Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα. Μπήκα να πω ένα γεια και να προσπαθήσω να διαβάσω το κατεβατό. Έχουν έρθει και τα πεθερικά μου.

Το πρωι (μεσημέρι δηλαδή) πήγα μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Γινόταν της πόπης. Φαίνεται πληρώθηκε ο κόσμος και κατέβηκε στις εκπτώσεις. Σε 3 μαγαζιά μπήκα μόνο και έκανα 2,5 ώρες. Στα sprider τα περισσότερα παιδικά ήτανε στα 3-5 ευρώ. Πήρα της μπέμπας δύο παντελονάκια από 3,5 ευρώ (για τριών μηνών αλλά εγώ βλέπω να τα φοράει η δικιά μου στους έξι μήνες). Πήγα και στο mothercare και πήρα καθρέφτη για το αμάξι να τον βάλω στο τζάμι του πορτ μπαγκαζ για να βλέπω το μωρό όταν θα είμαστε οι δύο μας κυρίως. Ευτυχώς πήρα και από εκεί 2 παντελονάκια για την μπέμπα κάπως σαν μάλλινα τα είχε προσφορά στα 14 ευρώ.

omorfakia πήγα και στα promod. Καλές τιμές αλλά όχι την ποικιλία του site. Πήρα μία τουνίκ και έτσι θα την έχω για να ξέρω τα νουμερα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Θα το πω δεν θα αντεξω...ΠΟΝΑΩ Η ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ!!!!!! Με χει ψοφησει η μεση μου, τ'ακους κιμι???δε μπορω να σταθω μιλαμε...ελεγα να μην το πω και αρχισετε παλι να με κραζετε αλλ δεν βαριεσαι...συνηθισμενη ειμαι :D

Θέλω να πιστευω τουλάχιστον πως το ποσοστό λίπους βγαίνει ψευτικο γιατί η κοιλιά είναι απο γέννα κ όχι μόνο φαγοπότι, αστα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
εννοειται βρε...ειχα κανει στην πρωτη γεννα μετρηση. 49% με το ηλεκτρονικο που ειναι πλασματικο, 37% με το χειροκινητο...;)

καλά αν η μενεγάκη έφτασε σε σημείο να μην χωράει να περνάει κάτω απο πόρτες, φαντάσου άλλες τι θα πάθουν.......:roll:

ελα ντε...

αλλο τζοβενο κ το μαρκελλακι..καλε ελεος οι μισες δισκοιλιες,οι υπολοιπες σαβουρομανες κ τωρα το τελευταιο χιτακι μας ειναι οι φαφουτες...

Η Ακρατα δε μου αρεσει καθολου....

:lol::lol::lol::lol:
καλησπέρα κορίτσια βλέπω ροδάνι η γλώσσα!! Κοιμήθηκε ο μπέμπης όχι ώμος για πολύ διότι ξυπνάει συνέχεια τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται τον βάζω στην κούνια ξυπνάει μάλλον το κακόμαθα το παιδί με τις αγκαλιές!!!

όχι ελενακι μου....όλα τα ιδια ειναι...πολυ ωραιο το σι ντι σε ευχαριστουμε παρα πολυ!!! επιφυκλασσομαι!;)

να ρωτησω τωρα κατι σοβαρο...ειχα αποστειρωτη κικο,αλλα τωρα με βολεψανε κατι μπιμπερο νουκ.αυτα χωρανε μονο αναποδα στον αποστειρωτη..πειραζει??μη παω να παρω αλλον τωρα..
σου απαντησαν...μονο για πονηρα θεματα ξερεις...για τα σοβαρα, χαιβανι!:tongue:
Θελω να χασω 25 κιλα χωρις γυμναστικη γινεται????????????????:confused::confused::confused::confused:
ναι με εγχειριση...:)
Τι ηττοπαθειες ειναι αυτες???? γιατι να μην εχουμε καλε????
μαρη εσυ επειδη βρηκες πιπινι νομιζεις ότι μικρυνες και όλας...αχ δολια...στην δευτερη εγκυμοσυνη θα με θυμηθεις!
Εξαρτάται! Τώρα που τα δικά μου είναι 3μηνών, 2 χρονων, κ 4 χρονών είναι πίκρα! Αμα μεγαλώσουν όμως λίγο θα είναι απόλαυση...
και εγω συμφωνω!
Καλώς και την ομορφακια μαζευτήκαμε σιγα σιγα η Αλέκα που είναι?

που να ναι....μολις τσακωνομουν με τη μανα μου...η γειτονια μας ακουσε...

Θα με περιμενει για καφε αλλα ο γιος μου λειπει ακομα :tongue:

που εισαι σημερα μαρη?? Επρεπε να ειχες ςερθει να γελασεις...ξερεις εσυ απο τα δικα μας τα ωραια...

