Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωή ασε τα σάπια!!Καλέ μηπως το παιδί είναι ακόμη φαντάρος και δεν είναι για δουλειά,μαρη τεκνατζού?????

οχι μανα μου....εχει διανυκτερευση αυριο το βαπορο και θα παω να τον δω δεν μπορει να λειψει πολλες ωρες γιατι εχει βαρδια....αλλα με την κουραση που θα χει το πολυ-πολυ να παμε για κανα καφε...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτησω κατι?τι θα κανω με τον μπεμπη ξυπναει απο τις 6 το απογευμα και κοιμαται στις 3.30 την νυχτα και αυτο με παρακαλια.......τι να τον κανω??????

αχ μαιρουλα...δεν θπαρχει απαντηση!!!:) καλα ειναι το ποδαρακι ε?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οχι μανα μου....εχει διανυκτερευση αυριο το βαπορο και θα παω να τον δω δεν μπορει να λειψει πολλες ωρες γιατι εχει βαρδια....αλλα με την κουραση που θα χει το πολυ-πολυ να παμε για κανα καφε...

σε ποιο καραβι ειναι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ μαιρουλα...δεν θπαρχει απαντηση!!!:) καλα ειναι το ποδαρακι ε?

καλα ειναι βγαζει ενα υγρο κιτρινο και μας ειπε οτι ειναι σταφυλοκκοκος αλλα με το οξυζενε θα φυγει......

δεν υπαρχη ε?????:-(:sad::-(:sad:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα,σημερα ειχα τους γονεις μου εδω απο το πρωι,εμεις πηγαμε σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου και τωρα το απογευμα πηγαμε τον μπεμπουλη στον γιατρο να τον δει.μου ειπε να του βαζω οξυζενε πρωι-βραδυ μεχρι την τριτη και μετα το πασχα να τον παω να τον ξαναδει.

εντωμεταξυ ειχαμε εναν ποντιακο γαμο εδω στο χωριο....οποια ειναι ποντια ξερει.....εχθες απο τις 2 τομεσημερι μεχρι τις 1 την νυχτα live ποντιακα και σημερα απο τις 5 το απογευμα παλι live μαζι με τραγουδιστη αυτη τη φορα.....και η πλακα ειναι οτι δεν τα αντεχω ρε κοριτσια.........ολα ενα ρυθμο εχουν...........εχω ενα κεφαλι καζανι.........

ελενη 26 σου ειπαν τα κοριτσια για την ζωνη στο αεροπλανο,εγω θα σου πω να εχεις την πιπιλα του μαζι να μασαει στην απογειωση και προσγειωση για να μην βουλωσουν τα αυτακια του!!!το καλυτερο ειναι το ταιζεις εκεινη την ωρα,αλλα και η πιπιλιτσα μια χαρα ειναι.

αντε πανε κοπελα μου στην μανουλα σου,κοντα ειναι!!!!!!

αχ θε μου!!! ουτε εγω... λυρα ή ποντιακη ή κρητικα, δεν αντεχω....ιιιιι ιιιιι ιιιι ιιιιι ιιιιι . τελος!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλα ειναι βγαζει ενα υγρο κιτρινο και μας ειπε οτι ειναι σταφυλοκκοκος αλλα με το οξυζενε θα φυγει......

ολα καλα θα πανε μαιρουλα! πες του να γινει γρηγορα καλα, γιατι ο μπαμπας τον περιμενει να πανε για μπαλα!!!

καληνυχτα κοριτσαρες... ξυπναει κ η χριστ. συνεχεια κ βαρεθηκα περα δωθε. τα λεμε αυριο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κοριτσαρες γεια κ παλι...

ο μικρος ξεραθηκε στις 10, πινω ντραμπουι κ πατατακια κ βλεπουμε ταινιουλα με τον γιωργακη...ειναι ψιλοβαρετη αλλα με το γιωργακη .... χμμμ δε βλεπω να την τελειωνουμε την ταινια...με βαρεσε κ το ποτο...

μαιρουλα, μπηκα μονο να σου πω οτι εγω τον δικο μου τον τρελλενω στα παιχνιδια κ στο τελος γκρινιαζει απο μονος του γιατι νυσταζει...απο τις 9 γκρινιαζε σημερα...

αυτα κοριτσια...καληνυχτα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

στο "ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ" της HELLENIC

eλα μαρη...ελεγα και εγω θα ειναι μακρυα!! Οποτε θα ερθεις στα μερη μας ;)

ελα ρε...ακου σταφυλόκοκος!!!:-(

εγω ειμαι ψιλοχαλια...πολυ κουρασμενη και ποναω. Κιμι, το κωλογρια ειναι λιγο...Ο μαθουσαλας μπροστα μου ειναι παιδαρελι....

