Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και γω με μεγάλη δυσκολία ανοιξα δυο μικροσκοπικές!!!Αλλά κάνανε δουλειά.Τώρα πως να το περιγράψω????Ανοίγει.το ένα άκρο μπαίνει μεσα στην θηλή και το άλλο έχει μια μυτερή μυτη,τα ενώνεις και υποτίθεται ανοιγει η τρύπα.

ενταξει... το ιδιο εχουμε! αλλα μεγαλη μουφα!

δεν φανταζεστε ροχαλητο που πεφτει!!! τα ομορφακια σκαβανε ολη μερα μαλλον! νυσταζω κ εγω πολυ, λεω να τα ακολουθησω σιγα σιγα...

αδιαθετησα σημερα(ευτυχως προλαβα;)), κ ετρωγα πριν κουλουρι θεσ/νικης+cookies! ετσι, για να θυμηθω κ λιγο τα παλια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ενταξει... το ιδιο εχουμε! αλλα μεγαλη μουφα!

δεν φανταζεστε ροχαλητο που πεφτει!!! τα ομορφακια σκαβανε ολη μερα μαλλον! νυσταζω κ εγω πολυ, λεω να τα ακολουθησω σιγα σιγα...

αδιαθετησα σημερα(ευτυχως προλαβα;)), κ ετρωγα πριν κουλουρι θεσ/νικης+cookies! ετσι, για να θυμηθω κ λιγο τα παλια!

Οχι που δεν θα προλάβαινες!!Ρε μην τα λές αυτά όταν είναι η Ζωή μέσα!Κρίμα είναι η κοπέλα!!!

που ειναι οι υπολοιπες....αλα τι λεω σαββατοβραδο ειναι ααααχχχχχ!!!!!!:(

εχεις δικιο! ολες εξω θα ειναι!!! μας δουλευεις μαρη? με τον πονο μας παιζεις???

επαιξε κ το μαρκελλακι που ειπε οτι εχουν βγει 4 φορες(με παραπονο το ελεγε??), εμενα 4 φορες να βγω δεν ειναι ουτε ολο το χρονο μαζεμενες!!!

σου εστειλα να με κανεις φιλη.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εμένα συνέχεια τους αντίχειρες έχει μέσα στο στόμα της!!Και δεν δέχεται με τίποτα πιπίλα.Ποιές θηλες έχεις με 3 τρύπες?

της κικο εχει το σημα με τρεις σταγονιτσες και λεει απο τον 4ο μηνα...απο το φαρμακειο της πηρα αλλα εχει και το jumbo καουτσουκ ομως οχι σιλικονης δεν προσεξα αν εχει σε σιλικονη...καλες ειναι τις βολευτηκα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Οχι που δεν θα προλάβαινες!!Ρε μην τα λές αυτά όταν είναι η Ζωή μέσα!Κρίμα είναι η κοπέλα!!!

αμεσως το επιασες τι προλαβα!!! δεν σε πιστευω.... αλλα δεν το εστειλα για τη Ζωη. το εστειλα για να εχει τροφη το καθαρματακι, μετα που θα μπει, κ εγω θα κοιμαμαι φρονιμα φρονιμα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εχεις δικιο! ολες εξω θα ειναι!!! μας δουλευεις μαρη? με τον πονο μας παιζεις???

επαιξε κ το μαρκελλακι που ειπε οτι εχουν βγει 4 φορες(με παραπονο το ελεγε??), εμενα 4 φορες να βγω δεν ειναι ουτε ολο το χρονο μαζεμενες!!!

σου εστειλα να με κανεις φιλη.

βρε δεν εννοω για εξω αλλα και στο σπιτι με την οικογενεια τον αντρουλη...καλα περνας λογω της ημερας...

ναι παω να σε κανω..thanks

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αμεσως το επιασες τι προλαβα!!! δεν σε πιστευω.... αλλα δεν το εστειλα για τη Ζωη. το εστειλα για να εχει τροφη το καθαρματακι, μετα που θα μπει, κ εγω θα κοιμαμαι φρονιμα φρονιμα.

δε μασαω βρε εξ' αλλου αυριο θα παω να δω τον καλο μου ελπιζω να "προλαβω" κι εγω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ρε παιδια κουφαθηκα εβλεπα το next top model πριν και ειπε ο κοτεντος στη μια τη μελαχροινη δημητρα νομιζω τη λενε οτι μοιαζει με τη μαντω μαυρογενους οταν περπαταει και σε μια φωτο και αυτη μετα εκανε παραπονα στη καμερα ετσι οπως μιλανε και λεει: " ακου να μου πει οτι μοιαζω με την μαντω δε την ξερω την κυρια...τι κανει αυτη...??????" ελπιζω να το ελεγε για πλακα...δηλαδη για το 1821 αυτοι στο σχολειο δεν κανανε καθολου.... κιμι μην πεις τιποτα για ηλικιες παλι....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

δε μασαω βρε εξ' αλλου αυριο θα παω να δω τον καλο μου ελπιζω να "προλαβω" κι εγω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζωή ασε τα σάπια!!Καλέ μηπως το παιδί είναι ακόμη φαντάρος και δεν είναι για δουλειά,μαρη τεκνατζού?????

