέρα, οπότε θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και γιατι δεν τη πεφτεις? ειναι ξυπνιος ο στρατος ε??? συντριμμια κ εγω, κοιμηθηκα χτες στη 1 κ με ξυπνησε η χριστ. στις 7. οταν ειναι να παει σχολειο δεν ξυπναει ουτε απο σποντα, αλλα το σ-κ, εχει πρωινο εγερτηριο....

ελενη τωρα καταφερα να τελειωσω!!!ταιζα μωρα εκεινη την ωρα..μετα τσιμπισαμε κατι..τωρα που κοιμηθηκαν ολα εκανα ντουζ και ειμαι ετοιμη!!!

να ρωτησω κατι?τι θα κανω με τον μπεμπη ξυπναει απο τις 6 το απογευμα και κοιμαται στις 3.30 την νυχτα και αυτο με παρακαλια.......τι να τον κανω??????

μαρια σε συμπονω!!!ο δικος μου ολη την ημερα τα κανει αυτα...και δεν κοιμαται ΠΟΤΕ πανω απο 3 ωρες:(:(:(

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα,σημερα ειχα τους γονεις μου εδω απο το πρωι,εμεις πηγαμε σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου και τωρα το απογευμα πηγαμε τον μπεμπουλη στον γιατρο να τον δει.μου ειπε να του βαζω οξυζενε πρωι-βραδυ μεχρι την τριτη και μετα το πασχα να τον παω να τον ξαναδει.

εντωμεταξυ ειχαμε εναν ποντιακο γαμο εδω στο χωριο....οποια ειναι ποντια ξερει.....εχθες απο τις 2 τομεσημερι μεχρι τις 1 την νυχτα live ποντιακα και σημερα απο τις 5 το απογευμα παλι live μαζι με τραγουδιστη αυτη τη φορα.....και η πλακα ειναι οτι δεν τα αντεχω ρε κοριτσια.........ολα ενα ρυθμο εχουν...........εχω ενα κεφαλι καζανι.........

ελενη 26 σου ειπαν τα κοριτσια για την ζωνη στο αεροπλανο,εγω θα σου πω να εχεις την πιπιλα του μαζι να μασαει στην απογειωση και προσγειωση για να μην βουλωσουν τα αυτακια του!!!το καλυτερο ειναι το ταιζεις εκεινη την ωρα,αλλα και η πιπιλιτσα μια χαρα ειναι.

αντε πανε κοπελα μου στην μανουλα σου,κοντα ειναι!!!!!!

αν και μου αρεσουν τα ποντιακα-δεν ειμαι ομως ποντια-κι εγω δεν τα αντεχω για πανω απο μιση ωρα!!:rolleyes:

ελενη δεν ειδα,που θα πας με το μωρο αεροπορικως?καλο ταξιδι σας ευχομαι!!;)

οχι μανα μου....εχει διανυκτερευση αυριο το βαπορο και θα παω να τον δω δεν μπορει να λειψει πολλες ωρες γιατι εχει βαρδια....αλλα με την κουραση που θα χει το πολυ-πολυ να παμε για κανα καφε...
μακαρι να πιειτε και ποτακι...............;)
Κοριτσαρες γεια κ παλι...

ο μικρος ξεραθηκε στις 10, πινω ντραμπουι κ πατατακια κ βλεπουμε ταινιουλα με τον γιωργακη...ειναι ψιλοβαρετη αλλα με το γιωργακη .... χμμμ δε βλεπω να την τελειωνουμε την ταινια...με βαρεσε κ το ποτο...

μαιρουλα, μπηκα μονο να σου πω οτι εγω τον δικο μου τον τρελλενω στα παιχνιδια κ στο τελος γκρινιαζει απο μονος του γιατι νυσταζει...απο τις 9 γκρινιαζε σημερα...

αυτα κοριτσια...καληνυχτα!!!

drambuie????κι εσυ δικια μου κοπελαρα μου!!!!δυστυχως ομως μου τελειωσε το μπουκαλι μου και δεν μπορω να σου κανω παρεα:(

τι καλα να επαιζα κι εγω με τα μικρα συνεχεια..με κουραζουν κι οταν θελω να ασχοληθω μαζι τους εχω τον μεγαλο-ο οποιος ειναι απολαυση,στην καλυτερη φαση:tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

eλα μαρη...ελεγα και εγω θα ειναι μακρυα!! Οποτε θα ερθεις στα μερη μας ;)

ελα ρε...ακου σταφυλόκοκος!!!:-(

Ευανθια...καλο βολι!.

