Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   3 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Expand  

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια βλέπω ροδάνι η γλώσσα!! Κοιμήθηκε ο μπέμπης όχι ώμος για πολύ διότι ξυπνάει συνέχεια τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται τον βάζω στην κούνια ξυπνάει μάλλον το κακόμαθα το παιδί με τις αγκαλιές!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωη τωρα το ειδα κ το θυμηθηκα..ποναει η μεση??ποια επισκληρηδιος....???μα για ολα να φταιει η γεννα?την ηλικια επιτελους κανεις δεν τη σκεφταται??παντως για να δειτε οτι εχω κ ωραιες ιδεες.ΑΣΠΑ(σιγουρα) Κ ΖΩΗ(αν αποφασισεις να παντρευτεις)λιστα γαμου να κανετε στου ΜΠΑΚΑΚΟΥ...ενα σωρο χρησιμα γκατζετακια εχω ακουσει οτι εχει...

να ρωτησω τωρα κατι σοβαρο...ειχα αποστειρωτη κικο,αλλα τωρα με βολεψανε κατι μπιμπερο νουκ.αυτα χωρανε μονο αναποδα στον αποστειρωτη..πειραζει??μη παω να παρω αλλον τωρα..

Τελικα οι περισσοτερες μου λετε οτι ο πονος στη μεση ειναι απο επισκληριδιο...ελπιζω να μην ειναι και τα μουδιασμενα ακρα παρενεργια απο αυτο γιατι θα σαλταρω ηλπιζα να ειναι απο το αυχενικο κ να μου περασει με φυσιοθεραπειες....και μπανια το καλοκαιρι για να δουμε....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

kimi είπε:
να ρωτησω τωρα κατι σοβαρο...ειχα αποστειρωτη κικο,αλλα τωρα με βολεψανε κατι μπιμπερο νουκ.αυτα χωρανε μονο αναποδα στον αποστειρωτη..πειραζει??μη παω να παρω αλλον τωρα..

Και εγώ κικο εχω αποστείρωτη και μπιμπερο κικο και ανάποδα τα βαζω με το στόμιο κάτω δεν ειχα κάποιο πρόβλημα

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

kimi είπε:
Ζωη τωρα το ειδα κ το θυμηθηκα..ποναει η μεση??ποια επισκληρηδιος....???μα για ολα να φταιει η γεννα?την ηλικια επιτελους κανεις δεν τη σκεφταται??παντως για να δειτε οτι εχω κ ωραιες ιδεες.ΑΣΠΑ(σιγουρα) Κ ΖΩΗ(αν αποφασισεις να παντρευτεις)λιστα γαμου να κανετε στου ΜΠΑΚΑΚΟΥ...ενα σωρο χρησιμα γκατζετακια εχω ακουσει οτι εχει...

Αστο κιμι μου η μεση μου ποναει γιατι εκανα ακροβατικα με το τεκνο πριν μεινω εγκυος και τωρα δε κανω τιποτα απο το καθησιο ειναι.....(ε μα πια με εφαγες....)!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

kimi είπε:

Πάλι μας μπερδεύεις όταν λές ανάποδα εννοείς ο λαιμός προς τα κάτω έτσι δεν είναι? Γιατί έχουμε τα ίδια μπιμπερό και εγώ τα αποστειρώνω έτσι με το λαιμό προς τα κάτω.

Διαφημίσεις

kimi είπε:
αλλο τζοβενο κ το μαρκελλακι..καλε ελεος οι μισες δισκοιλιες,οι υπολοιπες σαβουρομανες κ τωρα το τελευταιο χιτακι μας ειναι οι φαφουτες

Η Ακρατα δε μου αρεσει καθολου....

:lol::lol::lol::lol::lol:

αει σε καλό σου μαρή....

Η Ακράτα γιατί σε χαλάει, μήπως γιατί είναι μια μικρή απομίμηση της Αθήνας πρωτευουσιάνα μου;;; Ελα στο εξωτικό Διακοπτό που σου λέω να δεις μεγαλεία....

markellaki είπε:
Α ξεχασα να πω το σημαντικότερο! Η μπέμπα μας κοιμάται τις τελευταίες μέρες .όλο το βράδυ. Δηλ απότις 11μμ έως τις 5.30 - 6. Αρχισε να κοιμάται μόλις την μετακομίσαμε στην κούνια της στο δωμάτιό της. Ετσι έκανε και ο Μαρκελλος. Για δοκιμάστε όσες τα μωράκια σας κοιμούνται σε καλαθούνα.