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε??περιττο να σας πω οτι δεν εχω διαβασει τιποτα...σημερα κοιμηθηκα 5 ωρες σπαστες και την ημερα μου την ξεκινησα στις 7!!!!κι απο κεινη την ωρα δεν ξανακοιμηθηκα!!!!τι γραφατε παλι???εγινε κατι συνταρακτικο αξιο αναφορας???τα μωρακια μας τι κανουν???οι μανουλες τους???

εμεις ειμαστε καλα!!!μονο που μας λειπει υπνος..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσια τι κανετε??περιττο να σας πω οτι δεν εχω διαβασει τιποτα...σημερα κοιμηθηκα 5 ωρες σπαστες και την ημερα μου την ξεκινησα στις 7!!!!κι απο κεινη την ωρα δεν ξανακοιμηθηκα!!!!τι γραφατε παλι???εγινε κατι συνταρακτικο αξιο αναφορας???τα μωρακια μας τι κανουν???οι μανουλες τους???

και γιατι δεν τη πεφτεις? ειναι ξυπνιος ο στρατος ε??? συντριμμια κ εγω, κοιμηθηκα χτες στη 1 κ με ξυπνησε η χριστ. στις 7. οταν ειναι να παει σχολειο δεν ξυπναει ουτε απο σποντα, αλλα το σ-κ, εχει πρωινο εγερτηριο....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα,σημερα ειχα τους γονεις μου εδω απο το πρωι,εμεις πηγαμε σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου και τωρα το απογευμα πηγαμε τον μπεμπουλη στον γιατρο να τον δει.μου ειπε να του βαζω οξυζενε πρωι-βραδυ μεχρι την τριτη και μετα το πασχα να τον παω να τον ξαναδει.

εντωμεταξυ ειχαμε εναν ποντιακο γαμο εδω στο χωριο....οποια ειναι ποντια ξερει.....εχθες απο τις 2 τομεσημερι μεχρι τις 1 την νυχτα live ποντιακα και σημερα απο τις 5 το απογευμα παλι live μαζι με τραγουδιστη αυτη τη φορα.....και η πλακα ειναι οτι δεν τα αντεχω ρε κοριτσια.........ολα ενα ρυθμο εχουν...........εχω ενα κεφαλι καζανι.........

ελενη 26 σου ειπαν τα κοριτσια για την ζωνη στο αεροπλανο,εγω θα σου πω να εχεις την πιπιλα του μαζι να μασαει στην απογειωση και προσγειωση για να μην βουλωσουν τα αυτακια του!!!το καλυτερο ειναι το ταιζεις εκεινη την ωρα,αλλα και η πιπιλιτσα μια χαρα ειναι.

αντε πανε κοπελα μου στην μανουλα σου,κοντα ειναι!!!!!!

fCS8p3.png

Αλεκακι μου καλησπερα!!!ασχετο αλλα ηθελα να σε χαιρετισω σκατουλα μου!!!
καλησπερα και σε εσενα βρε!!!!!! Καλησπερα και καληνυχτα μιας που μαλλον θα εχεις βγει απο το φορουμ...:)
Καλέ διαβάζω τις ποσότητες που πίνουν τα μωράκια σας και τρελαίνομαι γιατί η δικιά μου με το ζόρι πίνει 100-120 ml την φορά και δύο φορές έχει πιει τα 150. Λες και έχει μετρητή και σταματάει πάντα στα 100-120.
και εμενα Ιωαννα μου αν πιει 180, σπανιο ειναι...140 με 150 πινει στα σιγουρα. Αλλα εγω δεν το μετραω ουσιαστικα. Δηλαδη όταν βαζουμε νερο 180, αυτο γινεται 200 μετα με τη σκονη, και ο μικρος μου αφηνει περιπου 30. Οποτε λεω εχει φαει 150, όχι 170.

Τι να κανουμε?? Αφου παιρνουν βαρος μια χαρα ειναι.

που ειναι οι υπολοιπες....αλα τι λεω σαββατοβραδο ειναι ααααχχχχχ!!!!!!:(

ναι ειναι σαββατοβραδο και μας εχει φαει το κλαμπινγκ...ασε μας μαρη!:tongue:

όλα τα ιδια ευακι μου...κοιμησου καλυτερα μπας και ξεκουραστεις..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...