Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!!και φυσικα ολες λειπετεεεεεεεεεε!!!δεν πειραζει..θα μιλαω μονη μου!!!και ξεκιναω...

τζια μου επιτελουσ θα γινεις μανα!!!!!!!!!!με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα και να εχετε ολοι υγεια!!

Εμενα κοριτσακια δεν μου ειπε κανεις να σηκωσω λειγω την κουνια του μωρου γιατι εκει κοιμαται,και οχι στο δωματιο του διοτι δεν υπαρχει δευτερο δωματιο στο σπιτι αλλα μεσα στο δικο μου.θα κανουμε υπομονη λιγους μηνες μεχρι να φτιαχτει το σπιτακι μας να εχει το δωματιακι του..και φυσικα ουτε λογος να αλλαξυμε σπιτι γιατι ειναι δικο μας και αρα δεν εχουμε ενοικιο!!!σωστα?

οσο για τα σπυρακια εμεις βγαζουμε απο το μαιευτηριο..τωρα μας εδωσαν την ατοπρελ της frezyderm γιατι λενε οτι ειναι ατοπιες!

οσο για το θηλασμο επειδη εγω ειχα πολυ γαλα και ο μικρος κουραζοταν και κοιμοταν στο ενα στηθος το βγαζω με θηλαστρο και το πινει μια χαρουλα...ετσι ταιζει και ο μπαμπακας και με ξεκουραζει..τον αρχισα παλι λιγο στηθος να χαζευει να ενεργοποιει και το στηθος μη μου κοπει το γαλα..νομιζω τα ειπα ολα...αν θυμηθω τιποτα αλλο θα σας πω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

help!ο μπεμπης εβγαλε σπιθουρακια στο προσωπο......τι να κανω?ελεγα μηπως ειναι απο το γαλα μου και δεν του εδωσα 2 μερες αλλα δεν εφυγαν,βγηκαν κι'αλλα:-(

εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα...bepanthol 3 φορες την ημερα...εμεις σωθηκαμε!!!Τωρα βγαζει ελαχιστα...συμβουλη παιδιατρου.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κοριτσάκια γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε ψυχούλες μου όλες? Εσείς και τα αγγελάκια σας? Μόνο η Ζηνοβία μας έμεινε και θα είμαστε όλες μανουλες, ε?

Ευχαριστούμε όλες για τις ευχές!!! Και εγώ και η πανέμορφη κορούλα μου!! :)

Θα μπώ κάποια στιγμή να σας πώ λεπτομέρειες.. Φιλάκια πολλά..

ασ'τα Άσπα... και εγώ τη βάφτσι τελικά - καλά να είμαστε θα την κάνωμετά το καλοκαιρι. Μπας και σωθω με κανα μπάνιο!!

Γωγούλααααααα, σε σκεφτόμουν σημερα αλλά δεν ήθελα να πάρω γιατί ξερω την τρεχ'αλα!!!! ¨ολα καλά ε?? Μπράβο Γωγούλι μου! Λοιπόν όταν ερθει ο παιδίατρος μην ξεχάσεις να ρωτησεις για τη νέα γρίπη. Συλλέγω γνώμες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Τσα να 'μαι και εγώ!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες;;;

Να ευχηθώ σε Γωγώ, Μαρλέν και Βoymama να τους ζήσουν τα μωράκια τους, πάντα γερά και δυνατα!!!!

Στα δικά μου τώρα: κόλλησε ιό το pc γι' αυτό χάθηκα! Είχε λήξει το antivirus από τον Αυγουστο αλλά εγώ σφύριζα αδιάφορη!:-(:sad: Στα του μωρου τώρα: ο μπέμπης τρώει ανά 3 ώρες αλλά αφού φάει για κανα 2ωρο ρευεται και κάνει γουλιές!!!!:confused::confused:Μετά κακά, μετά λόξυγγας κ.α., κοιμάται κανα μισάωρο και μετά έχει έρθει η ώρα να φάει πάλι. Να τώρα, τον έχω ταίσει από τις 2.30 και μόλις ήρέμησε κ κοιμήθηκε!!!! Το είπα στην γιατρό και μου είπε πως αν έτρωγε ξένο θα έκανε χειρότερα!!!:-(

Τα κοριτσάκια που θηλάζουν αποκλειστικά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;;

Πάω να διαβάσω τίποτα να ενημερωθώ κ επιστρέφω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Επειδή τα θυμάμαι σπαστά αρχίζω και ότι καλύψω!

