Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη26 κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω!! Ακόμα και το βράδυ που τη θηλάζω και βαριέμαι να την πάω στο κρεβατάκι της!!

Καλησπέρααα!!!!

κι εγω παιδια τα ιδια εκανα τωρα εχει αρχισει και ψιλοστρωνει οσο μεγαλωνουν θα ηρεμισουν τουλαχιστον απο αγκαλιες κλπ...λεω εγω τωρα...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhspera. ma ti prama kai ayto, poy katalabainei to atymo mes ton ypno toy oti ton bazv sthn koynia tora mia xara koimate pano moy

καταλαβαινει τη μυρωδια σου και την ζεστασια του κορμιου σου εγω την εβαζα στην κουνια και της εβαζα διπλα μια μπλουζα μου να μυριζει και καθοτανε...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλησπέρα κ από μένα!

Από κέφια μηδέν κ σήμερα αλλά που θα πάει εδώ κοντα θα βρίσκονται....

Ομορφάκια κ Μέφη τι μου είπαν εμένα για τα κοκκία; Η παιδιατρος: να το ρίχνω στο βραδυνό του φαγητό.Καταναλωση σε 5'. Η πνευμονολόγος: 1ωρα πριν το φαγητό ή δυο ώρες μετά σε μια κουταλιά μέλι ή γιαούρτι ή μερέντα! Βγάλτε συμπέρασμα!!:mad::x:x

Η ουσία: 2 μήνες το καλοκαίρι το έβαζα στο τοστ κ πήγε μια χαρά, ούτε το καταλάβαινε κ τον έπιασε κιόλας! Χθες του το έδωσα με μία φρυγανιά από πάνω η σκόνη κ από πάνω μερέντα! Και αυτό το έφαγε μια χαρά! Το πιο ευκολο κ υγιεινό πιστευω είναι το γιαούρτι, αλλά έλα που δεν το πολυτρώει τώρα γιατί είναι δροσερό κ τον παγώνει! Εσύ της το βγάζεις από το ψυγείο να ξεπαγώσει λίγο ή δεν κάνει;;

Πάντως η εποχή που γεννήσαμε δεν παλέυεται! Τα άλλα δύο που τα έκανα Γενάρη μέχρι να ξεθαρρέψουμε είχε έρθει η Ανοιξη κ τσούπ το καλοκαιράκι :(:(:(

Τώρα θέλουμε ακόμα 5 μήνες για βουτιές στη θάλασσα οιμέ......:-(:-(:-(

ναι.. το ξεπαγωνω λιγο... αλλα τοσο που το τρωει κ κατεψυγμενο να ηταν παλι θα το κατεβαζε το χρυσο μου!

ναι αυτο εννοω,δηλαδη βρε Ειρηνη πως αλλιως αναποδα γινεται??

πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη,.σε καμμια ωρα θα ερθει πεθερα μου με γιαγια Θανουλη..τρελα γλεντια,.η προγιαγια,εμεινε χηρα τη μερα των εκλογων,.τον εκλαψε τον μακαριτη,εβαψε το μαλλι η βλαχα κ κατεβηκε στην Αθηνα γιατι φοβαται μονη στο χωριο τους βιαστες..βασικα φοβαται μη δε τη βρουν...και η ατιμη στομα εχει κ μιλια δεν εχει...

ημασταν Σαντορινη κ με παιρνει τηλεφωνο..Μαρια εισαι εγκυος??οχι γιαγια..αα να πας να το κοιτξεις μαλλον στειρα θα σαι....

αλλη φαση μαρια εισαι εγκυος??οχι δε θελει ο Θανος(εμ τι μοβνο εγω θα φταιω?)..απανταει η γιαγια----γιατι τι περιμενει να του μεγαλωσει το πουλι???

δεν το πιστευω!!!!!!! η γιαγια ειναι φιλη μου!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

εσυ Δαλιδα μου οχι,εγω που ειμαι πιπινι,ναι...παμε κ Λαγανα κ χαζευουμε τους ηλιθιους που ξερνανε..εχω να σας πω σκηνικα...

εμεις ειχαμε βρει αγγλο μεσα στο αγωγο με τα βρωμονερα. ντιρλα... κ οι μπατσοι να προσπαθουν να τον βγαλουν εξω... καθε μερα μια ιστορια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χι χι κατι εβαλα για να μου πειτε γνωμες. θα βγαλω κ τις μικρες να βαλω!!!

ενταξει γιναμε φιλες!!!;)

Το πρωτο καλύτερο! Το τρίτο το απορρίπτω εντελώς! Το 2ο κάτι παέι κ ερχεται!

Εσείς που είστε καλέ;;; Εχει σκάσει κ η Ασπα να σε δει;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εμενα τα ανηψια μου ηταν 2 & 3.5 αλλα ολη τη λατρα εγω την εκανα γιατι μαμα ηταν αρωστουλα οπως τωρα (χειροτερα τωρα βεβαια) και δεν ηταν για πολλα-πολλα...για να δουμε φετος θα μπορεσω να παω κερκυρα???

Μια χαρα θα πάς,θα ειναι και ξεπεταγμενη η μπεμπα θα κανει και τα μπανακια της!!!

Γιατι δεν μας`εχεις κανει φίλες?????

Σου εστειλα να με κανεις για κανε με και κανε και τις αλλες....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Μια χαρα θα πάς,θα ειναι και ξεπεταγμενη η μπεμπα θα κανει και τα μπανακια της!!!

Γιατι δεν μας`εχεις κανει φίλες?????

Σου εστειλα να με κανεις για κανε με και κανε και τις αλλες....

ναι το ειδα αλαλ οταν παω να σας κανω με πεταει εξω....δε ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Που εχετε κάνει το λάθος και τα πατε ετσι αναποδα....?:confused:

Το πεθερικό είναι μεγάλο κ το προσέχουμε κ οι δικοί μου δουλευουν σαν σκλάβοι οπότε θέλουν προσοχή κ αυτοί!!!! Αδέρφια εγώ αδιάφορα για όλα, ο άντρας μοναχοπαίδι!!!! Τρελή τύχη δλδ....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Το πεθερικό είναι μεγάλο κ το προσέχουμε κ οι δικοί μου δουλευουν σαν σκλάβοι οπότε θέλουν προσοχή κ αυτοί!!!! Αδέρφια εγώ αδιάφορα για όλα, ο άντρας μοναχοπαίδι!!!! Τρελή τύχη δλδ....

Μην λες άλλα ....ανατρυχιασα...

ναι το ειδα αλαλ οταν παω να σας κανω με πεταει εξω....δε ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω???

Πατα πανω στο ονομα μας και πατα το τελευταιο που λεει ''add eleni1 to your contacts'' και θα σε κανουμε εμεις.

Να ρωτήσω βρε κοριτσια ελεγα να παρω το μικρο και να παω στην μανα μου με αεροπλάνο εκει το μωρο στην αγκαλιά θα το εχω η εχουν ειδικες θεσεις εχει ταξιδεψει καμια σας?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...