Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mefh μου εγω που το δοκιμασα απο περιεργεια μου ηρθε να ξερασω:tongue::tongue:αλλα ο μικρος το καταβροχθηζει!!!

Και μένα στην αρχή Μητσκαι μου,το έπινε καλά,για ένα μήνα είχα πρόβλημα(2-3 μηνών) αλλά εδώ και μια εβδομάδα,φτου φτου και δόξα το θεο!) πίνει 170μλ τη φορά.Εγώ είμα ευχαριστημένη γιατί αν και δεν έπινε ποσότητα έβαλε 900γρ και δεν έχει παραπρηστεί,κατι που το φοβόμουνα για το ξένο το γάλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μένα στην αρχή Μητσκαι μου,το έπινε καλά,για ένα μήνα είχα πρόβλημα(2-3 μηνών) αλλά εδώ και μια εβδομάδα,φτου φτου και δόξα το θεο!) πίνει 170μλ τη φορά.Εγώ είμα ευχαριστημένη γιατί αν και δεν έπινε ποσότητα έβαλε 900γρ και δεν έχει παραπρηστεί,κατι που το φοβόμουνα για το ξένο το γάλα.

κοιτα εγω δεν πολυπιστευω σε βιολογικα αλλα ο παιδιατρος μου μου ειπε οτι ολα τα ξενα γαλατα δεν εχουνε διαφορες μεταξυ τους κ οτι αυτο μπορει να κανει καποια διαφορα συν του οτι ειναι γερμανικο κ ειναι πιο εμπιστο...εγω Μεφη μου νομιζω οτι επειδη ο δικος μου δεν ειχε κολικους οτι κ να επινε το ιδιο θα του ητανε....εφυγααααααααααααα

PlbZp2.png

κοιτα εγω δεν πολυπιστευω σε βιολογικα αλλα ο παιδιατρος μου μου ειπε οτι ολα τα ξενα γαλατα δεν εχουνε διαφορες μεταξυ τους κ οτι αυτο μπορει να κανει καποια διαφορα συν του οτι ειναι γερμανικο κ ειναι πιο εμπιστο...εγω Μεφη μου νομιζω οτι επειδη ο δικος μου δεν ειχε κολικους οτι κ να επινε το ιδιο θα του ητανε....εφυγααααααααααααα

Εγώ νι΄θω λίγο καλά γιατί είναι της Φρεζυντερμ και την εμπιστευομαι σαν εταιρία και από τις κρέμες αφρόλουτρα κτλ.

Διαφημίσεις

Καλέ διαβάζω τις ποσότητες που πίνουν τα μωράκια σας και τρελαίνομαι γιατί η δικιά μου με το ζόρι πίνει 100-120 ml την φορά και δύο φορές έχει πιει τα 150. Λες και έχει μετρητή και σταματάει πάντα στα 100-120.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλέ διαβάζω τις ποσότητες που πίνουν τα μωράκια σας και τρελαίνομαι γιατί η δικιά μου με το ζόρι πίνει 100-120 ml την φορά και δύο φορές έχει πιει τα 150. Λες και έχει μετρητή και σταματάει πάντα στα 100-120.

Κοιτα,και μένα πριν μια εβδομάδα επινε 130-140 το πολύ.Εδώ και μια εβδομάδα έχει στρώσει.Εγώ άνοιξα και τρύπες με ένα μηχάνημα της Κίκο που πήρα από φαρμακείο(6ε).Σημασία έχει να βάζουν τα γραμμάρι που πρέπει(μέχρι 700 και πάνω)Εσένα αν θυμάμαι καλά πήρε γύρω στα 700,έτσι δεν είναι?Άρα τρώει αυτό που πρέπει.

μεφη, με ποιο μηχανημα ανοιξες τρυπες???

εχω απο τα αλλα παιδια ενα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανοιγει τρυπες, το χερι μου βγαινει, τρυπα δεν κανω. κ νομιζω κ εγω οτι ειναι της κικο...

περιεγραψε το.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεφη, με ποιο μηχανημα ανοιξες τρυπες???

εχω απο τα αλλα παιδια ενα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανοιγει τρυπες, το χερι μου βγαινει, τρυπα δεν κανω. κ νομιζω κ εγω οτι ειναι της κικο...

περιεγραψε το.

Και γω με μεγάλη δυσκολία ανοιξα δυο μικροσκοπικές!!!Αλλά κάνανε δουλειά.Τώρα πως να το περιγράψω????Ανοίγει.το ένα άκρο μπαίνει μεσα στην θηλή και το άλλο έχει μια μυτερή μυτη,τα ενώνεις και υποτίθεται ανοιγει η τρύπα.

Διαφημίσεις

Και γω με μεγάλη δυσκολία ανοιξα δυο μικροσκοπικές!!!Αλλά κάνανε δουλειά.Τώρα πως να το περιγράψω????Ανοίγει.το ένα άκρο μπαίνει μεσα στην θηλή και το άλλο έχει μια μυτερή μυτη,τα ενώνεις και υποτίθεται ανοιγει η τρύπα.

εγω επειδη το γαλατακι της εχει αλευρι και ειναι πηχτο πηρα θηλες με 3 τρυπες που κανονικα ειναι για 4 μηνων και βολευτικα...πως μπορω να δω φωτο σας????

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εγω επειδη το γαλατακι της εχει αλευρι και ειναι πηχτο πηρα θηλες με 3 τρυπες που κανονικα ειναι για 4 μηνων και βολευτικα...πως μπορω να δω φωτο σας????

Εγώ μόλις έσβησα του γάμου και της βάφτισης!!!Πήγαινε στο προφίλ που θέλεις και μετά πάτα εκεί που βλέπεις φωτο.Οτι θα έδινα ΕΓΩ συμβουλές δεν το περίμενα!!!!!

παντως κι εμενα το βραδι τιναζεται στον υπνο της και ολο το χχερι στο στομα βαζει και το τριβει ενω δεν το εκανε πριν και πολλες φορες τιναζεται και κλαιει στον υπνο της και νομιζω οτι τα ουλα της ειναι λιγο πιο ασπρα απο πριν αλλα η γιατρος λεει οτι ειναι νωρις ακομη για δοντακια...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Εγώ μόλις έσβησα του γάμου και της βάφτισης!!!Πήγαινε στο προφίλ που θέλεις και μετά πάτα εκεί που βλέπεις φωτο.Οτι θα έδινα ΕΓΩ συμβουλές δεν το περίμενα!!!!!

ναι ναι το καταφερα ειδα την καουπμοϋσα της παρεας αξια αξια...

ασχετο ξεκιναει σειρα με τον υποτη της ασφαλτου στο σταρ το εβλεπα μικρη....(Ωχ αμα το διαβασει αυτο η κιμι δε με ξεπλενει τιποτα....:tongue:)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

παντως κι εμενα το βραδι τιναζεται στον υπνο της και ολο το χχερι στο στομα βαζει και το τριβει ενω δεν το εκανε πριν και πολλες φορες τιναζεται και κλαιει στον υπνο της και νομιζω οτι τα ουλα της ειναι λιγο πιο ασπρα απο πριν αλλα η γιατρος λεει οτι ειναι νωρις ακομη για δοντακια...

Εμένα συνέχεια τους αντίχειρες έχει μέσα στο στόμα της!!Και δεν δέχεται με τίποτα πιπίλα.Ποιές θηλες έχεις με 3 τρύπες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...