Ελένη 26 πολύ χαίρομαι που μπαίνετε σε σειρά και εσείς... Όλα καλά να σου πάνε κοριτσάκι!

Μαριάνθη και λοιπές με απορίες θηλασμού, σε πόστ που απαντούσε η Αγλαία είχα διαβάσει πως άμα ρυθμιστεί η ζήτηση - παραγωγή του γάλακτος, το στήθος δεν πρήζεται, παραμένει μαλακό, γιατί το γάλα κατεβαίνει την ώρα του θηλασμού, δεν έχει ανάγκη να αποθηκευτεί στο στήθος!

Από προσωπική εμπειρία, αν δίνετε συμπλήρωμα στο μωρά σας, το γάλα βαθμιαία θα κοπεί αλλά θα κοπεί σίγουρα κ θα παιδευεστε άδικα και σωματικά κ αν τρώει το παιδί, αν έχω γάλα κ τέτοια! Θηλάζουμε αποκλειστικά όταν κ όποτε το μωρό ζητάει!

Τώρα συνήθως μετα τις 60 μέρες όλα τα μωράκια μπαίνουν σε μια ρουτίνα: Κόβουν τα βραδυνά γευματα, ξεχωρίζουν μέρα νύχτα, τρώνε σταθερά γευματα, κοιμούνται μεσημέρι βράδυ κλπ. Τότε συνήθως λένε κ οι παιδίατροι να τα βάλεις σε σειρά, δλδ να θηλάζεις 10' στο ένα στήθος 10' στο άλλο, να του κόψεις τα νυχτερινά γευματα κλπ.

Μέχρι τότε και για να εδραιωθεί ο θηλασμός παλευεις όλη μέρα!!!!!! Πάντως αν ένα μωράκι μπει σε σειρά νωρίτερα αυτό είναι καλό για τους έρμους τους γονείς κ όχι λόγος ανησυχίας!!!!!

Θα επανέλθω αν θυμηθώ κάτι πάω να κάνω και καμμιά δουλίτσα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ξαναρθα.....περιμενω τ αγορακι μου να ξυπνησει να φαμε....κοιμαται απο τις 3 και σε λιγακι ειναι η ωρα του...ρε κοριτσακια πρεπει να μπερδευεται το αγορι μου..χθες το απογευμα 6:30 ξυπνησε εφαγε και αμεσως ξανακοιμηθηκε..μετα στις 10:30 ξυπνησε τον εκανα μπανιο τον ταισα και ξανακοιμηθηκε στις 2:30:(:( μεχρι της 2:30 θελαμε αγκαλια:tongue::tongue: παρεα:tongue::tongue: γελακια :tongue::tongue:κλαματακι:(:( και φυσικα εφαγε συνολο 180 γραμμαρια!!:Pμηπως μου τρωει πολυ?????????

Κοριτσάκια γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε ψυχούλες μου όλες? Εσείς και τα αγγελάκια σας? Μόνο η Ζηνοβία μας έμεινε και θα είμαστε όλες μανουλες, ε?

Ευχαριστούμε όλες για τις ευχές!!! Και εγώ και η πανέμορφη κορούλα μου!! :)

Θα μπώ κάποια στιγμή να σας πώ λεπτομέρειες.. Φιλάκια πολλά..

καλωσηρθες γωγουλι!!!!!!!!!τωρα αρχιζει το τρεξιμο ....φιλακια

Διαφημίσεις

και φυσικα εφαγε συνολο 180 γραμμαρια!!:Pμηπως μου τρωει πολυ?????????

όχι βρε, είναι μεγάλο παιδάκι... πεινάει. Σημερα και ο μικρούλης μου που είναι μιας εβδομάδας έφαγε 120 σε όλα τα γευματα.

θυμιστε μου πως βαζουμε αβαταρ????αλλα οχι απο δικες μας φωτο..

επεξεργασία avatar και κοτσάρεις την διευθυνση του αβαταρ.

Το είπα στην γιατρό και μου είπε πως αν έτρωγε ξένο θα έκανε χειρότερα!!!:-(Τα κοριτσάκια που θηλάζουν αποκλειστικά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;;...