καληνυχτα..

Ευανθια...καλο βολι!.

221882cb0gkyh7q4.gif

marlen δεν έχω ρωτήσει ακόμα για catering. Στον αρραβώνα μου που τον είχα κάνει πάλι στο εξοχικό είχα κανονίσει με μεγάλο ζαχαροπλαστείο της περιοχής και είχε κάνει εκείνο το catering και ήταν όλα πολύ ωραία. Τώρα θα πάρω διάφορες πληροφορίες και θα επανέλθω όταν θα έχω τιμές.

εννοείς είχε φέρει κ καρεκλες, τραπέζια κτλ ή μόνο φαγητό;

μεφη, με ποιο μηχανημα ανοιξες τρυπες???

εχω απο τα αλλα παιδια ενα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανοιγει τρυπες, το χερι μου βγαινει, τρυπα δεν κανω. κ νομιζω κ εγω οτι ειναι της κικο...

περιεγραψε το.

εγώ πάντως ανοίγω τρύπες με τον παραδοσιακό τρόπο!!! καίω καρφιτσούλα, βάζω κ λιγο οινόπνευμα κ όλα καλά!!! ούτε καν ήξερα ότι παιζει μηχάνημα!!!:roll: η βλάχα!!!

αλλά κ τώρα που τό μαθα, δε νομίζω να πα΄ρω!

γειά σας κορίτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

μεφη, με ποιο μηχανημα ανοιξες τρυπες???

εχω απο τα αλλα παιδια ενα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανοιγει τρυπες, το χερι μου βγαινει, τρυπα δεν κανω. κ νομιζω κ εγω οτι ειναι της κικο...

περιεγραψε το.

Πότε πρέπει να πάρουμε τις θηλές που είναι για 4 μηνών και έχουν δύο τρύπες? Ξέρετε? Σαν αυτές που πήρε η Ζωή.

Κοιτα,και μένα πριν μια εβδομάδα επινε 130-140 το πολύ.Εδώ και μια εβδομάδα έχει στρώσει.Εγώ άνοιξα και τρύπες με ένα μηχάνημα της Κίκο που πήρα από φαρμακείο(6ε).Σημασία έχει να βάζουν τα γραμμάρι που πρέπει(μέχρι 700 και πάνω)Εσένα αν θυμάμαι καλά πήρε γύρω στα 700,έτσι δεν είναι?Άρα τρώει αυτό που πρέπει.

Δηλαδήμ να ευελπιστώ ότι σε κανα δύο εβδομάδες θα πίνουμε περισσότερο?

ενταξει... το ιδιο εχουμε! αλλα μεγαλη μουφα!

δεν φανταζεστε ροχαλητο που πεφτει!!! τα ομορφακια σκαβανε ολη μερα μαλλον! νυσταζω κ εγω πολυ, λεω να τα ακολουθησω σιγα σιγα...

αδιαθετησα σημερα(ευτυχως προλαβα;)), κ ετρωγα πριν κουλουρι θεσ/νικης+cookies! ετσι, για να θυμηθω κ λιγο τα παλια!

Ομορφάκια μου πρόσεχε γιατί αν αδιαθέτησες τώρα (και αν έχεις κανονικό κύκλο) στις 14 Φεβρουαρίου θα είσαι έτοιμη!!!!! Ξέρεις εσύ !!!!

ρε παιδια κουφαθηκα εβλεπα το next top model πριν και ειπε ο κοτεντος στη μια τη μελαχροινη δημητρα νομιζω τη λενε οτι μοιαζει με τη μαντω μαυρογενους οταν περπαταει και σε μια φωτο και αυτη μετα εκανε παραπονα στη καμερα ετσι οπως μιλανε και λεει: " ακου να μου πει οτι μοιαζω με την μαντω δε την ξερω την κυρια...τι κανει αυτη...??????" ελπιζω να το ελεγε για πλακα...δηλαδη για το 1821 αυτοι στο σχολειο δεν κανανε καθολου.... κιμι μην πεις τιποτα για ηλικιες παλι....

Αυτό που έβλεπες ήταν σε επανάληψη. Την Δευτέρα το έδειξε και την Τρίτη στα μεσημεριανά είχε γίνει είδηση. Υποτίθεται αυτή ότι είναι η πολυλογού του παιχνιδιού και η πολύξερη συνάμα.

Ζωή η μαμά μου είναι στο εξοχικό για ΣΚ και της έδωσαν το τηλέφωνο το κινητό του παπά. Ξέρεις αν πρέπει να τον πάρω αυτόν ή να πάω στην Αγία Μαρινα για να κλείσω την ημερομηνία? Ο καινούργιος είναι εντάξει ή είναι κολλημένος και φωνακλάς και σε τι ηλικία είναι?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...