Αντε να αρχίζουμε να μαζευουμε κανένα πραγμα σιγά σιγά.

Και εγώ αυτό λέω αλλά ο δικός μου κοιμάται μετά τις 3 τη νύχτα μέχρι τις 9 - 10 το πρωι!!! Αναγκαστικά θα μένει ξύπνιος κ ο μεσαιος μέχρι εκείνη την ώρα κ θα με φάνε κ εμένα οι δρόμοι.... Αλλά δεν μπορώ άλλο, τα άλλα τα είχα διώξει στους 2 μήνες (άκαρδη μάνα) αλλά εκείνα ήταν παιδιά της μέρας όχι της νύχτας!!

Που βγαίνετε βρε Μαρκελλάκι πολύ χαίρομαι έστω κ μαζί με το Μαρκελλο. Το έχετε (έχουμε) όλοι ανάγκη!!!

Μαρλέν δε πάω πουθενά απόψε, εδώ κολλημένη θα είμαι, θα κάνω σπάσιμο στον άντρα που όλο εξαφανίζεται για γυμναστική!! Κ έχω ένα σίδερο, δεν έχω βρ...κί να φορέσω, χιχιχιχι....!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

kimi είπε:
thanx Ελενη..

ρε συ Ζωη καλα θες να αλλαξεις το ονομα αλλα μη το κανεις σκετο ζωη, καντο ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ να σαι μεσα...

με λες μαλακισμενο τωρα???? γιατι ρε τι σου εκανα?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ναι αυτο εννοω,δηλαδη βρε Ειρηνη πως αλλιως αναποδα γινεται??

πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη,.σε καμμια ωρα θα ερθει πεθερα μου με γιαγια Θανουλη..τρελα γλεντια,.η προγιαγια,εμεινε χηρα τη μερα των εκλογων,.τον εκλαψε τον μακαριτη,εβαψε το μαλλι η βλαχα κ κατεβηκε στην Αθηνα γιατι φοβαται μονη στο χωριο τους βιαστες..βασικα φοβαται μη δε τη βρουν...και η ατιμη στομα εχει κ μιλια δεν εχει...

ημασταν Σαντορινη κ με παιρνει τηλεφωνο..Μαρια εισαι εγκυος??οχι γιαγια..αα να πας να το κοιτξεις μαλλον στειρα θα σαι....

αλλη φαση μαρια εισαι εγκυος??οχι δε θελει ο Θανος(εμ τι μοβνο εγω θα φταιω?)..απανταει η γιαγια----γιατι τι περιμενει να του μεγαλωσει το πουλι???

kimi είπε:
ναι αυτο εννοω,δηλαδη βρε Ειρηνη πως αλλιως αναποδα γινεται??

πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη,.σε καμμια ωρα θα ερθει πεθερα μου με γιαγια Θανουλη..τρελα γλεντια,.η προγιαγια,εμεινε χηρα τη μερα των εκλογων,.τον εκλαψε τον μακαριτη,εβαψε το μαλλι η βλαχα κ κατεβηκε στην Αθηνα γιατι φοβαται μονη στο χωριο τους βιαστες..βασικα φοβαται μη δε τη βρουν...και η ατιμη στομα εχει κ μιλια δεν εχει...

ημασταν Σαντορινη κ με παιρνει τηλεφωνο..Μαρια εισαι εγκυος??οχι γιαγια..αα να πας να το κοιτξεις μαλλον στειρα θα σαι....

αλλη φαση μαρια εισαι εγκυος??οχι δε θελει ο Θανος(εμ τι μοβνο εγω θα φταιω?)..απανταει η γιαγια----γιατι τι περιμενει να του μεγαλωσει το πουλι???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αα καλα

ραμολιμέντο ουδέτερο

* περιφρονητικός χαρακτηρισμός για κάποιον πολύ ηλικωμένο που έχει χάσει πια τη διαύγεια της σκέψης του

ποτε δε βριζω..ειμαι Κυρια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...