δεν πιστευω ότι έχει να κανει με το μητρικό η το ξένο,μ παρ΄όλο που όλοι αυτο λένε. Και καλά ο μικρούλης είναι 'νεός'. μπορεί να εμφανισει μετά. Αλλά κι ο Αγγελάκος που μόνο μπιμπερο έφαγε, δεν μου έκανε κατι ανάλογο. Όπως και να'χει όμως αν παιρνει βάρος όλα καλά. Απλά κανε κουραγιο, μάνα! :P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ασ'τα Άσπα... και εγώ τη βάφτσι τελικά - καλά να είμαστε θα την κάνωμετά το καλοκαιρι. Μπας και σωθω με κανα μπάνιο!!

Γωγούλααααααα, σε σκεφτόμουν σημερα αλλά δεν ήθελα να πάρω γιατί ξερω την τρεχ'αλα!!!! ¨ολα καλά ε?? Μπράβο Γωγούλι μου! Λοιπόν όταν ερθει ο παιδίατρος μην ξεχάσεις να ρωτησεις για τη νέα γρίπη. Συλλέγω γνώμες!

Alekaki μου ήρθε η παιδίατρος.. Μας είπε οτι γίνεται χαμός με τη γρίπη, η ίδια έχει πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα.. Εμείς προς το παρόν, δε κανουμε τίποτα.. Ο Στάθης έχει κάνει το αμβόλιο της κοινής γρίπης και μας είπε να το κανουν και οσοι έρχονται σπίτι.. Εγώ όσο η μπέμπα πίνει γαλατάκι και απο μένα δε θα το κάνω.. Για παιδάκια δε το συζητάει, καθόλου στο σπίτι.. Μας είπε οτι αν αρρωστήσει μέχρι τους 3 μήνες δε μπορει να κάνει τίποτα και πάει αναγκαστικά νοσοκομείο, μακριά απο μάς!!

Η ίδια έχει κάνει το εμβολιο για τον Η1Ν1 και απο 1 Δεκεμβρίου θα το κανει και στα παιδάκια της!!

Εσάς τι σας έχουν πεί οι δικοί σας γιατροί?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

TZIA με το καλο κοριτσαρα μου!!!αντε βρε το καλο πραμα αργει να γινει δε λενε??εεε φαντασου τι μωρακλα θα κανεις!!!

Γωγουλινιιιιιιιι!!!καλως ορισατε πια κ οχι καλωςορισες!!!μ αυτο τηλεφωνο δεν μπορεσαμε να συννενοηθουμε η ταιζα η καθαριζα τον μικρο η κοιμομουν κ τον ειχε ο Αντρεας κ φανταζομαι το ιδιο κ με σενα γινοταν!πως πατε???

Λοιπον καπου διαβαζα που λεγατε για ταμπουκαλια με το γαλα...εγω δεν βραζω νερο στο βραστηρα γιατι τον συχαινομαι παρολο που ειχα καινουριο για το μωρο...πηρα ενα μικρο κατσαρολακι κ βραζουμε εκει το νερο το βαζουμε στα αποστειρωμενα μπουκαλια που κλεινουν καλα κ δεν περναει αερας μεσα κ τα αφηνω εξω...οταν ξυπνησει ο μικρος βαζω την σκονη με το γαλα κ το φτιαχνω...κ μια χαρα ολα προς το παρον!

την Κυριακη κλεινουμε 20 μερες κ λεω να φωναξω παππα να μας δωσει μιση ευχη...οχι τον μικρο δεν θα τον βγαλω εξω φοβαμαι...αλλα εγω θελω να παω να δω Χριστουγεννιατικα κ να στολισω σιγα σιγα το σπιτι!!Βεβαια ακομα το σκεφτομαι οτι για να γινει αυτο θα πρεπει να τον αφησω καπου...κ δεν εμπιστευομαι κανεναν!!ουτε την μαμα μου!!:P:P

Εμενα ο μικρος ξυπαει αλλοτε καθε 3 αλλοτε καθε 4 κ αλλοτε καθε 5 ωρες...ο παιδιατρος καθως κ στο μητερα οι παιδιατροι μας ειπαν οτι δεν τον ξυπναμε εμεις για να φαει αλλα οποτε πεινασει θα μας σφυριξει εκεινος:P:P

Axxx δεν θυμαμαι τι αλλο θελω να πω ως συνηθως!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...