ναι ρε συ αυτο το κιτρινο υγρο λιγο πηχτο που βγαζουν αυτες οι πληγες αυτο ειναι!!!!!!!!!!!που να το ξερουμε.......

fCS8p3.png

μαρια να μου φιλησεις το ποδαρακι του μικρου και το κωλαρακι της μπεμπας!!!

αντε παω κι εγω να ξαπλαρω!!!αυριο εχω επισκεψεις πολλες..θαναι μεγαλη μερα!!!

καληνυχτα!

Διαφημίσεις

ΆΣΧΕΤΟ!!!! Κορίτσια να έχετε υπόψη σας ότι όταν τα παιδάκια σας θα πάνε πρώτη δημοτικού θα σας φύγει το "καφάσι" με αυτά που μαθαίνουν και το πως.

Το απόγευμα προσπαθούσε η Ζέτα να κάνει κάτι αφαιρέσεις. Της έλεγα λοιπόν πόσο κάνει 10 - (μείον) 6 και με κοίταγε σαν ούφο λες και ήμουν από άλλον πλανήτη. Γιατί ? Γιατί έχουν μάθει στο σχολείο να λένε 10 -(βγάζω) 6. Μας κοιτάγε ο Μιχάλης και είχε λυθεί στα γέλια που λέγαμε το ίδιο πράγμα και δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε. Α! έφερε και το Ανθολόγιο για να μάθει κάποιο ποίημα και το βιβλίο αρχίζει με την ιστορία της μανας κουκουβάγιας και λέει στο τέλος οτι είναι κυπριακός μυθος. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Αχ πόσα έχω να μάθω η δύσμοιρη!!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

μαρια να μου φιλησεις το ποδαρακι του μικρου και το κωλαρακι της μπεμπας!!!

ευχαριστως!!!

αντε παω κι εγω να ξαπλαρω!!!αυριο εχω επισκεψεις πολλες..θαναι μεγαλη μερα!!!

καληνυχτα!

γιατι πολλες επισκεψεις?

fCS8p3.png

ΆΣΧΕΤΟ!!!! Κορίτσια να έχετε υπόψη σας ότι όταν τα παιδάκια σας θα πάνε πρώτη δημοτικού θα σας φύγει το "καφάσι" με αυτά που μαθαίνουν και το πως.

Το απόγευμα προσπαθούσε η Ζέτα να κάνει κάτι αφαιρέσεις. Της έλεγα λοιπόν πόσο κάνει 10 - (μείον) 6 και με κοίταγε σαν ούφο λες και ήμουν από άλλον πλανήτη. Γιατί ? Γιατί έχουν μάθει στο σχολείο να λένε 10 -(βγάζω) 6. Μας κοιτάγε ο Μιχάλης και είχε λυθεί στα γέλια που λέγαμε το ίδιο πράγμα και δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε. Α! έφερε και το Ανθολόγιο για να μάθει κάποιο ποίημα και το βιβλίο αρχίζει με την ιστορία της μανας κουκουβάγιας και λέει στο τέλος οτι είναι κυπριακός μυθος. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Αχ πόσα έχω να μάθω η δύσμοιρη!!!!

κριμα που δεν ζει η πεθερα μου...θα τα αναλαμβανε αυτη(δασκαλα)αλλα επειδη ο αρης αυτα τα ξερει απο μωρο γιατι πηγαινε και καθοταν μαζιμετην μαμα του πριν να ξεκινησει το σχολειο με αποτελεσμα να παει την πρωτη και την δευτερα δημοτικου και εγω δεν ξερω ποσες φορες,θα τους διαβαζει αυτος χαχαχχαχαχαχα

