Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 52 λεπτά , cant_wait είπε:

μηπως μπορούμε να μάθουμε το όνομα αυτού του ενδοκρινολογου;

Expand  

Ναι απλά νομίζω δεν δέχετε κανέναν καινούριο ασθενή ή αν δεχτεί έχω την εντύπωση ότι τα ραντεβού είναι μετά από πάρα πολύ χρόνο 6μηνο κτλ. Σουβ/γλου. Είναι νομίζω πολύ γνωστός έτσι Κ αλλιώς 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

marlen είπε:
δαλιδα πως ανοίγω τα αντίγραφα με πρόγραμμα προβολής εικόνων κ φαξ των windows, :confused::confused:

ή όποια άλλη ξέρει!!!!

Κάνεις δεξί κλικ στην εικόνα που θες κ στις επιλογές σου έχει: άνοιγμα με: 1...., 2...., 3...., 4 πρόγραμμα προβολής εικόνων κ φάξ των windows, 5...., 6......

Σωστά;; Το βρήκες;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

kimi είπε:
αα καλα

ραμολιμέντο ουδέτερο

* περιφρονητικός χαρακτηρισμός για κάποιον πολύ ηλικωμένο που έχει χάσει πια τη διαύγεια της σκέψης του

ποτε δε βριζω..ειμαι Κυρια.

Δε ξερω εμεις στην κερκυρα οταν λεμε ραμολιμεντο εννουμε μαλακισμενο...χαμενο...βλαμενο...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

kimi είπε:
ναι αυτο εννοω,δηλαδη βρε Ειρηνη πως αλλιως αναποδα γινεται??

πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη,.σε καμμια ωρα θα ερθει πεθερα μου με γιαγια Θανουλη..τρελα γλεντια,.η προγιαγια,εμεινε χηρα τη μερα των εκλογων,.τον εκλαψε τον μακαριτη,εβαψε το μαλλι η βλαχα κ κατεβηκε στην Αθηνα γιατι φοβαται μονη στο χωριο τους βιαστες..βασικα φοβαται μη δε τη βρουν...και η ατιμη στομα εχει κ μιλια δεν εχει...

ημασταν Σαντορινη κ με παιρνει τηλεφωνο..Μαρια εισαι εγκυος??οχι γιαγια..αα να πας να το κοιτξεις μαλλον στειρα θα σαι....

αλλη φαση μαρια εισαι εγκυος??οχι δε θελει ο Θανος(εμ τι μοβνο εγω θα φταιω?)..απανταει η γιαγια----γιατι τι περιμενει να του μεγαλωσει το πουλι???

:lol::lol::lol::lol::lol:

Α με κάτι τετοιες ξεμωραμένες εγώ τα πάω μια χαρά!!! Στάζω το φαρμάκι μαζεμένο γιατί θα το πάρει μαζί της στο τάφο άμεσα, ενώ αλλού θα το κουβαλά μια ζωή!!!

Διαφημίσεις

κιμι η τρελογιαγια είναι σούπερ!!!

ίριδα η μικρή σου έιναι φοβερή , και μένα η δικιά μου έχει μαλλί ροκαμπίλι!!! χιχι!!!!!!

μέφη πόσους μήνες πρν αρχίζεις να ασχολείσαι με τα του γάμου-βάπτισης;;;

πω πω όλα είναι πολύ ψαγμένα, μπράβο!

δαλιδααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

εμεις στη Ζακυνθο εννουμε το σαραβαλο...

Δαλιδα δεν ειμαι μεσα απο Ακρατα ευτυχως,ειμαι απο Πλατανο αν ξερεις,απλα εκει δεν εχω συγγενεις.ολα μου τα ξδερφακια ειναι Ζακυνθο.αλλα στον Πλατανο εχει παρα πολλα παιδια κ χαζευει ο ταλιμπανακος μου..

marlen είπε:
κιμι η τρελογιαγια είναι σούπερ!!!