Να ρωτήσω βρε κοριτσια ελεγα να παρω το μικρο και να παω στην μανα μου με αεροπλάνο εκει το μωρο στην αγκαλιά θα το εχω η εχουν ειδικες θεσεις εχει ταξιδεψει καμια σας?
στην αγκαλιτσα. Δε θα πληρωσεις εισητηριο και θα σου δωσουν να βαλεις μια ειδικη ζωνη στην απογειωση και στην προσγειωση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Απο jumbo ειναι αγοριστικη αλλα εμεις το παιζουμε και πολυ αντρακι!!!!!!(καημος του μπαμπα που δεν εκανε αγορι)

αχ το καυμενο το κοριτσακι...ετσι μεγαλωσα και εγω...αγοροκοριτσο ε[πειδη δεν ειχαν αγορι...Ακομη και τωρα, σε στιγμες στοργης (σπανιο) οι γονεις και οι θειοι μου με λενε αλεκο...:(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

pige o antras moy kai eixe mono apo 6 mhnon kai panv efere?

Αυτη ειναι για 6 μηνων και ειναι κοντη στη μπεμπουλα βεβαια ειναι αναπτυγμενη αλλα τι πειραζει να ειναι και λιγο μακρυα στα παιδακια.Εγω την πηρα γιατι ειναι φορμακι και φοριεται πιο ευκιλα ενω στα κοριτσιστικα που ειναι ολο τουλι θα χαθει το μωρο.Πηρα και μια καπα με καπελο μελισακι πιο κοριτσιστικο αλλα αυτη ειχε πλακα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Μερικα παιδακια τα βγαζουν νωρις,εμενα ξυνει τα ουλα του με μανια εδω και 3 εβδομαδες και εχουν ηδη φουσκωσει,δεν θα βγαλει τωρα δοντι αλλα θα βγαλει νωρις σαν τον Γιαννη (5 μηνων εβγαλε τα 2 κατω μαζι).

Στα δοντια υπαρχει αυτο το ξαφνικο κλαμα μεσα στον υπνο....νομιζεις πως βλεπουν εφιαλτες :-(

Ελένη μου και εγώ είδα ότι η μπέμπα εδώ και μερικές ημέρες θέλει να φάει την χούφτα της, έχει γίνεικ αχώριστη με την πιπίλα της ρουφώντας τη με μανία και έχει αυτά τα κλάματα στον ύπνο της. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι ναι μεν είναι νωρίς αλλά ποτέ μη λές ποτέ γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα βγουν.

rianna την είδα την φωτο και την σχολίασα κιόλας.

mefh πάω να δω τις φωτο του γάμου

omorfakia ευχαριστώ για την ιδέα. Έλεγα στα παιδάκια να κάνω ή κουβαδάκια ή χωνάκια με ζαχαρωτά και μέσα να έχω ένα ξύλινοκ παιχνίδι όπως σφυρίχτρα, μαράκες κλπ.

marlen δεν έχω ρωτήσει ακόμα για catering. Στον αρραβώνα μου που τον είχα κάνει πάλι στο εξοχικό είχα κανονίσει με μεγάλο ζαχαροπλαστείο της περιοχής και είχε κάνει εκείνο το catering και ήταν όλα πολύ ωραία. Τώρα θα πάρω διάφορες πληροφορίες και θα επανέλθω όταν θα έχω τιμές.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα Ιωαννα, μπραβο!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα αγαπουλες μου....

παλι τομους γραψατε.....εχτες ειμασταν ολη μερα εξω!!ειχε τελεια μερα κ πηρα το μπιμπιδιο με το καροτσι κ γυρισαμε το βραδυ!!Σημερα ηρθαν οι κολητοι μας απο Χαλκιδα κ κατι αλλοι φιλοι αφησαμε τον μικρο στη μαμα μου κ γυρισαμε πριν λιγο!παω να συμαζευτω να αποστειρωσω μπιμπερονια να κανω κ ενα μπανιδιο γιατι βρωμαω τσιγαριλες κ να αραξουμε με τον Αντρικο!

πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!

ασχετο τι εγινε με τη tzia μας??

PlbZp2.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!Βρήκα και γω μια μανούλα που δίνουμε το ίδιο γάλα!!!Είσαι ευχαριστημένη?

Mefh μου εγω που το δοκιμασα απο περιεργεια μου ηρθε να ξερασω:tongue::tongue:αλλα ο μικρος το καταβροχθηζει!!!

PlbZp2.png

ελενη 26 οταν εγω ημουνα μωρο σε αυτην την ηλικια η μαμα μου με επαιρνε σαν αποσκευη στο αεροπλανο(τα ξιδευαμε συχνα Ροδο)κ χωρις δικη μου θεση στην αγκαλια...βεβαια απο τοτε περασανε χρονια αλλα κανε ενα τηλεφωνο θα σου πουνε...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...