αφου θυμαται ακομα απ'εξω ιστοριες και ποιηματακια:confused::confused:

fCS8p3.png

Καλημεεραααααα...ξεραθηκατεεεε???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!χθες δεν μπηκα καθολου!ειχα αγχος ,με το μικρο που εχει κοψει πολυ το φαγητο!σχετικα με αυτο που ετρωγε λεω παντα!το ξερετε οτι τα μωρακια μας πρεπει να πινουν 600 μλ???που εμενα που επινε 1100?????και 900 οταν πανε 6 μηνων!!!ετσι ειπε ο doktor!..δεν εχω διαβασει τιποτα!ελπιζω να προλαβω!ομορφακια που ειναι το stock της mothercare?μαιρουλα περαστικα στον μπεμπακο σου!!!μα καλα πως επαθε σταφυλλοκοκο το μικρουλι μωρε μου?

Καλημερούδια !!!! Την μπέμπα την πλάκωσε το πάπλωμα. Από τις 11 και μισή χθες που κοιμήθηκε ξύπνησε στις 9 και μισή και αυτό γιατί ο Μιχάλης έκανε φασαρία όταν ετοιμαζόταν να πάει να παίξει μπάλα. Προσπαθώ να μαζευτώ λίγο, να βάλω κανένα φαγητό και κανα πλυντήριο να γίνονται και θα ρίχνω και καμία ματιά να δω τι γράφετε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα κοριτσακια!χθες δεν μπηκα καθολου!ειχα αγχος ,με το μικρο που εχει κοψει πολυ το φαγητο!σχετικα με αυτο που ετρωγε λεω παντα!το ξερετε οτι τα μωρακια μας πρεπει να πινουν 600 μλ???που εμενα που επινε 1100?????και 900 οταν πανε 6 μηνων!!!ετσι ειπε ο doktor!..δεν εχω διαβασει τιποτα!ελπιζω να προλαβω!ομορφακια που ειναι το stock της mothercare?μαιρουλα περαστικα στον μπεμπακο σου!!!μα καλα πως επαθε σταφυλλοκοκο το μικρουλι μωρε μου?

καλημερα!!ασπουλα νομιζω οτι ολα τα μωρακια το παθανε....δεν ξερω γιατι.....

ασπουλα νομιζω οτι ειναι κατι που το παθαινουν καποιες πληγες και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...σημερα που τα καθαρισα και το ειδα απο κοντα πως ειναι,ουυυυυ το εχω απειρες φορες αυτο σε πληγιτσες,ειδικα καμια φορα στα νυχια του χεριου οταν καμια παρανυχισα μας κανει πληγη.το stock εχω διαβασει οτι ειναι στο outlet κοντα στο αεροδρομιο.

fCS8p3.png

Σύμφωνα με το σαιτ και την ομορφάκια το στοκ του mothercare είναι στο Παγκράτι επί της Υμηττού, και στο factory outlet στο αεροδρόμιο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ευχαριστως!!!

γιατι πολλες επισκεψεις?

gooooooooooooooooodmorning parents!!!!

χθες κοιμηθηκα μολις εφυγα δηλαδη κατα τις μια παρα..ξυπνησα 6 να ρεψω το μπεμπη γιατι ο λουκ επρεπε επειγοντως βα παει τουαλετα:P;)και μετα στις 7.30 να ταισω τη μπεμπ!!!μετα ξυπνησε ο στρατος και δεν ξανακοιμηθηκα αλλα νιωθω ξεκουραστη!!!!σημερα τα πεθερικα λειπουν κι ο λουκ δουλευει οποτε ειμαι μονη με τα τρια!!!μεχρι στιγμης τα παμε καλα!!!ευτυχως σχολαει νωρις μετα τις 2 θα ειναι εδω!!!βαλαμε πλυντηριο με το στρατο μου και τωρα στεγνωτηριο !!!τωρα θα ξεσκονισουμε και οταν κοιμηθει θα σφουγγαρισω!!!

μαρια θα ερθει η αδερφη της πεθερας μου-θεια του λουκα με τα ξαδερφια του,καμια5-6 ατομα..οποτε πρεπει να ειμαι λιγο συμμαζεμενη!!!κι αυριο το πρωι θα ερθει η νονα μου με την κορη της!!!και επισης εχω να παραλαβω και το στρωμα για το κρεβατι του στρατου!!!!και γ...ω!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕΥΗ Γ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...