ίριδα η μικρή σου έιναι φοβερή , και μένα η δικιά μου έχει μαλλί ροκαμπίλι!!! χιχι!!!!!!

μέφη πόσους μήνες πρν αρχίζεις να ασχολείσαι με τα του γάμου-βάπτισης;;;

πω πω όλα είναι πολύ ψαγμένα, μπράβο!

δαλιδααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εεεεεεεελααααααααααααααααα!!! Που βρίσκεσαι;;;;;

kimi είπε:
εμεις στη Ζακυνθο εννουμε το σαραβαλο...

Δαλιδα δεν ειμαι μεσα απο Ακρατα ευτυχως,ειμαι απο Πλατανο αν ξερεις,απλα εκει δεν εχω συγγενεις.ολα μου τα ξδερφακια ειναι Ζακυνθο.αλλα στον Πλατανο εχει παρα πολλα παιδια κ χαζευει ο ταλιμπανακος μου..

Και ο Πλάτανος μια χαρά μωρε για μας με οικογένεια.Τώρα η Ζάκυνθος είναι για κάτι έξαλλα νιάτα όχι για μας! Εμείς δεν έχουμε τέτοια, έχουμε;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

παιδια οσο ηταν στο χωριο ηταν μια χαρα..\

τωρα μας απαγορεψε να βγαζουμε βολτα ταλιμπαν γιατι θα περασουν με το μηχανακι κ θα μας το κλεψουν το παιδι....το παιδι ειναι 1 μετρο και 13.5 κιλα...

επισης ειχε πει να φασκιωσω Χρηστακο,και της λεω για ποσο?α μου λεει λιγο.6 μηνες..μπα της λεω και τοσα λεφτα που εχω δωσει για ρουχα??δε γινεται κριμα θα πανε,τα ρουχαλακια.μπορω να την κανω να φρικαρει κ θα το κανω,οταν τους πουμε που θα γινουν βαφτισια...θα εχω βαλει κ καμερακ θα τραβαει,,,

dalida είπε:
Εεεεεεεελααααααααααααααααα!!! Που βρίσκεσαι;;;;;

Και ο Πλάτανος μια χαρά μωρε για μας με οικογένεια.Τώρα η Ζάκυνθος είναι για κάτι έξαλλα νιάτα όχι για μας! Εμείς δεν έχουμε τέτοια, έχουμε;;;;;;;;;;;

Τι ηττοπαθειες ειναι αυτες???? γιατι να μην εχουμε καλε????

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

kimi είπε:
παιδια οσο ηταν στο χωριο ηταν μια χαρα..\

τωρα μας απαγορεψε να βγαζουμε βολτα ταλιμπαν γιατι θα περασουν με το μηχανακι κ θα μας το κλεψουν το παιδι....το παιδι ειναι 1 μετρο και 13.5 κιλα...

επισης ειχε πει να φασκιωσω Χρηστακο,και της λεω για ποσο?α μου λεει λιγο.6 μηνες..μπα της λεω και τοσα λεφτα που εχω δωσει για ρουχα??δε γινεται κριμα θα πανε,τα ρουχαλακια.μπορω να την κανω να φρικαρει κ θα το κανω,οταν τους πουμε που θα γινουν βαφτισια...θα εχω βαλει κ καμερακ θα τραβαει,,,

Αυτη ειναι η γιαγια του αντρα σου ετσι?? ελπιζω μανα της μανας του γιατι αν ηταν πεθερα η καημενη η μανα του τι θα εχει τραβιξει...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

marlen είπε:
κάνω δεξύ κλικ στη φωτό κ εχει άνοιγμα μόνο.

και πατώ άνοιγμα κ ανοιγει:confused:

Ωραία όπως είναι ανοιγμένη επάνω στο tool bar έχει πουθενά edit;;;;; Ή στα tools λέει πουθενά edit image;;;; μπες εκεί κ κάνε resize

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...